فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵 درباره مسائل رفتاری داخل خانواده غفلت وجود دارد
به مناسبت دیدار اخیر رهبر انقلاب با رئیس و کارکنان قوه قضائیه، "ریحانه" به مرور برخی مطالبات رهبر انقلاب دربارهی مسائل حقوقی زنان و خانواده میپردازد.
✔️رهبر انقلاب: از لحاظ نظر اسلام و متون اسلامی هم در این بخش از مسئله هیچ کمبودی وجود ندارد. ما میبینیم گاهی اوقات کسانی که منتقد تفکرات اسلامی هستند، سر قضیهی ارث و دیه و این چیزها اشکال میکنند، در حالی که اشکالها وارد نیست؛ آنها پاسخهای منطقی و قوی دارد. اما در زمینهی رفتارهای داخل خانواده، متأسفانه غالباً به غفلت گذرانده میشود؛ در حالی که نظر اسلام، نظر کاملاً روشنی است. ۱۳۹۰/۰۳/۰۱
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
15.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹میهمانیِ لالهها
وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا
و گمان مبر که آنان که در راه خدا کشتهشدهاند، مردهاند...
🌷از صدر تا کنون شما را اینطور شناخته ایم ...
هر کجا
هر زمان
و در هر شرایطی
به وظیفه تان عمل می کنید
🎥 گزارش مختصر تصویری از مراسم تشییع ۱۵۰ شهیدِدفاعمقدس
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
ریحانه
💢 «سؤالی که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند!»
🗓 در اولین سال دفاع مقدس، آیت الله خامنهای که نماینده حضرت امام در شورای عالی دفاع و رئیس این کمیسیون در مجلس شورای اسلامی بودند، در طول هفته به جبهههای جنگ میرفتند و جمعه ها نیز در کسوت امام جمعه پایتخت، به تهران بازمیگشتند و اقامه نماز میکردند و گزارش دفاع را به مردم میدادند.
🕌 در آن ایام، ایشان برخی از روزهای هفته نیز برای سخنرانی و پاسخگویی به شبهات سیاسی و دینی مردم به مساجد میرفتند و برای تبیین وضعیت بحرانی آن روزهای انقلاب به سوالات مردم پاسخ میدادند.
◀️ یکی از آن روزها، ششم تیرماه ٦٠ بود؛ مسجد ابوذر از جنوبی ترین نقاط تهران و اولین و آخرین سوالی که در این جلسه مطرح شد درباره #نقش_اجتماعی_زن بود:
❓ «آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با #آزادی زن منافات ندارد؟»
❇️ شاید برای #زنان امروز جامعه قابل توجه باشد که رهبر انقلاب در حالی ترور شدند که مشغول دفاع از نقش و #هویت_زن بودند. از این رو بخش #ریحانه KHAMENEI.IR بخشهایی از پاسخ آیتالله خامنهای لحظاتی پیش از ترور را منتشر میکند:
⁉️ سؤال اوّل یک سؤال فقهی-اجتماعی است. البته سؤالی هم هست که ممکن است میانهی ما و خانمها را به هم بزند. آیا زن میتواند قاضی و مجتهد بشود؟ اگر نه، چرا؟ و طبق حدیث «زن ناقصالعقل است»، آیا با آزادی زن منافات ندارد؟
✅ مجتهد یعنی کسی که درس خوانده قدرت استنباط پیدا کرده، این چه مرد، چه زن اشکالی هم ندارد برود بشود، اما مرجع تقلید نمیتواند بشود. یعنی دیگران از او تقلید نمیتوانند بکنند. هر مردی هم نمیتواند بشود. قاضی چندین شرط دارد. مرجع تقلید چندین شرط دارد. صدی هشتاد نود مردها هم این شرطها را ندارند، صدی نودوپنج هم ندارند. اما اگر جائی فرض کردیم که کسانی این شرائط را داشته باشند، اما جزو خانمها و زنها باشند، آن وقت نمیشود. چرا؟
✅ نکتهی این حکم الهی این است که قضاوت، یک منصبی است که احتیاج دارد به این که انسان خشک و قاطع باشد. خشک بودن و تحت تأثیر #عواطف قرار نگرفتن، چیزی است که به طور معمول زنها این را ندارند و این #نقطه_قوت_زن است نه نقطهی ضعف زن.
✅ زن اگر عواطفش جوشان و احساساتش پرخروش نباشد، عیب است. #کمال_زن در غلبهی عواطف اوست و این به دلیل این است که شغل اوّل زن #تربیت_فرزند است. نمیگوئیم شغل دیگر نداشته باشد، اسلام مانع نیست، اما اوّلین و اساسیترین و پراهمیتترین شغل زن، مادری است. اگر رئیس جمهور هم بشود، اهمیتش به قدر اهمیت مادری نیست...
✅ اما آنی که گفتند زن ناقصالعقل است، این نخواستند بگویند که زن خدای نکرده قوهی ادراک ندارد، هرگز. بسیاری از زنان از بسیاری از مردان سطح شعور و درکشان به مراتب بالاتر است.
نظر امیرالمؤمنین در «هن ناقصات العقول» به طبیعت زن نیست، بلکه به زنی است که تحت تأثیر فرهنگ ستمآلود تمام طول تاریخ، ناقص بار آمده. در زمان امیرالمؤمنین زن در همهی جوامع بشری، نه فقط در میان عربها، مظلوم بود. نه میگذاشتند درس بخواند، نه میگذاشتند در اجتماع وارد بشود و در مسائل سیاسی تبحر پیدا کند. نه ممکن بود در میدانهای... 💥 [انفجار بمب]
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇🏻
❣️ @Khamenei_reyhaneh
🎯 خودکُِشی؟!
⚠️رهبر انقلاب: گرایش به سمت تجملگرایی و تازهطلبی و افراط در کار آرایش و نمایش در مقابل مردان، یکی از بزرگترین عوامل انحراف جامعه و انحراف زنان ماست. زنی که در فکر باشد از خود وسیلهیی برای جلب نظر مردان بسازد، کی فرصت این را پیدا خواهد کرد که به طهارت اخلاقی فکر کند و بیندیشد؟ ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
❣️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 انتشار سومین قسمت از مجموعه داستانی کتاب #خاطرات_سفیر
📙 کتابی که رهبر انقلاب توصیه کردند «خانمها بخوانند»
3️⃣ قسمت سوم این مجموعهی هفت قسمتی، مربوط به ماجراهای ارتباط خانم شادمهری با دانشجویان سایر کشورها است.
🔹مشاهده و دانلود با کیفیت بالا aparat.com/v/rTsy2
زن، خانواده و #سبک_زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇🏻
❣️ @khamenei_reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 توصیه به علمآموزی در آستانهی شهادت
🎥 آنچه میبینید گفتگوی بخش ریحانه سایت KHAMENEI.IR با سرکار *خانم «بدیعه زکزاکی»، دختر آیتالله شیخ ابراهیم زکزاکی* رهبر شیعیان نیجریه است. شیخ زکزاکی در جریان حملهی ارتش نیجریه به خانهاش در سال ۱۳۹۴، به شدت زخمی و زندانی شد و تا کنون نیز آزاد نشده است.
📈 در فضایی که نیمی از مردم نیجریه هنوز سواد خواندن و نوشتن ندارند، شیخ ابراهیم زکزاکی اهتمام ویژهای به باسواد کردن مسلمانان نیجریهای داشته است.
🌺 در جریان گفتوگو، دختر ایشان به ذکر خاطرهای جالب در این زمینه میپردازد.
مشاهده کیفیت بالا در aparat.com/v/MHlWJ
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🔶 وسایل لازم برای یک زندگی ساده
🌺رهبرانقلاب: بعضیها سعی میکنند که برای جهیزیه بزنند روی دست همهی قوم و خویشها و همسایهها و دوست و آشناها که این هم غلط است... باید نگاه کنید ببینید که چه چیزی حق است آن را انجام بدهید. چه چیزی حق است؟ یک خانوادهی دو نفره یک وسایلی لازم دارند که یک زندگی سادهای داشته باشند. ۳/۸/۱۳۷۹
#ازدواج_ساده
❣️ @Khamenei_Reyhaneh