💕 «دختر بابا»
🌷 تقدیم به دختران شهید
🌟 حضرت آیتالله خامنهای: شهادت، نعمت و هدیهی خداست.
بچههای شهدا! پدران عزیز شما در راه خدا جهاد کردند، از خودشان گذشتند و خدا این هدیه را به آنها داد. ۱۳۸۴/۰۲/۱۲
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💌 پاسخ رهبر انقلاب به نامه یک دختر خردسال
👧 «دخترم! به حرف پدر و مادر گوش کن. نماز را خوب بخوان، در درس خواندن کوشا باش.» ۷۷/۰۶/۳۰
#دختر_تمدن_ساز
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥 ویدئو ویژه | زن مسلمان ایرانی
🗂 پرونده #دختر_تمدن_ساز
3️⃣ سومین نماهنگ از مجموعهی #نظام_موضوعات_ریحانه
📚 در بیانات رهبر انقلاب پیرامون مسئله زن و خانواده، بر روی برخی موضوعات بارها تاکید شده که نشاندهنده اهمیت بالای این مفاهیم در منظومهی فکری حضرت آیتالله خامنهای است. فهرست این موضوعات را به همراه فیشهای بیاناتی میتوانید در پیوند زیر مشاهده کنید🔻
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=44892
🎬 ریحانه در مجموعه نماهنگ #نظام_موضوعات_ریحانه، این موضوعات را بازخوانی میکند.
✅ در سومین قسمت از این مجموعه، به بازخوانی بیانات رهبر انقلاب درباره ویژگیهای «زن مسلمان ایرانی» میپردازیم.
📥 دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/OIBqk
مشاهده قسمت اول aparat.com/v/Lcv7w
مشاهده قسمت دوم aparat.com/v/01GlY
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣️ @reyhane
💎 حضرت آیتالله خامنهای: امیدواریم دختران جوان و زنان جامعهی ما در «الگوی زینب کبری» دقت کنند و هویت و شخصیت خود را در آن ببینند. ۸۴/۰۳/۲۵
#دختر_تمدن_ساز
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💢 مقابلهی حقوقی با مسئله ستم به زنان
⚖️ به مناسبت هفته قوه قضاییه
🔸 حضرت آیتالله خامنهای: ما زنانی داریم که ضعیفند و محرومند، زنانی داریم که ستمزده و مظلومند؛ باید جلوی این مظلومیتها را گرفت.
🔹 قوانین مهمی لازم است که باید وجود داشته باشد، خلقیات لازمی وجود دارد که بایستی دنبال کرد که تحقق پیدا کند، آداب و سننی لازم است وجود داشته باشد که زن در سطوح مختلف - معاشرتی، جنسی، خانوادگی، فرهنگی و فکری- دچار ستمزدگی نباشد.
🔸 یعنی از مسائل کاملا شخصی و خصوصی -یعنی مسائل جنسی- احتمال و امکان ستمزدگی زن و مظلومیت زن وجود دارد، تا مسائل عمومیتر. ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💢 حمایت مالی و حقوقی از زنان بهخصوص در محیط دادگاهها
⚖️ به مناسبت هفته قوه قضاییه
🔹 حضرت آیتالله خامنهای: مسئلهی حمایت مالی و حقوقی از زنان محروم یا مظلوم... یکی از دغدغهها و از نگرانیهای بنده همین است که خانمها در محیطهای دادگاهی و محیطهای قضائی، توانایی دفاع از خودشان را درست نداشته باشند؛ نه پول داشته باشند که بتوانند وکیل درستوحسابی بگیرند، نه خودشان بتوانند از خودشان دفاع کنند و مظلوم واقع بشوند؛ این از جملهی چیزهایی است که مهم است، باید دنبال بشود. ۱۳۹۲/۰۲/۲۱
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💢 چالشهای پیشروی دختران امروز
🌸 پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 گفتگو با سرکار خانم سعیده صفار هرندی
کارشناس امور تربیتی و دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت
🌍 حضرت آیتالله خامنهای یکی از وظایف اصلی دختران و زنان جوان را ایجاد الگوی جهانی برای زنان دنیا میدانند: *«امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که "هویّت والای زن اسلامی" را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.»* ۷۹/۰۶/۳۰
🚫 اما وجود برخی مشکلات ممکن است مانع ایفای نقش تمدنی در دختران ایرانی شود. به همین خاطر با سرکار خانم سعیده صفارهرندی پیرامون این بحث به گفتگو نشستیم. بخشهایی از این مصاحبه:
🔹 بچهها باید به یک جهانبینی برسند که در آن جهانبینی اراده و مسئولیت را خوب یاد بگیرند که ازجملهی مسئولیتهای الهی و دینی ما هست. وقتی من حقوق و تکالیف خودم را ندانم و حقوق و تکالیف دیگران هم برای من محرز و مشخص نباشد، مستأصل میشوم و نمیدانم چه کار کنم. علمزدگی باعث شده است که بچههای ما مهارتهای لازم برای ورود به اجتماع بزرگتر را نداشته باشند.
🔸 فرهنگسازیِ کارکردن (داشتن شغل خارج از خانه) خانمها در کشور ما خیلی جا افتاده است. امّا بعضی اوقات وقتی وارد بازار کار میشوند، اصلاً دلشان نمیخواهد که ازدواج کنند و گرایشی به خانواده داشته باشند.
🔹 از خانوادهی ایرانی واقعاً آن چیزی که باید و شاید در خیلی از فیلمها و سریالهایی که ما داریم نشان داده نمیشود. یا حتی خانههایی که در فیلمها و تبلیغات نشان داده میشود، بچههای ما را دچار یک دوگانگی میکند. لذا میترسند از اینکه تشکیل زندگی دهند. چرا؟ چون «منیّت و فردگرایی» اینقدر در اینها تقویت میشود که به « مفهوم ما» نمیتوانند برسند.
🔸 اگر بچههایتان با شما حرف میزنند، شنوندههای خوبی باشید و گوش بدهید آنها چه میگویند. شروع به نصیحت کردنشان نکنیم. اگر ما یاد بگیریم که چگونه با بچههایمان رفتار بکنیم، مطمئن باشید که آنها هم برای مدت کمی هم که شده بهسمت ما میآیند و نسبت به ما شوقشان بیشتر میشود.
🔹 استقلال پیدا کردن، امری طبیعی، در یک سنی است. اصلاً خود پدر و مادرها هم در یک سنی دلشان میخواهد بچههایشان مستقل شوند، اما این استقلال به معنی جداشدن از خانواده نیست. میتوانند درون خانواده هم مستقل باشند.
مطالعه متن کامل مصاحبه🔻
https://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=45977
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 به نظر شما، مهمترین مانع امروز برای ایفای نقش تمدنسازی توسط دختران ایرانی چیست؟ چگونه این مانع را باید کنار زد؟
🌸 پرونده #دختر_تمدن_ساز
🎙 گفتگو با سرکار خانم سعیده صفار هرندی
کارشناس امور تربیتی و دانشجوی دکتری فلسفه تعلیم و تربیت.
مشاهده و دریافت فایل با کیفیت در aparat.com/reyhaneh
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💌 پاسخ شما به فراخوان ریحانه (بخش اول)
در روزهای گذشته با توجه به این بخش از بیانات رهبر انقلاب که فرمودهاند:
🌍 «امروز وظیفهی زنان مسلمان؛ بخصوص زنان جوان و دختران آن است که «هویّت والای زن اسلامی» را آنچنان زنده کند که چشم دنیا را به خود جلب کند.» ۱۳۷۹/۰۶/۳۰
⁉️ از شما پرسیدیم که مهمترین موانع و مشکلات برای ایفای نقشتمدنسازی توسط دختران ایرانی چیست؟
برخی از پاسخهای شما در ادامه👇
🌸 نجفی زاده در پیام رسان بله
یک دختر اگر از کودکی تحت تعلیم مادری باشد که تعالیم الهی توحیدی و نقش مادری را بیاموزد تا روزی ک زنده است فرهنگساز بوده و به وجود خود افتخار میکند.
باید آموزه های تربیتی تغییر کند و مهارت محور شود به جای اینکه یک خروار مطالب تئوری بیاموزند اگر دخترانی با این دید تربیت کنیم میتوانیم به نسلی که انها پرورش خواهند داد امیدوار باشیم.
🌸 محدثه محمدی جمال در پیام رسان بله
مرد ها خیلی نقش کلیدی دارند. چه در قالب پدری که دختر از بچگی در آغوش مهر و عطوفت و توجه او باید چه در قالب شوهری که باید در کنارش باشد و به او اعتماد به نفس و عزت بدهد.
اما گاها در خانواده ها مردهایی هستند که از لحاظ جسمی و یا روحی زنان و دختران را تخریب میکنند. برهم خوردن عواطف یک زن از جمله موانع اصلی بر سر راه پیدا کردن هویت و شخصیت زنان است.
مانع مهم دیگر، کم توجهی به امور معنوی از سوی خود خانم هاست. که متاسفانه بنده در نسل های جدید نوجوان و گاها جوان میبینم. اقبال بیش از حد در رسیدگی به امور جسمانی و ظاهری، عمدتا زنان را سرگرم میکند و از امور حقیقی و سرنوشت ساز غافل میکند.
🌸 فاطمی در پیام رسان ایتا
عدم شناخت درست و حداقلی از فهم دختر اسلامی ایرانی توسط جامعه و در نتیجه عدم تسری یابی این شناخت در تربیت دختران
ترویج الگوهای متخاصم و غیر خودی، و وادادگی برخی دختران به این الگوها، از جمله مردوارگی دختران، شی انگاری جنسی و گرایش به اقلام مختلف مصرف برای هویت یابی و....
🌸 زینب در پیام رسان ایتا
گاهی دختران برای انتخاب شغل باید با عقاید ارزشمند خود خداحافظی کنند.گاهی شرط بعضی از مشاغل برای خانم ها نداشتن چادر و داشتن زینت در صورت آنها میباشد.
- برخی از خانواده ها با دیدن بعضی خروجی ها از دانشگاه ها نمیگذارند دخترشان اسمی از دانشگاه بیاورد. ترسیدهاند.
یه موانع بزرگ در حوزه ما وجود داشت برای دختران و زنان: سختگیری بالای حدمعمول برای حضور و غیاب سبب میشد که دختران ازدواج را به تاخیر بیندازند.
زنان هم بچه دار شدن را و چه بسا در این بازه بچه هایی سقط شدند تا مادرانشان غیبت نخورند و مشروط نشوند و یا به بازپذیری نخورند!!!!
🌸 زندگی در پیام رسان ایتا
علاوه بر حضور اجتماعی در تشکیلات بابت تاثیر اجتماعی در تمدن سازی، خانواده را به عنوان عنصری تشکیلاتی مدنظر قرار دهند
🌸 محدثه دهقان در پیام رسان ایتا
مشکلات ساختار های شغلی که تناسبی با جنسیت زن نداره... و بدون در نظرگیری جایگاه خاصی که اسلام برای زن داره از نظر وظایف مادری و زنانگی و لطافت و.... ، اجرا میشه. ساعت های کاری و حجم کاری زیاد. مرخصی های ناکافی زایمان. عدم انعطاف برخی ساختار های آموزشی با شرایط زنان متاهل و فرزنددار
🌸کاربر n.sh.j در پیام رسان ایتا
مشکل پول. پدر ومادر ها اجازه نمیدهند. کهن الگوهای غلط و تربیت اشتباه خانواده ها. دخالت اطرافیان در زندگی بقیه
🌸 ناطقی در پیام رسان ایتا
عدم خود باوری دختران و زنان ایرانی است، اینکه اعتماد به نفس لازم برای این باور را ندارند و باید در کنار مهار نفوذ جریان فمینیسم و کنترل جسارت و افراط در این باور پذیری آموزش های لازم برای بالا بردن این استعداد و قدرت داده شود.
ثانیاً در تربیت دختران چنان اهمیت و ارزشی قائل باشیم که به نیت تربیت یک عنصر تمدن ساز بر آن ورود کنیم.
لذا مهمترین نکته تربیت خود و تعامل خوب داشتن با خانواده است.
🌸کاربر f m در پیام رسان ایتا
یکی از موانع عدم فرهنگ سازی در بعضی از بخش های کشور در رابطه با ادامه تحصیل دختران و رفتن آنان به دانشگاه است.
مطمئنا دختران درصورت رفتن به دانشگاه ویا مراکز آموزشی بالاتر فرصت های مطالعاتی و تعامل و شیوه های حل مسائل اطراف خود را به دست می آورد. و در محیط هایی علمی و آموزشی استعدادهایش شکوفا شده و به دختر تمدن ساز مورد نظر نزدیک میشود.
🌸 زهرا نامداران در پیام رسان ایتا
به نظر من مشکل اجرایی شدن این بیانیه در فرهنگ و تفکره، تا زمانی که لیبرالیسم و اومانیسم و زندگی در حال و ... امثال اینها غالب باشه و مفاهیم زیبا تشیع کمرنگ و درحاشیه باشه، تحقق اش سخت هست.
🌸کاربر fatemeh zahra در پیام رسان ایتا
در خصوص مسائل زنان خلا های قانونی شدید داریم و گاها اجراهای بسیار ضعیف
یا در حوزه زنان خانه دار ما هیچ حقوق خاصی رو براشون تعریف نکردیم ک حالا از خانم ها میخایم ک خانه دار باشن!
ما
ریحانه
توزیع مناسب امکانات رو بین رشته ها و شغل های متفاوت مثل خانه داری و مادری و شغل های بیرون نداریم و همین امر باعث ایجاد این میشه ک زن ها ب مشاغلی رو بیارن ک گاهی در حوزه توانمتدی هاشون نیست اصلا و ب خانواده اسیب میزنه!
در بین افراد مذهبیمون و جامعه روحانیت بجز محدود افرادی من جمله حضرت اقا، یا زن رو کلا تو مسیر سلوک نمیبینن یا مقدمه ای میدونن برای سلوک مرد. یک الگو سالم برای زن ارائه نشده!
ما باید تکلیف خودمونو مشخص کنیم!!! یا میخایم زن رو تو جامعه ببینیم و خب این خودش مسائلی رو در بر داره و یا ن!
🌸 کاربر بسم رب المهدی در پیام رسان ایتا
مشکلات یک دختر از شیوه های تربیتی اون شروع میشه و بیشتر از همه از سن تکلیفش.
بخاطر اینکه پدر و مادر اونو برای این مهم،آماده نکردن و با ورود ناگهانی به زندگی عبادی، نمیتونه شیرینی عبادت رو خوب بچشه و از نظر خودش، همه عبادت هاش رو از سر اجبار خدا انجام میده.
مشکل از پدر و مادر دخترهاست و نقش مادر پررنگ تره.
مادری که چادریه ولی دوست داره جلوه گری کنه و به هر دلیل نمیتونه ،عقده هاش رو تو شیوه تربیتی دختر تخلیه میکنه.با آزاد گذاشتنش تا روز جشن تکلیف.
مادر خونه باید آگاه بشه که چه گلی رو داره پرورش میده و پدر خونه هم باید به مادر کمک کنه،که مادر از تربیت بچه خسته نشه و اونو رها نکنه.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh