♦️روزنامه آمریکایی: بایدن مذاکرات برجام را ترک کند
🔹والاستریتژورنال: ایران در جدیدترین اقدام تنشزای خود به نفتکش اسرائیلی حمله کرد. بایدن باید چند سیلی از ایران بخورد تا بپذیرد که با بازگشت به توافق هستهای سال ۲۰۱۵ نمیتواند رفتار مخرب تهران را تغییر دهد؟ رئیسجمهور باید مذاکرات برجام را ترک کند.
✳️ترس شدید رژیم صهیونیستی
🔹️بعد از هدف قرار گرفتن کشتی رژیم صهیونیستی، یک خط خبری تحلیلی توسط اکانت های نزدیک به رژیم صهیونیستی مبنی بر اجازه آمریکا به رژیم صهیونیستی برای تلافی حمله به نفتکش این رژیم در توئیتر کلید خورده است و انگشت اتهام را در خصوص این حملات را به سمت جمهوری اسلامی ایران نشانه رفته اند. سخنگوی وزارت خارجه کشورمان این اتهامات را رد کرده است . صرف نظر از اینکه چه کسی کشتی انگلیسی را مورد هدف قرار داده است، فضای سازی رسانه ای رژیم صهیونیستی ناشی از چند نکته است :
1️⃣آسیب پذیر بودن رژیم صهیونیستی در دریا به واسطه اینکه نزدیک به ۸۰ درصد مراودات آن از طریق دریا انجام می پذیرد و این موضوع به رژیم جعلی صهیونیستی فشار وارد ساخته و به همین سبب سعی دارند با عملیات روانی از حملات احتمالی بعدی بکاهند
2️⃣جنبه دیگر این فضا سازی ها آن است که تحقیر این رژیم را بعد از حمله به کشتی به حاشیه براند و از آبروی رفته دفاع کند.
3️⃣آمریکا و اتحادیه اروپا را مجبور به واکنش در مقابل این حملات نمایند
✅ نکته اصلی آن است که اگر رژیم صهیونیستی از ادامه این فرایند ابایی نداشت، برای پاسخ گویی نیاز به تبلیغات نبود!! اما هر زمان صهیونیست ها دست به فضا سازی رسانه ای می زنند نشانه آن است که در میدان عمل سردرگم هستند
#مصطفی_برزکار
💢برگزاری وبینار انقلاب اسلامی مخاطرات امروز و فردا(نشست ۶۴)
🗣کارشناس: سید علیرضا ال داوود
🔰موضوع: چالشها و فرصتهای فضای مجازی و نقد و نظر طرح صیانت از کاربران فضای مجازی
⏰زمان چهارشنبه ۱۳ مردادماه ۱۴٠٠ ساعت ۱۷
با همکاری :
✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی
✅مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
✅بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم
📲لینک ورود به وبینار در فضای مجازی:
b2n.ir/majmaenghelab
📌ورود به عنوان مهمان
✅eitaa.com/safir_channel ایتا
✅ sapp.ir/safir_channel سروش
✳️👆گفتگوی رهبر معظم انقلاب و هاشمی رفسنجانی در مورد مذاکرات هسته ای انتشار ا ولین بار
🔴رئیسی: پیام مردم، پیام تغییر وضع موجود بود
🔹پیام مردم در ۲۸ خرداد پیام تحولخواهی، عدالتخواهی، مبارزه با فساد و فقر، اجرای سیاستهای اعلامی نظام و توجه به ارزشهای والای انقلاب بود
🔹تورم بیش از ۴۴ درصدی، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدن بدهیهای دولت از سال ۹۴ و علاج کردن وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی وضعیت مردم را نامناسب کرده است؛ هم به دلیل دشمنی دشمنان و هم کاستیهای داخلی
🔹علاوه بر آسیبدیدن سفره مردم به اعتماد مردم آسیب وارد شده است.
🔹مردم از دولت جدید تحول خواستهاند و باید اتفاق بیفتد. این تحول مستند به سند ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب است.
💢 آمریکا 24 دیپلمات روسیه را اخراج کرد
✳️ سفیر روسیه در واشنگتن:
🔻 آمریکا از 24 دیپلمات روسیه خواسته است تا سوم سپتامبر خاک آمریکا را ترک کنند.
🔻 همگی این دیپلماتها بدون جایگزین شدن با نفرات جدید پستهای خود را ترک میکنند چرا که واشنگتن به صورت ناگهانی پروسه صدور ویزا را سخت کرده است.
____
💢 آمریکا: بازگشت به برجام نگرانیها را کاهش میدهد
💬 سخنگوی کاخ سفید:
🔻 محدود کردن ایران با بازگشت به برجام، توانایی ما را در رفع نگرانیهای مربوط به برنامه هستهای ایران افزایش خواهد داد.
🔻 حادثه برای نفتکش اسرائیلی تاثیری بر روند مذاکرات برجام که در وین برگزار میشود، ندارد.
____
💢 کانادا به کمپین ضد ایرانی رژیم صهیونیستی پیوست
🔹در پی تلاشهای روزهای اخیر رژیم صهیونیستی برای تحریک جامعه جهانی علیه ایران، کانادا نیز بدون سند و مدرک، درباره حادثه کشتی «مرسر استریت» به تهران اتهامزنی کرد
💢 نماینده ملکه در کشورهای جنگزده در راه تهران/ «سایمون شرکلیف» سفیر جدید انگلیس در ایران کیست؟
🔻 پایگاه اینترنتی دولت انگلیس روز دوشنبه، 21 ژوئن 2021 (31 خرداد 1400)، با انتشار بیانیهای از تصمیم لندن برای تغییر سفیرش در ایران طی هفتههای آتی خبر داد. این تصمیم که به نظر میآید با توجه به نتیجهی انتخابات ایران و در قالب شطرنج سیاسی بین دو کشور قابلتعریف باشد، «سایمون شرکلیف» را جایگزین «رابرت مکایر» سفیر فعلی و جنجالی انگلیس در ایران خواهد کرد.
🔻 بیانیهی دولت انگلیس مختصر است: «آقای سایمون شرکلیف به عنوان سفیر علیاحضرت در جمهوری اسلامی ایران پس از آقای راب مکایر منصوب شده است. آقای شرکلیف مسئولیت جدید خود را طی ماه آگوست سال 2021 به عهده خواهند گرفت.»
🔻 حداقل اطراف سفارتخانهی انگلیس، مشکلی نخواهد داشت؛ هرچه باشد آقای شرکلیف در اولین مأموریت خارجیاش، بعد از یک سال کار اداری در وزارت خارجه، همینجا به سفارت انگلیس در تهران اعزام شد؛ جایی که سه سال دبیر دومی سفارت در امور سیاسی را به عهده داشت.
✳️سیاست رژیم اسرائیل پس از عادی سازی روابط با چند دولت حقیر عربی این است که حضورش در منطقه عربی آسیا که حوزه امنیتی ایران و جبهه مقاومت است را هم عادی سازی کند که حضور نفتکش های اسرائیلی در دریای عمان و دریای عرب در این راستاست . گام بعدی این رژیم ، عادی سازی امنیتی است که در قالب قراردادهای امنیتی با کشورهایی در این منطقه و سپس تردد ناوهای آن خواهد بود .
نگاه اسرائیل غاصب این بود که جابجایی قدرت در ایران و مشکلاتی که هم اینک مقاومت در لبنان ، عراق و افغانستان دارد و طبعا" از دامنه تحرک مقاومت می کاهد و نیز نیازی که فلسطینی ها برای بازسازی وضعیت خود پس از جنگ ۱۲ روزه اخیر دارند ، فرصت مناسبی را در اختیار اسراییل غاصب قرار می دهد .
از این رو از اسفندماه گذشته شاهد افزایش تحرکات نظامی آن در سوریه و در منطقه خلیج فارس بودیم .
اسرائیل غاصب انتظار بروز حوادث علیه خود در این شرائط نداشت .
پس از حوادث غروب پنجشنبه گذشته علیه نفتکش آن ، رژیم اسرائیل در صدد برامد جبهه ای بین المللی و منطقه ای علیه ایران باز کند . لذا از یک طرف به آمریکا و اروپا و از طرف دیگر به کشورهای عربی نظیر امارات و عمان متوسل شد و کار بعدی اش هم بردن شکایت علیه ایران به شورای امنیت بود . و در نهایت به ژست نظامی علیه ایران متوسل گردید .
امریکا و انگلیس ابتدا با اسرائیل همراهی نشان دادند ولی کمی بعد عقب نشستند . وزیر خارجه امریکا گفت اسرائیل برای اقدام علیه ایران اختیار و توانایی خود را دارد و رسانه های آمریکایی مثل نیویورک تایمز هم در مقالاتی نوشتند اگر در شش ماه گذشته پنج بار به نفتکش های اسراییلی حمله شده ، ۱۲ بار هم طی دو سال گذشته ، اسراییل به نفتکش های ایرانی حمله کرده است . این یعنی اسراییل روی همکاری عملیاتی ما حساب نکند اگر می تواند خودش کاری انجام دهد . در ضمن وزیر خارجه بایدن اعلام کرد که ماجرای حمله به نفتکش اسرائیل در دریای عرب تاثیری بر مذاکرات هسته ای ایران در وین ندارد که باز تاکیدی بر عدم همراهی عملی آمریکا با اسرائیل در این مسئله محسوب می شود .
پس از آمریکا ، نوبت عقب نشینی انگلیس بود که وزارت دفاع آن گفت ما جلسه فوری برگزار می کنیم و این به آن معناست که نمی خواهد کاری کند چرا که معنای جلسه فوری این است که اسرائیل بیش از این از ما توقعی نداشته باشد .
اما کشورهای عربی هم به سکوت برگزار کردند و وارد بازی اسرائیل نشدند .
اما شورای امنیت موضع نگرفت و در عین حال دو عضو دایم آن - روسیه و چین - رسما" اعلام کردند هیچ نشانه ای از دخالت ایران در این مسئله وجود ندارد . این به معنای آن است که از ارجاع شکایت رژیم اسرائیل به شورای امنیت ، آبی برای تل اویو گرم نمی شود .
پس از این اسراییل علیه ایران ژست نظامی گرفت و این به معنای اعتراف آن به تنها بودن در برابر ایران است . معلوم است که آمریکا ، انگلیس ، کشورهای عربی منطقه و شورای امنیت سازمان ملل تند شدن فضای نظامی را به نفع خود نمی دانند .
این ها چند شکست شد برای رژیم منحط اسرائیل ؟
دکتر زارعی