🚨 سخننگاشت | نخست وزیر ژاپن: آمریکا درخواست مذاکره درباره موضوع هستهای دارد
⁉️ رهبر انقلاب اسلامی: آمریکا زیر توافق قبلی زده؛ کدام عاقلی با چنین کشوری دوباره مذاکره میکند؟
🔻 رهبرانقلاب در دیدار امروز نخستوزیر ژاپن: جمهوری اسلامی ایران به مدت پنج، شش سال در موضوع هستهای با امریکا و اروپاییها در قالب ۱ + ۵ مذاکره کرد و به یک نتیجه هم رسید، اما آمریکا زیر این توافق و قرارداد قطعی زد، بنابراین کدام فرد عاقلی است که دوباره با کشوری که زیر تمام توافقها زده، مذاکره کند؟ ۹۸/۳/۲۳
💻 @Khamenei_ir
🚨 سخننگاشت | نخست وزیر ژاپن: عزم آمریکا برای جلوگیری از ساخت سلاح هستهای بوسیله ایران جدی است
👈 رهبر انقلاب اسلامی: اگر میخواستیم سلاح هستهای بسازیم، آمریکا هیچ کاری نمیتوانست بکند
🔻 رهبرانقلاب در دیدار امروز نخستوزیر ژاپن: ما با سلاح هستهای مخالفیم و فتوای شرعی من حرامبودن ساخت سلاح هستهای است اما این را بدانید که اگر ما قصد ساخت سلاح هستهای داشتیم، آمریکا هیچ کاری نمیتوانست بکند و اجازه ندادن آمریکا، هیچ مانعی ایجاد نمیکرد.
انباشت سلاح هسته ای اقدامی خلاف عقل است. او [ترامپ] که درباره سلاح هستهای حرف میزند چندهزار کلاهک هستهای در انبارش دارد. او صلاحیت ندارد که بگوید که فلان کشور سلاح هستهای داشته باشد یا نداشته باشد. ما چرا! ما چون مخالف با سلاح هستهای هستیم. ۹۸/۳/۲۳
💻 @Khamenei_ir
🔰 سخننگاشت | نخست وزیر ژاپن: آمریکا آماده مذاکرات صادقانه با ایران است
⁉️ رهبر انقلاب اسلامی: آمریکا و صداقت؟
🔻 رهبرانقلاب در دیدار امروز نخستوزیر ژاپن: ما این حرف را اصلاً باور نمیکنیم زیرا مذاکرات صادقانه از جانب شخصی همچون ترامپ، صادر نمیشود. صداقت در میان مقامات آمریکایی بسیار کمیاب است. رئیسجمهور آمریکا چند روز پیش با جنابعالی دیدار و گفتگو و درباره ایران هم صحبت کرد، اما بعد از بازگشت از ژاپن، بلافاصله تحریم صنایع پتروشیمی ایران را اعلام کرد، آیا این پیام صداقت است؟ آیا این نشان میدهد که او قصد مذاکره صادقانه دارد؟ ما به هیچ وجه تجربه تلخ مذاکره چند سال اخیر با امریکا را تکرار نخواهیم کرد. بعد از توافق هستهای، اولین کسی که برجام را بلافاصله نقض کرد، شخص اوباما بود، همان کسی که درخواست مذاکره با ایران کرده و واسطه هم فرستاده بود. این تجربه ما است و جناب آقای آبه! بدانید که ما این تجربه را تکرار نمیکنیم. ۹۸/۳/۲۳
💻 @Khamenei_ir
⚠️ سخننگاشت | نخست وزیر ژاپن: ترامپ میگوید «مذاکره با آمریکا موجب پیشرفت ایران خواهد شد»
👈 رهبر انقلاب اسلامی: با وجود تحریمها پیشرفت خواهیم کرد
🔺️ رهبرانقلاب در دیدار نخستوزیر ژاپن: ما به لطف خداوند، بدون مذاکره با امریکا و با وجود تحریم هم به پیشرفت خواهیم رسید. [با اشاره به دشمنی چهلسالهی آمریکا با ملت ایران و تداوم آن:] ما معتقدیم از طریق مذاکره با آمریکا، مشکلات ما حل نخواهد شد و هیچ ملت آزادهای، #مذاکره زیر فشار را قبول نخواهد کرد. ۹۸/۳/۲۳
💻 @Khamenei_ir
7.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #برش_دیداری| رهبرانقلاب، امروز در دیدار نخستوزیر ژاپن:
❌ ترامپ را شایسته مبادله پیام هم نمیدانم
☝️قابل استفاده در استوری اینستاگرام
💻 @Khamenei_ir
7.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #برش_دیداری| رهبرانقلاب، امروز در دیدار نخستوزیر ژاپن:
❌ مذاکره صادقانه از کسی مثل ترامپ صادر نمیشود
☝️قابل استفاده در استوری اینستاگرام
💻 @Khamenei_ir
7.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 #برش_دیداری| رهبرانقلاب، امروز در دیدار نخستوزیر ژاپن:
❌ مذاکرهی زیر فشار را هیچ ملت آزادی قبول نمیکند.
☝️قابل استفاده در استوری اینستاگرام
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خط حزب الله
#سخن_هفته
❇️ همزمان با داغ شدن مجدد بحث مذاکره با آمریکا، خط حزبالله سرانجام این موضوع را بررسی میکند:
📝 #بیفایده، #باضرر
💢 اين يک واقعيت انکارناپذير است که آمريکاييها به #مذاکره با ايران احتياج دارند. چرا؟ حداقل به دو دليل عمده: اول آنکه قدرت هژموني ايالات متحده، روز به روز در حال افول است، پس نياز دارند به افکار عمومي جهان نشان دهند که همچنان قدرت برتر دنيا و محور تحولات آن هستند. دوم آنکه جمهوري اسلامي بهعنوان يک قدرت نوظهور دستکم منطقهاي، توانسته است در سالهاي اخير، عمق راهبردي خود را روز به روز گسترش داده و در عين حال، سياست مستقل بودن خود از نظام سلطه را هم به معرض نمايش بگذارد، پس کشاندن چنين کشوري به ميز مذاکره، براي مقامات آمريکايي از اهميت زيادي برخوردار است.
♨️ اما چرا با آمريکا مذاکره نميکنيم؟
⁉️اين سؤالي کليدي است و اين روزها توسط برخي از سياسيون و رسانههاي داخلي مطرح ميشود. براي پاسخ به آن اما بياييد سؤال را برعکس کنيم و بپرسيم که اگر فرضا (فرض محال) با آمريکا مذاکره کنيم چه اتفاقي ميافتد؟ در اين صورت، طبعا نتيجهي آن از سه حالت خارج نيست:
⚫️ #اول، دو طرف پاي ميز مذاکره بروند و بعد از ساعتها و روزها گفتگو کردن، به دليل تعارض شديد #ديدگاهها و #رويکردها، به نتيجهاي نرسند و ميز مذاکره را ترک کنند. واضح است که در اين حالت، نه تنها چيزي عايد کشور نميشود بلکه هم فرصتهاي کشور به هدر ميرود، و هم فضاسازيها عليه ايران به شکل سنگينتري از سر گرفته خواهد شد که ايران نميخواهد مذاکرات به نتيجه برسد و به اصطلاح ميشود کالاول!
⚪️ #دوم، دو طرف بعد از مذاکرات فشرده و بحثهاي فراوان، در بهترين حالت به توافقي شبيه همين توافق موسوم به #برجام برسند. در اين حالت، سؤال آن است که آيا منافع ايران از اين متن حاصل خواهد شد؟ آيا برجام منتهي به برداشتن #تحريمها شد که حالا مجددا چيزي شبيه آن را تجريه کنيم؟ از اين مهمتر، اساسا چه تضميني وجود دارد که دولت بعدي ايالات متحده، مانند دولت فعلي، برخلاف همهي قواعد و قوانين حقوقي عمل نکند و با اين ادعا که اين توافق به ضرر کشور آمريکا است، بهطور يکجانبه از آن خارج نشود؟ و اصلا چرا بايد مسيري را که يک بار آزمودهايم و به نتيجهاي هم نرسيدهايم، مجددا تکرار کنيم؟
🔴 #سوم هم اينکه آمريکا به مذاکرات، به صورت يک بستهي کامل که فراتر از موضوع هستهاي نگريسته و خواستار #مذاکرات_جامع با ايران، بر سر ساير موضوعات مهم مانند #فعاليتهاي_منطقهاي ايران، #تسليحات_موشکي، #حقوق_بشر، حمايت ايران از #گروههاي_محور_مقاومت هستند. مثل روز روشن است که پيامد چنين مذاکرهای نیز تهي کردن کشور از #مؤلفههاي_قدرت خود است و در اين صورت، کشور بيش از هر زمان ديگري به گزينهي #حملهي_نظامي نزديکتر خواهد شد. بنابراين هيچکدام از سه حالت فوق، در بردارندهي #منافع_ملي کشور و مردم نخواهد بود.
🔰 پس چه بايد کرد؟
حال که مشخص شد مذاکره با آمريکا، «بي فايده و باضرر» است، بايد به اين سؤال پاسخ داد که پس چه بايد کرد و راه چاره چيست؟ جواب اين سؤال را به تفصيل، رهبر انقلاب در مراسم سالگرد رحلت امام خميني(ره) بيان کردند: رساندن کشور به #نقطهي_بازدارندگي. «هدف #مقاومت عبارت است از رسيدن به نقطهي بازدارندگي. هم در اقتصاد، هم در مسائل سياسي کشور، هم در مسائل اجتماعي، هم در مسائل نظامي بايد به نقطهاي برسيم که اين نقطه بازدارنده باشد، يعني بتواند جوري خود را نشان بدهد که دشمن را از تعرّض به ملّت ايران در همهي زمينهها منصرف کند؛ دشمن ببيند فايدهاي ندارد و با ملّت ايران نميتواند کاري بکند.»
@Khattehezbollah
#تببین_تحلیل | «راهبرد مقاومت» و پیامهای یک دیدار دیپلماتیک
نگاهی تحلیلی به مواضع قاطعانه رهبر انقلاب در دیدار نخستوزیر ژاپن
دیدار رهبر انقلاب اسلامی و شینزو آبه نخستوزیر ژاپن در روز پنجشنبه ۲۳ خرداد ماه ۱۳۹۸ و مواضع حضرت آیتالله خامنهای بهسرعت به یکی از اخبار مهم دنیا تبدیل شد. سخنانی که چه از جهت محتوا و سوگیری و چه از نظر ادبیات و لحن، صراحتی خاص داشت. این سخنان رهبر انقلاب ضمن آنکه پاسخی قاطع به برخی اظهارات آمریکاییها بود عملا خط بُطلانی نیز بر تحلیلها و خبرسازیهای انحرافی کشید.
اما این بیانات صریح و قاطعانه را در چارچوب کدام الگویِ تحلیلی میتوان فهم و صورتبندی کرد؟ بهبیان دیگر «منطقِ تحلیل» این موضعگیری قاطعانه چیست؟
در ادامه براساس نگاه حضرت آیتالله خامنهای به مسئلهی درگیری و کشمکش جمهوری اسلامی ایران و دولت آمریکا به این سوال پاسخ میدهیم.
رهبر انقلاب، دشمن و پازل دشمنی را کاملا میشناسند و درست در نقطهی مقابل، شکست این طراحیها را هدف گرفتهاند. آنچه در دیدار نخستوزیر ژاپن با حضرت آیتالله خامنهای گذشت را باید در این چارچوب تحلیلی دید و فهم کرد. قاطعیت و صراحتی که در سخنان و مواضع رهبر انقلاب دیده میشود دقیقا براساس شناخت نقشهی عملیاتی دشمن و راهکار درست و کارآمدِ مقابله با آن است. در مقابل دولتی زورگو، بیمنطق و مستکبر چون آمریکا و شخصیتی چون «ترامپ» در رأس آن باید «پیام قدرت» از سوی ایران اسلامی ارسال شود و حتی «یک قدم» عقبنشینی در مقابل آمریکاییها عملا بازی در زمین آنها و کمک به پیشرفت «راهبرد فشار» است. بنابراین باید قاطعانه موضع گرفت و در چارچوب راهبرد مقاومت امکان هیچگونه بهرهبرداریای را به دشمن نداد.
متن کامل یادداشت را از پیوند زیر دنبال کنید
http://farsi.khamenei.ir/others-note?id=42842
16.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ | هفت پاسخ قاطع رهبر انقلاب به نخست وزیر ژاپن در دیدار روز گذشته
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42844
🚨 لوح | قاتلان امید
🔺️ رهبرانقلاب در دیدار اخیر اساتید: روی مسئلهی #امید تکیه میکنم. من خواهشم این است، اساتید معظّم و مکرّم، کاری کنید این #جوان امیدوار بشود. دشمن میخواهد یأس ایجاد کند. یک جریانی هم متأسفانه در داخل کمک میکند به دشمن. شما بایستید در مقابل این جریان خائن و خبیث و ایجاد امید کنید. ۸/۳/۹۸
💻 @Khamenei_ir