دکتر کامران باقری لنکرانی؛ سرطان معده اولین علت مرگ ومیر ناشی از سرطان
🔻این استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: اولین علت مرگ ناشی از سرطان در ایران سرطان معده و همچنین سومین علت سرطان کبد و هشتمین علت نیز سرطان رودۀ بزرگ است که در استانهای مختلف سهم اندکی متفاوت دارد.
غربالگری مناسبی در سرطان معده وجود ندارد
رئیس انجمن آندوسکوپیهای گوارشی ایران یاداور شد:در مورد سرطان معده، غربالگری مناسبی نداریم و بیشتر اقدام ما بر اساس علائم بیمار و سابقه خانوادگی است..
متن کامل خبر👇👇👇👇
https://khanebahari.ir/?p=6658
📣 تهدید به بمبگذاری در یک هواپیمای ایران، فرودگاه هامبورگ را تعطیل کرد
▪️ رویترز گزارش داده پلیس فدرال آلمان خبر داده: «امروز ایمیلی ناشناس به فرودگاه هامبورگ از احتمال بمبگذاری در یکی از هواپیماهای ورودی به این فرودگاه خبر داده است. هواپیمایی که از مقصد تهران به هامبورگ رفته بود.
▫️این تهدید بمبگذاری سبب شد تا همه پروازها و فرودها را به حالت تعلیق درآورند و باعث ایجاد اختلال در عملکرد فرودگاه هامبورگ شود.
▫️این هواپیمای درگیر در این تهدید به سرعت در منطقه ویژه ایزوله شد. بررسیهای امنیتی بر همه مسافران و خدمه اعمال و بازرسی کامل هواپیما و چمدان ها انجام شد و بمبی پیدا نشد و فرودگاه حالا به حالت عادی برگشته است.»
دره ستارگان قشم
🏔این دره ۲ میلیون ساله یکی از منحصر به فردترین جاذبه های طبیعی ایران به شمار می رود
🌪بومیهای قشم معتقد هستند روزگاری ستارهای با قلب جزیره برخورد کرده و این دره زیبا را پدید آورده.
گردش هوا و تولید صدا در دره ستارگان باعث شده تا بسیاری از بومیان شبهای این دره را محل رفت و آمد ارواح بدانند و از رفتن به آن هنگام شب خودداری کنند.
اتحادیه جهانی کشتی محمدعلی گرایی را تعلیق کرد
عاقبت پرتاب بطری!
🔹در مبارزه حساسِ محمدرضا گرایی با حریف ژاپنی در مسابقات جهانی کشتی ۲۰۲۳ بلگراد، در حالی که نتیجه مساوی دنبال میشد، یک بطری آب به تشک پرتاب و مانع از اجرای فن از سوی کشتیگیر ژاپنی شد.
🔹ژاپنیها نسبت به پرتاب بطری به تشک معترض شدند و اعتقاد داشتند این اقدام منجر به عدم اجرای فن از سوی کشتیگیرشان و تغییر نتیجه شده است. آنها محمدعلی گرایی برادر بزرگتر محمدرضا را پرتاب کننده بطری به تشک معرفی کردند.
🔹در پی این اتفاقات، اتحادیه جهانی کشتی (UWW) محمدعلی گرایی را به حالت تعلیق درآورد و اکنون فدراسیون باید دفاعیهاش را به UWW ارسال کند. /
🔻20مهرماه بازدید آرامگاه حافظیه رایگان خواهد شد
✅باتوجه به گرامیداشت یادروز حافظ، آرامگاه روزپنج شنبه 19مهر از ساعت 17تعطیل خواهد بود و در روز 20مهر ماه بازدید برای عموم رایگان خواهد بود.
https://eitaa.com/khanebahari
🔻بانو سعادت مؤسس بیمارستان آنکولوژی امیر درگذشت
🔰آن مرحوم فرزند خود را در سال ۱۳۶۶ بر اثر بیماری #سرطان از دست داد که همین مسئله موجب شد تا بیمارستانی به یاد فرزندش بنیانگذاری کرد.
#خانه_بهاری
#سرطان
https://eitaa.com/khanebahari
🔻خانواده مهمترین اساس جامعه است که پرداختن به آن نیاز به سرمایهگذاری دارد؛
✅طرح خانواده متعالی که در سند مهندسی فرهنگی استان فارس آمده در سال۱۳۹۸ تصویب شده است.👇👇
https://khanebahari.ir/?p=6640
🆔
https://eitaa.com/khanebahari
روزنامه تایمز اسرائیل:
🔹ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای لشکرکشی زمینی است که چندین ماه در نوار غزه ادامه خواهد داشت.
5.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥توضیح یک زن عبری زبان در شبکه ۱۲#عبری که نیروهای مقاومت وارد خانه شدند و گفت ما مسلمان هستیم....
🔹به آنها گفتم من دو بچه دارم، به انگلیسی به من گفتند نگران نباش ما مسلمانیم و به شما آسیب نمی رسانیم!
#صهیونیست
#فلسطین
#خانه_بهاری
🆔
https://eitaa.com/khanebahari
اعلام شرایط بازنشستگی با ۱۰ سال سابقه
🔹معاون اسبق بیمهای سازمان تأمین اجتماعی دربارۀ شرایط بازنشستگی با کمتر از ۱۰ سال سابقه بیمهپرداز گفت: بازنشستگی بیمهشدگان با کمتر از ۱۰ سال سابقه شرط سنی وجود دارد که برای مردان ۶۰ سال سن اعلامشده است.
اطلاعات کامل طرح👇👇👇👇
https://khanebahari.ir/?p=6668