🔆 درس بزرگ غدیر
🌸رهبر انقلاب: امیرالمؤمنین در راهِ خدا یک لحظه پا عقب نکشید. به موقع تبلیغ کرد؛ به موقع در رکاب پیغمبر شمشیر زد؛ وقتی لازم بود صبر کرد؛ وقتی لازم بود وارد میدان سیاست شد. در همهی اینها فداکاری از این بزرگوار بروز پیدا کرد. پیغمبر اکرم چنین کسی را در رأس جامعهی اسلامی قرار می دهد. این درس بزرگ غدیر است. ۱۳۸۷/۰۹/۲۷
❣@khamenei_reyhaneh
🎉 در غدیر شریک باشیم
❇️ احتمالا زیاد به این فکر کردهاید که در مناسبتهای عزیز دینی چطور میتوانید تبلیغ خوبی داشته باشید. در اولین قدم از همان جایگاهی که دارید استفاده کنید. فرقی نمیکند معلم هستید، مادر هستید یا یک پرستار، مهم این است که شما یک زن هستید با یک دنیا احساس که میتوانید بهترین توصیفات را از وقایع داشته باشید و دیگران را به بهترین شکل با خود همراه کنید. اگر فکر میکنید با خواندن آنچه درباره عظمت غدیر آمده، با تمام وجود میخواهید شما هم یکی از مبلغان این اتفاق بزرگ باشید، ایدههای زیر را مرور کنید:
👚 اگر مادر هستید، بهتر است لباسهای مورد علاقه بچهها را از کمد بیرون بیاورید و آنها را آماده کنید. اجازه بدهید کنجکاو شوند که علت این کار چیست. غذاهای مورد علاقه بچهها را بپزید. با چند رشته لامپ کوچک فضای درون و بیرون خانه را تزیین کنید. کیک سادهای بپزید. وقتی کنجکاوی بچهها به نقطه جوش رسید، برایشان از عظمت عید غدیر بگویید. حالا به کمک آنها کیکهای کوچکتان را در میان همسایهها پخش کنید.
🌸 همراه خانواده به دیدن ساداتی که در میان فامیل یا دوستانتان هستند بروید. میتوانید ماشین را با چند شاخه گل یا چند عدد بادکنکی که رویش "عید غدیر مبارک" نوشتهاید تزیین کنید. در میان راه اگر رفتگری را دیدید به کمک بچهها مبلغی پول درون پاکت بگذارید و عیدی دهید. به همین راحتی میتوانید جامعه اطرافتان را در این شادی با خود همراه کنید.
😘 اگر در روابطتان با فردی کدورتی پیش آمده، به سراغ او بروید و بگویید به خاطر غدیر میخواهید خاطرات بد را فراموش کنید. مطمئن باشید این پیش قدم شدن کوچک شدن نیست، بلکه عزیز شدن در دستگاه خداوند است.
👶👧 در مهمانیهایی که در این روز حاضر میشوید با زبان ساده برای بچهها از اهمیت غدیر بگوید. آنها را با یک داستان جذاب با خود همراه کنید. یا چند برگه کوچک رنگآمیزی چاپ کنید و به بچهها بدهید همراه با چند خط توضیح مرتبط با غدیر.
🌱 #مهارتهای_زندگی
🎉 @khamenei_reyhaneh
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم شعرخوانی خانم سیده فرشته حسینی در مدح امام موسی کاظم علیهالسلام
🌸 میلاد امام هفتم شیعیان مبارک باد
جهان را، بیکران را، جن و انسان را دعا کردی
زمین را، آسمان را، ابر و باران را دعا کردی
تمامِ مردمِ ایران سرِ خوانِ شما هستند
که هم شیراز، هم قم، هم خراسان را دعا کردی
اثر کرده دعایت در زنی آوازهخوان حتی
و این یعنی تمامِ روسیاهان را دعا کردی
✅ خانمها حقوقشان را خودشان تبیین کنند
🗂 پرونده ویژه ریحانه با موضوع #حقوق_بانوان
🖌 رهبر انقلاب: نظر اسلام در مورد حقوق زن و حقوق مرد باید تبیین شود. خودِ بانوان هم در این زمینه باید کار کنند.
🖍 اما بیشتر باید کسانی که در معارف اسلامی آگاهی دارند، تلاش کنند و بتوانند نظر اسلام را در آنجاهایی که حقوق زن و مرد متفاوت است، درست تبیین نمایند، تا هر کسی تصدیق کند که این دقیقاً براساس طبیعت و فطرت انسانی زن و مرد و بر طبق مصالح جامعه است.
📝 البته کارهای خوبی هم شده است؛ امروز هم باید با زبان امروز این کار بشود. ۱۳۷۶/۰۷/۳۰
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
11.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☢️ زنان قناری
📆 این روزها، هم سالگرد شروع جنگ جهانی دوم در سال 1318 و هم پایان آن در سال 1342 است. جنگی که بیش از 50 میلیون کشته از خود بر جای گذاشت.
💗 یاوران بهداشت غیرشهری!
◀️ نگاهی به مشکلات جاری جامعهی زنان بهورز،
❇️ #بهورز کسی است که خدمات مراقبتی ابتدایی بهداشتی را در محیط روستاها و در خانه بهداشت، به ساکنان مناطق غیرشهری ارائه میدهد. بهورزان باید افراد منطقه خود را سرشماری کنند، به تکتک خانهها سرکشی کنند و ساکنان منطقه را طبق جدولهای استاندارد، از نظر وضعیت سلامتی، سن، بارداری و... دستهبندی کنند.
🎙 به مناسبت «روز بهورز» با خانم حسینی که سالهاست در این حوزه مشغول فعالیت هستند درباره كار خالصانه و عاشقانه بهورزان كه برای ارتقای سطح سلامت روستاییان، زحمت میکشند، به گفتوگو نشستیم...
⁉️ کار بهورز چیست؟
📝 بهورزان، در سطح اول ارتباط مراجعهکنندگان به شبکه بهداشت و درمان هستند. کارهایشان دستهبندی و طبقهبندیشده است. فشار کار بهورزان بسیار بالاست، چون از واکسیناسیون و بهداشت مادر و کودک گرفته تا بهداشت محیط و بهداشت حرفهای، در تمام حوزهها فعالیت دارند.ممکن است هر کدام از این موارد، در بخش ستادی، مسئول جداگانهای داشته باشد، اما بهورز باید در منطقه خودش، فعالیتهای مربوط به تمام این موارد را انجام بدهد.
🌡 بهورز افراد را در روز حضور پزشک مربوطه، در خانه بهداشت جمع میکند تا ویزیت شوند. یک سری کارهای درمانی ابتدایی را هم در دروسشان آموزش میبینند و برای مردم انجام میدهند، اما تشخیص و درمان اصلی بر عهده پزشک است. اگر برای یک خانم باردار، به دلیل عدمدسترسی به خدمات پزشکی، مشکلی پیش بیاید، بهورز آن منطقه، مقصر است، چون باید او را مثلا به ماما ارجاع میداده است. بهورز باید وضعیت سلامت ساکنان منطقه خود را پایش کند؛ به همین دلیل یکی از ملاکهای انتخاب بهورز، این است که بومی منطقه باشد، ساکنان را بشناسد و در مورد آنها اطلاعات داشته باشد.
⁉️ عمدهی مشکلات بهورزان چیست؟
خانم حسینی با اشاره به اینکه مشکل مسکن و مسائل رفاهی بهورزان در مناطق خدمتشان، همگانی نیست و در تمام مناطق وجود ندارد، میگوید: «این مشکلات با کمی تأخیر بالاخره حل میشوند، اما سه مشکل بسیار مهم و همهگیر در این میان وجود دارد:
1️⃣ مهمترین مشکل و مطالبه بهورزان که از طرق مختلف پیگیرش بودهاند، اما به نتیجه نرسیدهاند، مربوط به دوره بهورزی آنهاست. این دوره آموزشی که ۲ ساله (برای دیپلمهها) یا ۶ ماهه (برای فوقدیپلمهها) است، جزو سنوات بهورزان محسوب نمیشود. نامهنگاریها به وزارتخانه هم تا کنون نتیجهای نداشته است.
2️⃣ مشکل دیگر بهورزان این است که بسیاری از آنها ادامه تحصیل میدهند، اما چون مقطع آنها تا کاردانی شناختهشده است، مدارک بالاترشان باعث ارتقا در شغل بهورزی یا افزایش حقوق و مزایایشان نمیشود؛ بنابراین بسیاری از آنها پست بهورزی را خالی میکنند و به پستهای دیگر میروند. در حالی که اگر تبدیل مدرک آنها انجام شود، در همان شغل بهورزی، با مدرک بالاتر فعالیت میکنند که به نفع شبکه بهداشت هم هست.
3️⃣ بهورزان، اصولا بهصورت پیمانی جذب میشوند، در حالی که بهورزانی که تقریبا طی یک سال اخیر وارد سیستم شدهاند، بعد از قبولی در آزمون، حکم «قراردادی» (تبصره ۳) برایشان صادر شد و این اجهاف بزرگی در حق آنها بود. چون این افراد، بعد از ۲ سال دوره آموزشی و قبولی در آزمون، مصاحبه و گزینش، باید بهصورت پیمانی جذب میشدند که حقوق و مزایای بیشتری دارد.
🗺 خانم حسینی در مورد تفاوت شرایط بهورزان در مناطق جغرافیایی گوناگون کشور میگوید: «هر منطقه، مرکز بهداشتی درمانی، خانه بهداشت، مرکز ستادی، مرکز بهداشت شهرستانی و شبکه بهداشت دارد. در مناطقی مثل کرمان، فاصله بهورزان با مراکزشان بسیار زیاد است و بعضا باید کیلومترها راه را حتی پیاده طی کنند، که ممکن است حوادثی برایشان پیش بیاید. اما مثلا در شهرهای استان گیلان، فاصله این مراکز از هم، آنقدر کم است که انگار همه آنها با هم کار میکنند؛ بنابراین حوادث کمتری هم برای بهورزان پیش میآید.»
❣️ @Khamenei_Reyhaneh