💬 #گزارش_هفته | فروپاشی توهم ایرانستیزان
👈🏻 نتیجه و فرجام خطای محاسباتی دشمنان ملت ایران و جریانات برانداز در مقاطع مختلف چیست؟
🔻 ورشکستگان اغتشاشات ۱۴۰۱
🔹 روزهای پایانی شهریور ۱۴۰۱ بود که درگذشت تلخ دختری جوان، بهانهای شد تا دشمنان خارجی و دنبالههای داخلی آنها نقشه دقیق و حساب شدهای که برای به آشوب و اغتشاش کشاندن کشور کشیده بودند را اجرایی کنند. هماهنگی و اقدامات مشترک گروهکهای تروریستی، تجزیهطلب، سلطنتطلب و منافقین صحنهای عجیب را رقم زده و توهم فردای براندازی را برای این جماعت ایجاد کرده بود. حتی شکنجهگران فراری ساواک هم به خیال اینکه فرصتی مناسب یافتهاند، پس از سالها زندگی در بیخبری آفتابی شدند.
🔹 دشمن در فضای مجازی، چنان تصویرسازی میکرد که گویی جمهوری اسلامی به آخر خط رسیده و فرش قرمز برای بازگشت دخالت و حضور آنان در این سرزمین پهن شده است. در فضای حقیقی اما این مردم بودند که بر طراحی رسانهای دشمن برای یأسآفرینی و ایجاد هراس، خط بطلان کشیدند.
🔹 در این میان، گروهی کاسبکار و خارجنشین، برای جوانانی که خیلیهایشان سرد و گرم روزگار نچشیده بودند؛ دستور العمل صادر میکردند و با تحریک احساسات و شورجوانی آنان را به خیابانها میکشاندند. جماعتی که با وطنفروشی و وعده پوچ پایان نظام جمهوری اسلامی دلارها را به جیب زده بودند، با حمایت پروپاگاندای غربی و حتی دیدار با سران برخی کشورهای اروپایی در رسانهها جولان میدادند، برای فریب جوانان دروغ میساختند و کار را تمام شده میدانستند.
🔹 کارزاری که در آن همه معاندان با مهندسی دشمنان و سرویسهای جاسوسی خارجی برای شکست انقلاب ملت ایران همدست شده بودند. ایادی و دست اندرکاران اتاق جنگروانی دشمن تلاش زیادی کردند تا در میانه این آتش افروزی، از نقطه قوت تنوع قومیتی ایران هم سوء استفاده کنند. اما اقوام دلیر ایرانی با آنها همراه نشدند و مشت این جماعت دغلکار خیلی زود برای مردم باز شد.
🔻 تجزیهطلبانی که تجزیه شدند!
🔹 پس از چندماه طرحریزی و هزینههای سنگین و دست و پا زدن دشمنان در جنگ ترکیبی علیه ملت ایران، نتیجه اما نه فروپاشی و تجزیه ایران، بلکه شکست دشمن و تجزیه و فروپاشی تمام گروهکهایی بود که برای آینده ایران نقشه کشیده بودند. دشمنان میخواستند مردم و مسئولین را خسته کنند اما وقتی مردم را با نقشه خود برای تضعیف و تجزیه ایران اسلامی همراه ندیدند، خودشان دچار انشقاق شدند و کاریکاتور اتحاد مضحکشان فروپاشید و حالا هرکدام دیگری را مقصر شکست پروژهی خود میدانند.
🔹 شکست این جماعت اما باز تکرار قصهای قدیمی است که ملت ایران در طول این سالها، بارها شاهد آن بودهاند، تکرار حرفهای خیالی کسانی که میگفتند، انقلاب پیروز نمیشود! انقلاب نوپای ایران از رژیم تا بن دندان مسلح بعثی شکست خواهد خورد! با تسخیر لانه جاسوسی، ورق برخواهد گشت! مردم دلسرد شدهاند و در انتخابات شرکت نخواهند کرد! جمهوری اسلامی چهل سالگیاش را نخواهد دید! و... سخنانی که ناشی از ضعف محاسباتی در تحلیل شرایط واقعی جامعه ایرانی است و بیش از اینکه نشانه تمایلات جامعه باشد، نشانگر تغییر حالات برخی افراد است.
🔻 این قصه شکست، سر دراز دارد
🔹 ماجراهای سال گذشته البته اولین توطئه و شکست دشمنان نبود. دشمنی آنها با ملت ایران از ماههای ابتدایی پیروزی انقلاب شروع شد و تمام تلاش خودشان را کردند تا حرکت بزرگ مردم به مقصد نهایی نرسد. ۱۴ اسفند ۱۳۵۹ گروههای وابسته به گروهک تروریستی منافقین یکی از اولین اغتشاشات خیابانی را رقم زدند، اغتشاشات خیابانی منافقین تا خرداد ماه سال ۶۰ ادامه یافت. بعد از آن منافقین وارد فاز مسلحانه شده و شهرها را به صحنه جنگ خیابانی تبدیل کردند، مردم در راهپیمایی بزرگ ۳۱ خرداد سال۱۳۶۰ عملاً امکان حضور علنی خیابانی را از منافقین گرفتند. منافقینی که آن روزها رؤیای سلطه بر کشور را داشتند، پس از این اتفاقات با صدام دست دوستی دادند تا بلکه از این مسیر به اهداف خود برسند، اما سهمشان نفرت بیشتر مردم بود و حالا تنها به فسیلهای باقیمانده خود امید واهی دارند.
🔻 ۷۸ و بازهم مردم که آرامش میآورند
🔹 دشمن هیچگاه فکر ضربه به کشور و براندازی را از ذهنش خارج نکرده است. در دهه ۶۰ این ضربه از طرف گروهکها وارد میشد و در دهههای بعدی با توجه به شرایط جامعه، تاکتیکها تغییر میکرد. تیرماه ۱۳۷۸ خیابانهای پایتخت شاهد غائلهای دیگر بود. همراهی برخی جریانهای داخلی و حتی برخی مسئولان وقت با گردانندگان خارجی، باعث شد تهران تا ۲۳ تیرماه چند روزی درگیر بلوا و اغتشاش باشد و حضور مردم باز هم نقشه دشمن را برهم زد. قرار بود ادامه ماجرای تیر ۷۸ به فتح تهران و نشستن هواپیمای مخالفین در فرودگاه مهرآباد ختم شود! هواپیمایی که هیچگاه نتوانست از زمین برخیزد که بعد بخواهد در تهران بنشیند.
🔍 ادامه👇
🔍 ادامه #گزارش_هفته
🔻 ۸۸ و فتنه خواص
🔹 ده سال بعد از غائله ۷۸، نقشه پیچیدهتری برای شکست ایران طراحی شده بود، نقشهای که اینبار بازیگرانش برخی خواص بودند. رأس ماجرا اینبار نه گروهکها و جریانهای فرعی فریب خورده، بلکه تعدادی از مسئولان ارشد و سابق نظام بودند که در زمین نقشه طراحی شده دشمن بازی میکردند.
🔹 ازهمان ابتدای شروع فرآیند انتخابات سال۸۸، رئوس فتنه در اقدام رسانهای هماهنگ، سلامت انتخابات را زیر سؤال بردند و نهایتاً در روز انتخابات پیش از اعلام نتیجه خود را طرف پیروز اعلام کردند، از قبول نتیجه انتخابات سر باز زدند و مردم را به شورش خیابانی دعوت کردند. تمام سرویسهای غربی و منطقهای که با ایران دشمنی داشتند وارد میدان شدند تا از راه زیر سؤال بردن سیستم انتخابات در ایران، به کشور ضربه بزنند.
🔹 هشت ماه، فتنهای سخت کشور را فراگرفته بود، اما اهانت به ساحت مقدس امام حسین علیهالسلام در عاشورای ۸۸ نقاب از چهره فتنهگران برانداخت و مشخص شد آنهایی که از احترام به عقاید مخالف و اعتقاد به دموکراسی سخن میگفتند، کوچکترین عقیدهای به سخنان خود ندارند و راه و هدفشان از ملت با ایمان ایران جداست. نقشه فتنهگرانی که راه براندازی و دشمنی با عقاید دینی مردم را در پیش گرفته بودند بر ملا و ماهیت ذاتی آنان بر همه آشکار شد.
🔻 مهر بطلان مردم بر فتنههای اقتصادی دشمن
🔹 دشمن در سالهای ۹۶ و ۹۸ روی مسئله اقتصادی تمرکز کرد، آنها طی همان چند روز آشوب در زمستان ۹۶ و پاییز ۹۸ امید به سرنگونی نظام داشتند و وعده فتح میدادند، اما گذر زمان نشان داد که وعدههایشان چیزی بیشتر از توهمی پوچ نبوده است و خیلی زود مردم به هیجان کاذبی که از طریق سکوهای اینترنتی خارجی به آن دامن زده میشد پیبردند. مردم وقتی دیدند که دشمن از آب گل آلود اعتراضات و گلایههای به حق معیشتی آنها میخواهد ماهی خودش را بگیرد؛ صف خود را جدا کردند. حقیقت این است که مردم با بصیرت در تمام این سالها نشان دادهاند، جبهه دشمن و طرحهایش را به خوبی شناختهاند.
🔻 تجزیه ترکیب تجزیه طلبان
🔹 پیشبینیهای غلط دشمن از وضعیت انقلاب اسلامی و پیوند عمیق مردم با آن، منجر به اشتباهات راهبردی و غلط محاسباتی در تمام سالهای بعد از انقلاب شده است. همین محاسبات غلط ایادی وابسته خارجنشین آنان را به اتحاد مضحک و کاریکاتوری واداشت. اما هر چه پیش رفتند، بیشتر متوجه شدند که در شناخت مردم و نسبت آنها با انقلاب دچار اشتباه شدهاند. «در این قضایا[اغتشاشات سال ۱۴۰۱] نقشهی دشمن نقشهی جامعی بود، [امّا] محاسبهی دشمن محاسبهی غلطی بود... چهل سال است که دشمن، با انواع طرق، علیه نظام جمهوری اسلامی تلاش میکند و چون محاسباتش غلط بوده و غلط است، تا حالا شکست خورده، در این قضیّه هم شکست خورد، در آینده هم هر وقت اقدام کند شکست خواهد خورد.» ۱۴۰۱/۱۰/۲۲
🔹 دشمن از ماجرای طبس، توطئه گروهکهای جدایی طلب، هشت سال جنگ تحمیلی و غائله منافقین تا فتنه ۷۸ و ۸۸ و همین اغتشاشات پاییزی سال ۱۴۰۱ خطای محاسباتی داشته است.آنها همواره تصور کردهاند، بخش قابل توجهی از مردم با آنها همراه خواهند شد، اما گذر زمان ثابت کرده است نه آنهایی که در طبس به فکر کودتای نظامی علیه انقلاب مردم ایران بودند و نه آنان که خیال رسیدن چند روزه به تهران را داشتند خوابهایشان تعبیر شد و نه توهم براندازان در فتنههای ۸۸ و حوادث بعد از آن. مردم ایران همواره با اراده و قدرت تشخیص درست نقشههای ترکیبی و پیچیده دشمن در فتنههای گوناگون، بصیرت خود را نشان داده و فتنهها و نقشههای ایرانستیزان را ناکام گذاشتهاند.
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 تمایز نداشتن انسانها در نگاه اسلام
✏️رهبر انقلاب در دیدار اخیر: اسلام زبان رفع تمایزش زبان عملی است؛ کجا؟ در حج؛ سیاه هست، سفید هست، از فلان نقطهی دنیا هست، از فلان تمدّن هست، از فلان تاریخ هست، همه در کنارِ هم هستند بدون هیچ تمایزی؛ هیچ تمایزی با همدیگر ندارند؛ با هم راه میروند، با هم طواف میکنند، با هم سعی میکنند، با هم وقوف میکنند. اینها خیلی مهم است. اینها از اسرار حج است؛ اینها را بایستی با معرفت انجام داد. ۱۴۰۲/۲/۲۷
🖼 #برش_دیدار
💻 Farsi.Khamenei.ir
🔰 #به_رسم_آیهها | حج، قرارگاه اصلی امّت اسلام
🔺 مرور آیات مورد اشاره در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار کارگزاران حج. ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
📗 #حدیث_زندگی | حج ابراهیمی
🔺️ مروری بر حدیث استفاده شده در بیانات حضرت آیتالله خامنهای در دیدار
کارگزاران حج. ۱۴۰۲/۰۲/۲۷
💻 Farsi.Khamenei.ir
42.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💗 برای مخاطبان انگلیسی زبان
🎥 گزارش اختصاصی رسانه انگلیسی KHAMENEI.IR از بازدید ۳ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب
📥 نسخه کیفیت اصلی👇
https://english.khamenei.ir/news/9778
هدایت شده از KHAMENEI.IR
4_5830262523424674333.mp3
13.88M
🎧 #کلیپ_صوتی | قرائت کامل زیارت آلیاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیتالله خامنهای از فرازهای آن
💻 Farsi.Khamenei.ir
🎙 مجموعه #کلیپ_صوتی نقطه عطف کتاب | بینیاز از کتابهای بیگانه
✏️ رهبر انقلاب: روی مسئلهی کتاب کودک و نوجوان هم من تأکید دارم...باز هم من تأکید میکنم که برای کودکان، برای نوجوانان، هر چه میتوانند کتاب تهیّه کنند و ما را از کتابهای بیگانه بینیاز کنند که بتوانیم با فرهنگ خودمان، با جهتگیریهای خودمان و اهداف خودمان انشاءالله کتاب در اختیار نوجوانانمان بگذاریم.
📣 رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت ایام برگزاری سیوچهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، «مجموعه کلیپ صوتی نقطه عطف کتاب» را منتشر میکند.
🎧بشنوید👇
🎙 #کلیپ_صوتی | رفع تمایزها در حج
✏️ رهبر انقلاب در دیدار اخیر: اسلام زبان رفع تمایزش زبان عملی است؛ کجا؟ در حج؛ سیاه هست، سفید هست، از فلان نقطهی دنیا هست، از فلان تمدّن هست، از فلان تاریخ هست، همه در کنارِ هم هستند بدون هیچ تمایزی؛ هیچ تمایزی با همدیگر ندارند؛ با هم راه میروند، با هم طواف میکنند، با هم سعی میکنند، با هم وقوف میکنند. اینها خیلی مهم است. اینها از اسرار حج است؛ اینها را بایستی با معرفت انجام داد. ۱۴۰۲/۲/۲۷
🎧 بشنوید👇
📢 همه باید بینوایان بخوانند
✍ روایت بازدید سه ساعته رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
🔹 در غرفه سوم و بازدید از نشر هرمس هم موضوعی که بحث را گُل انداخت، رمان بود. مدیر نشر اولین اثری که به آقا معرفی کرد ترجمه جدید «بینوایان» ویکتور هوگو بود. احتمالا از علاقه رهبر انقلاب به هوگو مطلع بود که در ادامه بعضی عناوین دیگر جناب هوگو را معرفی کرد. آقا هم موضوع را ادامه دادند؛ رو به حلقه افراد نزدیک خود کردند و گفتند: «یک کتاب خوبی دارد ویکتور هوگو [به نام] داستان یک جنایت! آن هم خیلی خوب است.» اینجا هم یاد موضع بعضی مدعیان افتادم در نگاه منفی به رمان و طرد آن. احتمالاً برایشان جالب باشد که یک فقیه و مرجع تقلید چنین نگاهی به رمان دارد.
🔹 جالبتر اینکه همین فقیه و مرجع تقلید، یک نویسنده خارجی را «حکیم» توصیف کنند به همان معنایی که مسلمانان واژه حکیم را معنادار میکنند و دوباره جالبتر اینکه همین فقیه و مرجع تقلید این صحبتها را در دیدار با دستاندکاران برگزاری هفته «دفاع مقدس» بیان کرده باشند: « ویکتورهوگو یک حکیم است. ویکتور هوگو یک نویسندهی معمولی نیست. واقعاً به همان معنایی که ما مسلمانان «حکیم» را استعمال میکنیم و بهکار میبریم، یک حکیم است و بهترین حرفهایش را در «بینوایان» زده است. «بینوایان» هم یک کتاب حکمت است و به اعتقاد من، همه باید «بینوایان» را بخوانند.» ۱۳۷۲/۰۶/۲۹ همه باید بینوایان را بخوانیم.
🔍 ادامه را بخوانید👇
https://khl.ink/f/52829
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
🎉 هدیه انتشارات انقلاب اسلامی به دختران به مناسبت روز دختر
♦️ انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) در سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به مناسبت ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر، هدیهی ویژهای به دختران حاضر در نمایشگاه اهدا میکند.
♦️ دختران گرامی که در ساعات پایانی روزجمعه ۲۹ اردیبهشت و روز شنبه سیام اردیبهشت از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران بازدید میکنند، به غرفهی انتشارات انقلاب اسلامی در شبستان اصلی راهروی ۲۲ مراجعه و هدیه خود را دریافت نمایند.
#انتشارات_انقلاب_اسلامی
@KhameneiBook
📊 #اطلاع_نگاشت | یک فرصت تمدنی
🔻 حضرت آیتالله خامنهای در دیدار کارگزاران حج (۱۴۰۲/۰۲/۲۷) فرمودند: «مسئله حج یک مسئلهی جهانی، یک مسئلهی بینالمللی، یک مسئلهی تمدّنی در معارف اسلامی است. حج را با این چشم باید نگاه کرد.» ایشان در ادامه ابعاد مسئلهی حج را تبیین کردند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 مروری بر تولیدات رسانه KHAMENEI.IR در هفتهای که گذشت...
📹 نماهنگ | نقطه عطف کتاب
khl.ink/f/52825
🎧 مجموع کلیپ صوتی نقطه عطف کتاب | همچنان در اوج
khl.ink/f/52830
🎧 مجموع کلیپ صوتی نقطه عطف کتاب | نشر کتاب روبه پیشرفت
khl.ink/f/52830
🎧 مجموع کلیپ صوتی نقطه عطف کتاب | بینیاز از کتابهای بیگانه
khl.ink/f/52830
🎧 کلیپ صوتی | رفع تمایزها در حج
khl.ink/f/52851
📜 اطلاعنگاشت | در نمایشگاه بینالمللی کتاب سیوچهارم؛ رهبر انقلاب اسلامی از کدام غرفهها بازدید کردند؟
khl.ink/f/52822
📜 اطلاعنگاشت | یک فرصت تمدنی
https://khl.ink/f/52856
✍ یادداشت | زنان در شکوفایی ادبیات جهاد و مقاومت چه نقشی ایفا کردهاند؟
khl.ink/f/52812
📝 اینجا خانه من است | روایت بازدید سه ساعته رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
khl.ink/f/52829
💬 گفتوگو با جانشین فرمانده نیروی قدس | مجاهدت فاطمیون از عوامل اصلی شکست تروریسم در منطقه بود
khl.ink/f/52804
💬 روایت اول | در بازدید سه ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب چه گذشت؟
khl.ink/f/52827
💬 گفتگو | فهم اهمیت حج یک اصل اساسی در معارف اسلامی است
khl.ink/f/52857
💬 روایت اول | برائت از مشرکین؛ نقطه بزنگاه حج ابراهیمی است
khl.ink/f/52839
🖼 خط حزبالله ۳۹۳ | فروپاشی توهم ایرانستیزان
khl.ink/f/52845
🌷 بخش نوجوان
nojavan.khamenei.ir
💻 سایر زبانها
khamenei.ir
📣دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با رهبر انقلاب
🔹وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور صبح امروز (شنبه) با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔹این دیدار در آستانه برگزاری گردهمایی سراسری روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور انجام شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
📸 تصویری از دیدار صبح امروز مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۲/۳۰
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران: عزت در سیاست خارجی یعنی نفی دیپلماسی التماسی
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران: حکمت یعنی عمل خردمندانه در تعاملات بینالمللی
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار مسئولان وزارت امور خارجه و سفیران جمهوری اسلامی ایران: مصلحت یعنی شناخت موارد انعطاف؛ انعطاف منافاتی با اصول ندارد
💻 Farsi.Khamenei.ir
📣 تبیین سه کلید واژه عزت، حکمت و مصلحت در سیاست خارجی توسط رهبر انقلاب در دیدار صبح امروز
✏️ رهبر انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار وزیر و مدیران ارشد وزارت امور خارجه، سفرا و روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور:
✏️در سیاست خارجی وقتی میگوییم عزت، یعنی نفی دیپلماسی التماسی. ما در طول این سالها داشتیم مواردی را که دیپلماسی ما، تعبیر درست در قبالش همین تعبیر «التماسی» است، «دیپلماسی التماسی». ممکن است لحنمان هم التماسآمیز نبوده اما باطن قضیه التماس بوده. عزت یعنی نفی اینجور دیپلماسی، نفی چشم دوختن به دست و زبانِ این و آن. این شخصیت پختهی سیاسی قدیمی فلان کشور اینجوری گفت، اینجوری قضاوت کرد، آن یکی اینجوری گفت، اینجوری اقدام میکنند. عزت یعنی ما چشممان و نگاهمان به این چیزها نباشد، تکیهمان به اصول خودمان باشد.
✏️حکمت یعنی در همهی تعاملهای دو جانبه و چند جانبه خردمندانه عمل کنیم. اندیشیده عمل کنیم. محاسبهشده عمل کنیم. از اظهار نظرهای دفعی و ارتجالی و حسابنشده پرهیز کنیم. حکمت یعنی هر کاری که میکنیم، پشتوانه فکری و عقلانی داشته باشد. اندیشیده باشد، محاسبهشده باشد.
✏️مصلحت یعنی شناختن موارد انعطاف. یک جاهایی باید انعطاف داشت. انعطاف منافات با اصول ندارد. حفظ اصول با امکان انعطاف با هم میسازند، میتوان یک جاهایی انعطاف به خرج داد. بنده یک وقتی چند سال قبل از این گفتم: «نرمش قهرمانانه»؛ بد فهمیده شد، هم بعضیها در خارج بد فهمیدند، یک محاسبهی دیگر کردند، در داخل هم بعضی از خودهایمان بد فهمیدند معنای این را. انعطاف یک جاهایی لازم است، بایستی انجام بگیرد. همان معنایی که ما در تقیه معنا کردیم ــ در بحث امامت، بنده مفصل راجع به تقیه صحبت کردم ــ تقیه یعنی وقتی شما در یک جایی دارید حرکت میکنید، به یک صخرهای میرسید که از آن عبور نمیتوانید، یک راهی پیدا کنید از کنار صخره و عبور کنید. انعطاف یعنی این. معنایش این نیست که ما از ادامهی راه پرهیز کردیم و عقبنشینی کردیم، نه. به جنگ صخره نرفتیم، انعطاف پیدا کردیم، توانستیم راه دیگری را پیدا کنیم.
🏷 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir