جمعه ۱۱تیرماه مصادف با شهادت آیت الله صدوقی سومین شهید محراب به دست منافقین (۱۳۶۱)
#شهید_محراب
#مناسبت_هفته
📝 معرفی کوتاه شهید صدوقی شهید محراب؛ مناسب برای بین الصلاتین
۱. زندگینامه شهید ایت الله صدوقی(ره):
ایت الله صدوقی، در هشتم صفر 1327 (ه . ق) در شهر یزد متولد شد.ایت الله صدوقی، دروس ابتدایی را در مکتب خانه، به پایان رساند. وی در 22 سالگی (1349) به قم هجرت کرد و به دلیل فضایل اخلاقی و امانتداری به سرعت مورد توجه بسیاری قرار گرفت. در قم از محضر ایات عظام؛ عبدالکریم یزدی، سید صدرالدین صدر، محمد تقی خوانساری، محمد حجت کوه کمره ای بهره برد. معظم له امر تحصیل و تدریس را در اولویت قرار داد و لذا به یکی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم مبدل گردید. از جمله بزرگانی که از محضر او خوشه چینی کردند می توان از ایات عظام و بزرگانی چون فاضل لنکرانی، شهید قدوسی، شهید مطهری، محمد تقی جعفری، احمد جنتی و سیدهاشم رسولی محلاتی یاد کرد.
۲. در سنگر جهاد
شهید صدوقی رحمه الله مبارزه را از دوران رضاخان اغاز کرد؛ عصری که شاه عزم خود را برای نابودی حوزه علمیه قم جزم کرده بود . با ورود امام خمینی رحمه الله به صحنه، مبارزات شهید صدوقی هم شدت بیشتری یافت . او از فداییان اسلام، مسلمانان لبنان و امام موسی صدر حمایت می کرد .
در بهمن ماه سال 1330 همزمان با رحلت اقا شیخ غلامرضا فقیه خراسانی، با درخواست مردم و توصیه امام رحمه الله، به یزد رفت و دامنه مبارزاتش را گسترش داد . این امر باعث شد تا مردم یزد و شهرهای مجاور به صحنه مبارزه علیه حکومت پهلوی کشانده شوند و در وقایع پانزده خرداد و مبارزه با مظاهر فساد و تمدن منحط غربی، کشف حجاب، تبدیل تاریخ شمسی به شاهنشاهی، جشنهای هنر و . . . حضوری موثر داشته باشند . شهید صدوقی هر از چند گاهی به تبعیدیان سر می زد و از انها دلجویی می نمود.
پس از پیروزی انقلاب، به فرمان حضرت امام، معظم له به امامت جمعه یزد منصوب گردید . ایشان به اقدامات فرهنگی و عمرانی فراوانی دست زد که می توان به تعمیر 18 مسجد، تاسیس و تعمیر 19 مدرسه علوم دینی، تاسیس سازمانهای خیریه و بنیاد صدوق قم به مساحت 220 هزار متر مربع و . . . اشاره نمود .
وی به دلیل تاثیرگذاری فراوان در جریان انقلاب، به شدت مورد خشم دشمنان انقلاب قرار داشت و چند بار نیز مورد سوء قصد قرار گرفت . سرانجام در رمضان سال 1360 (ه . ش) بعد از نماز پرشکوه جمعه، مورد حمله منافقی سیاه دل قرار گرفت و در سن 75 سالگی شربت وصال محبوب را سرکشید.
۳. ویژگیهای اخلاقی:
برای اصلاح کار مردم، و رفع احتیاجات انها، کمتر به استراحت می پرداخت و در صورت خستگی حتما سفارش می کرد در صورتی که فردی برای دیدار امد، او را از خواب بیدار کنند. تمام مردم را می پذیرفت و امور انها را به لطف و محبت اصلاح می کرد و صحبت کردنش گرم و برخوردش با اشخاص، همراه با کمال تواضع بود. به خاطر همین، همه افراد بدون اختیار به انجام اوامرش می پرداختند.
بالاتر از همه خصایص اخلاقی ایشان، تقوا و اهتمام به عبادات بود. وی همان طور که روزهای خود را در اختیار مردم می گذاشت و در اصلاح امور مردم می کوشید، شبهایش را با خداوند خلوت می کرد. شاید اغراق نباشد، اگر گفته شود که از اول جوانی تا شب اخر عمرشان، نماز شبشان ترک نشد. بسا می شد که تا یک ساعت بعد از نصف شب برای اصلاح کار مردم گرفتار بود و بعد می خوابید و ظرف یک ساعت باز بیدار می شد و نماز شب و روابط معنوی با خدا را حفظ می کرد.
این چنین بود که توفیق فوق العاده ای شامل حال ایشان شده بود و ایشان در زندگی این همه موفقیت پیدا کردند؛ موفقیتهایی مانند عمران و ابادی، دستگیری مستضعفان، خدمت به مردم که ازبهترین کارهای مومنین به حساب می امد.
#شهید_محراب
#مناسبت_هفته
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
#ببینیم
🎥 مستند محرمان محراب - شهید آیتالله محمد صدوقی
📌 لینک مستند
https://aparat.com/v/b95Vl
📣"مناسب برای پخش در مساجد سطح کشور"
#شهید_محراب
#مناسبت_هفته
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
#بدانیم
📕سیره رفتاری آیت الله صدوقی با جوانان مسجدی
📖 آیت الله صدوقی که در سن 45 سالگی به یزد بازگشت، نسبت به جوانان رویکردی مثبت داشت به گونه ای که در اندک زمانی پس از ورود، مسجد حظیره برخوردار از یک نماز جماعت با صفهای مملو از جوانان شد . گاهی جوانان در ایام امتحانات برای درس خواندن به مسجد می آمدند; البته به مقتضای شور جوانی، سر و صدا می کردند و این بر برخی نمازگزاران گران می آمد; لذا نامه ای به آیت الله صدوقی نوشتند که «مسجد خانه خداست نه جای بی ادبی، فکری به حال این جوانها بکنید که به مسجد نیایند .» آیت الله صدوقی رحمه الله به شدت از این طرز تفکر ناراحت شد و گفت: «بگذارید جوانها با مسجد انس بگیرند و آشنا شوند . مسجد که فقط برای کهنسالان و بازنشستگان نیست . اینها امید کشورند . روزی می آید که اینها چرخ عظیم اجتماع را به حرکت در می آورند .»
طولی نکشید که الفت او با جوانان بیشتر شد و سه شنبه شبها جلساتی با حضور 50 الی 60 جوان پیرامون مسایل دینی و اجتماعی شکل گرفت . طبق گزارشهای ساواک - معمولا - مبارزین اطراف وی از جوانان بودند .
شهید صدوقی، صداقت محراب، صص 93 - 94 .
#شهید_محراب
#مناسبت_هفته
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
📋 فهرست مطالب منتشر شده در موضوع:
⬅️ ⬅️ #شهید_بهشتی ➡️ ➡️
🔹منبرکوتاه با موضوع "خاطرهای از شهید بهشتی و امام خمینی"
https://eitaa.com/khaneh_emam/483
🔸نماهنگ «مظلوم انقلاب» روایت حضرت آیتالله خامنهای از جایگاه و خدمات و برجستگیهای شهید مظلوم آیتالله دکتر بهشتی
https://eitaa.com/khaneh_emam/485
🔹ده فرمان تشکیلاتی شهید مظلوم بهشتی
https://eitaa.com/khaneh_emam/486
#بدانیم
… قدر مساجد را بدانیم؛ قدر جلسات مذهبى را بدانیم. و مسجد مورد بىاعتنایى قرار نگیرد. من با روحانیونى که در یک ادارهاى مشغول کار مىشوند، در حالى که پیشنماز فلان مسجد هم هستند، مخالفم؛ چون یک روز در هفته، دو روز در هفته، سه روز در هفته براى اقامهى نماز جماعت به مسجد نمىروند. مىگوییم چرا؟ مىگوید گرفتار شدم؛ سرم شلوغ بود. یا مىرود نماز، ولى دیر مىرود؛ مردم در صف جماعت منتظر نشستهاند؛ حالا آقا بعد از مدتى دوان دوان مىآید؛ گاهى یک کیف سامسونت هم دستش است! من با این روش موافق نیستم. پیشنماز مسجد، باید مسجد را خانهى خود، جایگاه خود و ادارهى خود بداند؛ وقتى وارد مسجد شد، «کالسّمک فى الماء» باید باشد؛ احساس کند که اینجا جاى اوست و عجلهاى براى بیرون رفتن از مسجد نداشته باشد؛ این درست است. جلسات مذهبى هم همین طور است. البته در درجهى اول مسجد، بعد هم در درجهى بعد، جلسات مذهبى و عُرفیات فراوانى که ما در این زمینه بحمداللَّه داریم. این اولین وظیفهى ماست و این را باید قدر بدانیم …
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار روحانیون استان سمنان ۱۳۸۵/۰۸/۱۷
#امام_تراز
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
#امام_تراز
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
💠 امام صادق علیه السلام «عید الله الاکبر» نامیدش و رسول خدا(ص) فرمود «يَومُ غَديرِ خُمٍّ أفضَلُ أعيادِ اُمَّتي»
📝 غدیر خُم روز عهد و پیمان است با پروردگار محمد(ص) که دست از دامان حبیبش علی(ع) برنداریم و عاشقانه و عارفانه قدم جای قدمش گذاریم.
🎊 اقامه این عید و جشن گرفتن آن، فرصتی است برای همدلی و اقامهی حق در جامعه اسلامی.
📍 کانال خانه امام در نظر دارد پروندهی ویژه مناسبتی خود را به ایام الله دههی ولایت و امامت اختصاص دهد و در روزهای دوشنبه و چهارشنبه با پیشنهاد و تجمیع ایدههای برگزاری هر چه بهتر #جشن_امامت_و_ولایت به ائمه جماعات و مجاهدین فرهنگی، نقشی در این شادی اهل بیت علیهم السلام ایفا نماید.
💭 ایده اول
📽 اکران پویانمایی
#جشن_امامت_و_ولایت
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
📽 لینک پویانمایی "پرده آخر"
۱. قسمت اول
https://www.aparat.com/v/xGing
۲.قسمت دوم
https://www.aparat.com/v/KRg4y
۳.قسمت سوم
https://www.aparat.com/v/2FPQ4
۴. قسمت چهارم
https://www.aparat.com/v/QEcwn
۵. قسمت پنجم
https://www.aparat.com/v/47rhA
#جشن_امامت_و_ولایت
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f