eitaa logo
خانه‌ بهاری
170 دنبال‌کننده
2.5هزار عکس
502 ویدیو
9 فایل
پایگاه خبری تحلیلی خانه بهاری | رسانه تحلیلی خانواده ارتباط با ادمین : @khanebahari_admin پایگــاه خبـــری : https://khanebahari.ir/
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️یارانه نقدی ۳ میلیون نفر مجدد برقرار شد 🔸معاون اقتصادی وزیر کار: از مجموع حدود ۸.۵ میلیون نفری که در دهک ۱۰ بودند و یارانه نقدی آنها حذف شده بود، پس از اعتراض، یارانه حدود ۳ میلیون نفر آنها مجدد برقرار شد.
آغاز فروش خودروهای وارداتی برای متقاضیان جدید به زودی / دیگر وجهی بلوکه نمی شود 🔹مدیر سامانه یکپارچه خودروها از آغاز فروش خودروهای وارداتی از محل مازاد به متقاضیان جدید در آینده نزدیک خبر داد و تاکید کرد که شرایط ثبت‌نام همچون سابق است اما دیگر نیازی به بلوکه کردن وجه در حساب وکالتی وجود ندارد.
بازگشت فسفر به آسمان غزه 🔹جنگنده‌های رژیم صهیونیستی با بمب‌های فسفری منطقه الفالوجا در شمال نوار غزه را بمباران کردند. 🔸آتش بس ۷ روزه نوار غزه بدون اعلام تمدید آن پایان یافته است.
رسول اکرم (ص) می فرمایند: اِنّى لَم اُبعَث لَعّانا وَ اِنّما بُعِثتُ رَحمَةً من پیامبر نشده‏ ام که لعن و نفرین کنم، بلکه مبعوث شده‏ ام تا مایه رحمت باشم.
وزیر آموزش پرورش: پاداش پایان خدمت فرهنگیان پرداخت می شود وزیر آموزش و پرورش: 🔹پرداخت پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته را پیگیری می‌کنیم. 🔹سازمان برنامه و بودجه قول داده‌ است که مشکلات را به‌زودی حل کند.
♦️گروگان‌گیری در خیابان خبرنگار شیراز؛ گروگان‌ آزاد شد 🔸ساعتی پیش یک مورد گروگان‌گیری در خیابان خبرنگار شیراز به مرکز پلیس شیراز اطلاع‌رسانی شد. 🔸با ورود تیم‌های عملیاتی رهایی گروگان پلیس مرکز استان فارس، مأموران موفق به رهایی گروگان و دستگیری گروگان‌گیر که گویا یک سارق سابقه‌دار بوده است، شدند. گروگان‌گیر به همراه گروگان به سمت یکی از استان‌های جنوبی در حال حرکت بود اما با عملیات موفقیت‌آمیز پلیس فارس در تنگ ابوالحیات متوقف شدند.
12.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دستگیر گروگانگیر خیابان خبرنگار شیراز پلیس استان فارس اعلام کرد: ساعتی پیش یک مورد گروگان گیری در خیابان خبرنگار شیراز به این مرکز اطلاع‌رسانی شد. با ورود تیم‌های عملیاتی رهایی گروگان پلیس مرکز استان فارس،مأموران موفق به رهایی گروگان (یک خانم جوان) و دستگیری گروگان‌گیر سابقه‌دارشدند.
🔻جزیره شگفتی‌ها و عجایب طبیعی، قشم 🔰در جزیره زیبای قشم می‌توانید شاهد بسیاری از عجایب طبیعت مثل دره ستارگان، غار نمکدان، جنگل‌های حرا و کوچ پرندگان مهاجر باشید.
پرداخت سقف ۴ میلیون تومانی به هر خانوار تا شب یلدا دولت از ۲۰ آذر تا پایان ماه دو واریزی برای خانوارها دارد. یارانه نقدی که به صورت ماهانه و هر ماه پرداخت می‌شود و سود سهام عدالت. 🔰یارانه نقدی برای هر فرد بین ۳۰۰ تا ۴۰۰هزار تومان براساس دهک درآمدی فرد متفاوت است. 🔻در طرفی دیگر مقرر شده سود سهام عدالت نیز تا پایان آذر ماه واریز شود. مبلغ این سود نیز برای افرادی که سهام ۵۰۰هزار تومانی دارند، احتمالا ۶۰۰هزار تومان است. یعنی یک خانواده ۴نفره، ۲میلیون و ۴۰۰هزار تومان دریافت خواهد کرد.
گزارش تسنیم از ماجرای دستگیری تتلو در ترکیه خواننده پر حاشیه به دنبال اقامت آمریکاست؟ 🔹به دنبال انتشار اخباری در فضای مجازی مبنی بر دستگیری امیر حسین مقصودلو معروف به تتلو با شکایت کنسولگری ایران در ترکیه، خبرگزاری تسنیم نوشت: تتلو روز گذشته به دلیل تشنجی که در کنسولگری ایران در ترکیه ایجاد کرده از سوی پلیس ترکیه به بازداشتگاه منتقل شده است. 🔹مقصودلو به تازگی پاسپورت جدید دریافت کرده، اما با پاسپورت پانچ شده و قدیمی خود به فرودگاه رفته و خواستار بازگشت به کشور بود که این موضوع نشان میدهد، او نه برای بازگشت به ایران، بلکه برای حاشیه‌سازی و جذب بیشتر دنبال کننده و به تبع آن گرفتن تبلیغات دست به این کار زده است. 🔹همچنین باید گفت که مقصودلو اخیراً بخش اعظم دارایی خود را در یک کلاهبرداری از دست داده و تلاش او برای گرفتن آگهی چند برابر شده است. 🔹از سوی دیگر شنیده ها حکایت از آن دارد که مقصودلو پاسپورت خود را برای سفر به آمریکا و اقامت در این کشور به کنسولگری آمریکا در استانبول تحویل داده است. 🔹وی در حال حاضر در بازداشت به سر می برد، اما به دلیل نداشتن شاکی خصوصی احتمالاً به زودی آزاد خواهد شد.
♦️درآمد ثروتمندترین‌های ایران ماهانه چقدر است؟ 🔸یکی از سوالاتی که احتمالا ذهن بسیاری از افراد را درگیر می‌کند، این است که ثروتمندترین افراد ایران ماهانه چقدر دریافت می‌کنند؟ برای پاسخ به این سوال می‌توان به سراغ دهک های درآمدی رفت. بر این اساس افراد در ۱۰دهک مختلف تقسیم بندی می‌شوند که دهک اول فقیرترین و دهک دهم ثروتمندترین دهک محسوب می‌شود. 🔸دهک دهمی ها افرادی هستند که درآمد سالیانه آنان بیش از ۲۸۰میلیون تومان باشد. یعنی اگر ماهانه ۲۳میلیون درآمد داشته باشید، از ۹۰درصد افراد در ایران ثروتمندتر محسوب می‌شوید. در سمتی دیگر در خصوص صدک های مختلف درآمدی نیز آماری وجود دارد و براساس آمار مرکز آمار، اگر درآمد سالانه بیش از ۴۲۹ میلیون تومان باشد، شما در صدک بالای جامعه قرار خواهید داشت. در واقع اگر درآمد ماهیانه شما بالای ۳۵میلیون تومان باشد، از ۹۹درصد افراد ثروتمندتر خواهید بود. https://eitaa.com/khanebahari
♦️بازداشت زن و شوهر قاتل در داراب 🔹سرهنگ حمید افرامن،سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس گفت: ۱۷ مهرماه امسال در پی وقوع یک فقره قتل همراه با سوزاندن جسد مقتول در یکی از محله‌های شهرستان داراب، بررسی و موضوع جهت شناسایی و دستگیری قاتل به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت. 🔹وی افزود: کارآگاهان پلیس داراب در بررسی‌های اولیه مطلع شدند که قاتل به همراه همسرش مقتول را به یکی از محله‌های این شهرستان انتقال و پس از بستن دست و پا‌های وی، او را آتش زده و به قتل می‌رسانند. 🔹سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس فارس ادامه داد: ماموران پلیس آگاهی داراب از همان لحظات اولیه تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند در کمتر از ۵۰ روز قاتل ۲۹ ساله به همراه همسر ۲۳ سالهاش را شناسایی و آنان را در یکی از بخش‌های این شهرستان در مخفیگاهشان دستگیر کنند. 🔹 متهمین در بازجویی اولیه علت و انگیزه قتل را اختلافات شخصی عنوان کردند. /پلیس فارس https://eitaa.com/khanebahari