فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤 #روایت_اول | توسعه میادین مشترک نفتی و دیپلماسی انرژی از دستاوردهای دولت شهید رئیسی است
🎤 گفتوگوی رسانه KHAMENEI.IR با آقای مهندس جواد اوجی، وزیر نفت در حاشیه دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم با رهبر انقلاب
💬 رسانهی KHAMENEI.IR، در حاشیه دیدارهای رهبر انقلاب، در گفتگو با کارشناسان و مدعوین دیدار در قالب بسته تصویری #روایت_اول به تبیین و تحلیل بیانات رهبر انقلاب میپردازد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 #ریل | من هم میمانم تا پای جانم
📹 در ایام ماه محرم، گلچینی از مداحی مداحان اهل بیت(ع) در حسینیه امام خمینی(ره) در حضور رهبر انقلاب منتشر خواهد شد.
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 #ریل | هرکجای خاک من بوی شهادت میدهد
عشقم ایران است، ایران حسین بن علی
📹 در ایام ماه محرم، گلچینی از شعرخوانی عاشورایی شاعران آئینی در حسینیه امام خمینی(ره) در حضور رهبر انقلاب منتشر خواهد شد.
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
✏️ رهبر انقلاب: عاشورا درس میدهد که برای حفظ دین، باید فداکاری کرد. درس میدهد که در راه قرآن، از همه چیز باید گذشت. درس میدهد که در میدان نبرد حق و باطل، کوچک و بزرگ، زن و مرد، پیر و جوان، شریف و وضیع و امام و رعیت، با هم در یک صف قرار میگیرند. ۱۳۷۱/۴/۲۲
📥 نسخه قابل چاپ
🏴 #بعثت_خون
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از فتاوای رهبر انقلاب
🔸حکم تکرار اسم اهل بیت هنگام سینه زنی
⁉️ آیا گفتن اسم اهل بیت (علیهم السلام) بصورت تند و پشت سر هم در موقع سینه زنی و شور که معمولاً بصورت ناقص گفته میشود، جایز است؟ آیا نوعی بیاحترامی به اهل بیت علیهم السلام محسوب میشود؟
✅ فی نفسه اشکال ندارد، اما نباید به گونهای باشد که عرفاً بیاحترامی محسوب شود و تشخیص موضوع به عهدهی مکلف است.
🆔 @khamenei_ahkam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 لوح متحرک | فلیرحل معنا
✏️ برگرفته از بیانات حضرت آیتالله خامنهای پیرامون سخنان مهم امام حسین علیهالسلام
🏴 #بعثت_خون
مطلب مرتبط: لوح فلیرحل معنا
💻 Farsi.Khamenei.ir
🖤 لوح | مثلی لا یبایع مثله
✏️ حضرت آیتالله خامنهای: یزید میخواست امام حسین علیهالسّلام را مجبور کند به جای اینکه مردم را ارشاد و هدایت فرماید و گمراهی آن حکومت ظالم را برای آنان تشریح نماید، بیاید حکومت آن ظالم را امضا و تأیید هم بکند! امام حسین فرمود «مثلی لا یبایع مثله»؛ حسین چنین امضایی نمیکند. امام حسین علیهالسّلام باید تا ابد به عنوان پرچم حق باقی بماند؛ پرچم حق نمیتواند در صف باطل قرار گیرد و رنگ باطل بپذیرد. ۱۳۸۱/۱/۹
📥 نسخه قابل چاپ
🏴 در ایام ماه محرم، مجموعه لوح #بعثت_خون برگرفته از بیانات حضرت آیتالله خامنهای پیرامون سخنان مهم امام حسین علیهالسلام منتشر خواهد شد.
💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 الگویی برای رئیس قوه مجریه
📢 چهارصدوپنجاهو دومین شمارهی هفتهنامهی «خط حزبالله» منتشر شد.
🖼 چاپ و توزیع به همت نیروهای مؤمن و انقلابی سراسر کشور
📥 نسخه چاپی را از اینجا دریافت کنید.
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 امروز؛ صفحه نود و شش قرآن کریم
سوره مبارکه النساء
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💻 Farsi.Khamenei.ir
KHAMENEI.IR
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم 🔹 امروز؛ صفحه نود و شش قرآن کریم سوره مبارکه النساء ✏️ توصیه مهم حض
Quran-page-096.mp3
2.78M
📢 هر روز #یک_صفحه_قرآن بخوانیم
🔹 صفحه نود و شش قرآن کریم، سوره مبارکه النساء
با صدای عبدالباسط محمدعبدالصمد بشنوید.
✏️ توصیه مهم حضرت آیتالله خامنهای:
هر روز حتماً یک صفحه قرآن بخوانید
💻 Farsi.Khamenei.ir
📢 مردمیبودن مرحوم رئیسی باید برای اعضا و رؤسای دولتها الگو باشد
✏️ رهبر انقلاب: یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی مردمی بودن بود. برای همهی ماها، برای دولتها و رؤسای دولتها، برای اعضای دولتها، این باید الگو باشد. ایشان به مردم اعتنا میکرد، برای مردم احترام قائل بود، در بین مردم حضور پیدا میکرد، لمس میکرد حقایق را با حضور در میان مردم، حرفهای آنها را میشنید و نیازهای آنها را محور برنامهریزیهای خودش قرار میداد... این درست همان چیزی است که مورد نظر اسلام است؛ یعنی با مردم بودن.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56951
📢 کسب رضایت توده مردم و نه نورچشمیها، دستور امیرالمؤمنین (علیهالسّلام) است
✏️ رهبر انقلاب: در این نامهی معروف و فرمان معروف امیرالمؤمنین (علیه السّلام) به مالک اشتر، ایشان میفرمایند... محبوبترین کارها در نظر تو باید آن کاری باشد که مایهی خشنودی تودههای مردم است...
✏️ در دو سه فِقره بعد میفرمایند: وَ اِنَّما عِمادُ الدّینِ وَ جِماعُ المُسلِمینَ وَ العُدَّةُ لِلاَعداءِ العامَّةُ مِنَ الاُمَّة؛ آن که به درد تو میخورد در مقابل دشمن، آن که میتواند وحدت ایجاد کند، یکپارچگی به وجود بیاورد در کشور، همین تودهی مردمند... وَالّا نورچشمیها هر کدام انگیزههای خودشان را دارند، برای خودشان کار میکنند.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56951
📢 اشاره رهبر انقلاب به خصوصیات مرحوم آقای رئیسی(رضوان الله علیه)
👈 معتقد واقعی به ظرفیتها و تواناییهای داخلی
✏️ رهبر انقلاب: مرحوم آقای رئیسی... به تواناییهای داخلی واقعاً اعتقاد داشت. خب ما با خیلی از مسئولین در نشستوبرخاستها روی این مسئلهی تواناییهای داخلی و ظرفیّتهای داخلی در موارد متعدّد صحبت میکنیم، هیچ کس از آنها هم مخالفت نمیکند، امّا آدم میفهمد چه کسی عمیقاً و از بن دندان به این تواناییها باور دارد، چه کسی نه. ایشان واقعاً باور داشت؛ یعنی قبول داشت که ما خیلی از مشکلات کشور را یا اکثر مشکلات کشور را یا به یک صورت همهی مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیّتهای داخلی حل کنیم؛ و لذا دنبال این کارها هم بود.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56951
هدایت شده از خط حزب اللّه
📝 خط حزبالله ۴۵۲ | الگویی برای رئیس قوه مجریه
🔹️چهارصد و پنجاه و دومین شماره هفته نامهی «خط حزبالله» منتشر شد.
🔹️خط حزبالله به مناسبت دیدار پایانی هیئت دولت سیزدهم با حضرت آیتالله خامنهای، در یادداشت هفته خود، نگاهی به خصوصیّات مثبت رئیسجمهور شهید، «آیتالله سیّدابراهیم رئیسی»، بر اساس بیانات رهبر انقلاب اسلامی داشته است.
🔹️گزارش هفته خط حزبالله با عنوان «شکست غوغای دستساز تحریم» با بررسی روند برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در مهلت قانونی ۵۰ روزه، به این سؤال پاسخ داده است که «چگونه ملت ایران در یک آزمون ناگهانی، صحنهای گرم و پرشور آفریدند؟»
🔹️این شماره هفتهنامه خط حزبالله به روح مطهر شهید مدافع حرم، مصطفی صدرزاده تقدیم میشود.
📥 «خط حزبالله» را از اینجا دریافت کنید
farsi.khamenei.ir/weekly
📢 با حکم رهبر انقلاب
نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز منصوب شد
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در حکمی حجةالاسلام آقای حاج شیخ احمد مطهّری اصل را به عنوان نماینده جدید ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز منصوب کردند.
🔹️رهبر انقلاب در این حکم با ابراز تأسف فراوان مجدد از فقدان حجةالاسلام آلهاشم از شیوه سلوک مردمی و خدمتی ایشان تمجید کردند.
📝 متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحيم
جناب حجةالاسلام آقای حاج شیخ احمد مطهّری اصل دامت افاضاته
با ابراز تأسف فراوان از فقدان امام جمعهی مردمی و پرتلاش و برجستهی تبریز، مرحوم مغفور شهید خدمت، حجةالاسلام آلهاشم رضواناللهعلیه که بیشک ضایعهای برای مردم آذربایجان است و با تمجید از شیوهی سلوک مردمی و خدمتیِ آن مرحوم، جناب عالی را که از همراهان و همکاران وی بوده و بحمدالله به حُسن اندیشه و عمل شناخته شدهاید، به نمایندگی خود در آن استان و امامت جمعهی تبریز منصوب میکنم.
✏️ انتظار دارم که جایگاه امامت جمعه برای مردم مؤمن و شجاع و انقلابی تبریز، با خصوصيات ممتاز آنان به گونهی شایستهای همتراز باشد و دانش و اخلاص و همدلی و تبیين، محور تعامل با تودههای مؤمن و پرشور مردمی بویژه جوانان قرار گیرد، و ارتباط صمیمانه با علمای اعلام و دانشگاهیان و فرزانگان و مجموعههای انقلابی و همدردی با ایثارگران و ضعفای جامعه، همواره مدّ نظر باشد. توفیقات شما را از خداوند مسألت میکنم.
سیدعلی خامنهای
۱۹ تیرماه ۱۴۰۳
💻 Farsi.Khamenei.ir
📝 #گزارش_هفته | شکست غوغای دست ساز تحریم انتخابات
🔹️ چگونه ملت ایران در یک آزمون ناگهانی صحنهای گرم و پرشور آفریدند؟
🔹️۳۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ هم میتوانست روزی باشد مثل بقیّهی روزها؛ تا ظهر هم همینطور بود. ساعتی از ظهر گذشته بود که خبری غریب و بهت آور در فضای رسانهای کشور منتشر و به سرعت فراگیر شد: بالگرد حامل رئیس جمهور در استان آذربایجان شرقی دچار سانحه و مفقود شده است.
🔹️شب میلاد امام رضا (علیهالسلام) بود و جمعی از پاسداران و خانوادههای آنها با رهبر انقلاب دیدار داشتند. ایشان ضمن ابراز تأثّر از این واقعه فرمودند: «امیدواریم خداوند متعال رئیس جمهور محترم و همراهان ایشان را به آغوش ملّت برگرداند. همه برای سلامت این جمع خدمتگزار دعا کنند. ملّت ایران نگران و دلواپس نباشند؛ هیچ اختلالی در کار کشور به وجود نمیآید.» ۱۴۰۳/۰۲/۳۰
🔹️مردم، مضطرب و متحیّر میان بیم و امید، دست به دعا بودند، امّا تقدیر الهی چیز دیگری بود: «شهیدان پرواز اردیبهشت» پرگشوده و از میان ملّت رفته بودند. شرایط خاص و ویژه ای بود؛ از سویی بهت و داغ و اندوه از این واقعهی ناگهانی بود و از سوی دیگر تکلیفی بود که قانون مشخّص کرده است: برگزاری انتخابات زودهنگام طیّ ۵۰ روز و تعیین رئیسجمهور جدید.
🔹️دوباره اصل ۱۳۱ قانون اساسی، پس از ۳۶ سال
🔹️برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری در جمهوری اسلامی ایران البتّه سابقه دارد: اوّلین بار در پی عزل بنیصدر با فاصلهای اندک و برای بار دوّم پس از ترور شهید رجائی و سوّمین بار پس از انتخاب آیتالله خامنهای به عنوان رهبر انقلاب در سال ۶۸ در حالی که هنوز سه ماه تا پایان دورهی دوّم ریاست جمهوری ایشان باقی مانده بود.
🔹️۳۶ سال پس از آخرین باری که اصل ۱۳۱ قانون اساسی لازمالاجرا شده بود، بار دیگر باید به آن رجوع میشد: «در صورت فوت، عزل، استعفا، غیبت یا بیماری بیش از دو ماه رئیسجمهور و یا در موردی که مدّت ریاست جمهوری پایان یافته و رئیسجمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده و یا امور دیگری از این قبیل، معاون اوّل رئیسجمهور با موافقت رهبری اختیارات و مسئولیّتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکّل از رئیس مجلس و رئیس قوّهی قضائیّه و معاون اوّل رئیسجمهور موظّف است ترتیبی دهد که حدّاکثر ظرف مدّت پنجاه روز، رئیسجمهور جدید انتخاب شود. در صورت فوت معاون اوّل و یا امور دیگری که مانع انجام وظایف وی گردد و نیز در صورتی که رئیسجمهور معاون اوّل نداشته باشد، مقام رهبری فرد دیگری را به جای او منصوب میکند.»
🔹️آزمونی دیگر برای ساخت درونی جمهوری اسلامی
🔹️برگزاری انتخابات ریاست جمهوری فرایندی طولانی دارد که به طور معمول، حدود یک سال تمهیدات و اجرای آن زمان لازم دارد. همانطور که رهبر انقلاب از ساعات اوّلیّهی سانحه تأکید کرده بودند، این حادثهی غمبار علیرغم داغی که بر دلها گذاشت، امّا خللی در روند امور کشور پدید نیاورد و بهسرعت مقدّمات برگزاری انتخابات فراهم شد و طیّ کمتر از پنجاه روز، انتخابات چهاردهمین دورهی ریاست جمهوری به شکل آزاد و شفاف برگزار شد؛ انتخاباتی که به دُور دوّم کشیده شد و در این شرایط خاص و استثنائی، عملاً دو بار انتخابات در امنیّت و سلامت و امانت کامل برگزار شد.
🔹️برگزاری دو انتخابات ملّی در یک بازهی زمانی کوتاه، آن هم طیّ دو مرحله، نشان از استحکام ساخت درونی جمهوری اسلامی دارد که نباید بهسادگی از کنار آن عبور کرد. بسیاری از تجارب جهانی نشان میدهد کم نبوده و نیستند کشورهایی که به بهانههای مختلف، تن به برگزاری انتخابات در موعد قانونی نداده و انتخابات را برای ماهها و حتّی مدّت نامعلومی به تعویق میاندازند، امّا در جمهوری اسلامی ایران برگزاری انتخابات و رجوع به آراء ملّت در موعدِ قانونیِ آن یک خطّ قرمز اساسی و همیشگی بوده و هست.
🔹️دشمنان هم به صف شدند
🔹️در حالی که مردم، داغدار «شهیدان پرواز اردیبهشت» بودند و انتخابات مراحل قانونی خود را یکی پس از دیگری طی میکرد، دشمنان ملّت ایران از روز نخست دستبهکار شدند تا با انواع و اقسام فضاسازیهای رسانهای و تبلیغاتی، مردم را نسبت به صندوق رأی و انتخابات دلسرد کنند. اینها تنها چند نمونه از تلاش و ادبیّات معاندین در این ایّام است که در فضای مسموم رسانههای ضد انقلاب و صفحات مجازی آنها منتشر شد:
🔹️دموکراسی نه با رأیگیریهای مهندسیشده که با گذر از جمهوری اسلامی تحقّق مییابد.
🔹️اکثریّت مردم هیچ کدام از نامزدها را قبول ندارند. مخالفان شرکت در انتخابات میگویند رأی آنها تأثیری در بهبود اوضاع ندارد.
🔍 ادامه را بخوانید👇
khl.ink/f/56972
هدایت شده از خط حزب اللّه
نسخه تابلو اعلانات شماره ۴۵۲ نشریه خط حزبالله.pdf
1.16M
📝 نسخه #تابلو_اعلانات | شماره ۴۵۲ نشریه خط حزبالله
📢 اشاره رهبر انقلاب به خصوصیات مرحوم آقای رئیسی(رضوان الله علیه)
👈 صریح در اعلام مواضع انقلابی و دینی
✏️ رهبر انقلاب: دوپهلو حرف زدن و ملاحظهی این را کردن که اگر ما مواضع انقلابیمان را صریح بیان کنیم، فلان آدم، فلان دسته، فلان شخصیّت ممکن است ناراحت بشوند، این ملاحظات را ایشان [مرحوم آقای رئیسی] نداشت؛ یعنی مواضع انقلابی خودش را، همان که به آن معتقد و پابند بود، ایشان صریح بیان میکرد. در اوّلین مصاحبهای که ایشان کرد، از او راجع به ارتباط با فلان کشور پرسیدند که شما ارتباط برقرار میکنید، ایشان گفت خیر! صریح؛ یعنی بی هیچ ملاحظه و حاشیه و لابهلا [چیزی گفتن]؛ نخیر، ایشان صریح بود. در همهی موارد، آنجور که ما دیده بودیم، ایشان همینجور بود.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56951
📢 اشاره رهبر انقلاب به خصوصیات مرحوم آقای رئیسی(رضوان الله علیه)
👈 اهل تعامل از موضع عزت، در سیاست خارجی
✏️ رهبر انقلاب: یک نقطهی برجستهی دیگری که در ایشان [مرحوم آقای رئیسی] وجود داشت این است که در سیاست خارجی دو خصوصیّت را ایشان با هم و در کنار هم رعایت میکرد: یکی تعامل، یکی عزّتمداری و عزّتمندی... اهل تعامل بود، امّا از موضع عزّت؛ نه آنچنان تند و بهاصطلاح دورکننده که [ارتباط] قطع بشود، نه بیخودی امتیاز دادن و دست پایین گرفتن و مانند اینها.
🔹️بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت سیزدهم. ۱۴۰۳/۴/۱۷
🔹️متن کامل بیانات:
khl.ink/f/56951