تحلیل و تبیین
🖥 #پرونده رسانه KHAMENEI.IR با موضوع الزامات رسیدن به #رشد۸درصداقتصاد ایران
✏️ رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اقتصادی اخیر:
در مورد رشد اقتصادی هشت درصد، تعدادی از صاحبنظران، در کارگروههای متعدّد تخصّصی، ظرفیّتها و تواناییها را شناسایی، و طرحهای سرمایهگذاری و راهحلّ مشکلات را احصاء کردند. مسئولان دولتی جدّاً باید دنبال کنند. نگویند نمیشود؛ آن را معلّق به یک امر نشدنی نکنند که این به فلان قدر سرمایهگذاری خارجی احتیاج دارد!... این کار کاملاً ممکن است. البتّه رشد هشت درصدی معجزه نمیکند و باید استمرار پیدا کند تا برای مردم محسوس باشد.
🖥 رسانه KHAMENEI.IR در تحلیل و تبیین بیانات اخیر رهبر انقلاب، پروندهی الزامات رسیدن به #رشد۸درصداقتصاد ایران را تهیه و منتشر کرده است.
🔍 مطالب این پرونده را از پیوندهای زیر بخوانید:
🎤 تحلیل و تبیین | رسیدن به رشد ۸ درصد اقتصادی با تأمین مالی و رفع ناترازیها
🎤 تحلیل و تبیین | ظرفیتهای خروج از «تله درآمد متوسط»
🎤 تحلیل و تبیین | افزایش بهرهوری نیازمند تصمیمات اصولی و جسورانه است
🎤 تحلیل و تبیین | نقش اصلاح ساختار بودجه در تحقق رشد ۸ درصد
🎤 تحلیل و تبیین | سیاستهای مالیاتی ضد رکودی
🎤 تحلیل و تبیین | با مدلهای جدید روابط اقتصادی میتوان علیرغم تحریمها به رشد اقتصادی رسید
🎤 تحلیل و تبیین | ظرفیت داراییهای دولت برای رشد اقتصادی
🎤 تحلیل و تبیین | راهکارهای رشد اقتصادی درونزا و برونگرا چیست؟
🎤 تحلیل و تبیین | حل ناترازی برق با سرمایهگذاری در انرژیهای تجدیدپذیر
🎤 تحلیل و تبیین | چرا بهترین راه صرفهجویی است؟
🖥 Farsi.Khamenei.ir
15.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹ویژه
🎤 موشنگرافی | ماجرای رشد اقتصادی هشت درصد چیست؟
📹 آیا رشد اقتصادی در شرایط تحریم ممکن است؟
🔎پاسخ این سؤال را در موشنگرافیک جدید KHAMENEI.IR ببینید☝️
🖼 پرونده «بررسی الزامات رسیدن به رشد ۸ درصدی اقتصاد»
🎤 #روایت | ما طوفانیم
📸 روایت یک عکس که در آن نیروهای حماس اسرای صهیونیست را قبل از تحویل به صلیب سرخ همراهی میکنند؛ ۲۰ بهمن ۱۴۰۳
✍«ما طوفانیم و روز بعد!» این عبارت درشتی است که مسئولان تبلیغاتی حماس روی تصویر پسزمینهای درج کردهاند که قرار است بخشی از نبرد رسانهای باشد که در حین آزادی سه اسیر صهیونیست رقم بزنند. عبارتی که به سه زبان عربی، عبری و انگلیسی نوشته شده و در کنار پرچم فلسطین و به مدد پوشش کامل رسانهای آزادی اسرا قرار است به سرتاسر جهان مخابره شود. مکان جغرافیایی آزادی سه اسیر هم در منطقۀ دیرالبلح در بخش میانی نوار غزه است. جایی که مقامات رژیم مدعی شده بودند دیگر اثری از حماس نیست. فضای کار بهقدری سنگین است که یکی از رسانههای صهیونیست از حضور اسرای صهیونیست در این طرح رسانهای شاکی شده و مینویسد این اسرا انگار برای این ساخته شده بودند که روی چنین صحنهای به نفع حماس بیانیه تبلیغاتی بدهند!
🔹️ستون «#روایت» در شمارهی جدید هفتهنامه خطحزبالله را از اینجا بخوانید.
💻 Farsi.khamenei.ir
تحلیل و تبیین
🎤 #تحلیل_و_تبیین | جمهوری اسلامی بر مدار «تا انقلاب مهدی(عج)»
👈 یادداشتی از حجتالاسلاموالمسلمین اجاقنژاد تولیت مسجد مقدس جمکران:
🔹 از ۱۳ تیرماه ۵۷، که حضرت امام خمینی ره به علت جنایات رژیم پهلوی برپایی هرگونه جشن و چراغانی را در نیمه شعبان آن سال تحریم اعلام کردند، ۴۶ سال می گذرد. بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در بخشی از پیام اعلام تحریم جشن های نیمه شعبان ۵۷ فرمودند: «ملت ایران بداند که دست پلید دولت در فعالیت است که مسیر نهضت اصیل و شکل گرفته و عمومی ایران را تغییر دهد؛ و یکی از شاهکارها همین دامن زدن به لزوم جشن است که در پرتو آن خون پاک ملت اسلام را لوث کند و نهضت عظیم اسلامی را به سستی بکشد یا خدای نخواسته محو کند. ملت ایران بیدار است و راه خود را یافته و با هوشمندی میداند که هر نغمه با هر اسم، او را از مسیر خود که قیام ضد شاهی است منحرف کند شیطانی است، اگر چه با اسم قرآن مجید و یا ولیاللّه اعظم ـ عجلاللّه فرجه ـ باشد. ما روزی را عید میگیریم که بنیان ظلم و ظالم را منهدم کنیم و دست دودمان ستمکار پهلوی را از کشور قطع نماییم...»
🔹 این رویداد سیاسی و مذهبی مهم قبل از انقلاب به خوبی نشان داد که امام ره چه قرائتی از انتظار دارند و همچنین از مهمترین عناصر مرکزی اندیشه ایشان در حوزه مهدویت، مقابله با ظلم هست. از همین اطلاعیه تاریخی ایشان به خوبی می توان دریافت که جشن واقعی در نیمه شعبان زمانی خواهد بود که بتوانیم ریشه ظلم را منهدم کنیم.
🔹 این روزها به علت نزدیکی ایام دهه فجر با نیمه شعبان بیشتر از قبل به ما پیوند مبنایی انقلاب و مهدویت را یادآوری می کند. کارنامه انقلاب اسلامی در حوزه مبارزه با ظالمین عالم در چهل و پنج ساله گذشته کارنامه موفقی بوده و همین کارنامه موفق گویای این مطلب است که جمهوری اسلامی بر مدار «#تا_انقلاب_مهدی (عج)» بوده است. با این وجود در حوزه نشر و تبلیغ معارف مهدوی و فرهنگ انتظار پویا، برآیند عملکرد مجموعه های علمی، فرهنگی و رسانه ای کشور با نقطه مطلوب فاصله دارد و باید این عقب افتادگی جبران شود.
🔍 متن کامل یادداشت را بخوانید 👇
khl.ink/f/59338