✳️واردات خودرو به صورت مشروط آزاد شد چرا؟
نمایندگان در نشست علنی امروز مجلس با ۱۷۲ رأی موافق، ۳۸ رأی مخالف و ۳ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۳ نماینده حاضر در صحن علنی با اصلاحات کمیسیون صنایع و معادن در ماده ۴ طرح ساماندهی صنعت خودرو درباره واردات خودرو به منظور تامین نظر شورای نگهبان موافقت کردند.
ماده ۴ به شرح ذیل اصلاح میشود: هر شخص حقیقی یا حقوقی می تواند به ازای صادرات خودرو یا قطعات خودرو یا سایر کالاها و یا خدمات مرتبط با انواع صنایع نیرو محرکه و یا از طریق واردات بدون انتقال ارز نسبت به واردات خودرو تمام برقی یا دو نیرویی (هیبریدی) و یا واردات خودروی بنزینی یا گاز سوز با بر چسب انرژی ب (b) و بالاتر و یا دارای شاخص ایمنی سه ستاره و یا بالاتر بر اساس گواهیهای استاندارد معتبر، معادل ارزش صادارتی خود اقدام نماید.
تبصره ۱- واردات موضوع این ماده، نباید هیچ تعهد ارزی جدیدی برای کشور ایجاد نماید.
تبصره ۲- سقف تعداد خودروهای مجاز وارداتی، هر شش ماه یکبار توسط شورای رقابت و بر اساس میزان کمبود عرضه نسبت به تقاضای موثر خودروی سواری طی یک سال گذشته تعیین میشود.
تبصره ۳- منحصرکردن، داشتن نمایندگی یا ارائه خدمات پس از فروش، صرفاً از خودروسازان خارجی ممنوع است. سایر مقررات مربوط توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین می شود.
تبصره ۴- واردات مجدد اقلام صادر شده موضوع این ماده، ممنوع و در حکم کالای قاچاق است.
تبصره ۵- واردات خودروهای کارگرده در چارچوب این ماده، به شرطی که بیش از ۳ سال از تاریخ تولید آنها نگذشته باشد، مجاز است. سایر مقررات فنی مربوط توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت تعیین میشود.
🔴 👆عباس عبدی: دولت قبل را تبرئه نکنیم؛ آنها واکسن وارد نکردند و باید توضیح بدهند
🔹پی نوشت: در دولت روحانی به دلیل ربط دادن بی دلیل وارد نشدن واکسن به FATF و برجام، ده ها هزار نفر جان خود را از دست دادند.
🔹 این یک فاجعه تاریخی با عملکرد اصلاح طلبان است که برخی آن را هماهنگ با آمریکا برای فشار سیاسی در ایران ارزیابی میکنند.
🔹️ چند ماهی است که تعداد زیادی از مردم در شبکههای اجتماعی خواستار محاکمه حسن روحانی رئیس جمهور سابق به دلیل چنین اتفاقات تلخ و البته مشابهی هستند.
5001.pdf
457.6K
☘
✅ #یادداشت| مصداقنمایی عملیات روانی مخالفین واکسیناسیون عمومی
🍃🌹🍃
✍️جعفر ولایی منش
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
🔴 👆عباس عبدی: دولت قبل را تبرئه نکنیم؛ آنها واکسن وارد نکردند و باید توضیح بدهند
🔹پی نوشت: در دولت روحانی به دلیل ربط دادن بی دلیل وارد نشدن واکسن به FATF و برجام، ده ها هزار نفر جان خود را از دست دادند.
🔹 این یک فاجعه تاریخی با عملکرد اصلاح طلبان است که برخی آن را هماهنگ با آمریکا برای فشار سیاسی در ایران ارزیابی میکنند.
🔹️ چند ماهی است که تعداد زیادی از مردم در شبکههای اجتماعی خواستار محاکمه حسن روحانی رئیس جمهور سابق به دلیل چنین اتفاقات تلخ و البته مشابهی هستند.
✳️ ایران رکورد جهانی واکسیناسیون هفتگی را شکست
🔹وزیر بهداشت: تا پایان روز جاری میزان تزریق هفتگی در کشور به ۷ میلیون و ۹۰۰ هزار دز رسید که این رقم بیشتر از دز اولیه واکسیناسیون جهانی که متعلق به کشور آلمان با ۶ میلیون دز است، می باشد.....
🔴وزیر اطلاعات به قم سفر کرد
🔺سید اسماعیل خطیب (واعظی)، امروز پنجشنبه به شهر مقدس قم سفر کرده است.
🔹در جریان این سفر با سید هاشم حسینی بوشهری رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم دیدار و گفت و گو کرد.
🔹 خطیب با آیت الله نوری همدانی و علوی گرگانی نیز دیدار و گفتگو کرد.
✳️خط قرمز اصلی ایران در افغانستان چیست؟
تبدیل افغانستان به جبهه ای علیه ایران و جریان مقاومت خط قرمز اصلی ایران است. برخی از اصلاح طلبان، دوم خردادی ها و خاتمی سایتی را راه اندازی و در آن سایت نظرخواهی کرده اند که برویم به نفع طالبان بجنگیم یا نرویم؟ نتیجه گرفتند که برویم بجنگیم. البته اینها قبلا با هر جنگی مثل جنگ با داعش و... مخالف بودند چطور اینجا می خواهند با طالبان بجنگند؟ چه نیتی از اینکار دارند؟ چه هدفی از این کار دارند؟
بنابراین افغانستان نباید به جبهه ای علیه جمهوری اسلامی، پایگاهی علیه انقلاب اسلامی تبدیل شود.
✳️تسلط طالبان بر افغانستان؛ ایران کجا ایستاده است؟
اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در یادداشتی به قلم ریتکیه محورهایی را در خصوص موضع ایران نسبت به وضعیت جدید افغانستان مطرح کرده است که خلاصهای از آن در ادامه میآید:
1ـ واکنش ایران
ایران از خروج نظامیان آمریکایی از همسایه شرقیاش استقبال کرده ولی نگران تشدید تنشهای فرقهای و مذهبی و سرایت آن به درون مرزهای خود است.
2ـ تنش پیشین
ایران پس از قتل دیپلماتهایش در مزارشریف تا آستانه نبرد نظامی با طالبان پیش رفت. ولی پس از آن به مرور روابط بهبود یافت. ایران اکنون بیشتر نگران تبعات گسترش ناامنیها در مرزهای شرقی مانند فعالیت گروههای تکفیری شبیه داعش است و این زخم کهنه را نگشوده است.
3ـ پذیرش مهاجران
همهگیری کرونا و تبعات اقتصادی آن سبب شده تا این بار در مرز ایران و افغانستان از پذیرش گسترده مهاجران و پناهجویان به درون مرزها خودداری شود.
4ـ رویکرد سیاست خارجی
خروج آمریکا از افغانستان، اگر رویکرد ایران را تهاجمیتر و سختتر نسازد، بیشک تعدیل نیز نخواهد کرد. ایران در برنامه هستهای صرفاً بر پایبندی به برجام تأکید خواهد کرد و در سیاستهای منطقهای نیز «محور مقاومت» نقشی اساسی خواهد داشت.
ایران در جریان استقرار طالبان، نه مانند آمریکا پیشاپیش قدرت را به آنان هدیه کرده و نه با رویکردی غیرواقعبینانه و صرفاً ایدئولوژیک، از آن روی گردانده است. بلکه سعی نموده با واقعبینی از بروز تنش خودداری کرده و درصدد تأمین منافع خویش برآید