🎒 #کلاسآموزشمجازیخادمین
👨🏻🏫 جلسه دوم
🤚🏻 نظر به دغدغه مقام ولایت در احیای روحیه و فرهنگ جهاد و ایثار و نیز با عنایت به ظرفیت بالقوه و سرشار اردوهای راهیان نور در جذب قلوب جوانان این مرز و بوم که داوطلبانه خواستار خدمت به زائرین شهدا هستند تا در سایه این خدمت خالصانه خود را به شهدا و منش ایشان نزدیک تر کنند و نیز حساسیت و ظرافت این کار ، با راه اندازی شبکه ای منسجم از خادمین شهدا ، به ندای مقتدایمان❤️ لبیکی با صلابت گفته و در امتداد این مسیر نیز با راه اندازی آموزش خادمین ، گامی موثر برداشته ایم.
👥 شبکه خادمین شهدا متشکل از جوانانی است که داوطلبانه خواستار حضور در مناطق عملیاتی جنگ تحمیلی هستند و این خود به خود برای آن ها موقعیتی خطیر و وظیفه ای سنگین را رقم می زند ، زیرا که :
✅ "خادم هر درگاهی باید شبیه ترین افراد به خلق و خوی صاحب آن درگاه باشد."
◀️ خادم شهدا به دلیل ارتباط وسیع و مستمری که با زائر دارد ، با افعالش به عنوان الگویی زنده برای زائر قلمداد می شود ، زیرا که هر کسی لیاقت خادمی چنین دستگاهی را پیدا نمی کند.
خادم الشهدا دعوت شده خود #سیدالشهدا است و هدف آن تکرار پروژه شهید است که برای رسیدن به سر منزل مقصود ، باید دیگران را نیز با خود همراه کند و هادی شان باشد تا مقصد.
پس #خادمالشهدا باید مثل #شهید بشود و همه او را به نام شهید بشناسند.
مثل شهید شدن ، یعنی مثل شهید زندگی کردن ، یعنی خدا را ناظر بر اعمال خود دانستن و مراقبت رفتار خود بودن.
کسی که خدا را ناظر بداند همیشه شهید است چون خوب می داند که عالم محضر خداست و دل جایگاه او...
پس جز برای خدا کاری نمیکند و همیشه مراقب است تا ماموریتش را درست انجام دهد.
" خادمی" یک ماموریت تعریف شده برای خادم الشهدا ست و وظیفه یک خادم این است که ماموریتش را درست انجام دهد.
خادم الشهدا یک مربی است ؛ مربی تربیتی
و هدف یک مربی ، رشد ، بالندگی ، تاثیر گذاری و ارتقای معرفتی و اخلاقی متربی خود است.
گر خادم بر آن چیزی که عمل می کند علم و آگاهی نداشته باشد و به قول معروف زنبور بی عسل باشد نمی تواند انتظار داشته باشد روی متربی خود ( که زائر شهداست و میهمان ارباب) تاثیر بگذارد.
🗣 خدا رحمت کند مرحوم علامه طباطبایی را که فرمود :
تربیتی دارای اثر صالح است که مربی آن ، دارای ایمان به آنچه که به متعلِّم می آموزد باشد.
علاوه بر این ، عملش با علمش مطابقت کند و اما کسی که اصلا به گفته های خود ایمان ندارد و یا بر طبق آن عمل نمی کند ، امید خیری از تربیتش نسبت به دیگران نباید داشت.
ادامه دارد ...
🔍 خادمین محترم می توانند با کلیک بر عبارت #کلاسآموزشمجازیخادمین و جستجوی آن در کانال ، به محتوای ارائه شده در هر جلسه دسترسی یابند.
📑 #گزارشچترود
حضور خادمین شهدا در نماز جمعه و راهپیمایی محکومیت هتک حرمت نشریه فرانسوی به ولایت فقیه
📑 #گزارشریگان
مشارکت و همکاری خادمین شهدا در برپایی مراسم جشن و سفره صلوات به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها
📑 #گزارشراین
حضور خادمین شهدا در نماز جمعه و مراسم جشن ولادت حضرت فاطمه سلام الله علیها در محل مسجد جامع
📑 #گزارشرودبارجنوب
تهیه و توزیع ۳۵٠ عدد بسته فرهنگی به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله و روز مادر به همت خادمین شهدا بسیجی
6.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📑 #گزارشجیرفت
همکاری خادمین شهدا در برگزاری مراسم سومین سالگرد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در بخش ایزد آباد
🔍 #شناساییخادمینشهداتوانمند
🔴 #منحصراًویژهخادمینشهداخواهراستانکرمان
با سلام و وقت بخیر 🌸🌺
📲 بدینوسیله از کلیه خادمین محترم توانمند در هر یک از مهارت های عمومی ، فرهنگی یا رسانه ای چندگانه خواهشمند است با ورود به لینک زیر نسبت به تکمیل فرم شناسایی خادمین توانمند اقدام نمایند.
🌐 https://survey.porsline.ir/s/1a1z508H
✅ لازم به ذکر است که تکمیل فرم مذکور و اعلام توانمندی در هر یک از مهارت های مندرج در این فرم ، به منزله ی آمادگی جهت همکاری و خدمت در برنامه های درون استانی و برون استانی بوده و این کمیته را در افزایش به کارگیری از ظرفیت خادمین توانمند یاری می نماید.
باتشکر
کمیته مرکزی خادمین شهدا خواهر استان کرمان
🆔 https://Eitaa.com/khademinkerman
📑 #گزارشکرمان
📍#ناحیهحضرترسول(ص)
اهدا کمک هزینه درمان به خانواده نیازمند به مناسبت ولادت حضرت فاطمه سلام الله علیها به همت خادمین شهدا گروه جهادی شهید مغفوری
📑 #گزارشعنبرآباد
تهیه و توزیع ارزاق معنوی و فرهنگی به مناسبت میلاد حضرت زهرا سلام الله علیها در جشن پیوند فاطمی به همت خادمین شهدا گروه جهادی شهید سید احمد سجادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📑 #گزارشبم
تولید محتوا به مناسبت ولادت حضرت زهرا سلام الله علیها به همت خادمین شهدا
📑 #گزارشکهنوج
پخت و توزیع آش به مناسبت میلاد با سعادت حضرت فاطمه سلام الله علیها در محل تپه شهدا به همت خادمین شهدا