فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| رهبرانقلاب در دیدار امروز فرماندهان نیروی انتظامی:
👈 نیروی انتظامی میتواند در #رونق_تولید نقشآفرینی کند
💻 @Khamenei_ir
📚 رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز در جریان بازدید ۲.۵ساعته از نمایشگاه کتاب:
👈 صورت وضعیت نشاندهنده این است که مردم هنوز #کتاب میخرند و برای خواندن، میخرند.
👈 دنیای کتاب، دنیای پیچیدهای است و این نکتهای است که آقای صالحی [وزیر ارشاد] باید توجه کند.
👈 باید مسأله #کاغذ را حل کرد؛ اینطور نمیشود.
👈 وزیر فرهنگ و وزیر صنعت بنشینند و این مسأله را حل کنند. ۹۸/۲/۹
#بهار_کتاب_۹۸
💻 @Khamenei_ir
هدایت شده از خط حزب الله
#اطلاعنگاشت
روایتی از حضور مستمر رهبر انقلاب در #نمایشگاه_کتاب؛ از زنگ #کتابخوانی در مدرسه تا جلوگیری از کتاب مضر
@Khattehezbollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| لحظاتی از بازدید صبح امروز رهبرانقلاب از نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران. ۹۸/۲/۹
🌷 #بهار_کتاب_۹۸
💻 @Khamenei_ir
📚 لوح| دروازه دانش
🔻 حضرت آیتالله خامنهای: «کتاب، دروازهای به سوی گسترهی دانش و معرفت است و کتاب خوب، یکی از بهترین ابزارهای کمال بشری است.» ۱۳۷۰/۱۰/۰۴
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR بهمناسبت برگزاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران و بازدید امروز رهبر انقلاب، لوح «دروازه دانش» را منتشر میکند.
🌷 #بهار_کتاب_۹۸
🖨 چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42382
🔰 حضرت آیت الله خامنهای در احکام جداگانهای حجتالاسلام سید عبدالنبی موسویفرد را به نمایندگی ولیفقیه در استان خوزستان و امامت جمعه اهواز و حضرت حجتالاسلام والمسلمین موسویجزائری را به ریاست حوزه علمیه اهواز منصوب کردند.
📝 متن احکام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
جناب حجةالاسلام آقای سید عبدالنبی موسویفرد دامت افاضاته
اکنون که جناب حجةالاسلام والمسلمین آقای جزائری پس از سالها خدمت با ارزش در سنگر امامت جمعهی اهواز از این مسئولیت انصراف دادهاند جنابعالی را که بحمدالله متّصف به علم و عمل و خصوصیات شایسته و روحیه خدمت و گرایش مردمی میباشید و آزمون نیکوئی را در عرصهی امامت جمعه و جماعات گذرانیدهاید به نمایندگی خود در خوزستان و امامت جمعهی اهواز منصوب میکنم. شهر مقاوم اهواز و مردم وفادار و فداکار آن استان با شرافت و عزّت در همهی حوادث مهم پس از انقلاب اسلامی، آزمونی درخشان را گذرانیده و عناصر فداکار و شجاعی از آن سر برآوردهاند. این منطقهی حساس در مقابلهی نظامی با متجاوزان، و در ایستادگی بر هویت ملی، و در مواجهه با بلایای طبیعی، بطور یکسان، صلابت و قدرت نشان داده و از حوادث، سربلند بیرون آمده است.
نمازجمعه که مظهر تجمع متحد مؤمنان است همواره باید این خصوصیات برجسته را نمایندگی کند و آنها را زنده بدارد. ارتباط صمیمانه با جوانان و همفکری با علمای حوزه و دانشگاه و همکاری با مسئولان دولتی و فعالان و اثرگذاران اجتماعی توصیههای دیگر اینجانب است.
توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سیّدعلی خامنهای
🔻 بسم الله الرحمن الرحیم
حضرت مستطاب حجةالاسلام والمسلمین فقیه بزرگوار جناب آقای موسوی جزائری دامتبرکاته
اکنون که جنابعالی پس از سالها حضور پر برکت و خدمات همهجانبه در سنگر امامت جمعهی اهواز از ادامهی این مسئولیت اعلام انصراف نمودهاید، لازم دانسته میشود که برکات حضور آنجناب در آن شهر پر افتخار و در میان مردم عزیز و وفادار آن ادامه یابد و همانطور که جهات گوناگون علمی و اجتماعی و سیاسی در آن شهر و استان مقاوم و حسّاس در طول سالیان متمادی از هدایت و درایت جنابعالی بهرهمند شدهاند، از این پس هم همگان مشمول این نعمت خداوندی باشند. مستحضرید که اهواز و تعدادی دیگر از شهرهای آن استان در گذشتههای دور و نزدیک اقامتگاه فقهاء برجسته بودهاند و مرحومان آیاتالله حضرت آقای سیدعلی بهبهانی و حضرت آقای سید محمدجعفر جزائری مروّج و حضرات آقایان کرمی و برخی بزرگان دیگر نمونههائی در دهههای اخیر میباشند، و هماکنون نیز آن خطه بحمدالله برخوردار از محضر علمای اعلام است، از اینرو حوزهی علمیهی اهواز را باید به دیدهی اهمیت نگریست. لذا مقتضی میدانم که آنجناب همچنان سکونت در اهواز را ادامه داده و ضمن کمک به امام جمعهی محترم و دیگر مسئولان و امور اجتماعی آن مردم غیور و وفادار، ریاست حوزهی علمیه را عهدهدار گردید و رونق مضاعف به تربیت طلاب و فضلا داده و از ظرفیت علمی علمای محترم برای اعتلای آن حوزه استفاده نمایید.
توفیقات روزافزون جنابعالی را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
والسلام علیکم و رحمةالله
سیّدعلی خامنهای
🔆 پنجاه سال توصیه به کتابخوانی!
👈 انتشار به مناسبت بازدید رهبر انقلاب از #نمایشگاه_کتاب
🔻 دغدغهی حضرت آیتالله خامنهای دربارهی کار #ترویج_کتاب، #سبک_مطالعه، مطالعهی کتابهای خوب و #ساختن_کتابخانه فقط به سالهای اخیر مربوط نمیشود. سوابق، مطالب و مدارکی وجود دارد که ایشان از دههها پیش به این امور توجه ویژه داشتند.
🔸️ در یکی از سخنرانیهای دهه ۴۰ -که اخیراً آماده شده و انشاءالله به زودی منتشر خواهد شد- ایشان به اهمیت مسئلهی کتاب، به اینکه چرا #جوانان ما کتاب نمیخوانند، و به اینکه عقبماندگی مردم ما در آن سالها ناشی از همین عدم مطالعه است، میپردازند و میگویند بصیرت اندک و کمی که در جامعهی آن زمان وجود دارد ناشی از کمبود مطالعه و کمبود کتابهای خوب است. این سخنان مربوط به سال ۱۳۴۸ است و ایشان بعد از آن هم دائماً در مطالب مختلف، در کوران مبارزات که بسیاری از مبارزان و حتی اندیشمندان اسلامی در فکر مبارزات سیاسی و اجتماعی بودند، در کنار مسائل مربوط به مبارزات سیاسی، اجتماعی و تبیین مبارزات ائمهی اطهار علیهمالسلام برای برپایی حکومت اسلامی، توجه داشتند به اینکه مردم را به مطالعه و به کتابخوانی تشویق و ترغیب کنند.
🔹️ من بخشی از این سخنرانی سال ۱۳۴۸ رهبر انقلاب را که در یکی از مساجد انجام شده است، برای شما میخوانم. توجه بکنید که حضرت آیتالله خامنهای این سخنان را در حالی بیان کردهاند که که آن سالها، دائماً تحت تعقیب مأموران امنیتی رژیم طاغوت بودند. مرور این چند سطر کمک میکند تا اهمیت موضوع مطالعه و کتاب را نزد ایشان بهتر درک کنیم. میفرمایند: «مطلبی که من لازم میدانم امروز عرض بکنم این است. مقدمهی تمام آرزوهای عالم، مقدمهی تمام رشدها، پیشرفتها، انقلابهای عالم یک اندازه روشنبینی عمومی است در سطح تمام طبقات. یک روشنبینی لازم است. آقایان! تا ما سر را در گریبان خودمان فرو بردهایم، جز منزل و زن و بچهمان از جایی خبر نداریم، خیلی زیاد باشد جز پول بازار از جایی اطلاع نداریم. تا وضع اینجور است، هیچ گونه امید اصلاحی، امید پیشرفتی، امید کمالی در اجتماع ما نیست. باید یک قدری آگاه شد، باید یک قدری روشن شد، باید از افکار دیگران یک قدری مایه گرفت. باید یک قدری مشق دیگران را خواند. یک قدری از منابع دینی خودمان باید مطلع شد و این مطلب ایجاب میکند حرفی را که من در بیشتر منبرها و در بیشتر مجالس و بیشتر کسانی که طرف شدن با آنها در طول ایامی که تبلیغ میکردم گفتم این است آقایان سعی کنید خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس دهید. این مسئله خیلی مهم است، از بلاهای بزرگ اجتماع ما یکی این است که دست مردم به طرف کتاب دراز نمیشود. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. از من میپرسد آقا ما میخواهیم کتاب بخوانیم چه کار کنیم که کتاب یادمان بماند؟ مطلب در ذهنمان باقی بماند. اصلاً مثل اینکه یک آمادگی برای کتاب خواندن نیست. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. و این بسیار خطاست. خیلی گناه بزرگی است.»
🔺️ رهبر انقلاب بعد از این، اشاره میکنند به شمارگان کتابها؛ یعنی در همان سال ۴۸ هم میگویند چرا شمارگان کتابها در حد همین هزار و دو هزار بیشتر نیست و طلب میکنند از مخاطبینشان، از مردمشان، از انقلابیون که خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس بدهید. لذا از نظر رهبر انقلاب، توجه به مطالعه و کتاب خواندن برای افزایش درک عمومی، برای افزایش بصیرت عمومی که مقدمهای باشد برای تحول در اجتماع، برای انقلاب اجتماعی، برای دگرگونی در جامعه است و این سخنان از رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۸، نشان میدهد که از سالهای دور تا امروز، ایشان همچنان بر مسئلهی مطالعه، انس با کتاب و کتابخوانی توجه دارند و این مسئله در نظر ایشان اهمیت درجهی اول دارد.
🎙 راوی: آقای علیرضا مختارپور؛ معاون نشر موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
💻 @Khamenei_ir
⛔ خلیج عربی دروغ است
👈 ماجرای کتاب اطلس تاریخ اسلام که امیر کویت به رهبر انقلاب هدیه داد و تحریف نام #خلیج_فارس در آن
🔻 اخیراً کویتیها اطلس تاریخ اسلام را درست کردهاند که از محتوایش اطلاعی ندارم؛ ولی از لحاظ طبع، کتاب خیلی بزرگی است. پارسال، امیر کویت دو نسخه از آن را برای من فرستاد که من یک نسخهاش را به کتابخانهی نهاد ریاست جمهوری دادم و نسخهی دیگر را در کتابخانهی خودم نگه داشتم.
🔹️ #اطلس_تاریخ_اسلام توسط کویتیها درست شده که تقریباً بدون استثنا مورد استفادهی همهی مسلمانهاست. این که میگویم تقریباً، به این دلیل است که «خلیج فارس» را «خلیج عربی» نوشته است که اگر الان به ما پول دستی هم بدهند، حاضر نیستیم این کتاب را در کتابخانههای خودمان ترویج و یا به فارسی ترجمه کنیم؛ چون «خلیج عربی» دروغ است. اگر یک وقت خواستیم این را برگردانیم، حتماً «خلیج فارس» خواهیم نوشت. البته، یک جا هم از دستشان در رفته و تصویر یکی از نقشههای قدیمی را چاپ کردهاند و «الخلیج الفارسی» را بهکار بردهاند.
🔸️ با این که همه جا و در همان نقشههای قدیمی، این اصطلاح را عوض کردهاند، ولی یک جا تصادفاً برای اتمام حجّت، در این کتاب به این بزرگی و با این همه خرج چاپ، اصطلاح «الخلیج الفارسی» را نوشتهاند.
🔺️ غرضم این بود که گاهی اوقات تاریخ و جغرافیا را مینویسند، اما نکتهیی در آن هست که ما نسبت به آن حساسیم. حالا این از جهت ملّیش بود که البته الان خلیج فارسی و عربی برای ما فقط ملی هم نیست؛ سیاسی و اعتقادی هم است.۱۳۶۸/۰۷/۳۰
🌷 #روز_خلیج_فارس
💻 @Khamenei_ir
✊ لوح | مشت کارگران بر دهن دشمن
🔻 رهبرانقلاب در دیدار کارگران: دشمن از اوّلِ انقلاب تا امروز بر روی همهی نقاطی که ممکن است کشور را به هرج و مرج بکشد تکیه کرده، از جمله بر روی مسئلهی کار و کارگر، ولی در همهی این موارد، کارگران کشور توی دهن دشمن زدهاند. جامعهی کارگری جزو وفادارترین جوامع به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی بوده و هست. ۹۸/۲/۴
🖨 نسخه چاپ👇
http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=42389
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | دستاورد حقیقی، محصول تلاش
👈 بهمناسبت هفتهی کار و کارگر، جمعی از کارگران سراسر کشور، صبح چهارشنبه (۱۳۹۸/۰۲/۰۴) با حضور در حسینیهی امام خمینی رحمهالله با رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR گوشههایی از این دیدار را در نماهنگ «دستاورد حقیقی، محصول تلاش» به قاب تصویر میکشد.
➕ مصاحبه با برخی از کارگران حاضر در دیدار
📥 سایر کیفیتها👇
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=42384
KHAMENEI.IR
📚 «ما اهل کتاب هستیم»
👈 روایت کامل بازدید ۲.۵ ساعته رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب تهران
🔻 آنچه میخوانید روایتی ادبی یا گزارشی تحلیلی نیست. نسخه مکتوب گفت و شنودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی با تعدادی از ناشران است.
🔆 ناشرانی که دوشنبه صبح ۹ اردیبهشت ماه ۹۸ در برشی از سالن بزرگ شبستان مصلای تهران میزبان رهبر ایران شدند.
📹 تنها دلیل خواندنی شدن این خطوط قرار گرفتن در فضایی است که احتمالاً دوربینهای عکاسی و فیلمبرادری نتوانستند همهاش را ضبط کنند.
📝 اسامی افراد و کتابهایی که در متن هست تماماً واقعی است ولی معنایی بیشتر از همین اشارات کوتاهی که در متن میخوانید ندارد.
⏰ ساعت ۱۰ و ۱۵ دقیقه مصلی امام خمینی رحمهالله و سیودومین نمایشگاه بین المللی کتاب. همه چیز آماده است.
🔺️ مسیر راهروها برای جلوگیری از زحمت بیشتر مردم بین راهروی یازده تا هجده با دیوار موقت جدا شده است. باقی نمایشگاه به شکل عادی و به روال روزهای گذشته برقرار است.
📝 متن کامل👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=42390
🔆 اطلاعنگاشت | نقشه مسیر حضور رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب سی و دوم
🔺️ پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در این اطلاعنگاشت، نقشه حضور و بازدید رهبر انقلاب از سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران را منتشر میکند.
💻 @Khamenei_ir
KHAMENEI.IR
⛔️ پائولو کوئیلیو نسبتی با معنویت ندارد
📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم
🔰 «بنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه» ناشر بعدی بود. جوانهای غرفهدار به رهبر انقلاب سلام کردند. ایشان اولین کتابی که دیدند کتابی از پائولو کوئیلو بود؛ پرسیدند «این کتاب دربارهی چیست؟» فروشنده گفت «دربارهی یک سفر معنوی است» رهبر انقلاب گفتند «اما این نویسنده اصلا اهل معنویت نیست!» کتاب بعدی بازجویی از صدام بود. کتابی که گویا آقا قبلا مطالعه کرده بودند. گفتند در این اثر مجموعا از صدام تعریف می شود و چهرهی مثبتی نشان داده میشود. کتاب دیگری که از انتشارات کتاب پارسه دیدند «قهرمانان تاریخ» ویل دورانت بود. غرفهدار گفت میخواهم این کتاب را به شما هدیه بدهم. رهبری پذیرفتند ولی گفتند اگر پولش را بگیرید ما خوشحالتر میشویم.
🔍 متن کامل این روایت را در پیوند زیر بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=42390
امضا پای کتاب شهید مغنیه
📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم
چندقدم مانده بود رهبر انقلاب از نمایشگاه خارج شوند که از داخل یکی از غرفهها، چند غرفهدار ایشان را صدا کردند و خواستند به غرفهشان بیایند.
آقا هم به سمتشان رفتند.
یکی از خانمهای داخل غرفه از آقا خواست که در نماز شب به اسم دعایشان کنند و گفت که نامش سیده فاطمه است.
خانم دیگری که در غرفه بود، کتاب زندگینامهی شهید حاج عماد مغنیه را به آقا داد و گفت که میخواهیم برای سیدحسن نصرالله هم بفرستیم و خواست که آقا آن را امضا کنند تا آقای نصرالله بر آن متنی بنویسند.
آقا هم کتاب را امضا کردند...
🔍 متن کامل این روایت را در پیوند زیر بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=42390
KHAMENEI.IR
🔰آبروی همینگوی را بعد از مرگش بردند
📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم
غرفهدارِ نشر افق کتاب «داستان دو شهر» را نشان داد و گفت که این پرتیراژترین کتاب جهان است، آقا تعجب کردند و گفتند «بله این کتاب درباره یک انگلیسی است که میرود به فرانسه و آنجا ماجراهایی دارد» غرفهدار به تفصیل از کتابها و خلاصه آثار کلاسیک برای نوجوانان سخن گفت. این کارِ تلخیص کتابهای کلاسیک هم از زمره پیشنهادها و توصیههای رهبر انقلاب به ناشران در سالهای قبل بود. آقا اینجا پرسیدند «نسخههای خلاصه را از نسخهی زبان اصلی ترجمه کردید یا تلخیص را بهطور مستقل خودتان انجام دادید؟» سوالی که برای اهل ادبیات معنای خاص خودش را دارد. گفته شد که خودمان تلخیص کردهایم. سوال بعدی آقا از غرفهی افق این بود که شما کتاب را برای ترجمه انتخاب میکنید یا از مترجم نسخهی ترجمه شده را میگیرید؟ یکی از مدیران افق توضیح داد هر دو شکل وجود دارد. ایشان کتابی از «همینگوی» را دیدند و به وزیر گفتند «آبروی این آقا را بعد از مرگش بردند.» وزیر رمان پدرخوانده را به آقا معرفی کرد و اشاره میکند به سهگانه سینمایی پدرخوانده که آقا میگویند که با آن آشنا هستند.
🔍 متن کامل این روایت را در پیوند زیر بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=42390