#دیدارباقلههایایثاروتجربه
با آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان ،و باعرض تسلیت به مناسبت وفات همسر و یار وفادار پیامبر گرامی اسلام (ص) ، امّ المومنین حضرت خدیجه کبری (س)
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
💠 دیدار با پیشکسوت جهاد و شهادت؛
پاسدار ورزمنده فداکار :
برادر محمد قربانی ابقاء
🌹🌹🌹🌹🌹
روز سه شنبه ۲۱ / ۱۲ / ۱۴۰۳
🍃🏴کانون پیشکسوتان(وابستگان)🏴
🇮🇷سپاه استان قم🇮🇷
مزار حضرت خدیجه کبری(س) قبل از تخریب توسط وهابیت ملعون
🌹شرایط محیطی ایمان حضرت خدیجه سلام الله علیها
🌹امام خمینی قدس سره الشریف: پیغمبر اکرم ـ صلی الله علیه وآله و سلم ـ از اول که قیام کرد، تنها ـ تنهاـ قیام کرد و دعوت کرد مردم را. قومش را دعوت کرد به حقْ تعالی و به توحید و هیچ کس همراهش نبود. تنهایی قیام کرد اول هم. مثلاً زنش که در منزل بود ـ حضرت خدیجه ـ به او ایمان آورد، و حضرت امیر که بچه ای بود آن وقت ایمان آورد؛ و بعد کم کم در مدینه.
🔹در مکه هم که بودند ـ در سیزده سال ـ نشد یک کاری انجام بدهند، برای اینکه مکّیها همه مقتدر و چیزدار بودند و میدیدند که اگر این رشد بکند با منافعشان مخالف است.
🔹تا در مکه بودند ـ تقریباً ـ می شود گفت تنها بودند. یکی ـ دو تا، چند نفر مختصری به ایشان گرویدند و اینها. فعالیت هم در مکه جز اینکه دعوت می کردند و دعوت زیرزمینی ـ به اصطلاح ـ میکردند چیزی نبود؛ تا وقتی که مقتضیات جور شد و رفتند به مدینه؛ آن وقت از مدینه شروع کردند و در مقابل قدرتهای بزرگ.(28آبان1357 - صحیفه امام ج5 ص36)
🔴امام خامنه ای :
◾️▪️خدیجهى کبرى علیهاالصلاةوالسلام در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را به عنوان یک بانوى کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، اول مؤمن به اسلام او بود، بعد هم همهى ثروت خود را در راه دعوت اسلام و ترویج اسلام خرج کرد، و تأثیر این کار را کسانى مىدانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند. که اگر کمکهاى خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفهى عمدهاى به وجود مىآمد. بعد هم با رسول خدا و همهى مسلمین به شعب ابىطالب تبعید شدند و چند سال، دو- سه سال زندگى دشوار و طاقتفرسا را در آنجا تحمل کرد و در همان شعب ابىطالب هم دعوت حق را لبیک گفت و در حال تبعید از دنیا رفت.
🏴دهم رمضان سالروز رحلت حضرت"خدیجه کبری" همسر حضرت نبی مکرم اسلام ص؛مادر حضرت زهرا س؛را به محضر صاحب الزمان عج ومقام معظم رهبری وشما عزیزان تسلیت عرض مینمایم.
📰 صفحه نخست روزنامه های صبح کشور امروز سهشنبه ۲۱/ اسفند/ ۱۴۰۳