🔴 #نه_دی | چهار اتفاق راهبردی در حماسه تاریخی ۹ دی
🔻 آنچه که از یک رویداد تاریخی همچون نهم دیماه۸۸ می شود بعنوان وجه تمایز و تحلیل راهبردی ارائه نمود، چهار اتفاق مبارکی است که برای انقلاب رقم خورد و پتانسیل سیاسی اجتماعی انقلاب را به نمایش درآورد.
1⃣ غلبه قانون بر آنارشیسم سیاسی: ۹دی ۸۸ نشان داد که هرگونه هرج و مرج و مواجهه آنارشیستی با حکومت، محکوم است و مردم آن را برنمی تابند. بنوعی #بلوغ_اجتماعی_و_حقوقی_مردم را بهرخ دشمنان و اپوزسیون نظام کشید که نمی توانند سوار بر احساسات جامعه بیش از این ترک تازی و فتنه گری نمایند و با #مغالطه_فتنه_به_جای_اعتراض_مدنی نیز ره به جایی نخواهند برد. درک و نهادینه شدن این موضوع بسیار حائز اهمیت بود که مردم حتی در اوج التهاب، قانون را مقدم بر هوچی گری و ادعا تلقی کنند.
2⃣ تثبیت جمهوریت علیه تلقین و اغواگری: این رویداد در واقع یک حرکت خودجوش مردمی بود که مبتنی بر #ناخودآگاه_فرهنگی_سیاسی مردم شکل گرفت. پیوند جمهوریت با آرمان های نظام و حمایت از باورها و اعتقادات بنیادین بعد ازگذشت چنددهه از انقلاب، دمکراتیک ترین چهره نظام بدون هیچگونه مهندسی امنیتی_سیاسی را نشان داد.
3⃣ تئوری ولایت فقیه آری، الیگارشی و دیکتاتوری نه: این واقعه مهم و مقدس و مومنانه در تاریخ انقلاب ماندگار شد و اساسا یک #رفراندوم_غیررسمی به نفع مدل سیاسی نظام بود که مردم بخاطر ایدئولوژی و ولایت مداری وارد عرصه شده و بلوغ فرهنگ سیاسی جامعه را نشان دادند. ارتباط میان امام و امت جامعه در این حادثه تاریخی محک خورد و یک #مانور_مقدس_اجتماعی شکل گرفت که مدعیان فریبکار دمکراسی و رفراندوم را به چالش کشید.
4⃣ تعمیق و درونی سازی فرهنگ دینی: برخی کنش های خاص می توانند سنگ محکی بر #قدرت_نرم یک نظام و جامعه تلقی شوند. مواردی مثل تشییع جنازه سردارشهیدسلیمانی و راهپیمایی ۴۰میلیونی مردم در ۹دی سال ۸۸ که حتی دشمنان نظام و رسانه های بیگانه آن را از اول انقلاب، بینظیر توصیف کردند، ارتباط جدی و وثیق اسلامیت با جمهوریت را بروز داد. این واقعه علاوه بر افزایش و محک جدی تاب آوری نرم نظام، میزان #درونی_شدن_باورهای_دینی در عمق جان مردم را رسانه ای نمود. حساسیت و اعتقاد مردم به امام حسین(ع) باوری بود که امتدادسیاسی پیدا نمود و علیه یک کودتای مخملی آمریکایی عمل نمود.
🔴 فتوای رهبر انقلاب درباره غسل و کفن سردار سلیمانی
🔻سردار باقرزاده:
🔹در روزی که قرار بود نماز بر پیکر مطهر شهید سلیمانی به اقامت حضرت آقا در دانشگاه تهران برگزار شود، خدمت حضرت آقا عرض کردم آقا ما در شب گذشته برای آمادهسازی پیکر مطهر شهدا اقدام کردیم. نمیشد آنها را غسل بدهیم، تیمم داده و تجهیز شدند.
🔹در آمادهسازی این پیکرها خیلی اذیت شدیم. به این معنا که به سختی تکه پارههای این پیکرها را جمع و جور کردیم. گوشتهای پراکنده را سامان دادیم تا بتوانیم در قالب یک پیکر درآورده و آنها را در تابوت قرار دهیم.
🔹آقا فرمودند «شما به زحمت افتادید اینها شهید معرکه بودند» یعنی غسل و کفن نداشتند.
🔹در حقیقت این همه بحثی که ما کردیم، دیدیم با یک فتوای فقهی یکدفعه فضا عوض شد و این شهیدان به حکم «لایغسل و لایکفن» نیازی به غسل و کفن نداشتند.
🔰 لوح | #مرد_میدان مدیریت
✍سپهبد حاج قاسم سلیمانی: با داخل اتاق و پشت میز نشستن نمیشود مدیریت کرد. باید امامت کرد و رفت جلو و گفت بیا!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 #استوری_موشن
#پویش_نسل_سلیمانی
📩 حاج قاسم رفت اما داستانی مانده است ...
💥نوجوانان جبهه مقاومت به خونخواهی شهید سپهبدحاج قاسم سلیمانی، ابومهدی المهندس و یاران شهیدشان به پا خاسته اند .
♨️ برای پیوستن به پویش و امضای طومار الکترونیکی، لینک زیر را لمس کنید: 👇👇👇
*Naslesoleimani.com*
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای ناب حاج قاسم که تا کنون صدا و سیما هنوز اقدام به پخش آن نکرده و بعید است تا پایان این دولت هم پخش کند.
🔷چند سوال کلیدی
📍تشکیلات چه زمانی شکل می گیرد؟
تشکیلات زمانی شکل می گیرد که چهار رکن رهبر، آدم ها، نظم و هدف باهم و در یک زمان کنار هم جمع شوند.
📍الزام اصلی و مهم تشکیلات چیست؟
دور هم جمع شدن آدم ها الزام اصلی است که اگر تحقق پیدا نکند ، حتی اگر مابقی ارکان وجود داشته باشد ، تشکیلاتی شکل نخواهد گرفت.
📍اصلی ترین ضروریات کار تشکیلاتی چیست؟
همراهی آدم ها حول محور واحد ، جزء ضروریات است و از سنت های الهی می باشد.
📍غایت نهایی تربیت در تشکیلات چیست؟
اصل در تشکیلات اسلامی این است که آدم ها ابزار رسیدن به هدف نیستند ، بلکه تربیت و رشد آدم ها، هدف است.
و تشکیلات برای تربیت انسان ها درست شده است و کارخانه انسان سازی می باشد.
✔️کار باید تشکیلاتی باشد
(امام خامنه ای)
#کار_تشکیلاتی
#تشکیلات_انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازگشت تحریم های سازمان ملل علیه کشورمان منتفی شد/ شکست سنگين امريکا
🔸تلاش آمریکا برای قراردادن دو بند اضافه بر بودجه ۲۰۲۱ سازمان ملل که مختص به احیای کمیته تحریم ها علیه ایران بود؛ با مخالفت ۱۴۲کشور مواجه شد و شکست خورد.
🔸استدلال طرف آمریکایی بر این بود که کمیته تحریم های سازمان ملل علیه ایران باید کار خود را از سر بگیرد چون آمریکا از برجام خارج شده و از نگاه ایالات متحده دیگر برجامی در کار نیست.
🔸تنها 10 کشور با این دیدگاه آمریکا همراهی کردند؛ 110 کشور مخالفت کردند و 32 کشور نیز رای ممتنع دادند.
🔸روسیه،چین و اتحادیه اروپا نیز در بیانیه های جداگانه ای با فرضیه بازگشت تحریم های سازمان ملل علیه ایران پس از "اسنپ بک" آمریکا مخالفت کردند.
🔰تشکیلات بستری برای رشد آفاقی و انفسی
انسان موجودی است که در بستر جمع به تکامل میرسد و برای این تکامل سیر آفاقی (برونی) و هم سیر انفسی (درونی) انسان باید به صورتی متوازن و همسنگ رشد کند.
انسان از نظر انفسی و فطری تمایل به حضور در جمع دارد اما راهزنی به نام غریزه ممکن است مسیر این سیر و تکامل را مخدوش یا تغییر دهد.
عموما غریزه انسان را به تک ردی, فرصت طلبی, عافیت طلبی, انزوا و دنیا طلبی ترغیب می کند.
رسالت همه پیامبران الهی و ائمه معصومین هم در وهله اول متشکل کردن افراد و در وهله دوم جهت دادن در مسیر درست بود.
انسان بنا بر فطرتش نمی تواند تنها و منزوی باشد و لازم است خودش را در جمع های انسانی حاضر کند و این یک نیاز بزرگ و مهم فطری است.
در این مسیر باید گوش به ندای فطرت داد نه غریزه.
اما در جمع بودن شرط لازم است اما کافی نیست و این جمع ها باید ویژگی هایی داشته باشد که انسان را در مسیر تعالی و سعادت هم قرار دهد.
ضرورت ایجاد تشکیلات همینجا خودش را نشان میدهد. تشکیلات یعنی همان جمع سعادت بخش, سازمان یافته و هدفمند.
اگر انسان در قالب یک تشکیلات خوب و سالم و هدفمند قرار گیرد به عمده نیازهایش پاسخ داده خواهد شد.
بر همین اساس جریانات ضد دینی هم همیشه دو رفتار و اقدام. مشخص علیه دین داشته اند:
1.منزوی کردن انسانها و تشویق به زندگی انفرادی
2.تولید تشکیلات کاذب برای ایجاد انحراف در جریان سعادت بشری
ادیان الهی بخصوص دین سعادت بخش و الهی اسلام ما را به متشکل بودن و زندگی جمعی و تعامل و ارتباط زیاد تشویق می کند چرا که دستیابی به سعادت وابسته به متشکل بودن انسانهای خوب در کنار هم است.
ضرورت تشکیلات انسانی در همه عرصه های سیاسی, اجتماعی, علمی و.... محسوس است.
خداوند متعال ما را به کار جمعی, ارتباط و فعالیت تشکیلاتی امر کرده است و بدون شک فلاح ما در ارتباطات و کار جمعی است.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَصَابِرُوا وَرَابِطُوا وَاتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ (آیه 200 آل عمران)
✍دکتر امین ترابی پور
#کار_تشکیلاتی
#تشکیلات_انقلابی