هدایت شده از کمیته خادمین شهداء - بندرعباس
#اطلاعیه
کوچه های شهدایی با حضور کاروان زیر سایه خورشید (خادمین حرم مطهر رضوی)
ویژه برنامه شهید والامقام بهزاد باختری
جمعه مورخ ۲۸اردیبهشت ماه ساعت ۹:۰۰
مکان: بندرعباس محله سید کامل کوچه سید کامل ۹
ویژه عموم
خادمین شهداء با لباس خادمی مشرف شوند.
📌 ما را در رسانه های زیر دنبال کنید :
اینستاگرام
https://instagram.com/maabar422
کانال ایتا
https://eitaa.com/maabar422
کانال روبیکا
https://rubika.ir/maabar_422
صفحه روبینو
https://rubika.ir/maabar422
| کمیته خادمین شهداء شهرستان بندرعباس |
🔰 🔸 مراسم اجتماع بزرگ دختران فاطمی به مناسبت ولادت حضرت معصومه سلام الله علیها و روز دختر
🎼 همراه با جشنوار های سرود پاتوقی، بشرا
🎁 اهدای جوایز
🙏 تجلیل از دختران محجبه فعال فرهنگی مساجد و پایگاه ها و گروه های سرود
🛍 غرفه کودک و نقاشی ، عفاف و حجاب
🎊 ویژه مادران و دختران
🕰 پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ماه ساعت۱۵:۳۰
📍شهر بندر کوهستک _ ساحل جنوبی _اردوگاه غدیر
🔹روابط عمومی کمیته خادمین شهدای شهرستان سیریک
کانال روبیکا:⤺
https://rubika.ir/@kademin_sirik
کانال ایتا:⤺
https://eitaa.com/khademin_sirik
خادمین شهداء استان هرمزگان
#اطلاعیه کوچه های شهدایی با حضور کاروان زیر سایه خورشید (خادمین حرم مطهر رضوی) ویژه برنامه شهید و
توجه توجه
اصلاحیه
با توجه مشکلات پیش آماده مکان برگزاری ویژه برنامه شهیدبهزاد باختری از کوچه سید کامل ۹ به خیابان شهدای سید کامل _ مسجد سید کامل انتقال یافت.
کانون ایثار و شهادت خدمت رضوی استان هرمزگان
📷
#ویژه_استوری
کوچه شهدایی
ویژه برنامه شهید بهزاد باختری
محله سید کامل بندرعباس
📌 ما را در رسانه های زیر دنبال کنید :
اینستاگرام
https://instagram.com/maabar422
کانال ایتا
https://eitaa.com/maabar422
کانال روبیکا
https://rubika.ir/maabar_422
صفحه روبینو
https://rubika.ir/maabar422
| کمیته خادمین شهداء شهرستان بندرعباس |
هدایت شده از کانال خبری معراج شهدا
#خبر_فوری
⚫️انا لله و انا الیه راجعون
🕊خادم الرضا ، سید ابراهیم رئیسی هشتمین رئیس جمهور ایران در شب میلاد امام هشتم به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
دانلود عکس های با کیفیت
🌹اینجامعراج شهداست👇
@tafahoseshohada
هدایت شده از کمیته خادمین شهداء - بندرعباس
#خادم_الرضا_در آغوش_امام_رضا_علیه_السلام
روز میلاد امام رئوف علیه السلام رئیس جمهور عزیزمان آیت الله رئیسی و تیم همراهشان در راه خدمت به شهادت رسیدند.
📌 ما را در رسانه های زیر دنبال کنید :
اینستاگرام
https://instagram.com/maabar422
کانال ایتا
https://eitaa.com/maabar422
کانال روبیکا
https://rubika.ir/maabar_422
صفحه روبینو
https://rubika.ir/maabar422
- معبر ۴۲۲
| کمیته خادم الشهداء شهرستان بندرعباس |
📢 «رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت»
✍️ پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادتگونه رئیسجمهور و همراهان گرامی ایشان
📝 حضرت آیتالله خامنهای در پیامی شهادت حجتالاسلام والمسلمین سیّدابراهیم رئیسی رئیسجمهور اسلامی ایران، دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه، حجتالاسلاموالمسلمین آلهاشم نماینده ولیفقیه در آذربایجان شرقی، دکتر رحمتی استاندار آذربایجان شرقی و همراهان گرامی ایشان در سانحه هوایی را تسلیت گفتند.
📝 متن پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
انا لله و انا الیه راجعون
▪️با اندوه و تاسف فراوان خبر تلخِ درگذشتِ شهادت گونهی عالم مجاهد، رئیس جمهور مردمی و با کفایت و پرتلاش، خادمالرضا علیه السلام جناب حجة الاسلام و المسلمین آقای حاج سید ابراهیم رئیسی و همراهان گرامی ایشان رضوان الله علیهم را دریافت کردم.
▪️این حادثهی ناگوار در اثنای یک تلاش خدمترسانی اتفاق افتاد؛ همهی مدت مسئولیت این انسان بزرگوار و فداکار چه در دوران کوتاه ریاست جمهوری و چه پیش از آن، یکسره به تلاش بیوقفه در خدمت به مردم و به کشور و به اسلام سپری شد.
▪️رئیسی عزیز خستگی نمیشناخت. در این حادثهی تلخ، ملت ایران، خدمتگزار صمیمی و مخلص و با ارزشی را از دست داد. برای او صلاح و رضایت مردم که حاکی از رضایت الهی است بر همه چیز ترجیح داشت، از این رو آزردگیهایش از ناسپاسی و طعن برخی بدخواهان، مانع تلاش شبانه روزیش برای پیشرفت و اصلاح امور نمیشد.
▪️در این حادثهی سنگین شخصیتهای برجستهئی مانند حجةالاسلام آل هاشم امام جمعهی محبوب و معتبر تبریز، جناب آقای امیر عبداللهیان وزیر خارجهی مجاهد و فعال، جناب آقای مالک رحمتی استاندار انقلابی و متدین آذربایجان شرقی و گروه پروازی و دیگر همراهان نیز به رحمت الهی پیوستند.
▪️اینجانب پنج روز عزای عمومی اعلام میکنم و به ملت عزیز ایران تسلیت میگویم. جناب آقای مخبر طبق اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مقام مدیریت قوهی مجریه قرار میگیرد و موظف است به همراهی رؤسای قوای مقنّنه و قضائیه ترتیبی دهند که ظرف حداکثر پنجاه روز رئیس جمهور جدید انتخاب شود.
▪️در پایان تسلیت صمیمی خود را به مادر گرامی جناب آقای رئیسی و همسر فاضل و بزرگوار ایشان و دیگر بازماندگان رئیس جمهور و خانوادههای محترم همراهان بویژه والد ماجد جناب آقای آل هاشم معروض میدارم و صبر و تسلای آنان و رحمت الهی برای درگذشتگان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۴۰۳/۲/۳۱