فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گرون ترین بغل تاریخ به این میگن👆🏼
جواب محکم به اراجیف امیر حسین صادقی و حسین حسینی 👌🏼
توی آخرالزمان خیلی راحت جای خوبی و بدی رو عوض میکنن، روی کثافت کاری ماله میکشن و اسمهای قشنگ روش میذارن
اگه هوشیار نباشی بازنده ای!
🌐 @khaled_khabar
.
استخدام بانک سرمایه
بانک سرمایه به منظور تامین نیروی مورد نیاز شعب خود در استانهای مختلف
از افراد واجد شرایط پس از تکمیل فرم ثبت نام دعوت به آزمون و مصاحبه مینماید.
ثبت نام صرفاً از طریق وب سایت بانک سرمایه
و به مدت یک هفته از تاریخ 1403/02/01
لغایت پایان وقت 1403/02/07 انجام خواهد گردید.
🌐 @khaled_khabar
6.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 وصیتنامۀ شهیدی که رهبر انقلاب با آن مانوس هستند
🌐 @khaled_khabar
قابل توجه دامداران
با توجه به آماده شدن سامانه سمادا (سامانه مدیریت اطلاعات دام اصفهان ) طرح خود اظهاری و آمارگیری از دام استان اصفهان از شنبه مورخه ۱۴۰۳/۲/۸ به صورت عملی آغاز می گردد دامداران گرامی تا پایان اردیبهشت ماه ضمن مراجعه به سامانه به آدرس http://93.126.21.58/dam403 نسبت به ثبت نام و اظهار اطلاعات در هر یک از بخش های مرتبط شامل گاوداری صنعتی ،دامداری روستایی ، دام سبک ، پرورش تک سمیان و پرورش شتر و درج اطلاعات شامل مشخصات واحد تولیدی ، مجوزها ، تعداد دام ، مقدار تولیدات و وضعیت نیروی انسانی اقدام نمایند .
روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی نطنز
🌐 @khaled_khabar
هدایت شده از ده آباد خبر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کاخ سفید نمازخونه شد!
🔹اجرای نماز جماعت توسط بیش از ۵۰۰۰ نفر از تظاهرات کنندگان حامی فلسطین در قلب امریکا، واشنگتن دی سی.
🔰پایگاه خبری دهآباد خبر
@dehabadkhabar
«مورایس» مسلمان شد
⚽️ ژوزه مورایس سرمربی سپاهان در کنفرانس خبری پس از دیدار سپاهان مقابل استقلال ملاثانی اعلام کرد، از آیین مسیحیت به دین اسلام و مذهب شیعه گرویده است.
🌐 @khaled_khabar
8.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷قابل توجه دغدغه مندان کارهای فرهنگی؛
🔹اصول کار فرهنگی از زبان استاد قرائتی.
#مسجد_برای_همه
#کمیته_فرهنگی_عبادی_آموزشی_بصیرتی
#مسجدترازاسلام_وانقلاب_اسلامی
https://eitaa.com/masjedteraz
بلقیس دومین بنای گلی ایران پس از بم:
شهرتاریخی بلقیس در ۳کیلومتری اسفراین واقع شده ارگ بلقیس ارگی ۱۲۰۰ساله است که به آن نارین قلعه نیزمی گويند.
#ایران_زیبا
@khaled_khabar
#آیا_می_دانستید 💡
آلمانی ها یک مثل دارند هرگاه شخصی بیش از اندازه لاف بزند و به قول معروف راست و دروغ را بهم ببافد و یک داستان کاملا غیر واقعی بسازد به او می گویند فلانی" درست مثل بارون مونچهازون شده "، علاقه ی آلمانی ها به این اسم چنان زیاد بوده است که حتی نام یک بیماری روانشناسی را نیز مونچهازون گذاشته اند حال ببینم این مونچهازون کیست؟!
"بارون کارل فریدریش فون مونچهاوزن" در سال 1720 در یک خانواده اشرافی در آلمان به دنیا آمد. او در جوانی به ارتش روسیه پیوست و در جنگ های میان روس ها و عثمانی ها شرکت کرد، بارون بعد از جنگ به املاک خود بازمی گردد و شروع به نقل داستان های عجیبی از تجربیاتی که خودش داشته است می کند، این داستان ها اینقدر عجیب و غیر قابل باور بودند که خیلی زود نام مونچهاوزن به عنوان یک " بارون دروغگو" در سراسر آلمان پیچید.
نکته جالب آن است که مونچهازون این قصه ها را با جدیت کامل و بسیار صادقانه بیان می کرد، گویی حقیقتاً اتفاق افتاده اند و خود او نیز شاهد آنها بوده است از جمله داستان های که او تعریف کرده می توان به سفرش به ماه و ملاقات با ساکنین ماه اشاره کرد یا سوار شدنش برروی یک گلوله توپ در میدان جنگ...اینکه این داستان ها را ذهن خلاق خود مونچهازون ساخته یا از دیگران نیز کمک گرفته است، مشخص نیست.
عجیب ترین نکته در مورد سرگذشت بارون مونچهازون این است که با وجود آنکه تمام داستان های مونچهازون ساختگی هستند و هیچ عقل سالمی آنها را باور نمی کند، اما خیلی ها در آلمان و حتی در جهان به شنیدن و خواندن آنها علاقه مند هستند. اولین نسخه از کتاب" ماجراهای شگفت انگیز بارون مونچهازون" در زمان حیات خود بارون در سال 1786 توسط "گوتفرید اوت بورگ" نوشته شد که البته کتاب با داستان های خود بارون کمی تفاوت داشت و تعدادی از داستان های فولکلور آلمانی هم به آن اضافه شده بود، از آن زمان تا همین امروز کتاب ماجراهای شگفت انگیز بارون مونچهازون بارها تصحیح و چاپ شده است و حتی به زبان فارسی نیز ترجمه شده است.
@khaled_khabar
🔺 سیر صعودی قهر پسران دهه هشتادی از دانشگاه
🔹«وقتی شغلهای آزاد و دلالی پردرآمد و معافیتهای مالیاتی هست، چرا این همه سال عمرمون را صرف دانشگاه کنیم.» این حرف تعداد زیادی از پسران دهه هشتادی است که امسال عطای شرکت در کنکور را به لقایش بخشیدهاند و در کنکور شرکت نکردهاند.
🔹آمار داوطلبان کنکور امسال نشان میدهد تنها ۳۷ درصد از داوطلبان مرد هستند. نوری، معاون پژوهشی اسبق وزارت علوم میگوید: تغییر در نسبت ورودی دختران و پسران به دانشگاه، از اوایل دهه ۹۰ شروع شده است.
🔹تحصیلات دانشگاهی برای بسیاری از متولدان دهههای ۶۰ و ۷۰ تبدیل به تضمینی برای یافتن شغل نشد. از سویی دیگر نبود بازار کار متناسب با رشتههای دانشگاهی، درآمدهای پایین و انتظارات جامعه از مردان برای تأمین معیشت، منجر به ورود زودهنگام آنها به بازار کار در رشتههای درآمدزا شده است.
🔹در آیندۀ نزدیک تعداد دختران تحصیلکردۀ دانشگاهی بیشتر از مردان تحصیلکرده خواهد بود. این پدیده در ازدواجهای سالهای اخیر نمود بیشتری داشته و اصولاً تبدیل به یکی از موانع ازدواج شده است. دختران دوست دارند سطح دانش پسر بیشتر یا برابر با خودشان باشد.
🔹طبق نظر جامعهشناسان ایجاد امید در پسران برای بهترشدن زندگی مادی آنها در صورت ادامه تحصیل، میتواند انگیزۀ موثری برای تعادل در دانشگاهها باشد.
┄┅═☫ همیشه با خالدخبر☫═┅