🔰 قوه قضاییه ادعای دولت درباره خاموشی ها را تکذیب کرد
🔸در حالی که مسئولان دولت پزشکیان تاکنون درباره علت خاموشیها مدعی بودند عدم ذخیره سوخت جایگزین نیروگاهها توسط دولت سیزدهم، دلیل کمبود سوخت نیروگاهها و قطع برق بوده، امروز سخنگوی دستگاه قضا اعلام کرد با پیگیریی که از سازمان بازرسی کل کشور داشتم، گزارش دادند، بررسی حجم نفتگاز ذخیره شده در مخازن نیروگاهها در سال ۱۴۰۳ با سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ حاکی از این است که حجم نفتگاز ذخیره شده در اوایل شهریور سال جاری با میزان ذخایر سال گذشته یکسان بوده است.
🔸سخنگوی دستگاه قضا خاطرنشان کرد: برخلاف سال گذشته حجم مخازن نیروگاهها از اوایل شهریور ماه سال جاری نه تنها افزایش نیافته بلکه کاهش محسوسی را نشان میدهد و در دلایل این کاهش گفته شده است مقایسه حجم نفت و گاز تحویل شده به نیروگاهها از ابتدای سالهای شهریور ۰۱ ۱۴، و ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ و تا پایان آذر همین سالها حاکی از تحویل نفتگاز بیشتر در سال ۱۴۰۳ بوده که این نشان میدهد در شهریور و مهر ۱۴۰۳ مصرف نیروگاهها در ایامی که نیاز کمتری به مصرف گاز در شبکه سراسری مصرف خانگی بوده است به دلیل کاهش مصرف گاز در نیروگاهها آمدند از نفتگاز یعنی گازوئیل بیشتری استفاده کردند و این موضوع زمینه کاهش حجم مخازن نفتگاز را فراهم کرده است.
🔸با توجه به این مسئله و برای بررسی دلایل آن، کارگروهی در سازمان بازرسی تشکیل شده است و تحقیقات لازم از شرکت ملی گاز و توانیر در دست اقدام است و در صورتی که احراز شود مسئولان دستگاههای اجرایی ترک فعلی داشتند بابت تامین سوخت موردنیاز واحدهای نیروگاهی، مراتب مورد پیگیری قضایی قرار خواهد گرفت.
https://eitaa.com/ahlghalam
مقایسه امکانات پیامرسانهای ایتا و واتساپ
شبکهی نظارت مردم بر دولت
http://eitaa.com/nezarate_mardom
نامه های تبیین:
🔴 روایتی دیگر از پروژه شورشی 1388
✍️ دکتر حمیدرضا اسماعیلی
♦️قسمت اول:
🔸 در سال ۱۳۸۸ عملاً جریان سیاسی کشور به دو جریان با رهبری آیتالله خامنهای و هاشمی رفسنجانی تقسیم شد.
🔸 از آن سال آرایش سیاسی کشور تغییر کرد و برخی که در سالهای قبل جزو مخالفان اصلاحات بودند، به دلیل آنکه در اردوی هاشمی بودند به آنها نزدیک شدند. کسانی که چند سال قبل سر ماجرای قتلهای زنجیرهای فکرش را هم نمیشد کرد که روزی در یک جبهه قرار بگیرند. در واقع آنها بین دو «آقا»، آقای هاشمی رفسنجانی را انتخاب کردند و آقایشان شد هاشمی.
🔸 میرحسین موسوی یک فرد نهایتاً محفلی - حلقهای غیرتشکیلاتی بود که حتی بدون چراغ سبز هاشمی در انتخاباتهای سال 1376 و 1384 هم شرکت نکرده بود. نه او و نه خاتمی قرار و پایگاه چندانی در حکومت نداشتند. «تکیهگاه» فقط یک نفر بود.
🔸 رهبری هاشمی، تشکیلات جبهه مشارکت، نماد میرحسین به عنوان نامزد مثلاً مظلوم و ایدئولوژی اصلاحات ماهیت چیزی بود که «جنبش سبز» نامیدندش.
🔸 البته جبهه کودتای سبز، 72 ملتی بود که از بهاییت و انجمن حجتیه تا بقایای حزب توده هم در آن سنگر داشتند.
🔸 سال ۱۳۸۸ را میتوان ادامه رقابت هاشمی با رهبری در طول چند دهه گذشته دانست.
🔸 به دلیل رقابت پنهانی که هاشمی با رهبری داشت و رهبری نیز تمایلی به اظهار آن نداشت، این واقعیت لااقل تا سال ۱۳۸۸ پنهان مانده بود.
🔸 برای رفتارشناسی هاشمی، نیاز به پیدا شدن اسناد جدید نیست. آنچه که در طول سالهای گذشته در مطبوعات و برخی منابع منتشر شده هم برای فهمیدن این موضوع کافی است. یکی از آنها کتاب «مشروح مذاکرات بازنگری قانون اساسی» است که در چهار جلد منتشر شده است.
🔸 در کتاب «اندیشه سیاسی آیتالله هاشمی» که در سال 1397 در مرکز اسناد انقلاب مرحوم روحالله حسینیان منتشر کردم هم گوشههایی از این مباحث هست. هرچند در آن سال با بازیهایی که برخی افراد کردند، کتاب در دولت اعتدال!! توقیف شد تا اینکه در دوران شهید رئیسی دوباره منتشر شد.
🔸 گاهی با خود میاندیشم اگر در موضوع انتخاب دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بعد از شهادت بهشتی، بهجای آیتالله خامنهای، آقای هاشمی انتخاب شده بود، باز حزب تعطیل میشد؟! اسناد حزب جمهوری را باید مهم دانست.
🔸 هاشمی در دوران ریاست جمهوری آیتالله خامنهای از اختلاف رئیس جمهور و نخست وزیر بهرهها برد و جایگاه ریاست مجلس را ارتقا داد و به نوعی موازنهگر قدرت شد.
🔸 در سال 1368، هاشمی برای جلوگیری از رهبری آیتالله خامنهای و عدم اقتدار او هرچه در توان داشت در شورای بازنگری و مجلس خبرگان رهبری انجام داد، اما شکست خورد.
🔸 شورایی کردن رهبری، موقتی کردن ولایت فقیه، انتخاب یک معاون صاحب نفوذ مانند قائم مقام که صاحب مسئولیتهای زیاد باشد، گرفتن اختیار ارتش، نیروهای نظامی و صدا و سیما از رهبری هرکدام بخشی از برنامههای هاشمی بود که سرانجامی برای او نداشت.
🔸 این فرضیه هم مطرح شده که آشوب های هر ده سال یک بار که در سال ۷۸، ۸۸ و ۹۸ صورت گرفته، به همین موضوع ربط دارد.
🔸 هاشمی پیش از پایان دوران ریاست جمهوریش برنامه دیگری داشت. او به دنبال مادامالعمر کردن خود در مقام ریاست جمهوری برآمد. اما وقتی به نتیجه نرسید و معلوم شد باید طبق قانون اساسی عمل کند تا ایران رئیس جمهور جدیدی داشته باشد، سعی کرد نقش خود در دهه ۶۰ به عنوان موازنه گر را احیا کند. یعنی نقش موازنهگر قدرت بین نخست وزیر و رئیس جمهور تبدیل شود به نقش موازنهگر رهبر و رئیس جمهور (در پایگاه رئیس مجمع تشخیص). رئیس جمهور همسو با رهبر این امکان را از او میگرفت. اینبار خاتمی شد میرحسین ثانی.
🔸 اما اوضاع آنطور که هاشمی فکر میکرد پیش نرفت. ماجرای قتلهای زنجیرهای و نوشتههای اکبر گنجی در روزنامه صبح امروز و وجود افرادی مثل سعید حجاریان و عمادالدین باقی اوضاع را تغییر داد. زمانی که اکبر گنجی «عالیجناب سرخپوش» را نوشت دوستان او که در دستگاه هاشمی بودند مثل حمیدرضا جلاییپور و صادق زیباکلام او را از این کار منع کردند، اما گنجی به کار خود ادامه داد تا آنجا که میدانیم. همچنین حجاریان، عماد الدین باقی و بسیاری از اعضای حزب مشارکت.
🔸 از سال 1384 و بعد از دور دوم انتخابات ریاست جمهوری، هاشمی نقش از دست رفته خود را به دست آورد و با شکست سنگینی که جریان افراطی اصلاحات خورد، برای بقای سیاسی نیاز به هاشمی داشتند و لذا عملاً به پدرخواندگی هاشمی تن دادند. گروهی از آنها به خارج از کشور رفتند تا آزادنهتر فعالیت کنند و مسیر کنفرانس برلین را تکمیل کنند و ائتلافی از اپوزیسیون داخل و خارج ایجاد کنند. گویانیوز و بسیاری از سایتهایی که لینکش در گویانیوز آمده بود تقریبا همگی یک شبکه بودند.
👈 ادامه دارد ....
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
♦️قسمت دوم 👇👇
نامه های تبیین:
🔴 روایتی دیگر از پروژه شورشی 1388
✍️ دکتر حمیدرضا اسماعیلی
قسمت دوم:
آنها در ماهوارههای فارسی زبان هم فعالیت کردند و در آستانه انتخابات 88 (یعنی در زمستان 1387) بخشی از کارکنان بی بی سی فارسی را تشکیل دادند.
🔸 در آستانه انتخابات 1388 همه چیز آماده بود. وحدت همه بر روی یک گزینه رأیآور تا دوران جدیدی را در ساختار سیاسی ایران آغاز کنند. این نامزد یا میتوانست رأی بیاورد و یا مسیر دوم که ادعای تقلب و کودتای رنگی بود اتخاذ میشد. در نهایت از میان خاتمی و موسوی، موسوی انتخاب شد.
🔸 از سال 1388 هیچ وقت شکاف سیاسی حل نشد و دو شبکه با دو رهبری متفاوت تا زمستان 1395 ادامه یافت.
🔸 برخی از این مباحث را در کتاب «شورش اشرافیت بر جمهوریت» آوردهام، اثری که در آن زمان به لطف خدا مورد توجه رهبر انقلاب و جبهه انقلاب قرار گرفت و به گمانم پرفروشترین کتاب سیاسی سال 1389 بود.
🔸 پرسش مهم این روزها این است که آیا آن شبکه توانسته در هشت سال اخیر خلأ رهبری خود را پر کند؟
سه شنبه ۱۱ دیماه ۱۴۰۳
🔻در ادامه مطالب فوق، مواردی از مکالمات در پستهای بعدی بارگذاری خواهد شد که تکمیل کننده متن فوق میباشد.
ahlghalam
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
*بغض رهبر انقلاب برای حاج قاسم سلیمانی با شعر خوانی مجتبی رمضانی*
در ۱۲ دی ۱۴۰۳
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استند آپ کمدی در حضور رهبر انقلاب
بسیار زیبا☺️☺️☺️
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه زیبا از چهارقلوهای کرمانی 😍😍❤️❤️
🔹چهارقلوهای کرمانی زمانی که بر مزار دختر #کاپشن_صورتی شهیده ریحانه سلطانی نژاد رفتند، بعد ناز کردن مزار، بر عکس مزارش بوسه زدند و همه رو شگفت زده کردند
دختر کاپشن صورتی دختر دو سالهای به نام ریحانه سلطانینژاد که در جریان حادثه تروریستی کرمان جان خود را از دست داد.😔
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 #پنجره متفاوتی به چند حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در برخی دیدارها و برنامههای خاطرهانگیز با رهبر انقلاب
👆 از اهدای درجه سرتیپی در دهه ۶۰ تا نشان ذوالفقار در سال قبل از شهادت؛ از لبخند در نماز عید فطر تا اشکهای فراق به یاد شهدای دفاع مقدس
💻 Farsi.Khamenei.ir
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
16.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شعری در وصف شهید حاج قاسم سلیمانی در حضور رهبر معظم انقلاب
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
12.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپی به یاد ماندنی از حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در مرقد مطهر امام رضا علیه السلام
🌹🖤 پنجمین سالگرد شهادت سردار دلها حاج قاسم سلیمانی بر امت شهید پرور ایران و جهان اسلام و رهبر معظم و معزز انقلاب اسلامی تبریک و تسلیت باد.
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
نامهی ۱۲۲ نمایندهی مجلس به رئیس جمهور برای کنترل بازار ارز
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامهی ۱۲۲ نمایندهی مجلس به رئیس جمهور برای کنترل بازار ارز گفت:
امضاء کنندگان این نامه راهکارها، نظرات و انتقادات خود را دلسوزانه در حوزه کنترل بازار ارز به دولت بیان کردند.
حجةالاسلام علیرضا سلیمی روز چهارشنبه - ۱۲ دی ماه - دربارهی نامهی ۱۲۲ نماینده مجلس به رئیس جمهور گفت:
این نامه با هدف کمک به دولت در اجرای قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و قانون مبارزه با پولشویی از سوی دولت برای کنترل بازار ارز انجام شد.
عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود:
پیش از این هم آقای رئیس جمهور اعلام کرده بودند که پیشنهادهای خود را به دولت ارائه دهید. از طرفی معتقدیم برخی از تصمیم گیران در حوزه ارز باید در مبانی خود تجدید نظر کنند.
وی خاطرنشان کرد:
برخی تملق و چاپلوسی کردن دولت را کمک به دولت میدانند در حالی که این رویکرد به مانند سرطان است.
اما امضاء کنندگان این نامه راهکارها، نظرات و انتقادات خود را دلسوزانه در حوزههای گفته شده به دولت بیان کردند.
#ارز
#دلار
#قاچاق_کالا
#پولشویی
شبکهی نظارت مردم بر دولت
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ امام خامنهای:
اگر ۱۰۰ مورد نارسایی هم دیدید نا امید نشوید
این کشتی با همه نارسایی های روی عرشه و نوسانات در مسیر، به سمت مقصد در حال حرکت است..
#ناامیدی_ممنوع
🇮🇷#خاکریز_انقلاب۳
https://eitaa.com/khakriz3