🚌 در تاکسی یا اتوبوس کتاب بخوانیم
مجموعه طرح #بهار_کتاب_۹۸ (طرح چهارم)
📚 رهبر انقلاب: کسانی که وقتهای ضایع شوندهای دارند؛ مثلاً به اتوبوس یا تاکسی سوار میشوند، یا سوار وسیلهی نقلیهی خودشان هستند و دیگری ماشین را میراند، یا در جاهایی مثل مطب پزشک در حال انتظار به سر میبرند و به هرحال اوقاتی را در حال انتظار به بیکاری میگذرانند، در تمام این ساعات، کتاب بخوانند.
📕 کتاب در کیف یا جیب خود داشته باشند و در اتوبوس که نشستند، کتاب را باز کنند و بخوانند.
🔖 وقتی هم به مقصد رسیدند، نشانی لای کتاب بگذارند و باز در فرصت یا فرصتهای بعدی آن را باز کنند و از همانجا بخوانند. ۷۵/۲/۲۲
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشاره رهبر انقلاب به کتاب #دختران_آفتاب در جریان بازدید امروز ایشان از نمایشگاه کتاب
📝 رهبر انقلاب سالها پیش بر این کتاب تقریظ نوشتهاند که در بخشی از آن آمده:
📚 «در میان کتابهای داستانی که هدفش طرح مسائل فکری است، این بهترین کتاب از نویسندهئی ایرانی است. طرح کلی داستان و درونمایههای داستانی آن خوب و شیرین است. حرفها هم قوی و منطقی است.... این کتاب باید ترویج شود.»
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣ @khamenei_reyhaneh
📚 زمانی برای کتاب خواندن ⏳
به مناسبت حضور امروز رهبر انقلاب در نمایشگاه کتاب
⏱ یک مساله مهم پیرامون کتابخوانی و به طور کلی مطالعه، زمان است. بسیاری از ما از نداشتن وقت آزاد برای کتاب خواندن گلایه میکنیم و همیشه کتابهای نخوانده زیادی در کتابخانه داریم و با اینکه علاقه زیادی به مطالعه داریم اما همیشه از نداشتن زمان مناسب برای کتاب خوانی گله داریم. چاره چیست؟👇
📝 زمانهای مرده را یادداشت کنید!
همه ما زمانهای مرده بسیاری در طول روز داریم که اگر آن را روی کاغذ بیاوریم، احتمالا از تعداد این ساعات تعجب خواهیم کرد. به طور آزمایشی یک هفته ساعاتی از شبانه روز خود که به بطالت میگذرانید را یادداشت کنید. شما میتوانید یک بخش کوچک از این زمانها را به مطالعه اختصاص دهید. توجه کنید منظور از زمانهای مرده، وقت استراحت نیست. مثلا زمانی که در مترو و اتوبوس هستید یا زمانهایی که در مطب دکتر منتظر هستید، نمونه هایی از زمانهای مرده هستند.
📵 چقدر در فضای مجازی وقت میگذرانید؟
آنچه این روزها بیشتر از هرچیزی زمان ما را به خود اختصاص داده است، فضای مجازی است. میتوانیم فقط قدری از حضور در شبکه های اجتماعی کم کنیم و به میزان مطالعه روزانه خود اضافه کنیم. حضور در این شبکه ها ما را به کوتاه خوانی عادت داده است و این یکی از آفت های کتابخوانی است. زیرا کوتاه خوانی کم کم حوصله کتاب خواندن را در ما از بین میبرد و دنبال لقمه آماده و کوتاه شده هرچیز هستیم. کمااینکه گاهی این لقمه ها اشتباه و بدون اساس میباشد.
📆 مطالعه را در برنامه روزانه بگنجانیم
کتاب خواندن باید مانند کارهای روزمره به عادت تبدیل شود. به این ترتیب که همه اعضای خانواده ساعتی از روز را مشغول کتاب شوند و مانند غذا خوردن، آشامیدن و خوابیدن به یک نیاز تبدیل شود.
👨👩👧👦 برای یکدیگر کتاب بخوانید
یکی از راههای ترغیب کتابخوانی در خانواده این است که برای یکدیگر کتاب بخوانید. اگر فرزند یا همسرتان به هر دلیلی تمایل به کتاب خواندن ندارند یا زمان کافی ندارند، شما میتوانید قبل خواب یا هنگام بازی با فرزندتان برای آنها کتاب بخوانید و به این ترتیب آنها را با کتاب مانوس کنید.
🌱 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📺 در زمانهای ضایعشونده پخش آگهی بازرگانی، کتاب مطالعه کنیم
🖼 مجموعه طرح #بهار_کتاب_۹۸ (طرح پنجم)
🛍 رهبر انقلاب: گاهی میبینید یک نفر پای تلویزیون نشسته و منتظر یک فیلم است. تلویزیون آگهی تبلیغاتی پخش میکند و گاهی پخش تبلیغات بیست دقیقه طول میکشد.
⁉️ یکوقت است کسی به آن تبلیغات احتیاج دارد؛ اما کسی که احتیاج ندارد آگهیهای تبلیغاتی را ببیند، این بیست دقیقه را چرا بیکار بنشیند!؟
📚 یک کتاب دمِ دستش باشد؛ بردارد و بیست دقیقه مطالعه کند. اگر مردم ما عادت کنند که از این وقتهای ضایعشونده برای مطالعهی کتاب استفاده کنند، جامعه خیلی پیش خواهد رفت و فرهنگ کشور، خیلی ترقی خواهد کرد. ۷۵/۲/۲۲
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فیلم
📚 بخشهای ویژهای از بازدید دیروز رهبر انقلاب اسلامی از نمایشگاه کتاب ۹۸/۲/۹
#بهار_کتاب_۹۸
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
📒 یک کتاب تحسین شده و فراموش شده!
✏️ نوشتهی خانم محبوبه معراجیپور
📚 یکی از کتب مورد اشاره و تحسین رهبر انقلاب که این روزها کمتر مورد توجه قرار گرفته، کتاب «عباس دست طلا» است که فقط یک کتاب جنگی و حماسی نیست؛ بلکه یک کتاب اقتصادی و کتاب کار است.
💝 این کتاب، خاطرات حاج عباسعلی باقری، تعمیرکار خوشنام جبهههای جنوب است که به قلم سرکار خانم محبوبه معراجی پور نوشته شده.
🌸 رهبر انقلاب در بهمن ماه سال ۹۲ و در دیدار «اصناف پشتیبان جنگ» به این کتاب اشاره کرده بودند:
❇️ «این کاری که اخیراً شروع شده که از شماها با این جزئیات و ریزهکاریها خاطرات میگیرند، این هم کار خیلی خوبی است... یکی کتاب این آقای حاج عباس دست طلا را که مفصل و با جزئیات [گفته] خواندم. خیلی خوب بود انصافاً؛ مخصوصاً کتاب ایشان؛ هم مطلب در آن زیاد بود، هم آثار صفا و صداقت در آن کاملاً محسوس بود و انسان میدید.»
📙 اگر میخواهید یک داستان در مورد اقتصاد مردمی و مقاومتی بخوانید و منظور اشارات و تصریحات چندبارهی رهبر انقلاب در این زمینه را بیابید، این کتاب یک پیشنهاد ویژه است که توسط انتشارات «فاتحان» منتشر شده.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
👌 آقا در نماز شب برایم دعا کنید
📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم
چندقدم مانده بود رهبر انقلاب از نمایشگاه خارج شوند که از داخل یکی از غرفهها، چند غرفهدار ایشان را صدا کردند و خواستند به غرفهشان بیایند.
آقا هم به سمتشان رفتند.
یکی از خانمهای داخل غرفه از آقا خواست که در نماز شب به اسم دعایشان کنند و گفت که نامش سیده فاطمه است.
خانم دیگری که در غرفه بود، کتاب زندگینامهی شهید حاج عماد مغنیه را به آقا داد و گفت که میخواهیم برای سیدحسن نصرالله هم بفرستیم و خواست که آقا آن را امضا کنند تا آقای نصرالله بر آن متنی بنویسند.
آقا هم کتاب را امضا کردند...
🔍 متن کامل این روایت را در پیوند زیر بخوانید👇
http://farsi.khamenei.ir/news-content?id=42390
📕 دنیای سوفی را بچههای ما باید بخوانند
📝 روایتهایی از بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب در #بهار_کتاب_۹۸
🔹 دوازدهمین غرفهای که امسال رهبر انقلاب به آن سر زدند، انتشارات هرمس بود. یکی از غرفهداران کتابی به نام «عشق؛ چندرویکرد به یک مفهوم» را به رهبری معرفی کرد و رهبری گفتند «پس بالاخره عشق را معنا کردند».
👶 سپس غرفهداران کتابی از آگاتا کریستی و کتاب دنیای سوفی را به رهبر انقلاب نشان دادند و خانم غرفهدار، اشارهای به آشنایی رهبر انقلاب با کتاب «دنیای سوفی» کرد. آقا فرمودند «بله؛ این کتاب را بچههای ما خوب است بخوانند.»
📚 کتاب دنیای سوفی، یک رمان دربارهی تاریخ فلسفه است. از این قبیل، کتاب لذات فلسفه نیز قبلا مورد اشارهی رهبر انقلاب قرار گرفته؛ از جمله در دیدار اعضای مجمع عالی حکمت اسلامی در سال ۹۱.
◀️ رهبر انقلاب در دیدار معلمان و اساتید خراسان شمالی در سال ۹۱ نیز، به طور ویژه بر روی آموزش فلسفه به کودکان تاکید کردند:
🌺 «فلسفه، ذهن را به فهمیدن و تفکر کردن عادت دادن است؛ این از اول باید به وجود بیاید. اگرچه محتوا حائز اهمیت است، اما عمده شیوه است. یعنی کودک از اول عادت کند به خردورزی.»
7.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
معرفی کتاب *خون دلی که لعل شد*
این کتاب، حاوی خاطرات خودنوشت رهبر انقلاب از دوران مبارزه در رژیم ستمشاهی است. شما میتوانید این کتاب را از انتشارات انقلاب اسلامی واقع در راهروی 7 شبستان اصلی نمایشگاه کتاب، تهیه کنید.
ریحانه
👌 آقا در نماز شب برایم دعا کنید 📚 برشهایی از روایت بازدید رهبر انقلاب از نمایشگاه کتاب سیودوم چن
💐 «کتاب را به خانه بردم و گفتم همه بخوانید!»
کتاب تحسین شده و فراموش شده! (بخش دوم)
📚 مجموعه کتاب «فرهنگ جبهه»، مجموعهای از اصطلاحات و تعبیراتی است که در جبهههای دفاع مقدس، رواج داشته.
🔖 رهبر انقلاب در دیدار با اعضای دفتر پژوهش و گسترش فرهنگ جبهه در دی ماه سال 70 خاطرهی جالبی دربارهی مطالعهی این کتاب گفتند:
📕 «وقتی که جلد اول کتاب شما، فرهنگ جبهه، در آمد، به طور عادی، مثل بقیه منشوراتی که پیش من می آورند، نشستم آن را خواندم. این کتاب از بس من را جذب کرد، تا آخرش خواندم.
🏡 بعد دیدم این کافی نیست، به خانه بردم و گفتم همه بنشینید این کتاب را بخوانید! در جمع خانواده، جاهایی از کتاب را خود بازکردم و خواندم. گفتم که این کتاب اصلاً باید در فضای خانه ها باشد و همه باید آن را همیشه داشته باشند...
📝 چقدر خوب است آن کسانی که فیلم میسازند، یا قصه مینویسند، یا شعر میگویند، یا نمایشنامه مینویسند، از این نوشته هاو این اسناد استفاده کنند.»
◀️ این کتاب توسط انتشارات سروش با همکاری انتشارات فرهنگ گستر منتشر شده و تا کنون 60 جلد از آن، چاپ شده.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh