فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 زن ایرانی 🇮🇷
1️⃣ قسمت اول
🎞 "زن ایرانی" نام مجموعه ویدئوهای یک دقیقهای است که در ابتدا به بررسی نقش زنان ایران در تاریخ معاصر میپردازد و سپس به جایگاه اجتماعی زنان در پیش و پس از انقلاب میپردازد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
3️⃣ بخش سوم: «عقب افتادگی زنان ما، به خاطر بیسوادی است!»
🌟 آیتالله خامنهای حتی در بازجوییهای متعددی که از ایشان میشده، به دفاع از حقوق زنان ایرانی پرداخته. برای نمونه، هنگامی که محمدرضا پهلوی به پیشنهاد آمریکاییها طرح «انقلاب سفید» را در ۶ بند مطرح کرد، اکثریت شخصیتهای دینی آن زمان از جمله سیدعلی خامنهای با این طرح مخالفت کردند.
📆 به خاطر همین مخالفت، در ساعت یازده صبح ششم مهر ماه ۱۳۴۹ ایشان تحت بازجویی قرار گرفت. در بخشی از بازجویی، ایشان تصویری کلی از وضعیت جامعه زنان را در دوران پهلوی بازگو میکنند که بخشی از آن را در «ریحانه» میخوانید 👇
⁉️ بازجو: آیا اصول انقلاب را مفید میدانید و یا خیر؟ در صورتی که موضوعی از انقلاب مزبور مورد تایید شما است ذکر و آنچه به نظر شما مفید نیست و تایید نمینمایید به صراحه ذکر نمایید.
✅ آیتالله خامنهای: «در دو اصل موردنظر یعنی اصل تساوی حقوق زن و مرد و اصل اصلاحات ارضی، ارائه دادن یک طرح کلی و جامع کار بزرگی است و من نه از عهده آن فعلا برمیآیم و نه چنین ادعایی کردهام. همین اندازه نظراتی هست از جمله اینکه:
1️⃣ با توجه به نقش تربیت فرزند به وسیله مادر و از طرفی مظلومیتی که عموماً زنها در اجتماع ما دارند خوب است به این صورت طرح میشد که اولاً مقرراتی شدید وضع میشد که مردان متجاوز نسبت به همسر خود را شدیداً مجازات میکرد و برای زن شخصیت و کرامتی درخور خود او ایجاد مینمود.
2️⃣ ثانیاً چون عامل عقب افتادن زنان در اجتماع ما صدی هشتاد بیسوادی آنان است، مدارس دخترانه را به وضعی به وجود میآوردند که هر کس با میل و رغبت خود را به مدرسه بفرستد و در نتیجه زنان بتوانند در عین حفظ جهات مذهبی در سطح برابری با مردان از لحاظ معلومات قرار گیرند.
3️⃣ ثالثاً زنان را به خانهداری و تربیت فرزند تشویق فراوان مینمود تا دختران جوان احساس نکنند که مادر شدن با شخصیت آنان منافی است و خانهداری دون شأن یک زن تحصیلکرده است.
◀️ البته دخالت در فعالیتهای اجتماعی همچنان برای زنان آزاد گذارده میشد ولی به طور حتم در آن صورت کمتر زنی خواهد بود که برخلاف فطرت زنانه خود دست از پذیرایی شوهر و تربیت فرزند بکشد و به ماهیانه ناچیزی در ازای صرف وقت در موسسهای قانع گردد. باری نظراتی از این قبیل که هنوز هم دیره نشده و در صورت تمایل به سمع مقامات ممکن است برسد.» ۴۹/۷/۶
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
☀️ گزیده بیانات | آبروی انقلاب
🔹 حضرت آیتالله خامنهای اخیرا با اعضای شورایعالی حوزههای علمیه دیدار کردند و خطاب به ایشان فرمودند: در بخش حوزه و طلبگی یقیناً استعدادهایی وجود دارند که باید شناسایی و در حلقههای فکری بهکار گرفته شوند و از آنها مسئولیت خواسته شود.
🌸 از سوی دیگر ایشان چندین بار به استفاده از ظرفیت «بانوان طلبه» در مراکز فرهنگی و فکری اشاره کرده بودند.
📲 به همین مناسبت، بخش زن و خانوادهی پایگاه اطلاع رسانی KHAMENEI.IR گزیدهای از بیانات حضرت آیتالله خامنهای دربارهی «اهمیت فراگیری علوم دینی توسط بانوان در نظام اسلامی» را منتشر میکند:
http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=42535
دریافت کتابچه نسخه PDF در مطلب بعدی🔻
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
آبروی انقلاب.pdf
564.6K
📚 کتابچه | «اهمیت فراگیری علوم دینی توسط بانوان در نظام اسلامی» بر اساس بیانات حضرت آیتالله خامنهای
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💝 *تقدیر امروز رهبر انقلاب از مادران شهدا*
رهبر انقلاب امروز صبح در دیدار اقشار مختلف مردم:
☪️ نظام اسلامی مردمی است، اما فقط خصوصیتش مردمی بودن نیست؛ نظام ما #نظام_ایمانی و دینی است، مردمسالاری اسلامی است.
✊ اسلامی است که مثل #شهید_سلیمانی تربیت میکند، اسلامی است که خانوادهها را در دوران #دفاع_مقدس وادار میکند که جوانهای خودشان، پارههای تن خودشان را برای جهاد فیسبیلاللّه بفرستند، بعد هم افتخار کنند.
❇️ در کجای دنیا مادری سه فرزند، چهار #فرزند رشید خودش را داده است و افتخار میکند و از هیچکس گلایه نمیکند؛ نیست، هیچجا نیست.
🌷 ما اوضاع و احوال کشورهای دیگر را خواندیم، شنیدیم، آنها هم جنگهایی داشتند، آنها هم کشتههایی داشتند اما اصلاً قابل مقایسه نیست با آنچه که در اینجا گذشته است، این بخاطر #ایمان است. ۱۳۹۸/۱۱/۱۶
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💞 همسر صبور
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
4️⃣ بخش چهارم: آماده کردن شوهر برای زندان چهارم
💢 حضرت آیتالله خامنهای در دوران رژیم پهلوی مجموعا شش بار دستگیر و زندانی شدند. آنچه میخوانید، شرحی از وقایع پیش از زندان چهارم است 👇
🔆 روزهای آخر شهریور ۱۳۴۹ بود. طبق معمول به خانه پدر رفت، تا ضمن مباحثه درباره مسائل فقهی، او را نیز از تنهایی به در آورد. نشسته بودند که زنگ در به صدا درآمد. بانو خدیجه (مادر مکرمه آیتالله خامنهای) رفت در را باز کرد. لحظاتی بعد، نگران برگشت و گفت که دو ساواکی سراغت را میگیرند. پرسید: چه جواب دادید؟ مادر گفت: جواب دادم که اینجا نیست. گفت: چرا دروغ گفتی مادر؟ بانو خدیجه هم پاسخ داد که این ساواکیها مثل سگ هار هستند؛ باید شرشان را کم کرد. و شروع کرد به نفرین آنها.
⚠️ حاج سیدجواد که از شنیدن موضوع برآشفته بود و ابراز ناراحتی میکرد، از پسرش پرسید که باز چه کردهای که قرار است بگیرند و زندان ببرند؟ سعی کرد هر دو را آرام کند. گفت که احتمالاً اشتباه آمدهاند. از ذهنش گذشت که به زودی سراغ خانهاش خواهند رفت و لازم است پیش از رسیدن آنها، در خانه و نزد همسرش باشد.
🏠 خود را به خانهاش رساند. اوضاع آنجا طبیعی بود. موضوع را با همسرش در میان گذاشت. خانم خجسته، خودسالار و پردل، همچون تنگناهای گذشته پر روحیه و استوار نشان داد. کمکش کرد آماده شود؛ لباسهایش را عوض کند، ناخنش را بگیرد، ریش و سبیلش را کوتاه کند؛ همه کارهایی که قبل از زندان رفتن ضروری مینمود.
ناهارش را خورد، نماز ظهر و عصر را خواند و آماده نشست تا زنگ در به صدا درآید و او در راه روی مأموران شهربانی که برای بردنش آمدهاند بگشاید. خانم خجسته از این معطلی بدخیم خسته شد و خوابش برد. آقای خامنهای هم سری به کتابخانهاش زد تا برخی از آنها را که امکان بردنش به زندان باشد، همراه خود کند.
⚡️ ناگهان به ذهنش رسید خوب است مدتی پنهان شود و در جای امنی ترجمه کتابش را به پایان رساند؛ بعد از آن هر چه پیش آید خوش آید. چندین بار به قرآن تفأل زد. همه آیهها او را به اختفاء تشویق کردند. همسر را بیدار کرد. از تصمیم تازهاش گفت. خانم خجسته بسیار شادمان شد و پرسید: کجا میروی؟ گفت: نمیدانم؛ فقط میخواهم ترجمه کتاب را به پایان برسانم. بوسهای از چهره خفته پسرانش گرفت. خداحافظی کرد و از خانه بیرون آمد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
5️⃣ بخش پنجم: کمک مالی به خانواده زندانیان سیاسی
📝 اول آبان سال ۱۳۵۱ بود که گزارشی از فعالیتهای کاظم نظیفی، مدیر کتابفروشی اسلامیه در بازار بینالحرمین تهران تهیه گردید.
📌 گزارش با امضاء نعمتالله نصیری، رئیس ساواک، خطاب به کمیته مشترک ضدخرابکاری نوشته شود.
❇️ گزارش حاکی از آن بود که سیدعلی خامنهای و کاظم نظیفی، اکبر پوراستاد، محمد مدیرشانهچی به خانوادههای زندانیان سیاسی کمک مالی میرسانند.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💞 همسر صبور
📝 روایتهایی تاریخی از همراهی همسر مکرمهی حضرت آیتالله خامنهای در طول سالیان مبارزه با رژیم ستمشاهی
5️⃣ بخش پنجم: طعم دستپخت همسر در زندان 👇
🌙 دهم آبان ۱۳۴۹، اول ماه مبارک بود و او برای چهارمین بار زندانی شده بود. هر چند روزهداری برایش سخت بود، اما به سراغ گرسنگی و تشنگی رفت. اذان مغرب روز اول از راه رسید و وقت افطار شد. هر چه منتظر ماند تا در سلولش باز شود و افطاری بدهند، خبری نشد. واقعیت آن است که در آن اردوگاه نظامی، حسابی برای رمضان باز نکرده بودند.
⭐️ نمازش را خواند. حالا که چیزی برای خوردن نبود، یادش را برد کنار سفرههای افطار و به یاد فرنی «ماقوت» افتاد که چه اندازه دوست داشت و همسرش آن را خوب میپخت؛ مثل غذاهای دیگر. احساس کرد رضایتش از دستپختهای همسر چقدر زیاد بوده و او نمیدانسته است. غلغل سماور را به یاد آورد و چای دبش لبسوز دم افطار را.
🌙 نیم ساعتی از اذان گذشته بود که یک فنجان چای رسید؛ چندی بعد هم شام. آن سفره خانگی کجا و این غذای زندان کجا؟! اندکی بیش نتوانست بخورد. باقی را گذاست برای سحر، تا به زور ناچاری و گرسنگی ِبیشتر، آن را بخورد.
🌺 بعد از ظهر روز دوم ماه مبارک رمضان بود که نگهبان خبر داد از بیرون چیزی برایت آوردهاند. وقتی بسته را گرفت و باز کرد، سفره خیالش را در برابر دیدگان خود دید. روشن شد که خیال دیروز او در پرواز بر سر سفره افطار، تنها نبوده است.
🌸 خانم خجسته کار خودش را کرده بود. اسباب آمادهباش چای نیز همان روز به دستش رسید. دیگر مجبور نبود دَم کرده گروهبان چایفروش را بنوشد. به اندازه معده رنجورش از سفره برداشت و بقیه را میان زندانیان تقسیم کرد. این کار، روزهای بعد نیز تکرار شد.
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
6️⃣ بخش شش: «صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم!»
💢 آیتالله خامنهای در آذرماه ۱۳۵۶ بعد از شش بار دستگیری، به ایرانشهر تبعید شد. ایشان در آنجا نیز پایگاهی مردمی برای خود ساختند. در ۱۱ تیرماه ۱۳۵۷، سیل ویرانگری در ایرانشهر جاری شد. و اما ادامه در کتاب #شرح_اسم 👇
🌊 سیل برای ایرانشهر، حادثهای همیشگی نبود، اما هر از گاه که آب بر این ناحیه میخروشید، از طریق مسیل میگذشته و از شهر خارج میشده است. اما طرفداران محلههای زورآباد با ساخت خانههای غیرقانونی در مسیر مسیل، خطر را به جان میخرند و عامل هلاکت خود و تخریب حدود هشتاد درصد شهر شدند.
🏚 «رهبر انقلاب: صبح روز بعد من و آقای رحیمی و آقای راشد برای دیدن خانههایی که در جریان سیل قرار داشتند و منهدم شده بودند به بیرون شهر رفتیم... همه خانههایی که در مسیر سیل بنا شده بود از بین رفته و هیچ اثری از آنها باقی نمانده بود. وقتی مشغول بازدید از آن منطقه بودیم، در فاصله دورتر، خانوادهای از بلوچ که تعدادی زن و بچه و یک مرد در بین آنها بودند دیدیم. بچهای روی دست آن مرد خوابیده و زنها گریه و شیون میکردند.»
🌷 وقتی نزدیکتر شدند، فهمیدند آن بچه مرده است. «دیدن این منظره مرا از درون درهم شکست و با صدای بلند گریه کردم. من حساسیت خاصی نسبت به زنها و بچهها دارم و به هیچ وجه تاب تحمل مشاهده آزار و اذیت زن یا بچهای ندارم.
🌷 تاکنون چندین بار به دوستانم گفتهام که من صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم زیرا قطعا به نفع زن داوری میکنم. نیز تاب دیدن ناراحتی و رنجوری هیچ بچهای حتی در فیلمها را ندارم.»
🌱 آن خانواده بلوچ وقتی هق هق آقای خامنهای را دید، درد خود را فراموش کرد و با تعجب و حیرت به او نگریست.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💧 حماسه اشک
🚩 حضرت آیتالله خامنهای :«یکی از بخشهای مهم و جذابی که میتواند مصیبت ابالفضل را بیان کند، زبان حال مادر حضرت اباالفضل است؛ همان «لا تدعونّی ویک امّ البنین»*
🌸 مادری است؛ صورت قبر چهار جوانش را که در کربلا شهید شدند، در بقیع میکشد و نوحهسرائی میکند و حماسه میآفریند. همهاش اشک ریختن و تو سر زدن هم نیست؛ البته اشک ریختن هست، اشکالی هم ندارد؛ بلکه حماسهآفرینی است، افتخار به این جوانهاست.» ۱۳۹۰/۰۳/۲۵
* *اشعار منتسب به حضرت امالبنین:*
لا تَدْعُوِنِّي وَيْكِ أُمَّ الْبَنِينَ
تُذَكِّرِينِي بِلِيُوثِ الْعَرِينِ
واى بر تو مرا ديگر مادر پسران مخوان
كه مرا به ياد شيران بيشهام مياندازى
كَانَتْ بَنُونَ لِي أُدْعَى بِهِمْ
وَ الْيَوْمَ أَصْبَحْتُ وَ لا مِنْ بَنِينَ
مرا پسرانى بود، كه به آنان خوانده میشدم
اما امروز براى من پسرانى نيست
🏴 @Khamenei_Reyhaneh
🌹 آزاد و توانمند
3️⃣ سومین طرح از مجموعهی #موهبت_خمینی ؛ بازخوانی نگاه بنیانگذار انقلاب اسلامی به زن مسلمان ایرانی
🌺 حضرت امام خمینی (ره): تبلیغات سوء شاه و کسانی که با پول شاه خریده شدهاند، چنان موضوع آزادی زن را برای مردم مشتبه کردهاند که خیال میکنند اسلام آمده زن را خانهنشین کند.
☀️چرا با درس خواندن و کار کردن و مسافرت کردن زن مخالف باشیم؟ چرا زن نتواند کارهای دولتی انجام دهد؟ زن، چون مرد در تمام اینها آزاد است. ۵۷/۱۰/۰۷
📥 دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44812
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
🏡 «خانهی انقلاب»
🔻 در این یادداشت، ایدههایی برای شما والدین عزیز مطرح میکنیم تا دههی فجر را برای فرزندانتان شاد، خاطرهانگیز و هدفمند برگزار کنید.
1️⃣ باور کنید عید است!
رهبر گرانقدر انقلاب میفرمایند: «برگزاری دههی فجر، باید مثل برگزاری جشن نیمهی شعبان باشد. ۱۳۶۹/۱۰/۱۱» ؛ پس خانه را مانند عید، سامان دهید و آذین ببندید.
با کمک فرزندان، خانه را با بادکنک و کاغذهای رنگی تزئین کنید. آنها حتما دلیل این تغییر خوشایند را از شما خواهند پرسید؛ پس با واژههای ساده، آنچه را که چهل و یک سال پیش اتفاق افتاده برایشان بگویید.
✊ تقدس قیام در برابر ظلم و آلودگی، و مبارزه برای به دست آوردن آزادی و استقلال را برایشان توصیف کنید. به نقش و ویژگیهای امام خمینی (ره) بپردازید و سعی کنید تصویر سادهای از ایران قبل از انقلاب به آنها بدهید.
2️⃣ شادی بیافرینید
تمام کارهایی را که سالها پیش، در ایام دههی فجر در مدرسه انجام میدادید، حالا میتوانید در خانه برای فرزندانتان اجرا کنید. با بچهها بساط روزنامهدیواری را دست و پا کنید. نتیجه هر چه که باشد، خوب است. روزنامهدیواری تکمیلشده را تا آخر دههی فجر به جایی در خانه آویزان کنید. مهم این است که در خلال تولید این روزنامهدیواری، با بچهها تعامل و تبادل نظر دارید.
👧👦 بچهها این بازیها را دوست دارند و از آنها اثر میپذیرند؛ خصوصاً اگر برای تولید یک اثر جایزه بگیرند، هرگز محتوای آن را از یاد نمیبرند.
3️⃣ پرچم را بالا ببرید!
در دههی فجر، با وسواس و طی مراسم جذابی، به همراهی بچهها پرچم ایران را بر سر در خانهتان برافرازید. عشق و احترام به پرچم کشور را در فرزندانتان پرورش دهید. به آنها بگویید هر کدام از رنگهای به کار رفته در پرچم چه مفهومی دارند. نام بردن از همین مفاهیم، پرسشهای زیادی در ذهنشان ایجاد میکند که با پاسخ دادن به این پرسشها میتوانید نکات تربیتی مهمی را به آنها انتقال دهید؛ البته متناسب با سن و درک خودشان. هرگز آنها را با واژههایی که برایشان پیچیده و نامفهوم است، تنها نگذارید. اگر میخواهید واژهی جدیدی به آنها بیاموزید، حتما توضیحات لازم و کافی را ضمیمهاش کنید. 🇮🇷
4️⃣ یک راهپیمایی خاطرهانگیز بسازید
قبل از رفتن به راهپیمایی 22 بهمن، با همکاری فرزندانتان پوستر و ماسک درست کنید. آنها حتماً این کار را دوست خواهند داشت و از انجامش در کنار شما لذت میبرند.
📍 سعی کنید مسیر را طوری انتخاب کنید که کمتر در ازدحام جمعیت یا ترافیک خودروها بمانید. صبر آنها از شما کمتر است و زودتر خسته میشوند.
عکس یادگاری را فراموش نکنید. لازم نیست در عکسها خیلی هم اتوکشیده باشید. کمی صمیمیتر، شوختر و کودکانهتر، برای بچهها دلنشینتر خواهد بود.
🎁 از قبل هدیهی کوچکی برای فرزندانتان بخرید و بعد از راهپیمایی، غافلگیرشان کنید. مطمئن باشید با اجرای چنین ایدههایی، آنها هرگز این دههی فجر را فراموش نخواهند کرد!
📝 #مهارتهای_زندگی
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
💝 مجموعه طرح | «الگوی سوم زن»
1️⃣ طرح اول: عظمت نهفته
📣 رهبر انقلاب در اسفند سال ۹۱ و در یک پیام تاریخی، برای اولین بار مفهوم «الگوی سوم زن» را اینگونه بیان کردند:
❇️ «زن، در تعریف غالباً شرقی، همچون عنصری در حاشیه و بینقش در تاریخسازی؛ و در تعریف غالباً غربی، بمثابهی موجودی که جنسیت او بر انسانیتش میچربد و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایهداری جدید است، معرفی میشد. شیرزنان انقلاب و دفاع مقدس نشان دادند که الگوی سوم، «زن نه شرقی، نه غربی» است. زن مسلمان ایرانی، تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان، گشود...»
🌷 به همین علت بخش زن، خانواده و سبک زندگی Khamenei.ir (ریحانه) در مجموعه طرح «الگوی سوم زن» تلاش خواهد کرد تا ویژگیهای این الگو را از بیانات رهبر انقلاب استخراج کرده و در اختیار مخاطبان خود قرار دهد.
1️⃣ در اولین طرح از این مجموعه و به مناسبت وفات حضرت امالبنین و روز بزرگداشت مادران و همسران شهدا، پوستر «عظمت نهفته» با استفاده از این بخش از بیانات رهبر انقلاب منتشر میشود:
⛰ «یک مادر دوری گلی را که در طول سالهای متمادی در آغوش خود پرورده و نهالی را که با زلال محبّت خود آبیاری کرده، چطور تحمّل میکند؟! ولی ما، مادران عزیزی را سراغ داشتیم و داریم که در غم شهادت فرزند شهید خود، حتی خم به ابرو نیاوردند! چقدر عظمت در این دلها و در این روحها نهفته است؟!» ۱۳۷۸/۰۶/۰۹
📥 دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=44850
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @khamenei_reyhaneh
🌷 مجموع طرح ویژه: «با رمز یازهرا حماسه آفریدیم»
سربازان خط مقدم انقلاب، زنها بودند
🌟 رهبر انقلاب: انقلاب ما، همهی تصورات باطل دربارهی زن مسلمان ایرانی را تخطئه کرد و دیدیم که خانمها، سربازان خط مقدم انقلاب بودند.
🌟 اگر زنها با انقلاب سازگار نبودند و این انقلاب را نمیپذیرفتند و به آن باور نداشتند، مطمئنا این انقلاب واقع نمیشد.
🌟 اگر آنها نبودند، نیمی از گروه انقلابیون مستقیما در میدان نبودند. ۶٨/١٠/٢۶
📥دریافت کیفیت بالا http://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=41570
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#نظام_موضوعات_ریحانه
💥 کلیپ ویژه | عزتمند و سرافراز
📚 در میان بیانات رهبر انقلاب درباره مسئله زن و خانواده، پانزده موضوع بیشتر تکرار شده که نشاندهنده اهمیت بالای این موارد است.
🎬 ریحانه در یک مجموعه نماهنگ، این موضوعات را بازخوانی میکند.
✅ در اولین قسمت از این مجموعه، به بازخوانی بیانات ایشان درباره «مقایسه جایگاه زنان در پیش و پس از انقلاب»میپردازیم:
⚠️حضرت آیتالله خامنهای: *در رژیم گذشته، با این که جمع کثیری از زنها، هم بیسواد بودند و هم از مسایل اجتماعی چیزی سرشان نمیشد، از لحاظ ظاهر، شبه اروپایی و گاهی هم روی دست زنهای غربی و اروپایی زده بودند و وقتی کسی نگاهشان میکرد، خیال میکرد که این زن پالان از یک کشور اروپایی و از یک محیط غربی وارد ایران شده است؛ اما اگر با او دو کلمه صحبت میکردی، میدیدی که یک خانم بیسواد و یا کم سوادی است!* ۱۳۶۸/۱۰/۲۶
📥 دریافت کیفیت بالا aparat.com/v/Lcv7w
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبرانقلاب👇
❣ @Khamenei_Reyhaneh
🌺 برای زنان ایران
6️⃣ بخش شش: «صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم!»
💢 آیتالله خامنهای در آذرماه ۱۳۵۶ بعد از شش بار دستگیری، به ایرانشهر تبعید شد. ایشان در آنجا نیز پایگاهی مردمی برای خود ساختند. در ۱۱ تیرماه ۱۳۵۷، سیل ویرانگری در ایرانشهر جاری شد. و اما ادامه در کتاب #شرح_اسم 👇
🌊 سیل برای ایرانشهر، حادثهای همیشگی نبود، اما هر از گاه که آب بر این ناحیه میخروشید، از طریق مسیل میگذشته و از شهر خارج میشده است. اما طرفداران محلههای زورآباد با ساخت خانههای غیرقانونی در مسیر مسیل، خطر را به جان میخرند و عامل هلاکت خود و تخریب حدود هشتاد درصد شهر شدند.
🏚 «رهبر انقلاب: صبح روز بعد من و آقای رحیمی و آقای راشد برای دیدن خانههایی که در جریان سیل قرار داشتند و منهدم شده بودند به بیرون شهر رفتیم... همه خانههایی که در مسیر سیل بنا شده بود از بین رفته و هیچ اثری از آنها باقی نمانده بود. وقتی مشغول بازدید از آن منطقه بودیم، در فاصله دورتر، خانوادهای از بلوچ که تعدادی زن و بچه و یک مرد در بین آنها بودند دیدیم. بچهای روی دست آن مرد خوابیده و زنها گریه و شیون میکردند.»
🌷 وقتی نزدیکتر شدند، فهمیدند آن بچه مرده است. «دیدن این منظره مرا از درون درهم شکست و با صدای بلند گریه کردم. من حساسیت خاصی نسبت به زنها و بچهها دارم و به هیچ وجه تاب تحمل مشاهده آزار و اذیت زن یا بچهای ندارم.
🌷 تاکنون چندین بار به دوستانم گفتهام که من صلاحیت قضاوت بین زن و مرد را ندارم زیرا قطعا به نفع زن داوری میکنم. نیز تاب دیدن ناراحتی و رنجوری هیچ بچهای حتی در فیلمها را ندارم.»
🌱 آن خانواده بلوچ وقتی هق هق آقای خامنهای را دید، درد خود را فراموش کرد و با تعجب و حیرت به او نگریست.
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب 👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید | تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آن مرد با باران میآید»
☑️ @Khamenei_ir
🔰 تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب «آن مرد با باران میآید» منتشر شد
🔺 در آستانهی فرا رسیدن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، در سومین پاسداشت هنر و ادبیات انقلاب اسلامی تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر رمان «آن مرد با باران میآید» اثر خانم وجیهه سامانی منتشر شد.
🔹متن تقریظ رهبر انقلاب بر این رمان به این شرح است:
بسمه تعالی
بسیار خوب و هنرمندانه و پرجاذبه نوشته شده است. تصویری که از ماههای آخر مبارزات نشان میدهد، درست و روشن و واقعی است. به گمان من همهی جوانها و نوجوانهای امروز به خواندن این کتاب و امثال آن نیاز دارند. از نویسندهی کتاب باید تقدیر و تشکر شود انشاءالله.
مرداد ۹۸
🔸 رمان «آن مرد با باران میآید» توسط نشر کتابستان معرفت منتشر شده و به داستان زندگی خانوادهای از طبقهی متوسط میپردازد که در مقطع تاریخی هفدهم شهریور تا بیستوششم دیماه ۱۳۵۷ درگیر مبارزات علیه رژیم ستمشاهی شدهاند.
☑️ @Khamenei_ir
هدایت شده از نو+جوان
33.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ #ویژه ♨️
💭 #گپ_و_گفت | قصه خواندن و نوشتن
💎 گفتگوی #اختصاصی نو+جوان با وجیهه سامانی درباره نوجوانی، کتاب و نویسندگی
❓ شیرینترین خاطره شما از دوره نوجوانی چیه؟!
❓ ایدههای داستانی چطور به ذهنتون خطور میکنه؟
❓ نوجوانان چطور میتونن نویسنده موفقی بشن؟
❓ اگه به یه جزیره تبعید بشین و بتونین فقط سه کتاب ببرید با خودتون، چه کتابهایی میبرید؟
➕ ماجرای یک دیدار خصوصی با آقا
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_Khamenei