KHAMENEI.IR
⚠️لوح| همراه در مواقع حساس
🔻حضرت آیتالله خامنهای:«یک تجربهی دیگر که این هم تجربهی مهمّی است، تجربهی همراهیِ اروپا با آمریکا در مهمترین موارد است. ما بنای دعوا کردن با اروپاییها را نداریم؛ با این سه کشور اروپایی بنای معارضه و مخالفت و بگومگو نداریم، امّا واقعیّتها را باید بدانیم. این سه کشور نشان دادهاند که در حسّاسترین موارد با آمریکا همراهی میکنند و دنبال آمریکا حرکت میکنند.» ۱۳۹۷/۰۳/۰۲
🔻پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب، لوح «همراه در مواقع حساس» را منتشر میکند.
🖨نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39969
🔰 مردمسالاری در پناه مقاومت؛
❓ اسرائیل چگونه نابود میشود؟
🔻 «شما [صهیونیستها] ۲۵ سال آینده را نخواهید دید. انشاءالله تا ۲۵ سال دیگر، به توفیق الهی و به فضل الهی چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت». این تعبیر رهبر انقلاب در ۱۸ شهریور ۱۳۹۴ که به عنوان جمله سال رهبری از نگاه کاربران سایت KHAMENEI.IR نیز انتخاب شد، واکنشی بود به ادعای سران رژیم اسرائیل مبنی بر اینکه با برجام، تا ۲۵ سال خیالشان از بابت ایران راحت خواهد بود.
این سخن آیتالله خامنهای مورد توجه جدی رسانههای داخلی و خارجی قرار گرفت و بازتابها و پیامدهای گوناگونی داشت. از نصب تابلو «روزشمار نابودی اسرائیل» در میدان فلسطین تهران تا واکنش بنیامین نتانیاهو که «این اتفاق هرگز نخواهد افتاد. اسرائیل قوی است و قویتر خواهد شد».
🔹 به هر حال بسیاری از تحلیلگران موافق و مخالف، قدرت موشکی جمهوری اسلامی را ابزار اصلی تحقق وعده رهبر انقلاب تلقی نمودند. اما «راهحل اساسی» جمهوری اسلامی ایران برای «مسأله اصلی جهان اسلام» که آیتالله خامنهای در دیدارهای اخیر خود بر آن تمرکز کردهاند، همان «طرح مردمسالارنه» ای است که دو دهه پیش در سازمان ملل متحد به ثبت رسیده است:
«مثل همهی کشورهای آزاد دنیا، مردم فلسطین ـ فلسطینیان واقعی ـ بایستی مورد سؤال قرار بگیرند؛ چه مسلمانشان، چه مسیحیشان و چه یهودیشان؛ آنهایی که فلسطینیاند، نه آنهایی که از جاهای دیگر وارد فلسطین شدهاند. آراء آن کسانی که فلسطینی هستند باید مورد مراجعه قرار بگیرد و از آنها نظرخواهی بشود و آنها نظامِ حکومتیِ کشورِ فلسطین را معیّن کنند؛ آن نظام حکومتی نسبت به کسانی که وارد این منطقه شدهاند، [یعنی] صهیونیستها و رؤسایشان و بقیّه، تصمیم خواهد گرفت. راهحلّ فلسطین جز این نیست و این همان نابود شدن و از بین رفتن رژیم باطل و جعلی صهیونیستی است که امروز بر سر کار است؛ و این امر بهطور قطعی در آیندهی نهچنداندوری به حول و قوّهی الهی تحقّق پیدا خواهد کرد.» (۲۵ خرداد ۹۷)
در برخی رسانههای بیگانه اینگونه تلقی شده است که طرح این سخنان، نوعی عقبنشینی تاکتیکی در برابر فشارهای اخیر آمریکا و اروپا برای تنگتر کردن حلقه محاصره اقتصادی ایران بوده است. اما از دید رهبر انقلاب، اقتدار ایران چتری است که میتواند فضای حیاتی برای به نتیجه رسیدن مقاومت مردم فلسطین را تأمین کند. ماجراهای تلخ و شیرین و دور و نزدیک در منطقه نیز نشان میدهد که «سازش با دشمن» هیچگاه نتوانسته پشتوانه مردمسالاری در جهان اسلام باشد؛ دشمن نیز تا جایی که در توان داشته باشد مردمسالاری اسلامی را تاب نمیآورد.
تجربه سازشکاری یاسر عرفات عملاً به خلع سلاح در برابر اسرائیل متجاوز انجامید و از کار فروبسته ۷۰ ساله فلسطین گرهی نگشوده است. همچنان که هرجا مسلمانان مبارز از طریق سازوکارهای انتخاباتی به قدرت رسیدهاند، جبهه استکبار در برابر آنها ایستاده است؛ از الجزایر ۱۹۹۱ تا مصر ۲۰۱۳.
در حالی که گروههای سیاسی مورد حمایت ایران، تجربه متفاوتی را رقم زدهاند. از پیروزی حماس در انتخابات فلسطین و تشکیل دولت به دست این گروه تا پیروزی اخیر حزبالله در انتخابات پارلمانی لبنان، همگی گویای این حقیقت است که مردمسالاری واقعی جز در پناه مقاومت پدید نیامده و پایدار نمیماند. به این ترتیب، راهحل جمهوری اسلامی برای زدودن «غده سرطانی اسرائیل» از صفحه منطقه، طرحی دو پایه است که مقاومت و مردمسالاری در آن به هم پیوند خوردهاند.
ایران همچنان که فلسطین را برای همیشه خانه فلسطینیان -از هر مذهب و قومی- میداند و گستره آن را از نهر تا بحر میشناسد، از «حق بازگشت» آوارگان و پناهندگان، توقف شهرکسازی برای مهاجران یهودی و همهپرسی از ساکنان اصلی فلسطین حمایت میکند که همگی مطابق اصول حقوق بینالملل و از لوازم برقراری دموکراسیاند. اما برای گرفتن حق ملت فلسطین از رژیم اشغالگری که با تمامی این حقوق غیرقابل انکار سر ستیز دارد، راهی جز در دست گرفتن ابتکار عمل و حمایت از مبارزه مشروع نمیشناسد؛ نه سازش پرهزینهای که طعم زهرآگین آن کام ملتهای منطقه و بهخصوص فلسطینیان را آزرده است.
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=39959
KHAMENEI.IR
🔰اطلاعنگاشت | برگی از یک کارنامه
🔻حضرت آیتالله خامنهای ابتدای سال ۱۳۹۷ در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی، در ارزیابی کلان جمهوری اسلامی فرمودند:«عملکرد چهلساله در زمینهی شعارهای اصلی انقلاب، عملکرد قابل قبول و خوبی است.»
🔺️پایگاه اطلاعرسانیKHAMENEI.IR شعارهای اصلی انقلاب و میزان تحقق آن در مقایسه با قبل از انقلاب را در این اطلاعنگاشت مرور میکند.
🖨نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39973
13910324_4334_192k.mp3
2.91M
🎙| چمرانها
🔻رهبرانقلاب: روحیهی پر نشاط و دلهای پاک دانشجویان این امید را به انسان میبخشد که نه به نحو استثنا بلکه به نحو قاعده فرآوردهی دانشگاه جمهوری اسلامی چمرانها باشند.
6.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹نماهنگ| روز قدس؛ دست خدا
🔺️پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس بیانات رهبر انقلاب، گوشههایی از حضور با عظمت مردم ایران در راهپیمایی روز قدس را در نماهنگ «روز قدس، دست خدا» به قاب تصویر میکشد.
KHAMENEI.IR
🔰هماکنون در حال برگزاری است؛
🔻دیدار رئیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رهبر انقلاب
🔺رئیس، نمایندگان و جمعی از کارکنان مجلس شورای اسلامی، صبح امروز (چهارشنبه) با حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب دیدار کردند.۹۷/۳/۳۰
🔹تصاویر تکمیلی متعاقباً منتشر خواهد شد، در👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=39978
⛔نباید نگاه مجلس به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد
🔻رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹️امام فرمودند «مجلس عصارهی همهی فضائل ملت است». دقت کنید، نگفتند عصارهی همهی خصلتهای ملت.
🔹️این ملت در تاریخ، نماد ایمان، علم، اعتمادبهنفس، افتخار به داشتههای خود و نماد پایداری بوده است.
🔹️ البته متأسفم که مطالعهی تاریخ در میان جوانان ما کم است.
🔹️سلجوقیها که به ایران تهاجم کردند نهفقط در تمدن ایرانی هضم شدند، بلکه ناچار، به مروجان و مبلغان فرهنگ ایرانی تبدیل شدند. مغولها هم نتوانستند فرهنگ و تمدن و نیاز خود را به ما تحمیل کنند.
🔹️در دورهی ما هم ۴۰ سال است که سختترین دشمنیها با ملت ایران میشود، هر کاری توانستهاند کردهاند: از جنگ، #تحریم و توطئهی امنیتی.
🔹️️حالا این ملت را با قبل از انقلاب مقایسه کنید؛ #اقتدار و عظمت این ملت، #پیشرفت و علم این ملت، حضور این ملت در عرصههای بینالمللی را ببینید.
🔹️️شما عصارهی فضائل این ملتید. پس بدانید که چهکار باید بکنید.
🔺️️مجلس نباید نماد «تردید»، «خودکمبینی»، «یأس»، «ناامیدی» و «عدم توجه به مسائل کشور» باشد. مجلس نباید نگاهش به تواناییها و ظرفیتهای ملی مأیوسانه باشد. ۹۷/۳/۳۰
⛔ لزومی ندارد معاهداتی که میدانیم مشکل دارد بهخاطر جهات مثبت تصویب کنیم
👈 مجلس خودش قانون مبارزه با تروریسم و پولشویی را تصویب کند
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹️موارد پیشنهادی برای تصویب بهعنوان قانون، نباید خلاف مصالح کشور باشند.البته در مجلس که عمداً این صورت نمیگیرد.
🔹️این معاهدات بینالمللی که در زبان لاتین، به آن کنوانسیون گفته میشود، در اصل در یک نقطهای پختوپز میشود. کشورهای عضو این کنوانسیونها هیچ تأثیری در ایجاد اینها ندارند.
🔹️قدرتهای بزرگ بر اساس منافع و مصالح خود، این معاهدات را آماده میکنند، دولتهای همسو یا مرعوب یا همراه آنها هم این کنوانسیونها را در کشورهایشان تصویب میکنند. بعد اگر یک دولت مستقلی مثل جمهوری اسلامی پیدا شود که آن را نپذیرد، سرش میریزند که آقا ۱۵۰ کشور این معاهده را قبول کردهاند، شما چطور قبول نمیکنید؟
🔹️بعضی از این معاهدات مواد مفیدی دارند؛ عیبی ندارد.
🔹️راهحل مسئله این است که مجلس خودش قانون بگذارد، مثلاً قانون مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی.
🔺️هیچ لزومی ندارد ما چیزهایی که نمیدانیم به کجا ختم میشود و حتی میدانیم که مشکلاتی دارد، بهخاطر آن جهات مثبت قبول کنیم. ۹۷/۳/۳۰
📣 قانون باید درصدد رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد
⚠️اشاره مجدد رهبر انقلاب به جلسه اقتصادی نظام برای حل مشکلات اقتصادی
🔻رهبر انقلاب در دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی:
🔹️قانون باید در پی حل مشکلات مردم باشد؛ در درجهی اول درصدد رفع مشکلات طبقات ضعیف باشد. البته قانون برای همه است اما اولویت با اینها است. قانون نباید آلت دست صاحبان زر و زور باشد.
🔹️قانون باید در پی حل مشکلات واقعی مردم باشد. انسان احساس میکند برخی قوانین مربوط به خانواده که در مجلس مطرح است، تحت تأثیر رسوم غربی است. از این اجتناب کنید.
🔹️غربیها نسبت به خانواده هیچ اهتمامی ندارند، سبک زندگی غربی معارض با خانواده به معنای واقعی کلمه است؛ این را خودشان هم میگویند و دنبال علاجش هستند. حالا ما بیاییم به چیزهایی که اینها راجع به زن و جوان و مادر و پدر در عرفشان دارند، نگاه کنیم؟!
🔹️ما باید قوانینی را وضع کنیم که حلکنندهی مشکلات خانواده باشد.
🔹️قانون باید معضلات اقتصادی را حل کند.
🔹️بحمدالله یک جلسهای تشکیل میشود با حضور رؤسای قوا و مدیران سه قوه برای اینکه مسائل اقتصادی را حل کنند.
🔹️مجلس در همین جهت باید حرکت جدی انجام دهد.
🔺️امروز معضلات اقتصادی کشور در اولویت قرار دارد. ۹۷/۳/۳۰