فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | حوض خون
❤️ روایت رهبر انقلاب از خدماتی که بانوان در قسمت پشتیبانی از رزمندگان و شستوشوی لباسهای خونی رزمندگان در دوران دفاع مقدس انجام میدادند
💻 ریحانه؛ بخش زن و خانواده رسانه KHAMENEI.IR به مناسبت بیانات رهبر انقلاب در دیدار پیشکسوتان و فعالان دفاع مقدس و مقاومت، نماهنگ "حوض خون" را منتشر میکند.
📥 کیفیت اصلی
❤️ @khamenei_reyhaneh
📢 مرحوم خانم دباغ؛ نمایانگر حقیقتِ گرایشِ زن در جامعه اسلامی
✏️ رهبر انقلاب: مرحوم خانم مرضیهی دبّاغ... یکی از کسانی است که میتواند نمایشگرِ حقیقتِ گرایشِ زن در جامعهی اسلامی باشد... حالا مبارزات قبل از انقلاب این خانم و کتک و شکنجه و زندان و تأثیراتی که در زندان روی همسلّولیهای خودش و همزندانیهای خودش میگذارد، اینها یک طرف، بعد، رفتن به مناطق مبارزاتی منطقه و مثل یک چریک فعّالیّت کردن و بعد، رفتن به پاریس در خدمت امام و بعد، آمدن در عرصهی واقعی و ملموس انقلاب و در یک طیف عظیمی از فعّالیّتها حضورِ فعّال داشتن... همین یک مورد میتواند مضمون و محتوای چندین کارِ هنریِ فعّال باشد؛ یعنی تصویر زن در نظام اسلامی.
✏️ بخشی از بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان همدان. ۱۴۰۲/۷/۵
🖼 #سخن_نگاشت
❤️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | بانوی مبارز و فعال
📝 رهبر انقلاب: مسئلهی زن یکی از مسائل مهمّ دنیا است. در قضیّهی زن، ما در موضع دفاع نیستیم؛ بنده بارها گفتهام که ما در مقابل دنیای غرب در موضع تهاجمیم، نه در موضع دفاع؛ آنها هستند که باید جواب بدهند؛ آنها هستند که شرف زن را، عزّت زن را زمین زدند و سرکوب کردند برای اهواء خودشان؛ ما در این مورد مشکلی نداریم، امّا خب در مقابلِ صفآراییِ دشمن بایستی اظهار وجود کرد، باید حقیقت را نشان داد.
📝 مرحوم خانم مرضیهی دبّاغ، یکی از کسانی است که میتواند نمایشگرِ حقیقتِ گرایشِ زن در جامعهی اسلامی باشد، نه فقط در جمهوری اسلامی ما؛ در نگاه اسلام، در منطق اسلام، در فرهنگ اسلام.
🧡 ریحانه؛ بخش زن و خانواده رسانه KHAMENEI.IR بر اساس این بخش از بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار دستاندرکاران دومین کنگره ملی شهدای استان همدان، نماهنگ "بانوی مبارز و فعال" را منتشر میکند.
❤️ @khamenei_reyhaneh
📸 #گزارش_تصویری | دیدار دستاندرکاران برگزاری دومین کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان همدان با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۷/۵
💻 ادامه تصاویر 👇
khl.ink/f/54024
هدایت شده از خط حزب اللّه
💬 #یادداشت_هفته | نمونه یک زن مسلمان ایرانی
👈🏻 نگاهی به زندگی، زمانه و منش زندهیاد «مرضیه دباغ»؛
🔹عشق و مبارزه
نامش "مرضیه" بود و نام خانوادگیاش "حدیدچی"، اما در انقلاب و در میان انقلابیون به "مرضیه دباغ" یا "طاهره دباغ" شهرت یافت و این شهرت، تا امروز که هفت سال از آسمانی شدنش میگذرد، همچنان باقی است. وقتی در یکی از روزهای سال ۱۳۱۸ در همدان چشم به جهان گشود، شاید خانواده و اطرافیان او فکرش را هم نمیکردند که این مولود خجسته، زندگی پر فراز و نشیبی را پشت سر خواهد گذاشت که عشق و مبارزه در آن موج میزند؛ عشق به خانه و خانواده و بندگان خدا و مبارزه برای رهایی مردم از یوغ ظلم و ستم.
زندگی ۷۷ساله زندهیاد "مرضیه دباغ" و زمانه پر از حادثهای که او و همرزمانش پشت سر گذاشتند، امروز میدان فراخی است برای آنهایی که میخواهند هویت زن ایرانی را در یک بستر واقعی و دور از القائات نادرست، بازخوانی و فهم کنند. مرضیه دباغ، مثل خیلی از زنان دیگر این مرزوبوم، عاشق خانه و خانواده بود، اما این تعلق خاطر و عشقِ برگرفته از هویت و تربیت عمیق دینی، باعث نشد تا از "رسالت اجتماعی زن مسلمان" غافل شود و همین مسئولیتشناسی اجتماعی باعث شد تا به میدان مبارزه علیه ظلم و استبداد ستمشاهی وارد شود و در این مسیر، همه دردها و رنجهای پیدا و پنهان را به جان بخرد. خانم دباغ وارد مسیر مبارزه شد، اما در این مسیر نه از تربیت هشت فرزند و نقش همسری غافل شد و نه از خودسازی علمی و معرفتی باز ماند. در تهران پای درس علمایی همچون شهید آیتالله سعیدی، حاجآقا کمال مرتضوی و حاج شیخ علی خوانساری نشست تا بامعرفت عمیق دینی به مبارزه ادامه دهد و همین غنای فکری و معرفتی باعث شد تا سختترین شکنجههای دژخیمان رژیم شاهنشاهی را تحمل کند و حتی وقتی دختر نازدانهاش را در مقابل چشمانش شکنجه میکردند، مادرانه بسوزد؛ اما کم نیاورد: «این بانوی شجاع و فداکار در دوران طاغوت در شمار مبارزان مؤمنی بود که زندان و شکنجههای شدید نتوانست او را از این راه دشوار منصرف کند.» ۱۳۹۵/۸/۲۷ مرضیه دباغ، در مسیر مبارزه رشد کرد و همین رشد و تعالی معنوی باعث شد تا از همراهان صدیق امام راحل عظیمالشأن شود، تا جایی که در هنگامه تبعید و غربت امام امت در پاریس، مسئولیت اندرونی بیت امام را برعهده گرفت و در حساسترین لحظات منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی ملت ایران، در جریان اداره امور بیت امام امین و همراه قرار گرفت. پس از پیروزی انقلاب اسلامی نیز، با ذخیرهای غنی از علم و معرفت و تجارب مبارزاتی و سیاسی، به میدان خدمت به مردم وارد شد و در قامت یک زن مومن و انقلابی، در حساسترین شرایط تحرکات ضدانقلاب، نخستین فرمانده سپاه استان همدان شد و به ساماندهی اوضاع بحرانی غرب کشور و نجات مردمان نجیب کُرد از چنگال اشرار مزدور غرب اقدام کرد.
سه دوره نمایندگی مردم تهران و همدان در مجلس شورای اسلامی، تدریس در حوزه و دانشگاه، اشتغال به محرومیتزدایی و امور عامالمنفعه و... بخشهای دیگری از صفحات زندگی پر از تلاش و جهاد این بانوی مؤمن و مبارز بود، اما نقطه اوج بروز و ظهور او، مأموریت یافتن از طرف امام خمینیبرای حضور در جمع سه نفره نمایندگان ویژه ایشان و رساندن پیام ایشان به گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی بود؛ پیامی که وعده صدق فروپاشی کمونیسم را داد.
🔹نمایشگر حقیقت زن مسلمان ایرانی
اما این سؤال پیش روی جویندگان رشد و سعادت زن ایرانی وجود دارد که «دباغ» که بود؟ راز الگو شدن او چیست؟ پاسخ این است که زندهیاد مرضیه دباغ و زنانی همچون او، نمایشگر حقیقت وجودی زن مسلمان ایرانی بودهاند و هستند؛ حقیقتی که دنیای تزویر و نیرنگ، تلاش کرده و همچنان در تلاش است تا آن را پنهان و مخدوش کند و با ادعای دروغین دفاع از حقوق و منزلت زن، بنیانهای الهی شخصیت زن را منکوب کند.
🔍 ادامه👇
هدایت شده از خط حزب اللّه
🔍 ادامه #یادداشت_هفته
🔹زندگی فردی و اجتماعی آن بانوی فرهیخته، شجاع و مبارز نشان داد که زن مسلمان ایرانی نه باید منفعل و دور از اجتماع باشد و نه به بهانه ایفای رسالت اجتماعی، از رسالت حساس و بیبدیل مادری و همسری غافل شود؛ بلکه میتواند الگویی سوم پیش روی زنان این سرزمین و همه زنان جهان قرار دهد که تلفیقی از قداست مادری و همسری با رسالت اجتماعی زن باشد و این همان قله پرافتخاری است که در زندگی بانوی مجاهد خانم «دباغ» فتح شد و باید برای امروز و فردا، توسط اهالی فرهنگ و هنر بازگو شود. «ایشان علیالظّاهر با مرگ طبیعی از دنیا رفتند، لکن مثل شهدا میمانند. همین یک مورد میتواند مضمون و محتوای چندین کارِ هنریِ فعّال باشد؛ یعنی تصویر زن در نظام اسلامی. تهمت «زنستیزی» دشمن به انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی ــ که این تهمتی است که اینها از اوّل انقلاب، با [وجود] این همه زنان برجستهای که در انقلاب ظهور کردند و قبل از انقلاب وجود نداشتند، میگفتند ــ همیشه وجود داشته؛ خب در مقابل این تهمت، یک نمونه از کار هنری بر محور زنان برجستهی انقلابی در فعالیتهای انقلابی، مرحوم خانم دبّاغ است.» ۱۴۰۲/۷/۵
🔹الگویی برای مواجهه فعال با تزویر غرب
تجربه انقلاب اسلامی و بروز و ظهور اجتماعی زنان نجیب و عفیفی که در بزنگاههای سخت و حساس، به یاری مردم عزیز ایران اسلامی شتافتند، نشان داد که در فرهنگ انقلاب اسلامی، نهتنها دست کشورمان برای ارائه الگوهایی روشن از زن موفق خالی نیست، بلکه بهراحتی میتوان به بنیانهای سست تفکر غربی درباره شخصیت اجتماعی زن، تاخت و نیرنگ و تناقض آنها را در مواجهه با زنان، به چالش کشید.
این همان نقطه مغفول مواجهه فکری و تمدنی انقلاب اسلامی با فرهنگ غربی است که اگر بهدرستی فهم و دنبال شود، مدعیان دروغین و ریاکار، دیگر فرصت و جرئت بازی باهویت زنان و دختران نجیب این سرزمین را نخواهند یافت. «مسئلهی زن یکی از مسائل مهمّ دنیا است. در قضیّهی زن، ما در موضع دفاع نیستیم... ما در مقابل دنیای غرب در موضع تهاجمیم، نه در موضع دفاع؛ آنها هستند که باید جواب بدهند؛ آنها هستند که شرف زن را، عزّت زن را زمین زدند و سرکوب کردند برای اهواء خودشان؛ ما در این مورد مشکلی نداریم، امّا خب در مقابلِ صفآراییِ دشمن بایستی اظهار وجود کرد، باید حقیقت را نشان داد. این بانو [خانم دباغ] یکی از کسانی است که میتواند نمایشگرِ حقیقتِ گرایشِ زن در جامعهی اسلامی باشد، نه فقط در جمهوری اسلامی ما؛ در نگاه اسلام، در منطق اسلام، در فرهنگ اسلام.» ۱۴۰۲/۷/۵
🔖 منتشرشده در شماره جدید نشریه خط حزبالله
📄 @Khatt_khamenei
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 | دوره آموزش مجازی «روایت مادری»✨
🇮🇷 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای مدظله العالی برگزار می کند:
💠 روایت مادری با تمرکز بر مسئلههای زنان در موضوع مادری از جمله: نقش و جایگاه زن در نظام خلقت، چرایی مسئولیت مادری برای زن، چگونگی موفقیت در این نقش، الگوی یک زن مسلمان و ... فرصتی را برای یافتن پاسخ این مسائل و آشنایی با مجموعهای از مفاهیم اساسی انقلاب اسلامی در موضوع زن و مادری، در نظام فکری آیتالله خامنهای ایجاد می کند.
🔹 مخاطبان: بانوان
⌛️ مهلت ثبت نام: تا ۵ آبان ١۴٠٢
🗓️ شروع دوره : ١٠ آبان ۱۴۰۲
⏳ مدتزمان برگزاری دوره: ۳۰ روز
👈 جهت ثبتنام به نشانی amozesh.mpfe.ir مراجعه کرده و رویداد «روایت مادری» را انتخاب نمایید.
🎓 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی
@mpfe_ir
🔰 | دوره آموزش مجازی «ایده آلی برای زن»✨
🇮🇷 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای مدظله العالی برگزار می کند:
💠 این دوره آموزشی با تمرکز بر مسائل زنان، از جمله:
- اهمیت هویت زن
- نوع نگاه شرقی و غربی به زن
- چیستی نقشه جامع هویت زن و چگونگی دستیابی به آن
-الگوی مطلوبی را برای زن مسلمان ایرانی
از اندیشه حضرت آیت الله خامنه ای مدظله العالی معرفی می نماید.
🔹 مخاطبان: عموم علاقه مندان به معارف اسلامی
⌛️ مهلت ثبت نام: تا ۵ آبان ١۴٠٢
🗓️ شروع دوره : ١٠ آبان ۱۴۰۲
⏳ مدتزمان برگزاری دوره: ۳۰ روز
👈 جهت ثبتنام به نشانی amozesh.mpfe.ir مراجعه کرده
و رویداد «ایده آلی برای زن» را انتخاب نمایید.
🎓 مرکز آموزش مجازی معارف انقلاب اسلامی
@mpfe_ir
📸 #گزارش_تصویری | تصاویری از دیدار صبح امروز جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۷/۲۵
💻 تصاویر به مرور تکمیل میشود👇
khl.ink/f/54128
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیان دیدگاه و نظرات خانم مریم زارع پسادکترای مهندسی عمران- محیط زیست دانشگاه صنعتی شریف در دیدار صبح امروز نخبگان و استعدادهای درخشان علمی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۷/۲۵
❤️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 بیان دیدگاه و نظرات خانم شکوفه احمدی کارشناس ارشد حقوق اقتصادی دانشگاه علامه طباطبایی در دیدار صبح امروز نخبگان و استعدادهای درخشان علمی با رهبر انقلاب. ۱۴۰۲/۷/۲۵
❤️ @khamenei_reyhaneh
📢 لوح | رژیم غاصب نسلکُش
📝 رهبر انقلاب، روز گذشته: در قضیّه فلسطین، آنچه جلوی چشم همهی دنیا است جنایتِ نسلکشیِ رژیمِ غاصب است؛ این را همه دنیا دارند مشاهده میکنند. ۱۴۰۲/۷/۲۵
🔹 نسخه با کیفیت
📲 @khamenei_reyhaneh
📲 تصویر حساب کاربری | رژیم غاصب نسلکُش
📝 رهبر انقلاب، روز گذشته: در قضیّه فلسطین، آنچه جلوی چشم همهی دنیا است جنایتِ نسلکشیِ رژیمِ غاصب است؛ این را همه دنیا دارند مشاهده میکنند. ۱۴۰۲/۷/۲۵
📲 @khamenei_reyhaneh