🔴رئیسی: پیام مردم، پیام تغییر وضع موجود بود
🔹پیام مردم در ۲۸ خرداد پیام تحولخواهی، عدالتخواهی، مبارزه با فساد و فقر، اجرای سیاستهای اعلامی نظام و توجه به ارزشهای والای انقلاب بود
🔹تورم بیش از ۴۴ درصدی، رشد نقدینگی ۶۸۰ درصدی، سه برابر شدن بدهیهای دولت از سال ۹۴ و علاج کردن وضعیت کسری بودجه ۴۵۰ هزار میلیاردی وضعیت مردم را نامناسب کرده است؛ هم به دلیل دشمنی دشمنان و هم کاستیهای داخلی
🔹علاوه بر آسیبدیدن سفره مردم به اعتماد مردم آسیب وارد شده است.
🔹مردم از دولت جدید تحول خواستهاند و باید اتفاق بیفتد. این تحول مستند به سند ارزشمند بیانیه گام دوم انقلاب است.
💢 آمریکا 24 دیپلمات روسیه را اخراج کرد
✳️ سفیر روسیه در واشنگتن:
🔻 آمریکا از 24 دیپلمات روسیه خواسته است تا سوم سپتامبر خاک آمریکا را ترک کنند.
🔻 همگی این دیپلماتها بدون جایگزین شدن با نفرات جدید پستهای خود را ترک میکنند چرا که واشنگتن به صورت ناگهانی پروسه صدور ویزا را سخت کرده است.
____
💢 آمریکا: بازگشت به برجام نگرانیها را کاهش میدهد
💬 سخنگوی کاخ سفید:
🔻 محدود کردن ایران با بازگشت به برجام، توانایی ما را در رفع نگرانیهای مربوط به برنامه هستهای ایران افزایش خواهد داد.
🔻 حادثه برای نفتکش اسرائیلی تاثیری بر روند مذاکرات برجام که در وین برگزار میشود، ندارد.
____
💢 کانادا به کمپین ضد ایرانی رژیم صهیونیستی پیوست
🔹در پی تلاشهای روزهای اخیر رژیم صهیونیستی برای تحریک جامعه جهانی علیه ایران، کانادا نیز بدون سند و مدرک، درباره حادثه کشتی «مرسر استریت» به تهران اتهامزنی کرد
💢 نماینده ملکه در کشورهای جنگزده در راه تهران/ «سایمون شرکلیف» سفیر جدید انگلیس در ایران کیست؟
🔻 پایگاه اینترنتی دولت انگلیس روز دوشنبه، 21 ژوئن 2021 (31 خرداد 1400)، با انتشار بیانیهای از تصمیم لندن برای تغییر سفیرش در ایران طی هفتههای آتی خبر داد. این تصمیم که به نظر میآید با توجه به نتیجهی انتخابات ایران و در قالب شطرنج سیاسی بین دو کشور قابلتعریف باشد، «سایمون شرکلیف» را جایگزین «رابرت مکایر» سفیر فعلی و جنجالی انگلیس در ایران خواهد کرد.
🔻 بیانیهی دولت انگلیس مختصر است: «آقای سایمون شرکلیف به عنوان سفیر علیاحضرت در جمهوری اسلامی ایران پس از آقای راب مکایر منصوب شده است. آقای شرکلیف مسئولیت جدید خود را طی ماه آگوست سال 2021 به عهده خواهند گرفت.»
🔻 حداقل اطراف سفارتخانهی انگلیس، مشکلی نخواهد داشت؛ هرچه باشد آقای شرکلیف در اولین مأموریت خارجیاش، بعد از یک سال کار اداری در وزارت خارجه، همینجا به سفارت انگلیس در تهران اعزام شد؛ جایی که سه سال دبیر دومی سفارت در امور سیاسی را به عهده داشت.
✳️سیاست رژیم اسرائیل پس از عادی سازی روابط با چند دولت حقیر عربی این است که حضورش در منطقه عربی آسیا که حوزه امنیتی ایران و جبهه مقاومت است را هم عادی سازی کند که حضور نفتکش های اسرائیلی در دریای عمان و دریای عرب در این راستاست . گام بعدی این رژیم ، عادی سازی امنیتی است که در قالب قراردادهای امنیتی با کشورهایی در این منطقه و سپس تردد ناوهای آن خواهد بود .
نگاه اسرائیل غاصب این بود که جابجایی قدرت در ایران و مشکلاتی که هم اینک مقاومت در لبنان ، عراق و افغانستان دارد و طبعا" از دامنه تحرک مقاومت می کاهد و نیز نیازی که فلسطینی ها برای بازسازی وضعیت خود پس از جنگ ۱۲ روزه اخیر دارند ، فرصت مناسبی را در اختیار اسراییل غاصب قرار می دهد .
از این رو از اسفندماه گذشته شاهد افزایش تحرکات نظامی آن در سوریه و در منطقه خلیج فارس بودیم .
اسرائیل غاصب انتظار بروز حوادث علیه خود در این شرائط نداشت .
پس از حوادث غروب پنجشنبه گذشته علیه نفتکش آن ، رژیم اسرائیل در صدد برامد جبهه ای بین المللی و منطقه ای علیه ایران باز کند . لذا از یک طرف به آمریکا و اروپا و از طرف دیگر به کشورهای عربی نظیر امارات و عمان متوسل شد و کار بعدی اش هم بردن شکایت علیه ایران به شورای امنیت بود . و در نهایت به ژست نظامی علیه ایران متوسل گردید .
امریکا و انگلیس ابتدا با اسرائیل همراهی نشان دادند ولی کمی بعد عقب نشستند . وزیر خارجه امریکا گفت اسرائیل برای اقدام علیه ایران اختیار و توانایی خود را دارد و رسانه های آمریکایی مثل نیویورک تایمز هم در مقالاتی نوشتند اگر در شش ماه گذشته پنج بار به نفتکش های اسراییلی حمله شده ، ۱۲ بار هم طی دو سال گذشته ، اسراییل به نفتکش های ایرانی حمله کرده است . این یعنی اسراییل روی همکاری عملیاتی ما حساب نکند اگر می تواند خودش کاری انجام دهد . در ضمن وزیر خارجه بایدن اعلام کرد که ماجرای حمله به نفتکش اسرائیل در دریای عرب تاثیری بر مذاکرات هسته ای ایران در وین ندارد که باز تاکیدی بر عدم همراهی عملی آمریکا با اسرائیل در این مسئله محسوب می شود .
پس از آمریکا ، نوبت عقب نشینی انگلیس بود که وزارت دفاع آن گفت ما جلسه فوری برگزار می کنیم و این به آن معناست که نمی خواهد کاری کند چرا که معنای جلسه فوری این است که اسرائیل بیش از این از ما توقعی نداشته باشد .
اما کشورهای عربی هم به سکوت برگزار کردند و وارد بازی اسرائیل نشدند .
اما شورای امنیت موضع نگرفت و در عین حال دو عضو دایم آن - روسیه و چین - رسما" اعلام کردند هیچ نشانه ای از دخالت ایران در این مسئله وجود ندارد . این به معنای آن است که از ارجاع شکایت رژیم اسرائیل به شورای امنیت ، آبی برای تل اویو گرم نمی شود .
پس از این اسراییل علیه ایران ژست نظامی گرفت و این به معنای اعتراف آن به تنها بودن در برابر ایران است . معلوم است که آمریکا ، انگلیس ، کشورهای عربی منطقه و شورای امنیت سازمان ملل تند شدن فضای نظامی را به نفع خود نمی دانند .
این ها چند شکست شد برای رژیم منحط اسرائیل ؟
دکتر زارعی
✳️استراگیجی آمریکا
در عصر پسا روحانی
رفتار آمریکا و برخی دولتهای غربی در چند هفته به ویژه ایام اخیر، رفتار کسی است که از درد به خود میپیچد و نمیداند چه باید بکند. میشود وضعیت آنها نسبت به کنار رفتن مدیریت غربگرا را وضعیت «استراگیجی» (گیجی در حوزه استراتژی) ارزیابی کرد.
1- در حالی که القا میشد آمدن بایدن، موجب تغییر رفتار خصمانه آمریکا نسبت به ایران خواهد شد، دولت او کوشید ضمن اتلاف وقت، تحریمهای اوبامایی و ترامپی را گرو نگه دارد تا با فشار اقتصادی، هم تیم مذاکرهکننده ایرانی را وادار به امتیازدهی کند و هم فضای عقلانی در انتخابات ایران را از مردم دریغ کند. شخص روحانی با کج کارکردیاش و کشاندن مواجهه به داخل ایران، برای غرب یک «سرمایه راهبردی» بینظیر در این هشت سال محسوب میشد. او در همین چند ماه آخر، آمریکای عهدشکن را که حاضر نیست به تعهداتش برگردد، بارها تبرئه کرد و نهادهای داخلی را مانع توافق معرفی کرد!
ازاله چنین سرمایهای در روند قانونی، درکنار حفظ ثبات و امنیت کشور، ضربه بزرگی به آرزوهای آمریکا و غرب است. غربیها نتوانستند انتخابات را بهانه جنگ داخلی در ایران (شبیه فتنه 88 و مشابه ماجرای انتخابات اخیر آمریکا!) قرار دهند، چرا که اصلا سرمایه اجتماعی قابل اعتنایی برای طیف غربگرا باقی نمانده بود. با این وجود، آنها طی چند هفته اخیر، فاز تازهای از تحرکات گروهکها را برای موج سواری روی گلایههای بهحق مردم در برخی مناطق کلید زدند اما هوشیاری مردم، این فرصت را هم برای دومین بار از دشمن گرفت.
2- نگرانی راهبردی غرب این است که با روی کار آمدن دولتی تازه نفس و دارای همت و شجاعت، نارضایتی و ناامیدی انباشته در دوره مدیریت غربگرایان، جای خود را به امید و اراده و نشاط ملی برای ساختن ایرانی پیشرفتهتر و قویتر بدهد. «تعامل مثبت» و «فشار و تحریم و خرابکاری و ترور»، ذاتا دو رویکرد متناقض هم است. اما در اثر کج کارکردی روحانی و برخی همراهانش، آمریکا و غرب بد عادت شده بودند. مشخصا آمریکاییها راسا -و بعضا با باز کردن قلاده سگ زنجیریشان، اسرائیل- مبادرت به ضربه زدن میکردند، اما در این سو، اصرار بر مذاکره از موضع پایین، افزونتر میشد!
3- چیدن این نامعادله غلط در دوره اقتدار منطقهای ایران، موجب شد اتفاقات بیسابقهای مانند ترور سردار سلیمانی و دکتر فخری زاده، ویزا ندادن به نماینده ایران در سازمان ملل، بنزین ندادن به هواپیمای وزیر خارجه در مونیخ، راهزنی دریایی انگلیس در توقیف نفتکش ایرانی، چند نوبت خرابکاری تروریستی در نطنز و دیگر تاسیسات هستهای، اقدام تروریستی علیه 12 کشتی نفتی و تجاری ایران، و زیر پا گذاشتن متکبرانه برجام توسط هر سه دولت اوباما، ترامپ و بایدن رخ بدهد. البته نیروهای مقتدر نظامی و امنیتی ایران و جبهه مقاومت، منفعل نماندند و بخشی از این عداوتها را تلافی کردند؛ اما واقعیت این بود که شخص آقای روحانی، مانع از ضربات بازدارنده و قاطع و موثر ایران در برابر تعدیهای آمریکا و اسرائیل بود.
4- روحانی بارها ادعا کرد «آقای اولاند رئیسجمهور وقت فرانسه به من گفت در سال ۲۰۱۳، تصمیم قطعی برای جنگ با ایران را گرفته بودیم. وقتی شما آمدید، ما منصرف شدیم. در ذهن من هم همین بود». او حتی مدعی شد «گروه 5+1 توافق کرده بودند برای جنگ علیه ایران. اولاند گفت وقتی شما انتخاب شدید، گزینه جنگ کنار رفت»! این ادعا البته وهن خود روحانی و نشاندن او در جایگاه متهم، به اقرار خویش است. او اذعان دارد که در نگاه غرب، کاربست «سلاح روحانی» علیه ایران، موثرتر از سلاح جنگ ارزیابی شده است. البته آمریکا از عهده جنگ در مقیاسهای بهمراتب کوچکتر در افغانستان و عراق و سوریه بر نیامد و با سرشکستگی مواجه شد. در عین حال باید پرسید روحانی چه امتیازات هنگفتی به غرب داد که با جنگ ممکن نبود؟
ادعای آماده شدن غرب برای حمله به ایران قبل از روحانی، دروغی بزرگ است که روحانی برای مصرف در انتخابات و ترساندن مردم، در آن دمید. اما خسارتهای امنیتی- سیاسی که در بالا ذکر شد، نشان میدهد تهدیدات سیاسی و نظامی و امنیتی، اتفاقاً با آمدن روحانی و در پسابرجام چند برابر شد و اگر اقتدار دستان بزن ملت ایران نبود، حتما آن گستاخیها بیشتر هم میشد.
5- اکنون، دوره روحانی به سر آمده و چهرهای سکاندار ریاست دولت جمهوری اسلامی ایران شده که گزارشگر سیانان درباره او میگوید «رئیسی، مقابل آمریکا عقبنشینی نمیکند و امتیاز دیگری نخواهد داد». او در دو سال ریاست قوه قضائییه، امید مردم را افزایش داد و اکنون امیدواری بیشتری نسبت به گرهگشاییاش در جایگاه ریاستجمهوری احساس میشود چنین امیدی میتواند به بسیج ملی ارادهها و ظرفیتها منتهی شود و بنابراین، دشمن را دستپاچه میکند. آنها نمیتوانند همزمان مسیر دعوت به تعامل و تشدید شیطنت را ادامه دهند.
🔻ادامه دارد......
👆✳️استراگیجی آمریکا
در عصر پسا روحانی
غربی ها میدانند که جمهوری اسلامی پس از شش سال تجربه تلخ، تعلقخاطری به برجام ندارد و برجام در مقابل روند پیشرفت ایران چه قدر دست و پاگیر بوده است. یا باید تعامل برابر را بپذیرند و تحریمها را به شکل جدی و تضمین شده و قابل راستیآزمایی لغو کنند، یا اینکه مرتکب خصومت و شیطنت شوند. دیگر نمیتوانند گزینه دوم را ابزار مذاکره و امتیازطلبی جدید قرار دهند.
6- آنها همین چند روز گذشته به بهانه هدف گرفته شدن نفتکش صهیونیستی در دریای عمان، هیاهو کردند و حال آنکه هنگام حمله به دوازده کشتی تجاری و نفتی ایرانی توسط صهیونیستها ساکت (راضی) بودند. حتی اگر حمله به این نفتکش را هم بتوان به ایران نسبت داد - که سندی وجود ندارد- این پنجمین کشتی آسیب دیده صهیونیستها در منطقه است و هنوز با تعداد 12 کشتی آسیب دیده ایران، هفت فروند فاصله دارد. اسرائیل، سگ زنجیری آمریکا و مولود نامشروع انگلیس خبیث در منطقه است. دورهای که میان اسرائیل و آمریکا و انگلیس، فاصله گذاری موهوم میشد و برخی دولتمردان به هوای حفظ برجام به هر قیمت، از زدن ضربات اقتصادی و امنیتی متقابل چشمپوشی میکردند، پایان یافته است.
7- قطعا هضم «ایران جدید» -ایران منسجم در ساخت داخلی قدرت و قادر به استفاده از انبوه ظرفیتهای خارجی خویش- برای غرب سنگین است. این، کابوس بزرگی برای آنها بود که تبدیل به واقعیت شد. ایران جدید، قطعا دیپلماسی و تجارت خارجی و شرکای بینالمللی خود را گسترش خواهد داد؛ همچنانکه در مجازات دستدرازیهای دشمن، ملاحظات گذشته را نخواهد داشت.
ایران دیگر به شکل یکطرفه به بازار تامین نفت غرب -ولو به قیمت حذف خود از بازار- آرامش نخواهد داد؛ عهدشکنیها را بیپاسخ نخواهد گذاشت و ضربات متقابلش قطعا ویرانکنندهتر و پشیمانکنندهتر خواهد بود. این بار اگر پرنده متجاوزی هدف قرار گیرد، هواپیمای بدون سرنشین نخواهد بود که جانشین ترامپ فرصت کند و بگوید «از ایران متشکریم که هواپیمای نظامی سرنشین دار ما را ساقط نکرد». حالا نامعادله بههم خورده و معادله برقرار شده است.
روزنامه کیهان
✳️دستگیری عوامل گروه انحرافی مدعی زمینهسازی ظهور در قم
روابط عمومى وزارت اطلاعات:
🔹 با رصد اطلاعاتی و پیگیریهای سربازان گمنام امام زمان(عج) اداره کل اطلاعات استان قم، یک گروه انحرافی مدعی زمینه سازی ظهور، شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.
🔹 این گروه دروغین و انحرافی که در تلاش برای فرقه سازی ظهور حضرت مهدی (عج) با مبانی فکری باطل نسبت به علما، دین، امام زمان و ظهور بودند؛ دستگیر شدند.
🔹 بر اساس اعترافات عوامل این گروه، عامل اصلی به انحراف کشیدن خود را دور شدن از مبانی اسلام و خود اجتهادی اعلام کردند.
🔴چرا نمیبخشیم؟
کبری آسوپار
🔹آنچه حسن روحانی در آخرین جلسه هیئت دولتش گفت، طلب عفو و عذرخواهی نبود؛ بلکه «نمایش» طلب عفو و عذرخواهی بود. او میگوید «ما معصوم نیستیم»، اما آنقدر خود را از مظان عیب و خطا دور میداند که عیبش را به «اگر» مشروط میکند: «اگر عیب و نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم واز آنها طلب عفو و رحمت میکنیم...»
🔹وقتی کسی اذعان به اشتباه ندارد که هیچ، حتی بر درستی خطای انجام داده اصرار دارد، در واقع، طلب بخششی تحقق نیافته تا از سوی دیگر، این انتظار باشد که او را ببخشند. رسم طلب بخشش آن است که فرد خطاهای انجام داده را فهرست کند و بابتش عذرخواه باشد؛ حسن روحانی کدام کارش را اشتباه میداند که بابتش طلب عفو دارد؟ رفتن یک رئیسجمهور مثل رفتن یک همسایه نیست که وقت خداحافظی، محض رعایت آداب معاشرت و بدون آنکه حقی بر گردنش باشد، یک حلالم کنید هم بگوید و برود. رئیسجمهور مسئولیت اقتصاد و سیاست و فرهنگ ۸۵ میلیون نفر آدم را برعهده دارد؛ کم کاریاش با نمایش عذرخواهی جبران نمیشود. این اولین دلیل است که او را نمیبخشیم؛ اینکه عذرخواهیاش فراتر از نمایش و ادای تواضع و مردمی بودن نیست.
🔹از سویی، آثار عملکرد و سیاستهای حسن روحانی تا سالهای سال و حتی بعضاً تا پایان عمر همراه مردم خواهد بود. او با شعار اعتبار بخشی به پاسپورت ایرانی آمد، اما عملاَ سیاستهایش اعتبار بینالمللی ایران را هدف قرار گرفت و ضعفی که او برابر غرب از خود نشان داد و اقتصادی که نابود کرد و تصاویر اعتراض و آشوبی که از کشورمان به جهان مخابره نمود، از ایران چهرهای ضعیف به تصویر کشید و صدای بریده شده خیلیها را مقابل ما بلند کرد. او با جدال مداوم با منتقدانش و کسانی از ملت که او را قبول نداشتند، کشور را در یک دوقطبی اجتماعی و سیاسی فرو برد و کسی که خود بذر نفرت در جامعه کاشته، چگونه میتواند بانی بخشش جمعی باشد؟
🔹حق شخصی نیست که بگذریم، او یک نفر را نکشته تا اولیای دم را دعوت به گذشتن از حق خود کنیم؛ او به یک نفر توهین نکرده تا بگوییم کینهها را کنار بگذارید و روی همدیگر را ببوسید و بگذرید و تمام؛ او با اعتبار و آبروی کشوری قمار کرد که برای رسیدن به آنجایی که قبل از ریاست جمهوری روحانی بود، «خون دلها خوردهاند...»
🔹بماند که حق شخصیهای این هشت سال هم کم نیست؛ چه زندگیها زیر چرخش سیاستهای حسن روحانی از دست رفت، چه بیکار شدنها، حقوق نگرفتنها، حسرت به دل ماندنها و چه ضررها که به زندگیها خورد. حالا برویم به کسی که یک شبه سرمایهاش را تورم دولت روحانی و بازار بورس و طلا و ارز و مسکن و خودروی دولت او بر باد داد، بگوییم روحانی را ببخش؟ شرم آور است! درباره آبان ۹۸ هم سکوت کنیم که شرح غصه بسیار است... و بماند اعتبار، ولیفقیه که بارها خرج او شد و قدر ندانست؛ مگر میشود بخشید؟
🔹نکته بعد آنکه آنچه روحانی انجام داده، عملی منفرد و تک نبوده که یک بار انجام و تمام شود و فرصت نقد و بررسی و جبران نباشد. او سالها اشتباهات متعدد را تکرار کرد؛ انتقاد دلسوزان را نپذیرفت و به منتقدان انواع تهمتها و توهینها را ارزانی داشت و از خطاهای خود تمام قد دفاع کرد. استمرار اشتباهات او بر سرنوشت میلیونها نفر مؤثر بود؛ او وقتی برجام را پیمانی شکسته توسط امریکا دید، باید استعفا میداد، اما ماند و اصرار بر اشتباه کرد. همین استمرار و اصرار بر جرم، مجازات را دو چندان میکند. مردم ایران همین که خواهان محاکمه او نشدهاند، لطف بسیار داشتهاند.
🔹و کلام بعد از آخر آنکه، روحانی رئیسجمهوری مغلوب است، رضایت مردم از او بر باد رفته و اعتبارش نزد بزرگان کشور فرو ریخته، نه سیاست اصلیاش (مذاکره با غرب) ثمری داد و نه حامیان سابقش روی حمایت از او را - همانقدر پرحجم و متعصبانه- دارند. اغراق اطرافیان در مدح او هم (همچون سخن اسحاق جهانگیری که «مطمئن هستم روزی قدر کار رئیسجمهور شناخته میشود») بیشتر از هر حس دیگری، خشم و تمسخر مخاطب را برمیانگیزد. با این حساب، ما هیچ، او پس از آنچه که با هشت سال بی تدبیری، از سرزمین خود و از شخصیت خود ساخته، خودش میتواند خودش را ببخشد؟
✳️دکتر زاکانی شهردار تهران شد
علیرضا زاکانی نماینده قم در مجلس یازدهم با آخرین شمارش آراء اعضای شورای شهر به عنوان شهردار تهران منصوب شد
✳️ *چه کسانی رای به شهردار شدن زاکانی دادند؟*
🔹در دور اول انتخابات، علیرضا زاکانی، محسن پیرهادی و مازیار حسینی حاضر بودند که زاکانی ۹ رای، مازیار حسینی ۸ رای و پیرهادی ۳ رای آوردند و در دور نهایی سه نفری که به پیرهادی رای داده بودند از علیرضا زاکانی حمایت کردند و او با ۱۲ رای شهردار تهران شد.
🔸اسامی افرادی که به زاکانی رای دادند، به شرح زیر است:
پرویز سروری
احمد صادقی
مهدی اقراریان
سید احمد علوی
مهدی پیرهادی
جعفر شربیانی
علیرضا نادعلی
مهدی بابایی
محمد آخوندی
میثم مظفر
سوده نجفی
نرگس معدنی پور
🔸اسامی افرادی که به مازیار حسینی رای دادند، به شرح زیر است:
مهدی چمران
ناصر امانی
علی اصغر قائمی
جعفر هاشمی تشکری
حبیب کاشانی
زهرا شمس احسان
نرجس سلیمانی
مهدی عباسی
سید محمد آقامیری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جهان در تسخیر فراماسونری
شرح ویدیو :
شبکههای توزیع و شرکتهای تأمینکننده در فرانسه، قرنطینه را بهانه کردهاند تا قفسههای مواد غذایی را خالی بگذارند و هرج و مرج به بار آورند.
✨دل بی قرار دیدن گنبد طلای توست
✨هر کس که آمده است حرم، مبتلای توست
#به_وقت_سلام✋🏻
#قـرار_عـاشـقـے♥️
═✧❁🕌 یا امام رضا(ع) 🕌❁✧═
👑🌹⚜️ صلوات خاصه امام رضا (ع)⚜️🌹👑
🌺 اَللّٰهُمَّ صَلِّ عَلیٰ عَلِیِّ بْنِ مُوسَی الرِّضَا الْمُرتَضَی ، اَلْاِمامِ التَّقِیِّ النَّقِیِّ ، وَ حُجَّتِکَ عَلیٰ مَنْ فَوْقَ الْاَرضِ وَ مَنْ تَحتَ الثَّریٰ ، اَلصِّدّیٖق الشَّهیدِ ، صَلوٰةً کَثیٖرَةً تٰآمَّةً ، زٰاکِیَةً مُتَوٰاصِلَةً ، مُتَوٰاتِرَةً مُتَرٰادِفَةً ، کَأَفْضَلِ مٰا صَلَّیْتَ عَلیٰ اَحَدٍ مِنْ اَوْلِیٰائِکَ. 🌺
🍃🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلے مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم🌸🍃
🔴 فوری
🔻رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری صادر شد
شماره دادنامه: ۱۸۶۳
تاریخ دادنامه : ۱۳۹۹/۱۲/۲
شماره پرونده: ۹۸۰۴۱۸۵
مرجع رسیدگی: هیات عمومی دیوان عدالت اداری
*موضوع شکایت و خواسته*
ابطال بندهای ۲ و ۳ بخشنامه شماره ۱۴۷۲۰۴؍۹۴-۲۷؍۸؍۱۳۹۴ معاونت امور اسناد سازمان ثبت اسناد و املاک کشور
*سند صادره از سوی راهنمایی و رانندگی عنوان سند رسمی مالکیت محسوب شود و نیازی به نقل و انتقال در دفاتر رسمی نباشد*
*رای دیوان*
مطابق قانون اصلاح ماده ۲۲ جمهوری اسلامی ایران مصوب سال ۱۳۸۸، *مسئولیت صدور گواهینامه رانندگی ، اسناد مالکیت و پلاک خـودرو در قلمـرو جمهـوری اسلامی ایران بر عهده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران است*. بنابراین انتقال مالکیت خودرو در دفترخانه مغایر قوانین یاد شده است و بندهای مذکور مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ ابطال می شود.
((نشر دهید تا از پرداخت اضافه پول با توجه به دوبرابر شدن هزینه دفترخانه ها در سال جدید خودداری شود ))
👆✳️استراگیجی آمریکا
در عصر پسا روحانی
غربی ها میدانند که جمهوری اسلامی پس از شش سال تجربه تلخ، تعلقخاطری به برجام ندارد و برجام در مقابل روند پیشرفت ایران چه قدر دست و پاگیر بوده است. یا باید تعامل برابر را بپذیرند و تحریمها را به شکل جدی و تضمین شده و قابل راستیآزمایی لغو کنند، یا اینکه مرتکب خصومت و شیطنت شوند. دیگر نمیتوانند گزینه دوم را ابزار مذاکره و امتیازطلبی جدید قرار دهند.
6- آنها همین چند روز گذشته به بهانه هدف گرفته شدن نفتکش صهیونیستی در دریای عمان، هیاهو کردند و حال آنکه هنگام حمله به دوازده کشتی تجاری و نفتی ایرانی توسط صهیونیستها ساکت (راضی) بودند. حتی اگر حمله به این نفتکش را هم بتوان به ایران نسبت داد - که سندی وجود ندارد- این پنجمین کشتی آسیب دیده صهیونیستها در منطقه است و هنوز با تعداد 12 کشتی آسیب دیده ایران، هفت فروند فاصله دارد. اسرائیل، سگ زنجیری آمریکا و مولود نامشروع انگلیس خبیث در منطقه است. دورهای که میان اسرائیل و آمریکا و انگلیس، فاصله گذاری موهوم میشد و برخی دولتمردان به هوای حفظ برجام به هر قیمت، از زدن ضربات اقتصادی و امنیتی متقابل چشمپوشی میکردند، پایان یافته است.
7- قطعا هضم «ایران جدید» -ایران منسجم در ساخت داخلی قدرت و قادر به استفاده از انبوه ظرفیتهای خارجی خویش- برای غرب سنگین است. این، کابوس بزرگی برای آنها بود که تبدیل به واقعیت شد. ایران جدید، قطعا دیپلماسی و تجارت خارجی و شرکای بینالمللی خود را گسترش خواهد داد؛ همچنانکه در مجازات دستدرازیهای دشمن، ملاحظات گذشته را نخواهد داشت.
ایران دیگر به شکل یکطرفه به بازار تامین نفت غرب -ولو به قیمت حذف خود از بازار- آرامش نخواهد داد؛ عهدشکنیها را بیپاسخ نخواهد گذاشت و ضربات متقابلش قطعا ویرانکنندهتر و پشیمانکنندهتر خواهد بود. این بار اگر پرنده متجاوزی هدف قرار گیرد، هواپیمای بدون سرنشین نخواهد بود که جانشین ترامپ فرصت کند و بگوید «از ایران متشکریم که هواپیمای نظامی سرنشین دار ما را ساقط نکرد». حالا نامعادله بههم خورده و معادله برقرار شده است.
روزنامه کیهان
✳️دستگیری عوامل گروه انحرافی مدعی زمینهسازی ظهور در قم
روابط عمومى وزارت اطلاعات:
🔹 با رصد اطلاعاتی و پیگیریهای سربازان گمنام امام زمان(عج) اداره کل اطلاعات استان قم، یک گروه انحرافی مدعی زمینه سازی ظهور، شناسایی و مورد ضربه قرار گرفت.
🔹 این گروه دروغین و انحرافی که در تلاش برای فرقه سازی ظهور حضرت مهدی (عج) با مبانی فکری باطل نسبت به علما، دین، امام زمان و ظهور بودند؛ دستگیر شدند.
🔹 بر اساس اعترافات عوامل این گروه، عامل اصلی به انحراف کشیدن خود را دور شدن از مبانی اسلام و خود اجتهادی اعلام کردند.
🔴چرا نمیبخشیم؟
کبری آسوپار
🔹آنچه حسن روحانی در آخرین جلسه هیئت دولتش گفت، طلب عفو و عذرخواهی نبود؛ بلکه «نمایش» طلب عفو و عذرخواهی بود. او میگوید «ما معصوم نیستیم»، اما آنقدر خود را از مظان عیب و خطا دور میداند که عیبش را به «اگر» مشروط میکند: «اگر عیب و نقصی داشتیم از مردم عذرخواهی میکنیم واز آنها طلب عفو و رحمت میکنیم...»
🔹وقتی کسی اذعان به اشتباه ندارد که هیچ، حتی بر درستی خطای انجام داده اصرار دارد، در واقع، طلب بخششی تحقق نیافته تا از سوی دیگر، این انتظار باشد که او را ببخشند. رسم طلب بخشش آن است که فرد خطاهای انجام داده را فهرست کند و بابتش عذرخواه باشد؛ حسن روحانی کدام کارش را اشتباه میداند که بابتش طلب عفو دارد؟ رفتن یک رئیسجمهور مثل رفتن یک همسایه نیست که وقت خداحافظی، محض رعایت آداب معاشرت و بدون آنکه حقی بر گردنش باشد، یک حلالم کنید هم بگوید و برود. رئیسجمهور مسئولیت اقتصاد و سیاست و فرهنگ ۸۵ میلیون نفر آدم را برعهده دارد؛ کم کاریاش با نمایش عذرخواهی جبران نمیشود. این اولین دلیل است که او را نمیبخشیم؛ اینکه عذرخواهیاش فراتر از نمایش و ادای تواضع و مردمی بودن نیست.
🔹از سویی، آثار عملکرد و سیاستهای حسن روحانی تا سالهای سال و حتی بعضاً تا پایان عمر همراه مردم خواهد بود. او با شعار اعتبار بخشی به پاسپورت ایرانی آمد، اما عملاَ سیاستهایش اعتبار بینالمللی ایران را هدف قرار گرفت و ضعفی که او برابر غرب از خود نشان داد و اقتصادی که نابود کرد و تصاویر اعتراض و آشوبی که از کشورمان به جهان مخابره نمود، از ایران چهرهای ضعیف به تصویر کشید و صدای بریده شده خیلیها را مقابل ما بلند کرد. او با جدال مداوم با منتقدانش و کسانی از ملت که او را قبول نداشتند، کشور را در یک دوقطبی اجتماعی و سیاسی فرو برد و کسی که خود بذر نفرت در جامعه کاشته، چگونه میتواند بانی بخشش جمعی باشد؟
🔹حق شخصی نیست که بگذریم، او یک نفر را نکشته تا اولیای دم را دعوت به گذشتن از حق خود کنیم؛ او به یک نفر توهین نکرده تا بگوییم کینهها را کنار بگذارید و روی همدیگر را ببوسید و بگذرید و تمام؛ او با اعتبار و آبروی کشوری قمار کرد که برای رسیدن به آنجایی که قبل از ریاست جمهوری روحانی بود، «خون دلها خوردهاند...»
🔹بماند که حق شخصیهای این هشت سال هم کم نیست؛ چه زندگیها زیر چرخش سیاستهای حسن روحانی از دست رفت، چه بیکار شدنها، حقوق نگرفتنها، حسرت به دل ماندنها و چه ضررها که به زندگیها خورد. حالا برویم به کسی که یک شبه سرمایهاش را تورم دولت روحانی و بازار بورس و طلا و ارز و مسکن و خودروی دولت او بر باد داد، بگوییم روحانی را ببخش؟ شرم آور است! درباره آبان ۹۸ هم سکوت کنیم که شرح غصه بسیار است... و بماند اعتبار، ولیفقیه که بارها خرج او شد و قدر ندانست؛ مگر میشود بخشید؟
🔹نکته بعد آنکه آنچه روحانی انجام داده، عملی منفرد و تک نبوده که یک بار انجام و تمام شود و فرصت نقد و بررسی و جبران نباشد. او سالها اشتباهات متعدد را تکرار کرد؛ انتقاد دلسوزان را نپذیرفت و به منتقدان انواع تهمتها و توهینها را ارزانی داشت و از خطاهای خود تمام قد دفاع کرد. استمرار اشتباهات او بر سرنوشت میلیونها نفر مؤثر بود؛ او وقتی برجام را پیمانی شکسته توسط امریکا دید، باید استعفا میداد، اما ماند و اصرار بر اشتباه کرد. همین استمرار و اصرار بر جرم، مجازات را دو چندان میکند. مردم ایران همین که خواهان محاکمه او نشدهاند، لطف بسیار داشتهاند.
🔹و کلام بعد از آخر آنکه، روحانی رئیسجمهوری مغلوب است، رضایت مردم از او بر باد رفته و اعتبارش نزد بزرگان کشور فرو ریخته، نه سیاست اصلیاش (مذاکره با غرب) ثمری داد و نه حامیان سابقش روی حمایت از او را - همانقدر پرحجم و متعصبانه- دارند. اغراق اطرافیان در مدح او هم (همچون سخن اسحاق جهانگیری که «مطمئن هستم روزی قدر کار رئیسجمهور شناخته میشود») بیشتر از هر حس دیگری، خشم و تمسخر مخاطب را برمیانگیزد. با این حساب، ما هیچ، او پس از آنچه که با هشت سال بی تدبیری، از سرزمین خود و از شخصیت خود ساخته، خودش میتواند خودش را ببخشد؟
✳️دکتر زاکانی شهردار تهران شد
علیرضا زاکانی نماینده قم در مجلس یازدهم با آخرین شمارش آراء اعضای شورای شهر به عنوان شهردار تهران منصوب شد
✳️ *چه کسانی رای به شهردار شدن زاکانی دادند؟*
🔹در دور اول انتخابات، علیرضا زاکانی، محسن پیرهادی و مازیار حسینی حاضر بودند که زاکانی ۹ رای، مازیار حسینی ۸ رای و پیرهادی ۳ رای آوردند و در دور نهایی سه نفری که به پیرهادی رای داده بودند از علیرضا زاکانی حمایت کردند و او با ۱۲ رای شهردار تهران شد.
🔸اسامی افرادی که به زاکانی رای دادند، به شرح زیر است:
پرویز سروری
احمد صادقی
مهدی اقراریان
سید احمد علوی
مهدی پیرهادی
جعفر شربیانی
علیرضا نادعلی
مهدی بابایی
محمد آخوندی
میثم مظفر
سوده نجفی
نرگس معدنی پور
🔸اسامی افرادی که به مازیار حسینی رای دادند، به شرح زیر است:
مهدی چمران
ناصر امانی
علی اصغر قائمی
جعفر هاشمی تشکری
حبیب کاشانی
زهرا شمس احسان
نرجس سلیمانی
مهدی عباسی
سید محمد آقامیری
✳️چرا رهبری در اولین روز دولت هشدار دادند؟!
⭕همزمان با سر کار آمدن دولت و رئیس جمهور جدید در ایران، رسانه های ضد ایرانی مانند BBC، رادیو فردا، من وتو، ایران اینترنشنال با مطرح کردن و داغ کردن بحث حمله به کشتی اسرائیلی به وسیله دعوت های مکرر از کارشناسان خود ساخته مختلف و محکوم کردن ایران با دلایل واهی از یک سو و به میان کشیدن موضوع نخ نمای عفو بین الملل و مجرم شناختن آقای رئیسی و زمزمههای تحریم ایشان از سوی دیگر سعی در القاء احساس ترس در اذهان عمومی و ایجاد نا امیدی نسبت به عملکرد دولت جدید در بین مردم ایران را داشته و جنگ روانی جدیدی علیه ملت ایران آغاز کرده اند.
⭕️البته این جنگ روانی ها به جایی نمی رسد چون از اینگونه وضعیت های جنگی رسانه ای بسیار دیده این و البته لازم است به هشدار رهبری در مورد جنگ تبلیغاتی دشمن که در این دولت هم تشدید می شود توجه کنیم
🔰 رهبر انقلاب در شروع دولت سیزدهم:
مطلب آخر هم مسئلهی #جنگ_تبلیغاتی دشمن است. امروز بیشترین تحرّک دشمنان ما علیه ما بیش از تحرّکات امنیّتی و اقتصادی، تحرّکات تبلیغاتی و #جنگ_نرم و تبلیغات رسانهای است؛ برای اینکه بر افکار عمومی مردم مسلّط بشوند مبالغ هنگفت هزینه میکنند.
1️⃣ امام خامنهای بهعنوان دیده بان انقلاب، از شرایط رسانهای موجود به وضعیت جنگ تعبیر کردند. جنگی که در آن افکار تسخیر میشوند. سخنان رهبر انقلاب برای افراد هوشیار به منزله یک هشدار بود.
2️⃣وضعیت جنگ نیاز به آرایش جنگی دارد. وقتی دشمن با هزینههای سنگین مشغول جنگ تبلیغاتی علیه ملت ماست، وظیفه ما هم دفاع و مبارزه برعلیه این جنگ تمامعیار است. اما اینیک سؤال پیش میآید و آن اینکه ما تا به امروز در جنگ رسانهای چه نقشی ایفا کردهایم؟
3️⃣ رهبر انقلاب فرمودند: «هدف این جنگ تسلط بر افکار عمومی برای تعیین خطمشی ملتهاست.» مسلمانان، شیعیان و بهخصوص جریان انقلابی، اگر بخواهند خط و مشی اسلام را پیاده کنند باید با همه توان در این زمینه واردشده و ورق این جنگ تبلیغاتی را به نفع مسلمانان برگردانند.
♨️ فراموش نکنیم،جنگ نیاز به بسیج عمومی دارد!
✍🏻سیدامیرحسینی
♦️ پاسخ سخنگوی وزارت خارجه به تهدیدات صهیونیست ها: ما را نیازمایید!
🔹خطیب زاده نوشت: رژیم اسراییل در مورد تازهای از نقض فاحش قوانین بینالمللی، حالا بیشرمانه ایران را به اقدام نظامی تهدید میکند.
🔹این رفتار شرارتبار از حمایت کور غرب نشأت میگیرد. ما به روشنی اعلام میکنیم: هرگونه اقدام احمقانه علیه ایران، با پاسخی قاطع مواجه خواهد شد. ما را نیازمایید.
*♻️پيشنهاد نه فرمان به آیت الله دكتر ابراهيم رئیسی*
*✍️به قلم دڪترسعيد اخروي*
نه فرمان پیشنهادی ذیل، صرفاً ایدههایی مبتنی بر برنامه های اعلامی رئیس جمهور سیزدهم مبتنی بر دو اولویت اساسی معیشت مردم و مقابله با کروناست که می تواند ضمن احیای سرمایه اجتماعی امید را در دل مردم زنده کند؛
♻️ ۱- فرمان آغاز ساخت یک میلیون مسکن ارزان قیمت برای سال ۱۴۰۰ بدون احتساب قیمت زمین و ثبت نام از متقاضیان با اصلاح ایراداتی که در پروژه مسکن مهر وجود داشت. کلانپروژهای که مي توانيد به وسيله اي آن کمبود میلیونها واحد مسکونی و افزایش بیسابقه قیمت مسکن در یکی دو سال اخیر گرديده است را كنترل نمود.
♻️٢- فرمان صدور کارت معیشت برای خانوارهای ۵ دهک اول با اعتبار ماهیانه قرضالحسنه و ساماندهی یارانههای پرداختی بخصوص یارانه بنزین به نحوی که به همه آحاد مردم حتی آنهایی که خودرو ندارند اختصاص یابد.
♻️٣- فرمان کاهش پلکانی مالیات بر عملکرد واحدهای تولیدی و ساماندهی مالیات بر ارزش افزوده در راستای حمایت از بازاریان، اصناف و تولیدکنندگان و راه اندازی سامانه هوشمند مالیاتی
♻️ ٤- فرمان راهاندازی سامانههای شفافیت(مانند قراردادهای دولتی و عملکرد شرکتهای دولتی) در راستای تحقق کامل دولت الکترونیک و اتصال سامانههای دستگاهها و وزارتخانهها در یک سامانه جامع
♻️٥- فرمان آغاز واگذاری داراییهای منجمد و بنگاههای اقتصادی بانکها به مردم و حسابرسی بانکهای خصوصی
♻️٦- فرمان آغاز کاهش ۲۰ درصدی قیمت نان، مرغ، گوشت، روغن، شکر و... از طریق استقرار کامل مدیریت زنجیره تأمین کالاهای اساسی و ساماندهی زنجیره تأمین نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی برای حمایت از تولید کنندگان
♻️٧- فرمان آغاز صدور کارت سلامت برای همه ایرانیان به نحوی که با این کارت هزینه خدمات از مراکز درمانی (مانند بیمارستانها، آزمایشگاهها و داروخانهها) از طریق بیمه و تسهیلات قرضالحسنه (بابت سهم بیمار) پرداخت خواهد شد و پرداخت از جیب مردم بابت هزینه درمان به نصف کاهش خواهد یافت. (از ۴۳ درصد به ۲۰ درصد)
♻️٨- فرمان تسریع در ترخیص کالاهای موجود در گمرکهای کشور با محوریت کالاهای اساسی و نهاده های دام و طیور
♻️ ٩- فرمان بسیج کلیه دستگاهها و ظرفیتهای نظام و دولت برای واکسیناسیون عمومی مردم در برابر ویروسکرونا ظرف ۶ ماه آتی از طریق واکسنهای داخلی و وارداتی شبیه همان ظرفیتی که در جریان واکسیناسیون فلج اطفال پای کار آمد.
ارزوی سلامتی وموفقیت وسربلندی داریم برای رئیس جمهورعزیز و مردمی مان که دغدغه ی مشکلات مردم را دارند.واز همین ابتدای امر شروع به فعالیت نمودند.ان شاءالله خداوندبه همه ی خدمتگزاران به اسلام ومسلمین خصوصا رئیس جمهور ايران را توفیق روزافزون عنایت فرماید.
✳️تاریخیترین کمک مالی صندوق بین المللی پول
🔹صندوق بین المللی پول ۶۵۰ میلیارد دلار کمک به اقتصادهای آسیب دیده از همه گیری اختصاص می دهد. در طول شب گذشته، شورای حکام صندوق بین المللی پول (IMF) بزرگترین تزریق و کمک مالی در تاریخ خود را برای افزایش نقدینگی جهانی و کمک به کشورهای در حال مبارزه با همه گیری، تصویب کرد.
🔹این دارایی ذخیره معروف به حق برداشت ویژه (SDR) در مجموع ۶۵۰ میلیارد دلار (۴۶۸ میلیارد پوند) است و در ۲۳ آگوست زمانی که به کشورهای عضو صندوق بین المللی پول واریز می شود، در دسترس قرار خواهد گرفت.
🔹حدود ۷۰ درصد از آن از به ۲۰ اقتصاد بزرگ جهان (G۲۰) تعلق می گیرد، اگرچه حدود ۲۷۵ میلیارد دلار برای بازارهای نوظهور و کشورهای در حال توسعه از جمله کشورهای کم درآمد اختصاص داده شده است.
✳️وضع اقتصاد جهان در آینده از دید کمیسیون اروپا
تا سال ۲۰۴۰ قدرت اقتصادی هفت کشور نوظهور (چین، هند، اندونزی، برزیل، روسیه، مکزیک و ترکیه) میتواند به دو برابر قدرت اقتصادی هفت کشور صنعتی (آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان، ایتالیا، کانادا و ژاپن) برسد.
بسم الله الرحمن الرحیم
🔷️ راهبردها و راهکارهای کم شدن فشار بر معیشت مردم
🔻 با عنایت به ضرورت تاریخی ایجاد دولت قوی و اقتدار آفرین با هدف ارتقاء کارآمدی و ارتقاء رضایتمندی عمومی در جهت افزایش سرمایه اجتماعی انقلاب اسلامی و رفع مشکلات و موانع پیشرفت و عدالت در ایران اسلامی، راهبردها و راهکارهای پیشنهادی هیات اندیشه ورز هویت اجتماعی انقلاب اسلامی در بررسی اولویتهای فوری از نظام مسائل و مشکلات پیش روی دولت انقلابی(که قبلا منتشر گردید) با تمرکز بر اولین اولویت فوری با عنوان 《کم شدن فشار بر معیشت مردم》، موارد زیر را جهت بهره برداری تصمیم سازان و تصمیم گیران دولت انقلابی مورد تاکید قرار میدهد.
🔻 در تحلیل و آسیب شناسی وضعیت موجود معیشتی مردم، به نظر می رسد با توجه به ناکارامدی و رویکرد لیبرالی و غرب محور دولتهای یازدهم و دوازدهم، علت اساسی آشفتگی در اوضاع معیشتی را عدم باورمندی به توانایی های ملی توسط مسئولین دولتی برشمرد.
🔻 البته این پدیده با علل زمینه ای همچون مشکلات ساختاری اقتصادی، هزینه های بسیار به علت فقدان شفافیت و نبود سیستم نظارت منسجم و قوی، عدم همکاری بین بخشی در دستگاه های مختلف، وجود نیروهای ناکارآمد و بی انگیزه در دستگاه اجرایی کشور و عدم مجازات برخی متخلفین در سطح خرد و کلان و نیز علل مداخله گر تاثیر تحریم و بلایای طبیعی بزرگ، بی برنامگی جدی در مدیریت بیماری کرونا، عدم صداقت برخی مسئولان دولتی در بیان سیاست ها و اعلام وضعیت واقعی به مردم و افزایش غیر منطقی و افسار گسیخته ارز مورد تقویت قرار گرفت.
🔻 راهبردها و راهکارهای اجمالی حل مساله:
۱. اتکا به قدرت لایزال الهی و اعتماد به توانایی حل مشکلات با تمرکز بر تحقق اقتصاد مقاومتی
۲. اقناع سازی و ایجاد انگیزه و روحیه امید به آینده و افزایش سرمایه اجتماعی
۳. انتخاب تیم شایسته و جهادی و دارای برنامه روشن
۴. راه حل های زود بازده و ملموس توسط اقتصاد دانان برجسته
۵. مدیریت تامین و توزیع کالاهای اساسی و به روز رسانی تسویه حساب با عوامل خرید و توزیع
۶. کنترل نقدینگی و هدایت آن به سمت خارج کردن آثار تورمی لجام گسیخته
۷. هدایت کمک ها، یارانه ها و تسهیلات به بخش کشاورزی و تولید
۸. جلوگیری از مفاسد اقتصادی، اسراف و تبذیرها و پرداخت پاداش های نجومی
۹. تثبیت قیمت ها و ایجاد آرامش روانی در افکار عمومی
۱۰. خرید تولیدات مازاد توسط دولت و توزیع مقتضی بین اقشار آسیب پذیر و تعدیل قیمت ها در حداقل ممکن
۱۱. افزایش حداقل حقوق کارگری تا نزدیک خط فقر و اختصاص بن های کارگری و کارمندی
۱۲. تشدید نظارت بر الزامی نمودن برچسب قیمت کالاها و خدمات
۱۳. اجرای فوری قوانین شفافیت و توسعه زیرساخت های مربوطه
۱۴. حل مشکل دپو شدن کالاهای اساسی در گمرک
۱۵. ایجاد آرامش در بازار با همکاری و کمک اصناف
🔸️هیات اندیشه ورز هویت اجتماعی انقلاب اسلامی ۱۴۰۰/۵/۱۴