✳️کاخ سفید: با پایان زمان پروسه انتقال ریاست جمهوری در ایران آماده بازگشت به مذاکرات وین هستیم
معاون سخنگوی کاخ سفید:
🔹همانطور که در جریان هستید، زمان برگزاری دور هفتم مذاکرات اعلام نشده است و ما در خصوص زمان برگزاری آن گمانهزنی نخواهیم کرد.
🔹ما بارها و بارها نشان دادهایم که آمادهایم در جهت بازگشت به پایبندی دوجانبه به برجام حرکت کنیم.
🔹زمانی که پروسه انتقال ریاست جمهوری در ایران پایان یابد آمادهایم که به وین بازگردیم تا گفتوگوهایمان را ادامه دهیم.
🔹ما مایل هستیم که شاهد بازگشت دوجانبه به پایبندیهای برجامی باشیم اما همانطور که وزیر خارجه بلینکن بیان کرد این پیشنهاد به طور نامحدود روی میز باقی نخواهد ماند.
سوالات پرتكرار و پاسخها.pdf
73.1K
پرسش ها وپاسخ های طرح به ظاهرفیلترینگ.
♨️ آقا یک کلام ، ختم کلام!!!
#طرح_صیانت ، یعنی فضای مجازی که به فرموده حضرت آقا تا حالا « وِل» بوده ؛ از این به بعد ول نباشه!!! منجلاب و فاحشه خونه نباشه !!!مثل بقیه کشورها قانون داشته باشه!!!
خلااااااص!!!!✋🏻
"بنده خدا"
♦️♦️♦️کار تشکیلاتی امام موسی کاظم علیه السلام با شبکه سازی وکلا
با وجود اینکه بخشی از دوران ۳۵ ساله امامت۱
امام موسی کاظم علیه السلام در زندان هارون الرشید و دیگرحاکمان ظالم بنی العباس سپری شده است.
اما این اقدامات سخت گیرانه در کنار فضای رعب و وحشت و خفقان علیه شیعیان که با بروز اندک نشانه ای از تشیع، جانشان در معرض خطر قرار می گرفت
باعث نشد تا ارتباط امام با شیعیان تا دورترین نقاط موجود قطع شود.
✳️شبکه سازی و مهارت آموزی برای کار تشکیلاتی در نبود حضور فیزیکی امام در بین مردم بوسیله سازماندهی و ارسال وکلا به نقاط مختلف
باعث شد با وجود زندانی شدن امام و اختناق و خفقان کم سابقه علیه شیعیان
همچنان شیعه به حیات خود ادامه دهد.
🔶درس بزرگ امام موسی کاظم علیه السلام
به همه ما
فعالیت تشکیلاتی و شبکه ای و سازماندهی شده برای برپایی آرمان های بلند اسلام
حتی در بدترین شرایط ممکن است.
✍ محمد تقی احمدی پرتو
🌸 صلوات خاصه
امام موسی کاظم (علیهالسلام )
اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الْأَمِينِ الْمُؤْتَمَنِ
مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ الْبَرِّ الْوَفِيِّ الطَّاهِرِ الزَّكِيِ
النُّورِ الْمُبِينِ (الْمُنِيرِ) الْمُجْتَهِدِ الْمُحْتَسِبِ
الصَّابِرِ عَلَى الْأَذَى فِيكَ
اللَّهُمَّ وَ كَمَا بَلَّغَ عَنْ آبَائِهِ مَا اسْتُودِعَ مِنْ
أَمْرِكَ وَ نَهْيِكَ وَ حَمَلَ عَلَى الْمَحَجَّةِ
وَ كَابَدَ أَهْلَ الْعِزَّةِ وَ الشِّدَّةِ فِيمَا كَانَ يَلْقَى
مِنْ جُهَّالِ قَوْمِهِ
رَبِّ فَصَلِّ عَلَيْهِ أَفْضَلَ وَ أَكْمَلَ مَا صَلَّيْتَ
عَلَى أَحَدٍ مِمَّنْ أَطَاعَكَ وَ نَصَحَ لِعِبَادِكَ إِنَّكَ
غَفُورٌ رَحِیمٌ
#میلاد_امام_کاظم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 تیکه سنگین حضرت آقا به مایهی عبرت دولتهای آینده
*🔴مجلس در دقیقه ۹۰، دست گذاشته روی نقطه حساس دولت روحانی*
*این همه مصاحبه، خبر، کاریکاتور و هجمههای مختلف از خارج و داخل کشور*، به طرح جدید مجلس برای چیست؟؟
🔹 فضای مجازی ول شده، ناموس جریان غربگراست؛ ناموسی که ۸ سال بخاطر ایجاد، گسترش و حفظ وضعیت آن، تمام قد جلوی اجرای فرامین رهبری ایستادهاند و با وجود آسیبهای جبرانناپذیر بر خانوادهها، موفق شدند با کارشکنیهای متعدد، مانع رشد ابزارهای بومی شوند و زندگی مردم را با ابزارهای خارجی وابسته کنند تا بصورت کامل مدیریت فضای مجازی کشور در دست بیگانگان باشد و همصدا با دشمنان توپخانههای رسانهای را علیه نظام در دست داشته باشند.
⬅️ براستی اگر طرح منطقی مجلس در حمایت از کاربران فضای مجازی تصویب و اجرا شود چه اتفاقی میافتد؟
- هزاران کانال و گروه و صفحه جریان غربگرا(مخصوصاً طنز و مبتذل) که در این چندسال بدست آوردهاند به یکباره نابود شده و دیگر نمیتوانند به این راحتی به نظام هجمه وارد کنند.
- درآمدهای نجومی مافیای دلالی اینترنت بینالملل و مافیای فیلترشکن ناچیز میشود.
و مانند بسیاری از کشورهای جهان دولت میتواند از رسیدن آسیبهای فضای مجازی به مردم جلوگیری کند.
👈 از زمان دست گذاشتن مجلس برروی ناموس این جریان، توپخانههای رسانهای دشمنان از خارج و رسانههای جیرهخوار داخلی با زبانهای مختلف و همچنین اعضا مافیا در بین مسئولین مشغول حمله به این طرح مجلس هستند.
🙏 مردم، مسئولین و بخصوص مجلس انقلابی باید تسلیم این توپخانه و ناموس این جریان وحشی نشوند.
♨️ آقا یک کلام ، ختم کلام!!!
#طرح_صیانت ، یعنی فضای مجازی که به فرموده حضرت آقا تا حالا « وِل» بوده ؛ از این به بعد ول نباشه!!! منجلاب و فاحشه خونه نباشه !!!مثل بقیه کشورها قانون داشته باشه!!!
خلااااااص!!!!✋🏻
"بنده خدا"
💢 از نگارش حقوق فوق العاده ویژه معلمان چه خبر؟
حسین صادقی، معاون رسانه مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش :
🔹 با توجه به مذاکرات انجام شده از سوی وزير محترم آموزش و پرورش، متن پیشنهادی مورد پذیرش مراجع نظارتی قرار گرفته، كه با تأييد رییس محترم سازمان برنامه و بودجه در اولین فرصت احکام مربوط صادر و ان شاءالله با #حقوق_مردادماه پرداخت خواهد شد.
🔹 پیشتر علی الهیارترکمن معاون وزیر آموزش و پرورش اعلام کرده بود که مجوز افزایش فوق العاده ویژه توسط سازمان برنامه و بودجه کشور مغایرت قانونی داشته و قابلیت اجرا ندارد و اگر اجرا شود نهاد های نظارتی آن را باطل می کنند. الهیار همچنین گفته بود که اعمال ضرایب جدید فوق العاده ویژه، نیازمند اصلاح مصوبه و مجوز مربوط است و اگر مجوز اصلاح شود، ظرف ۳ روز احکام مربوطه صادر و با حقوق مرداد پرداخت می شود./
«برخی ابعاد طرح صیانت از فضای مجازی»
💯در شرایطی که بسیاری از کشورهای دنیا قوانین متعددی را برای حفظ منافع کشور و کاربرانشان در فضای مجازی وضع نموده اند، و حتی برای رسیدگی به این امور در سطح بین الملل سفیر مجازی دارند، متاسفانه ایران بعد از ۳۰ سال هنوز هیچ قانون اجرایی برای حفاظت و صیانت از منافع ملی و کاربران اجرا ننموده است.
⭕️و چه بسا ضربه های متعددی را در این راستا از خارج و داخل کشور خورده ایم.
🍂و البته بجز معدود افراد انقلابی که مخالف اجرای طرح، قبل از تشریح ابعاد آن برای جامعه هستند، عده ای سود جو که بستر رهای مجازی را برای اهداف مغرضانه خود خـواسته اند، امروز از مخالفان جدی طرحندـ
بررسی مخالفین کاذب
🔻مخالفین خارجی این طرح کسانی هستند که فضای مجازی را محلی برای تزریق یاس و ناامیدی، ضربه به امنیت ملی، تحریک قومیتی ، رواج شایعات، کشاندن کشور به آشوب و بلوا.... تبدیل کرده اند .
🔻مخالفین کاذب داخلی هم همان کاسبان فیلترینگ اند که همیشه موج سواری اجتماعی را بر بستر رسانه های رهای خارجی انجام داده و خیانتهای خود به کشور را در فضای مجازی سامان و جهت داده اند.
🔻از دیگر مخالفان کاذب طرح صیانت، کسانی هستند که در این فضای بی قانـون به درآمدهای نجومی و بی حساب کتاب دست یافته و از تبلغ قمار و فروش مواد مخدر و روان گردانها و بی حیایی ها و تبلیغات کاذب... به نان ونوایی رسیده اند.
🔻به طبع این گروه ها به سم پاشی مجازی اقدام کرده و کاربرانی را که حیات اقتصادی خود را در گرو رسانه های اجتماعی میبینند، نگران و آشفته همراه نموده اند.
راهکار(چه باید کرد):
✅در این میان به نظر میرسد اولین اقدام شفاف سازی همه جانبه طرح صیانت؛ از جانب مجریان طرح است، باید تمام ظرفیتها، برای تمام سطوح اجتماعی شفاف شده و نگرانی مخاطبین رفع گردد.
✅تشریح منافع ملی وصیانت از حقوق کاربران که اتفاقا به اشتغال زایی امن منجر میشود نیز از اهمیت خاص برخوردار است.
✅برجسته سازی اهمیت لزوم اجرای بند های این قانون همچون ایجاد شعب نمایندگی پلتفرمهایی که مخاطبین زیادی از ایران در آن رسانه ها فعالند ( نه مثل تلگرام که با حدود ۴۰ میلیون مخاطب ایرانی و بِرند شدن این رسانه با حضور ما، هیچ یک از تعهدات قانونی را اجرا نکرد،بلکه اطلاعات شخص کاربران نیز افشا و مورد سوء استفاده قرار گرفت و بستری برای تهدید امنیت ملی گردید.)
⭕️به عنوان نمونه ترکیه که اخیرا به قانونمندی فضای مجازی اقدام کرده، هر #رسانه ای که بالای یک میلیون ترکیه ای را به عنوان مخاطب دارد؛ باید حتما در ترکیه شعبه داشته باشد و به قوانین ترکیه پایبند باشد، والا ۹۵٪ پهنای باند از آن رسانه گرفته میشود.
✅همچنین لازم است، صدا و سیمای ملی با تشریح ابعاد این طرح، با ابزارهای مختلف، بنا به سلایق و سطح اجتماعی مخاطبان، رفع ابهام کند.
#سادات_عسگری
قسمت اول
ادامه دارد....
/زمانه
🔻پاسخ مرکز پژوهشهای مجلس به چند سؤال مهم درباره طرح صیانت از حقوق کاربران
۱) مصادیق خدمات پایه کاربردی چیست؟
مصادیق اصلی خدمات پایه کاربردی بر اساس مصوبه شورای عالی فضای مجازی عبارتند از: شبکه های اجتماعی، جستجوگرها، خدمات پایه مکانی و نقشه (مانند بلد و نشان)، خدمات میزبانی داده و...
۲) طرح اولیه موسوم به طرح صیانت ایرادات زیادی داشته آیا همان طرح در دستور است؟
طرح صیانت سال ۱۳۹۹ از دستور خارج و بایگانی شد و مفاد طرح جدید از نو و طی جلسات متعدد کارشناسی بازنویسی شده است.
۳) چرا باید طرح در قالب اصل هشتاد و پنجم مورد بررسی قرار گیرد؟
1ّ.ابعاد فنی و کارشناسی طرح بالاست و از پیچیدگی زیادی برخوردار است؛ 2- ذی نفعان زیادی دارند؛ 3- با 85 ای شدن امکان مداخله مستقیم نظرات مردم و کارشناسان در قانونگذاری فراهم می شود ولی در غیر آن این امکان فراهم نمی شود؛ 4- امکان قانونگذاری با کیفیت بهتر فراهم می شود؛ 5- متن نهایی قانون دائمی نمی شود، بلکه موقت خواهد بود (3-5سال) و در نتیجه امکان اصلاح بیشتری برای قانون دائمی خواهد داشت.
۴) چرا کمیسیون اصلی بررسی کننده طرح کمیسیون فرهنگی است و سایر کمیسیون ها از جمله کمیسیون صنایع و امنیت ملی و سیاست خارجی دخیل نیستند؟
با اعمال اصل 85 بنا بر آن شده است که طرح به کمیسیونی مشترک با عضویت نمایندگانی از چند کمیسیون ارجاع شود.
۵) برای اصل 85 شدن چه ضمانتی وجود دارد فرآیند نامناسب دیگر طرح ها تکرار نشود؟
الزامات پیشنهادی اصل 85 شدن: 1. به کمیسیون مشترک متشکل از چند کمیسیون ارجاع شود؛ 2. نماینده معاونت قوانین در همه جلسات حضور داشته باشد؛ 3. نماینده رسانه ملی و خبرگزاری خانه ملت در همه جلسات حضور داشته باشند؛ 4. کارشناسان مستقل، نمایندگان دولت و بخش خصوصی حضور داشته باشند؛ 5. مصوبات کمیسیون پس از هر جلسه به صورت عمومی منتشر شود
سوالات مرتبط با کسب وکارها
۱) آیا محدوده طرح شامل خدماتی پرکاربرد کسب و کارهای نظیر دیجیکالا، دیوار و اسنپ آچاره آپارات و مانند این ها میشود؟
خیر، این طرح صرفاً در محدوده خدمات پایه کاربردی مصرح در مصوبات شورای عالی فضای مجازی (جلسه 35 و 66) است و موارد ذکر شده در سوال خدمات کاربردی هستند نه خدمات پایه لذا شاملشان نمی شود.
۲) آیا این طرح برای کسب و کارهای فضای مجازی مشکلی ایجاد میکند؟
خیر؛ نهتنها این طرح مشکلی برای کسبوکارها ایجاد نخواهد کرد؛ بلکه در فصل حمایت در 13 ماده محورهای حمایت از خدمات پایه کاربردی را آورده است که ازجمله میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1) در نظر گرفتن حقالسهم تولیدکنندگان محتوا، 2) ممنوعیت تبلیغات دستگاههای دولتی در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، 3) ارائه معافیتهای مالیاتی، 4) الزام ارائه خدمات بانکی اختصاصی و ارائه خدمات دولت الکترونیک
3) آیا با تصویب این طرح، تبلیغات کسبوکارهای داخلی در سکوهای خارجی ممنوع خواهد شد؟
خیر؛ در طرح تصریح شده است که مردم و کسبوکارها از ممنوعیت تبلیغات در خدمات پایه کاربردی خارجی غیرمجاز، معاف هستند.
۴) آیا با تصویب این طرح فعالیت کاربران در شبکههای اجتماعی (مسدود شده یا آزاد) تخلف محسوب میشود؟
خیر؛ هر خدمت پایه کاربردی که مشابه ای که نیاز مردم را مرتفع سازد (اعم از داخلی یا خارجی) نداشته باشد، اجازه مسدودسازی آن داده نشده است. دولت نیز ملزم شده تا نیازهای اساسی کشور در زمینه خدمات پایه کاربردی را برطرف نماید.
۵) آیا با تصویب این طرح واتساپ، اینستاگرام، گوگل و سایتهای پرمراجعه خارجی که توسط کسبوکارها مورد استفاده قرار میگیرد، فیلتر خواهد شد؟
خیر هیچکدام فیلتر نمی شوند چون هیچ نمونه جایگزینی ندارد همچنین برای بازاریابی بین المللی و جهانی سازی محتواهای فاخر ایرانی به استفاده از این سرویس ها نیاز داریم.
۶) آیا با تصویب این طرح استفاده از فیلترشکن ممنوع خواهد شد؟
اصل استفاده از فیلترشکن در این طرح ملاحظه شده و پیشنهاد شده ضوابط آن توسط کمیسیون عالی تنظیم گر تعیین شود.
۷) آیا با تصویب این طرح توزیع فیلترشکن توسط افراد جرم محسوب خواهد شد؟
خیر؛ بنابر ماده 33 طرح، صرفاً فعالیت تجاری به منظور کسب درآمد و انتشار عمده فیلترشکنها آن هم تنها در موارد غیر مجاز بنابر تشخیص کمیسیون عالی جرمانگاری شده است.
۸) آیا با تصویب این طرح پهنای باند اینترنت کم میشود؟
نه لزوماً بلکه به عنوان یک ابزاری برای جایگزینی سیاست مسدود سازی برخی پلت فرم ها اعمال می شود.
۹) آیا با تصویب این طرح ستاد کل نیروهای مسلح بر اینترنت کشور مسلط خواهد شد؟
خیر؛ صلاحیت نیروهای مسلح بر فضای مجازی صرفا به تامین امنیت زیر ساخت های ارتباطی فناوری اطلاعات آن هم زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی محدود شده که در واقع در گذرگاه های ایمن مرزی خواهد بود.
#میلاد_امام_کاظم
#طرح_صیانت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روايت رهبر انقلاب از زندگی امام كاظم (ع)
🔹ولادت اسوه صبر و تقوا امام موسی کاظم علیهالسلام مبارک باد.🌷
🚨 جداناپذیری اقتصاد از فضای مجازی
⭕️ ابتدا برای تقریب به ذهن این اصل نظام اسلامی را یادآور میشوم که دین از سیاست جدا نیست و سیاست عین دیانت ماست.
با ذکر این مقدمه باید بگویم برای طرح صیانت از فضای مجازی نیاز به سر وصدا و مخالفت نیست. یقیناً بررسی اوضاع معیشت و اقتصاد مردم جزء اولین و مهمترین وظیفهی مسئولین کشور است اما این منافاتی با این طرح ندارد. درهم تنیدگی اقتصاد با فضای مجازی مثل درهمتنیدگی دین و سیاست، برای کسی پوشیده نیست. اساساً حربه و سلاح و ابزار دشمن برای اختلال بازار اقتصاد و معیشت مردم همین فضای مجازی بوده و هست. فضای مجازی ولنگار، خود از بزرگترین موانع سروسامان بخشیدن به تمام حوزههای اقتصادی و سیاسی و فرهنگی و اجتماعی است.
فضای مجازی در حال حاضر نقش هوایی را دارد که جامعه دارد در آن تنفّس میکند. مگر میشود اقتصاد را از فضای مجازی تفکیکپذیر دانست. اگر قرار باشد فعلا کنترل فضای مجازی را ببوسیم و بگذاریم کنار و بگوییم اول به اقتصاد بپردازیم یعنی از یک طرف داریم بنایی را میسازیم ولی از پشت سرمان عدهای دارند با ابزار فضای مجازی، فضای حقیقی بازار و معیشت را با انواع و اقسام ترفندها، تخریب میکنند.
عقل میگوید در حین سروسامان دادن اقتصاد کشور و همزمان با آن، مانع خطرناک و اژدهای فضای مجازی را که قادر است با یک تنفّسش، آتش بزرگی به جانِ اقتصاد و فرهنگ و سیاست و خانوادههای ما بیندازد کنترل کنیم تا انرژی مدیران و جوانان دانشمند ما به هدر نرود.
بله باید طرح صیانت، برای مردم ما به درستی تبیین شود و با آمادهسازی ذهنی مردم، جریانِ تقابلِ فضای مجازی با اقتصاد را برای آنها تحلیل کرد تا خود مردم، مطالبهگر اجرای این طرح شوند و بگویند چرا مانعِ بزرگ پیشرفت اقتصادی را از سر راه ما برنمیدارید.
دوستان رسانهای بجای اختلاف در این موضوع، از مسئولین هر دو حوزه یعنی فضای مجازی و اقتصاد مطالبهگری جدی کنند تا فکرها و ابتکارها و توان مسئولین، همزمان صرف حل معضلات این دو میدان بزرگ شود.
✍ابرقویی
✍ تخریبچی
🚨تخریبچی، کانال اخبار خاص
🆔 @takhribchi110
🆔 @takhribchi110
✖️جالب است که برخی شبکه های اجتماعی خارجی حتی اجازه انتشار عکس معمولی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی را نمی دهند و آن را خلاف منافع خود می دانند. چقدر عجیب است! غربی ها در روز روشن ما را حذف و فیلتر می کنند، صفحات کاربری و سایت های ما را قلع و قمع می کنند، اما اگر ما راهی باز بگذاریم که آنها به صورت قانونمند در ایران فعالیت کنند، کار اشتباهی انجام داده ایم؟!/جهان نیوز
#طرح_صیانت
🆘 @Roshangari_ir
هماکنون آخرین تصویری که از روحانی به عنوان رئیسجمهور میبینیم
روحانی در حالی دولت را تحویل میدهد که نه تحریمها رفع شد و نه کرونا را کنترل کرد و نه تورم را کنترل کرد
اقتصاد داغون و وضعیت خط فقر گریبان خیلیها را گرفت
سلبریتیها که تا ۱۴۰۰ با روحانی شعار میدادید، بیایید منتخبتون رو بردار برید
✍️ سربازان گمنام
🆘 @Roshangari_ir
31.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان دیدهنشده شهید رجایی چهل روز قبل از شهادت در برنامه تبلیغاتی دومین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔸 مقایسه کنید به رئیسجمهور کنونی!
✅ به رادار انقلاب بپیوندید:
@Radar_enghelab
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اعتراف رسمی شبکه های دولتی عربستان سعودی به شکست آمریکا در منطقه در برابر ایران!
🔹کارشناس شبکه دولتی ۲۴ سعودی: "این کشوری که (آقای) خامنه ای آن را رهبری می کند توانسته ایالات متحده را به چالش بکشاند؛ آن ها در این کار پیروز شده اند!"
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🛑📸 آگهی استخدام در نیروی انتظامی استان قم
همه چیز اینجا ⬇️ مهم است
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال قمیها در ایتا
🌹 #میلاد باب الحوائج #امام_کاظم علیه السلام را مبارک باد
🌹 عرض تبریک محضر #امام_زمان صلواتی هدیه فرمایید
مژده اى دل که به ما تاج سرى داد خدا
شب ما سوته دلان را سحرى داد خدا
سجده شکر به جا آر که از رحمت خویش
تیر جانسوز دعا را اثرى داد خدا
شجر طیبه ى گلشن طاها را باز
هم ثمر داده و هم برگ و برى داد خدا
تا که اسلام قوى گردد و الحاد ضعیف
صدف بحر ولا را گهرى داد خدا
اى صبا فاطمه را مژده بده کز ره لطف
صادق آل نبى را پسرى داد خدا
ملک از کنگره ى عرش برین مژده دهد
که به ما ناجى نیک و سیرى داد خدا
بهر آزادى ابناء بشر بار دگر
به بشر رهبر فریادگرى داد خدا
تا کند زیر و زبر کاخ ستم را اى دل
مژده ى آیت فتح و ظفرى داد خدا
تا به پرواز در آید به جهان طایر فکر
امشب از شوق و شعف بال و پرى داد خدا
شادمانم من ژولیده که از رحمت خود
به من بى هنر امشب هنرى داد خدا
شاعر : ژولیده نیشابوری
#اداره_فرهنگی_دانشگاه_قم
🆔 @qomuni_farhangii
🔴 تیتر جالب وطن امروز از سخنان رهبر انقلاب مورد روحانی
🔹 مایه عبرت
✳️یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد
حجت الاسلام محمد باقری بنابی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: در بحث اخذ مالیات برای خانههای خالی با رصدی که شده یک میلیون و ۳۰۰ هزار خانه خالی در کشور وجود دارد که مجلس دولت را مکلف کرده از این منازل مالیات اخذ شود و اگر منابع مالی به سمت تولید و اشتغال برود، قدمهای بزرگی برداشته خواهد شد.
✳️وزیر امور خارجه آلمان بدون توجه به ناکامی کشورش در عمل به وعدههای برجامی تلاش کرد مسئولیت بازگشت به مذاکرات وین را به گردن ایران بیندازد.
«هایکو ماس» وزیر امور خارجه آلمان که کشورش در عمل به وعدههای خود برای اجرای کامل برجام ناکام مانده روز جمعه از تأخیر پیش آمده در مذاکرات احیای برجام ابراز ناخرسندی کرد.
به نوشته خبرگزاری «آسوشیتد پرس»، ماس در مصاحبه با نشریه آلمانی «اشپیگل»، مدعی شد ایران ادامه مذاکرات احیای توافق هستهای با گروه ۱+۵ را «به تأخیر انداخته است» و گزینه بازگشت به این توافق برای همیشه در دسترس نخواهد بود.
وزیر امور خارجه آلمان گفت: «در کمال ناخرسندی شاهدم که ایران از یک سو از سرگیری گفتوگوهای هستهای وین را به تأخیر میاندازد و از طرف دیگر بهطور همزمان، بیشتر و بیشتر از مولفههای اصلی این توافق فاصله میگیرد».
ماس افزود: «ما خواستار بازگشت به برنامه جامع اقدام مشترک هستیم و قویاً متقاعد شدهایم که این اقدام به سود همه طرفها است. اما همچنین روشن است که این گزینه تا ابد برای ما در دسترس نخواهد بود».
✳️دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟!
🔰در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی #دروغ_قطع_اینترنت را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است:
۱. هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟
۲. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست،
این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟
۳. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۴. همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت و #دروغ_فیلتر_اینستاگرام کجا!
۵.همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۶. اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟)
۷. مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است....
⛔️ده فرمان آیتالله" در نخستین روز ریاست جمهوری
به گزارش فارس، صالح اسکندری طی یادداشتی نوشت: خاطرم هست جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا، دقایقی پس از مراسم تحلیف خود با امضای چندین فرمان اجرایی در کاخ سفید، میراث سیاسی دونالد ترامپ، همتای پیشین خود را به چالش کشید.
دور از انتظار نیست آیتالله رئیسی در اولین روز پس از تحلیف، چند فرمان اجرایی مهم در حوزههای سیاسی، اقتصادی و اجتماعی صادر کند و ضمن بهچالشکشیدن میراث سیاسی دولت روحانی، مردم را به آغاز تغییرات مثبت در زندگی و کسب و کارشان امیدوار نماید.
ده فرمان پیشنهادی ذیل، صرفاً ایدههایی مبتنی بر برنامه های اعلامی رئیس جمهور سیزدهم مبتنی بر دو اولویت اساسی معیشت مردم و مقابله با کروناست که می تواند ضمن احیای سرمایه اجتماعی امید را در دل مردم زنده کند؛
۱- فرمان آغاز ساخت یک میلیون مسکن ارزان قیمت برای سال ۱۴۰۰ بدون احتساب قیمت زمین و ثبت نام از متقاضیان با اصلاح ایراداتی که در پروژه مسکن مهر وجود داشت. کلانپروژهای که در دولت روحانی "مزخرف" خوانده شد و تبعات آن کمبود میلیونها واحد مسکونی و افزایش بیسابقه قیمت مسکن در یکی دو سال اخیر شد.
۲-ابطال بخشنامه اسحاق جهانگیری، معاون اول رئیسجمهور درباره افزایش حقوق مدیران اگرچه در هیئت تطبیق مصوبات با قوانین مجلس رد شده است.
۳- فرمان صدور کارت معیشت برای خانوارهای ۵ دهک اول با اعتبار ماهیانه قرضالحسنه و ساماندهی یارانههای پرداختی بخصوص یارانه بنزین به نحوی که به همه آحاد مردم حتی آنهایی که خودرو ندارند اختصاص یابد.
۴- فرمان کاهش پلکانی مالیات بر عملکرد واحدهای تولیدی و ساماندهی مالیات بر ارزش افزوده در راستای حمایت از بازاریان، اصناف و تولیدکنندگان و راه اندازی سامانه هوشمند مالیاتی
۵- فرمان راهاندازی سامانههای شفافیت(مانند قراردادهای دولتی و عملکرد شرکتهای دولتی) در راستای تحقق کامل دولت الکترونیک و اتصال سامانههای دستگاهها و وزارتخانهها در یک سامانه جامع
۶- فرمان آغاز واگذاری داراییهای منجمد و بنگاههای اقتصادی بانکها به مردم و حسابرسی بانکهای خصوصی
۷- فرمان آغاز کاهش ۲۰ درصدی قیمت نان، مرغ، گوشت، روغن، شکر و... از طریق استقرار کامل مدیریت زنجیره تأمین کالاهای اساسی و ساماندهی زنجیره تأمین نهاده ها با ارز ۴۲۰۰ تومانی برای حمایت از تولیدکنندگان
۸- فرمان آغاز صدور کارت سلامت برای همه ایرانیان به نحوی که با این کارت هزینه خدمات از مراکز درمانی (مانند بیمارستانها، آزمایشگاهها و داروخانهها) از طریق بیمه و تسهیلات قرضالحسنه (بابت سهم بیمار) پرداخت خواهد شد و پرداخت از جیب مردم بابت هزینه درمان به نصف کاهش خواهد یافت. (از ۴۳ درصد به ۲۰ درصد)
۹- فرمان تسریع در ترخیص کالاهای موجود در گمرکهای کشور با محوریت کالاهای اساسی و نهاده های دام و طیور
۱۰- فرمان بسیج کلیه دستگاهها و ظرفیتهای نظام و دولت برای واکسیناسیون عمومی مردم در برابر ویروسکرونا ظرف ۶ ماه آتی از طریق واکسنهای داخلی و وارداتی شبیه همان ظرفیتی که در جریان واکسیناسیون فلج اطفال پای کار آمد.
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom