8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 از حوادث سوریه (منطقه) تعجب نکنیم!
مولود مبارکی در حال متولد شدن است...
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰نخبه رهنانی
👈مراسم اهدای مدال طلای علمی آقای مهندس رضا شریفیان رنانی (جوان نخبه و مخترع رهنانی)به آستان قدس رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#وقت_سلام
✨اللّهُمَّ صَلِّ عَلى
عَلِیِّ بْنِ مُوسَى الرِّضا الْمُرْتَضَى
الاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ
وَحُجَّتِکَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَرْضِ
وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى
الصِّدّیقِ الشَّهیدِ
صَلاةً کَثیرَةً تامَّةً زاکِیَةً
مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً
کَاَفْضَلِ ما صَلَّیْتَ عَلى اَحَد مِنْ اَوْلِیائِکَ
بشیر خبر آورد.
همهی مردم مدینه جمع شدند.
خانم امالبنین جلو آمد. گفت:
"بشیر، از آقایم چه خبر؟!"
_ امالبنین، عبداللهات را کشتند.
_ از آقایم چه خبر؟!
_ پسرت جعفر را هم کشتند.
_ همهی بچههایم به فدای حسین، از آقایم چه خبر؟!
_ عثمانت را هم کشتند.
_ من از حسین سوال میکنم، تو از پسرانم میگویی؟!
_ امالبنین، عباست را هم کشتند.
پاهایش سست شد.گفت:
"عباسم به فدای حسین."
_ حسین را هم کشتند.😭
روی خاک نشست. خاک بر سرش ریخت.
"السلام علیکِ یا اُمَّ البُدور السَّواطع یا فاطمة بنت حِزام الکِلابیه المُکَنّاة باُمِّ البنین و رحمت الله و برکاته."
وفات مادرجانِ حضرت عَلمدار♥️ تسلیت باد...
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برف در حرم حضرت رضا (ع)
هدایت شده از اصفهان رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری_موشن
🌷 طبق آمار نام ۸۱۸۸ مادر دو شهید؛ ۶۳۱ مادر سه شهید؛ ۸۲ مادر چهار شهید؛ ۲۱ مادر پنج شهید؛ ۶ مادر شش شهید؛ یک مادر هفت شهید؛ یک مادر هشت شهید و ۲ مادر نه شهید به ثبت رسیده است
۱۳ جمادیالثانی سالروز وفات حضرت امالبنین (سلام الله علیها) روز تکریم مادران و همسران شهدا
#ࢪوابط_عمومۍ
#مدیࢪیت_کانونهاے_خدمت_رضوے_اُسـتان_اصفھان
هدایت شده از اصفهان رضوی
#خبر
🔺سامانه ثبت خدمت، نبض شبکه خادمیاری است
سید محمدحسین امامی معاون خادمیاری دبیرخانه خدمت رضوی استان اصفهان، در نشست دبیران عرصه های تخصصی بر اهمیت سامانه خادمیاری تاکید کرد و گفت: سامانه ثبت خدمت، نبض شبکه خادم یاری است و دبیران باید با کمک سامانه وظیفه نظارتی خودشان را به صورت مطلوب انجام دهند.
سید محمدحسین امامی معاون خادمیاری دبیرخانه خدمت رضوی استان اصفهان، عصر روز شنبه در نشست دبیران عرصه های 20 گانه تخصصی خدمت رضوی استان اصفهان که با حضور مدیر و معاونان مدیریت خدمت رضوی برگزار شد، گفت: در کل استان 10هزار و 556 نفر خادم یار و یاور رضوی داریم. 9 هزار و 183 خادم یار و یک هزار 373 یاور رضوی. از این تعداد 5 هزار و 306 نفر در عرصه های تخصصی فعال هستند و از یاوران 801 نفردر حوزه های تخصصی فعالیت می کنند.
او با اشاره به اینکه 58 درصد از خادمیاران و یاوران رضوی در عرصه های تخصصی فعال هستند، افزود: 41 درصد خدمات را این افراد ارائه می دهند.
امامی بر اهمیت شبکه خادمیاری و توجه به آن تاکید کرد وادامه داد: 159هزار و 500 گزارش در سامانه ثبت شده که شامل 94 هزار خدمت عمومی و 65 هزار خدمت در عرصه تخصصی است.
🔹دبیران باید بر عملکرد خادمیاران نظارت داشته باشند
معاون خادمیاری استان بر شانیت و وظیفه نظارتی دبیران عرصه های تخصصی تاکید کرد و افزود: دبیران باید بر عملکرد خادم یاران و یاوران رضوی نظارت داشته باشند و ارزیابی خادم یاران یکی از وظایف دبیران است.
او همچنین با تاکید بر اهمیت و نقش سامانه خادم یاری و بررسی کیفیت خدمات خادمان ویاوران رضوی،گفت: باید به توسعه کمی وکیفی عرصه های مختلف توجه داشته باشیم. در بعضی عرصه ها باید به سمت توسعه کانون ها حرکت کنیم.
🔹شناسایی خادمان ویاوران فعال در کانون ها
امامی در ادامه شناسایی خادمان ویاوران فعال در کانون ها را یکی از وظایف دبیران تخصصی عنوان و تاکید کرد که دبیران باید به سمت چابک سازی شبکه خادمیاری حرکت کنند.
او کانون تخصصی بانوان با 21 شعبه در شهرستان ها را یکی از کانون های فعال معرفی کرد و تاکید کرد: کانون ها باید روند این کانون را الگو گیری کنند. ما به دنبال کانون های فعال هستیم و باید به این سمت حرکت کنیم.
معاون خادمیاری دبیرخانه خدمت رضوی استان اصفهان بر آموزش مسئول ارزیابی در کانون ها تاکید و بیان کرد: مقیاس و سنجش عملکرد خادمیاران، سامانه خادم یاری است. باید دبیران گزارش نویسی و کار با سامانه را به خادمیاران توضیح دهند. باید حداقل یک گزارش در ماه توسط نیروهای خادمیار انجام شود و دبیر آن عرصه باید این موضوع را مورد بررسی قرار بدهد.
وی ارزیابی خادمیاران را وظیفه دبیران تخصصی و ارزیابی کانون تخصصی شهرستان را با دبیران شهرستانی دانست و درخواست کرد، اختلالات سامانه به معاونتهای اجتماعی و فرهنگی کانون های خدمت رضوی استان ارجاع شود.
امامی با تاکید بر اینکه توسعه کانون ها باید جدی گرفته شود گفت: ما باید در این حوزه قوی عمل کنیم و دبیران باید برای توسعه کانون ها برنامه موثری ارائه دهند. برای آموزش در خصوص سامانه خادم یاری و سایرحوزه ها اعلام آمادگی بفرمایید و کانون خادمیاری برای همه عرصه های تخصصی یک مسئول سامانه را آموزش می دهد تا آموزش نیروها را بر عهده داشته باشد.
🔹تدوین کارنامه عملکردی شبکه خادمیاری
او به ارائه کارنامه عملکردی از خادم یاری و کانون برای هر عرصه تخصصی برای اولین بار در اصفهان اشاره و بیان کرد: این کارنامه برای استان ها و دبیران انجام شده و در اختیار آنها قرار گرفته است.این موارد در معاونت خادمیاری هم مورد بررسی قرار می گیرد و گزارش از وضعیت عرصه تخصصی به صورت مفصل ارائه خواهد شد.
بنا به گفته امامی سامانه خادمیاری می تواند برای انتخاب و تکمیل کادر و سهمیه خادمیاری به دبیران کمک کرده و خادمیاران ویاوران رضوی فعال را به خوبی معرفی کند.
امامی در ادامه افزود: نیروهای غیرفعال را بشناسید و شرایط فعال شدن آن را فراهم کنید. هر خادمیار باید در ماه حداقل یک خدمت در سامانه ثبت کند این سامانه نبض شبکه خادم یاری است و دبیران به واسطه این سامانه می توانند وظیفه نظارتی خودشان را به خوبی انجام بدهند.
استفاده از تجربیات کانون ها، توجه به کانون های محلی به عنوان معین کانون های تخصصی، توجه به نقاط ضعف وقوت کانون ها، تشکیل هیئت اندیشه ورز در کانون های تخصصی و الگو گیری از کانون های فعال و برقراری ارتباط با کانون های شهرستان ها و تقویت شبکه خادمیاری در استان نکاتی بود که امامی در ادامه ی نشست دبیران عرصه های تخصصی استان به آنها تاکید کرد./
خبرنگار: خانم زهره سادات کاظمی
#روابط_عمومۍ
#کانون_خبر_و_فضای_مجازی
#مدیࢪیت_کانونهاے_خدمت_رضوے_اُسـتان_اصفھان
10.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹توزیع غذای گرم توسط خدام حرممطهر رضوی بین مسافران بازمانده از سفر به دلیل برودت هوا
📍 ایستگاه راه آهن - مشهد مقدس
هدایت شده از کانون خادمیاران رضوی ، (شهدای لمجیر) خانه اصفهان
8.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️چایخانه امام رضا(ع) در هوای ۱۵- درجه مشهد
🔹با اینکه دمای این روزهای شهر مشهد به منفی ۱۰ تا ۱۵ درجه رسیده است ولی همچنان خادمان حرم رضوی با عشق و علاقه خاصی به زائران امام رضا(ع) خدمترسانی میکنند.
رسانه و خبر
🔹خادمین آل ا...اصفهان
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسم مداحی: هشتگ یخ در بهشت
مداح: حسین ستوده