📸 تصویری از اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر مرحوم حاج سیداحمد خمینی
🏴 انتشار به مناسبت سالگرد ارتحال یادگار امام
💻 Farsi.Khamenei.ir
13.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #کلیپ_استوری | رهبر انقلاب: اگر بتوانید در درون جامعهى خودتان تقوا و فضیلت و اخلاق و دیندارى و زهد و نزدیکى معنوى به خدا را در خود و دیگران تأمین کنید، پایه و قاعدهى ظهور ولىّعصر (صلوات الله و سلامه علیه) را مستحکمتر کردهاید.
⛅ #مهدویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 سوال حضرت علی(ع) از پيامبر اعظم(ص) در روز جمعه آخر ماه شعبان
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 تصویری از بازدید رهبر انقلاب از سد کرخه در اسفندماه ۱۳۷۵
💻 Farsi.Khamenei.ir
50.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | سرودی برای حلبچه
🔺 رسانه KHAMENEI.IR در سالروز بمباران شیمیایی شهر حلبچه توسط رژیم بعث در ۲۵ اسفند ۱۳۶۶، فیلمی از سفر استانی آیتالله خامنهای به کردستان در دوران ریاست جمهوری و اجرای سرود جمعی از دانشآموزان کُرد دربارهی بمباران شیمیایی و کشتار مردم مظلوم حلبچه را منتشر میکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #تحلیل_و_تبیین | وقت بازگشت به الگوی مدیریت فرماندهان دفاع مقدس است
🔻 آقای مهدی محمدی، کارشناس و تحلیلگر مسائل سیاسی و بینالمللی در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR
🔸️ ما اگر به دفاع مقدس برگردیم و نحوهی مدیریتی آن را مرور کنیم که فرماندهان جوان در شرایط بسیار پیچیده و سخت با آن امکانات محدود جنگ را اداره کردند که متوسط سنشان زیر سی سال بود، درسهای خیلی زیادی را میتوانیم برای شرایط امروز کشور یاد بگیریم.
🔸️ فرماندهان جنگ ما اصولی داشتند. اصولی که حتی دشمن هم به آنها باور داشت. یعنی دشمن هم میدانست که وعدهی اینها صادق است، و حرفشان حق است و اگر چیزی بگویند پای آن میایستند.
🌷 ایام سالگرد شهادت آقامهدی باکری
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/45162
💬 #تحلیل_و_تبیین | گلوگاههای صنعت حمل و نقل را باید با دانشبنیانها برطرف کنیم
🔻 دکتر منوچهر منطقی معاون صنایع حملونقل وزارت صمت در گفتگو با رسانه KHAMENEI.IR
🔸️ از سال جاری ما صادرات را شروع کردیم الآن صادراتمان به ونزوئلا دوباره شروع شده خودروسازهای بزرگ ما دارند صادراتشان را انجام میدهند. صادرات به عراق و سوریه دوباره در حال انجام است و صادرات به روسیه و بلاروس هم دارد شکل میگیرد؛ بنابراین یکی از بحثهای مهمی که گذاشتیم این است که ما بهمرور که ظرفیت اضافه میکنیم بین پنج تا پانزده درصد محصول خودمان را بتوانیم بیاییم و صادراتش را انجام بدهیم.
🔸️ یکی از محصولاتی که میتوانیم صادرات خوب رو آن انجام بدهیم، خودروهای برقی است؛ بنابراین خودروهای برقی متناسب با منطقه و کشور خودمان را داریم طراحی میکنیم که بتوانیم روی آن صادرات مؤثری داشته باشیم.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52031
📢 هماکنون؛ #تیتر_یک KHAMENEI.IR
🔺 روایت حضرت آیتالله خامنهای از دوران ملی شدن صنعت نفت تا کودتای ۲۸ مرداد ۳۲
👈🏻 پیروزی و شکست در ملی شدن صنعت نفت
🔍 بخوانید👇🏻
https://khl.ink/f/52221
📢 شما انتخاب کنید...
🔰 رسانه KHAMENEI.IR برای انتخاب مهمترین و بهیادماندنیترین جملهی حضرت آیتالله خامنهای در سال ۱۴۰۱ از مخاطبان خود خواست تا جمله مورد نظرشان را ارسال کنند.
🔹️ از میان نظرات رسیده در نخستین مرحلهی این نظرسنجی ۱۰ جملهی زیر بیشترین آرا از سوی مخاطبان را کسب کردند.
🔹️ هماکنون شما میتوانید در مرحله پایانی از این فراخوان به یک جمله از میان موارد زیر رأی دهید و بهیادماندنیترین جملهی رهبر انقلاب در سال ۱۴۰۱ را انتخاب کنید.
📲 از اینجا انتخاب کنید👇
https://farsi.khamenei.ir/page?id=52228
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 و اکنون پس از سه سال...
📢 سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب در حرم مطهر رضوی، سه شنبه اول فروردین ساعت ۱۶
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی روز سه شنبه اول فروردین ۱۴۰۲ به مناسبت فرارسیدن سال نو در حرم مطهر ثامنالحجج، حضرت علیابنموسیالرضا (علیهالسلام) سخنرانی خواهند کرد.
🔹️ این برنامه با حضور خیل مشتاقان و زائران حرم رضوی از ساعت ۱۵ آغاز شده و در ساعت ۱۶ سخنرانی نوروزی رهبر انقلاب برگزار خواهد شد. مشروح این برنامه از رسانه KHAMENEI.IR و شبکههای صدا و سیما بصورت زنده پخش میشود.
🔺️ شایان ذکر است رهبر انقلاب اسلامی در ایام نوروز سه سال گذشته به علت توصیههای بهداشتی برای جلوگیری از گسترش بیماری کرونا به مشهد مقدس سفر نکرده و در روز اول فروردین سالهای ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۱ به صورت زنده و تلویزیونی با ملت ایران سخن گفته بودند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
💬 #سخن_هفته | اعتماد به آمریکا، پرتگاه ویرانی
👈 بازخوانی درسها و عبرتهای اعتماد مصدق به آمریکاییها در ماجرای ملی شدن صنعت نفت
🔺 چشم طمع قدرتهای سلطهگر به نفتِ ایران
🔹 «مسألهى نفت، يکى از مسائل فوقالعاده تلخِ ملتِ ايران است که هنوز درست باز نشده است.» ۱۳۷۳/۱۱/۱۴ «نفت، ثروت ملت ايران و ثروت دولت است که نمايندهى ملت است.» ۱۳۷۷/۱/۱ وقتی «در اين مملکت، منبعِ ثروتى به نام نفت کشف شد. کشفِ نفت بهمنزلهى اين بود که ملتى گنجى پيدا کند.» ۱۳۷۳/۱۱/۱۴ برای همین بود که قدرتهای استعمارگر همچون آمریکا و انگلیس به این گنج ملّی چشم طمع دوختند.«يک عدّه از خارجيها و عمدتاً انگليسىها... به ايران آمدند، بر سر اين گنج نشستند.» ۱۳۷۳/۱۱/۱۴ و با همکاری رجال غیرمردمی یا خائن قاجار و پهلوی، قراردادهای طولانیمدتی همچون قرارداد دارسی و ۱۹۳۳ را امضا کردند.«انگليسىها نفت ايران را مِلک شخصى خود به حساب آورده بودند و دهها سال استفادهى غاصبانه مىکردند و مال ملت ايران را تقريباً مفتِ مفت مىبردند و دربار سلطنت هم براى اينکه چهار روز بيشتر به حکومت ننگين خود ادامه دهد، با انگليسىها همکارى مىکرد.» ۱۳۸۰/۸/۲۰
🔺 قیام ملت برای قطع دست بیگانگان
🔹 در برابر این تجاوز آشکار، مرحوم آيتاللّه کاشانى -که نماینده مردم تهران در مجلس دوره شانزدهم بود - جلودار نهضت ضداستعماری و ضدسلطه و چپاول شد، پرچم مخالفت با غارت منافع ملی ایرانیان را بلند کرد و «به کمک او دکتر مصدّق و ديگر سرانِ نهضت ملى شدن صنعت نفت توانستند حمايت مردم را به اين حرکت جلب کنند.» ۱۳۸۰/۸/۲۰ درخواست مردم و نهضت هم این بود که «نفت را از دست انگلیسیها بگیریم و دست خودمان باشد.» ۱۳۹۴/۱۰/۱۹ آیتالله کاشانی، نمایندگان و «کسانی را به شهرهای مختلف میفرستادند که برای مردم سخنرانی کنند و حرف بزنند» ۱۳۷۶/۱۱/۱۴ و این «چنان دلهاى مردم را مثل مغناطيس به خود جذب مىکرد که هيچ عامل ديگرى نمىتوانست جاى اين حرکت را بگيرد.» ۱۳۸۰/۸/۲۰ به این ترتیب ابتدا «علیرغم اینکه محمدرضا موافق نخستوزیری مصدّق نبود، به پشتیبانی حمایت مردمی، مصدّق نخستوزیر شد.» ۱۳۸۰/۸/۲۰ و در مرحلهی بعدی حرکتِ نهضت «در سال ۱۳۲۹ شمسی... مردم طرفدار ملیشدن صنعت نفت ایران شدند.» ۱۳۸۰/۸/۲۰ و نفت ملی شد.
🔺 کودتای آمریکایی علیه نهضتِ ملی
🔹 «دأب سیاستهای مسلّطِ عالم این بوده و هست که جنبشهای عدالتخواهانهی مردم نقاط مختلف دنیا را در هاضمهی سیاسی و فرهنگی خود بریزند» ۱۳۸۱/۳/۱۴ و در برابر جنبشها و حرکتهای مردمی کارشکنی کنند؛ کاری که در مقابل نهضت ملی هم انجام شد و «نهضت دو سه سال بیشتر طول نکشید! دشمن توانست این نهضت را سرکوب کند.» ۱۳۹۴/۱۰/۱۹ در حقیقت «آمریکاییها نشستند علیه مصدّق توطئه کردند، با اینکه مصدّق به آمریکاییها خوشبین بود... [امّا] اینها از پشت خنجر زدند.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ آمریکاییها برای انجام عملیات کارشکنی، مأموران سیاسی - امنیتی و جاسوسان خود را به ایران فرستاند که یکی از آن مأموران کیم روزوِلت بود. آنها برای رسیدن به هدفشان از هر وسیلهای هم که میشد استفاده میکردند؛ از ابزارهای هنر و رسانهای گرفته تا تطمیع و تهدید نظامیان و آوردن اوباش به خیابان. «کیم روزولت میگوید وقتی ما به تهران آمدیم، یک چمدان بزرگ پُر از مقالههایی که نوشته شده بود و باید ترجمه میشد و در روزنامهها به چاپ میرسید، و نیز کاریکاتورهایی را با خودمان آوردیم!» ۱۳۸۰/۵/۱ کیم روزولت «رفت سفارت انگلیس، سفارت آمریکا هم نرفت.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ «از آنجا شروع کرد پول دادن، دلار پخش کردن، کسانی را استخدام کردند.» ۱۳۹۸/۸/۱۲ «با چند نفر نظامیِ خائن هماهنگ کرد، با چند عنصر وابستهی به انگلیس هماهنگ کرد، الوات و اوباش را هم جمع کردند.» ۱۴۰۱/۸/۱۱ «بعضی از سیاستمداران خودفروخته را تطمیع کردند.» ۱۳۹۱/۸/۱۰ و روز بیستوهشتم مرداد آن کودتای ننگین را علیه نهضت ملی شدن صنعت نفت ایران به وجود آوردند.
🔍 ادامه👇