eitaa logo
خانه حبیب (کانون وابستگان قم)
1.7هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
3.5هزار ویدیو
574 فایل
کانال اطلاع رسانی وابستگان سپاه استان قم
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
‏فیلم از طرف علیرضابراتی
جمهوری اسلامی حرم است 💔 انتخابات 1400 همه باهم رای میدهیم
🖋دکتر مجتبی زارعی: مهرعلی زاده رقیب را بی سواد خواند دکتری مهندسی اقتصادش از هلند دروغ در آمد! همتی مدعی آزادی مردم هم معلوم شد در حصر بنزینی مردم با پیشنهاد قیمت ۵۰۰۰ هزارتومانی آن نقشی سرکوبگرانه داشت! این خاصیت تکنوکرات-لیبرال هاست؛ قائلند سرکوب مستضعفین در چرخه توسعه طبیعی است! 🖇https://twitter.com/MojtabaZarei50/status/1403772172947050503?s=20
✅ 👆کتاب شبهات انتخابات ✍حجت الاسلام راجی
💠پاسخ کوتاه آیت الله سیّد محمّد رضا مدرسی یزدی از فقهای شورای نگهبان در مورد پرسش از عدم اعلام دلیل رد برخی داوطلبان ریاست جمهوری: 1️⃣ ذکر دلیل در صورت درخواست قانونی شخص داوطلب است، نه درخواست رسانه‌ای. 2️⃣ جواب هم به خود داوطلب است به صورت ، نه اعلان رسانه‌ای. 3️⃣ چنانچه قبلاً مکرراً و رسماً اعلام شده، قانون موجود مربوط به ردّ صلاحیت است، نه که ملاک رأی گیری در مسأله انتخابات ریاست‌جمهوری است.
💠 ایران ضعیف با صندوق‌ های خالی ✅بعد از روی کار آمدن «بایدن» در کاخ‌سفید، راهبرد آمریکایی‌ها در قبال جمهوری اسلامی ایران وارد مرحله جدیدی شد و هدف راهبردی آن تحمیل توافقی فراتر از برجام است که مؤلفه‌های قدرت ج.ا.ا. همچون توانمندی دفاعی و نفوذ منطقه‌ای آن را مهار نماید. با توجه به ایستادگی ملت و نظام ایران، تحمیل چنین توافقی کار ساده‌ای به‌نظر نمی‌رسد و نیازمند تضعیف ایران از درون و سطحی از مشغول‌سازی درونی است. 🔹در این میان دشمن که می‌داند «ایران قوی» مهم‌ترین مانع در برابر تحمیل توافق ناعادلانه است، می‌کوشد با پایین آوردن سطح مشارکت در انتخابات پیش رو با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی، «ایران ضعیف» را ترسیم نماید. 🔹ضلع دیگر پروژه «ایران ضعیف» از سوی پادوهای سیاسی، امنیتی و رسانه‌ای نظام سلطه یعنی جریانات ضدانقلابی همچون سلطنت‌طلبان و منافقین و ... دنبال می‌شود. این جریانات مأموریت دارند اولاً تا حد ممکن مانع از افزایش مشارکت مردم در انتخابات شده و ثانیاً با آماده‌سازی تیم‌های تروریست و ضدامنیتی خود، پس از انتخابات، پروژه «تابستان داغ» را به‌عنوان برجسته‌ترین نماد «ایران ضعیف» کلید بزنند. بر این اساس است که یک عضو سازمان منافقین در آنتن زنده شبکه سعودی به مردم ایران توصیه می‌کند: «رأی ندهید تا بتوانیم ایران را به آتش بکشیم و جنگ خیابانی راه بیندازیم.» 🔹درعین‌حال این پروژه بازیگران داخلی‌ای نیز دارد که در حال تکمیل پازل آن هستند. یکی از بازیگران، جریان انحراف است که به‌خوبی می‌داند در آتیه سپهر سیاسی ایران دیگر جایی ندارد، تصریح چندباره محمود احمدی‌نژاد مبنی بر «رأی ندادن» از یک‌سو و پیگیری موج «مطالبه حکم حکومتی» در میان بدنه (با هدف جلوگیری از متمایل شدن هواداران به نامزدهای انتخاباتی) بخشی از سناریوی این جریان برای مانع‌تراشی در مسیر مشارکت عمومی است. 🔹درعین‌حال جریان غرب‌گرای داخلی و به‌ویژه فتنه گران که شدت نارضایتی مردم از وضع موجود و مسببان آن را به‌خوبی فهمیده‌اند و شانس چندانی برای پیروزی در انتخابات متصور نبودند، تلاش می‌کنند، بر «سرد جلوه دادن تنور انتخابات» تأکید کرده و سناریوی خود را بر مرحله پس از انتخابات متمرکز کنند. آن‌ها امیدوارند تا میزان مشارکت در سطحی پایین‌تر از انتخابات گذشته ریاست جمهوری باشد تا با غیردموکراتیک و غیرقانونی خواندن آن پروژه «ضرورت ابطال و تجدید انتخابات» مشابه فتنه 88 را کلید بزنند. طبیعی است که فتنه گران اگر مشارکت به عدد و نصاب قابل قبولی هم برسد آن را غیرواقعی و ساختگی اعلام خواهند کرد. 🔹در اینجا در صورت عدم تحقق این سناریو، فاز خیابانی این سناریو دنبال خواهد شد که پدید آوردن چالش‌های امنیتی و به‌تبع آن چالش‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی برای کشور و تلاش برای «ضعیف کردن ایران» است. 🔹این فاز امنیتی، می‌تواند نقطه اتصال جریانات فتنه و انحراف از یک‌سو و جریان ضدانقلاب بوده و در ذیل «تابستان داغ» مسیر را برای تحمیل توافق مطلوب غرب برای تضعیف مؤلفه‌های اقتدار ملی ایران، هموار سازد. ✅ دعوت به حضور، باطل‌السحر پروژه «ایران ضعیف» ✳️ مهم‌ترین باطل‌السحر این پروژه چندلایه و پیچیده، دعوت به حضور در پای صندوق رأی است. فراتر از اینکه افراد به چه کسی رأی دهند و نهایتاً چه کسی بتواند اعتماد اکثریت مردم ایران را به خود جلب نماید، تک شهروندان ایرانی برای خود مسئولیتی در قبال ایران عزیز متصور باشند و با دعوت یکدیگر به ایفای این نقش ملی، پروژه نظام سلطه را عقیم سازند.
💠میرحسین موسوی جوری بیانیه داده که اگر مشارکت بالا رفت و مردم ظاهرا زیر میز زدند و همتی رای آورد، با بیانیه‌اش در تناقض نباشد و اگر مشارکت پایین بود، باز هم با بیانیه‌اش در تناقض نباشد. رادیکال‌ترین جمله بیانیه جدید او این است و او صراحتا از رای ندادن خودش یا تحریم انتخابات، خبر نداده است: «‏بنده به عنوان یک همراه کوچک، در کنار کسانی خواهم ایستاد که از انتخاباتهای تحقیرآمیز و مهندسی شده به جان آمده‌اند.» با این حال در مجموع، بیانیه جدید او، حاکی از این است که بزرگان اصلاحات حس کرده‌اند در متقاعد کردن مردم برای رای دادن به همتی، موفق نخواهند بود.
💠بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس در حمایت از سید ابراهیم رئیسی 🔹فراکسیون اهل سنت یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در بیانیه‌ای «حمایت قاطع» خود را کاندیداتوری سید ابراهیم رئیسی اعلام کرد. متن کامل این بیانیه به شرح زیر است: بسمه تعالی  🔹پیرو بررسی برنامه های ارائه شده توسط کاندیداهای محترم ریاست جمهوری، مصاحبه های منتشر شده آن نامزدها در رسانه ها، مناظره های انتخاباتی، نشست های فراکسیون نمایندگان اهل سنت با تعدادی از کاندیداها و در راستای تقویت و اهمیت مواردی مثل: تاکید مقام معظم رهبری بر مشارکت حداکثری، اهمیت مشارکت مردم در شرایط امروز و مشکلات داخلی و بین المللی، مسئله مطالبات مناطق قومی و مذهبی و نیاز به حل سریع مشکلات این مناطق و در نهایت توسعه زیرساخت‌ها، رفع فقر و محرومیت زدایی و با عنایت به نشست مشترک فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم در مورخه بیستم خرداد سال ۱۴۰۰ با جناب آقای رئیسی و بررسی دیدگاه های ایشان در تمامی موارد اشاره شده فوق و همچنین رایزنی فراکسیون با تعداد زیادی از علما و نخبگان معزز و برجسته مناطق مختلف سنی نشین، اعضای فراکسیون اهل سنت مجلس یازدهم با اکثریت آرا حمایت قاطع خود را از کاندیداتوری آیت الله سید ابراهیم رئیسی اعلام می دارد و انتظار می‌رود مردم عزیز در حوزه‌های انتخابیه با مشارکت حداکثری در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ حمایت لازم را از ایشان به عمل آورند تا زمینه رفع مشکلات این مناطق فراهم شود. بااحترام فراکسیون اهل سنت یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی»