مناسبتهای این هفته:
۳ خرداد:
سالروز فتح خرمشهر و روز مقاومت
۶ خرداد مصادف ۱۵ شوال:
شهادت حضرت حمزه علیه السلام و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام
درس ها و عبرت های فتح خرمشهر.mp3
1.2M
#بشنویم
منبر دو دقیقهای با موضوع "درس ها و عبرت های خرمشهر"
به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر و روز مقاومت
سوم خرداد روزی است که خرمشهر آزاد شد. این روز جزو ایام الله بود.
آزادسازی خرمشهر هم برای ما درس است هم عبرت. در جریان آزادسازی خرمشهر و هشت سال دفاع مقدس، دو تفکر حاکم بودند.
یک تفکر بنی صدری بود که همه چیز را بر پایه مذاکره با دشمن می دید. می گفت نیازی نیست ما مقاومت کنیم. چالش هزینه دارد. بیایید سازش کنیم.
تفکر دیگر، تفکر شهدا و رزمنده ها بود.
مثل امروز ثابت شد که تفکر سازشکار جواب نمی دهد. اگر قرار بود دفاع مقدس ما پای میز مذاکره حل شود تا همین الان ما باید می جنگیدیم.
ما در فتح خرمشهر نشان دادیم که با مقاومت بود که پیروز شدیم. با چالش بود که پیروز شدیم نه با عقبگرد و عقب نشینی.
این درسی برای همیشه تاریخ جمهوری اسلامی هست و خواهد بود. شعار بنی صدر این بود، می گفت ما زمین بدهیم زمان بگیریم.
کجا زمان می گیریم؟ می گفت پای میز مذاکره آن را حل می کنیم. تا زمانی که بنی صدر بود حتی یک عملیات پیروز نشد. همه پیروزی ها بعد از بنی صدر اتفاق افتاد.
از زمانی که تفکر غرب گرا کنار رفت و تفکر کسانی که اهل جهاد، مبارزه، مقاومت، رشادت، شهید دادن و … بودند روی کار آمد، پیروز های ما هم از آن زمان شروع شد.
ان شالله خداوند شهدای هشت سال دفاع مقدس را با شهدای کربلا محشور کند.
تولید شده توسط "منبرک"
#مناسبت_هفته
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
ویژگی های شخصیتی حمزه ع و عبدالعظیم حسنی ع.mp3
13.41M
#بشنویم
سخنرانی حجت الاسلام دکتر ناصر رفیعی با موضوع "ویژگیهای شخصیتی حمزه (ع) و عبدالعظیم حسنی (ع)"
حمزه عموی بزرگوار رسول خدا (ص) به سیدالشهدا معروف است و این به آن دلیل است که در جنگ احد به شکل وحشیانه ای ایشان را به شهادت رساندند و مظلوم واقع شد. بنا بر روایات حمزه بسیار مورد توجه و عنایت رسول خدا (ص) هستند و در روز قیامت تنها چهار نفر با مرکب وارد می شوند که حمزه یکی از آنها است. علاوه بر ایشان، حضرت صالح سوار بر شتر(معجزه ی صالح)، رسول خدا (ص) سوار بر بُراق، امام علی (ع) سوار بر شتری بهشتی و حمزه سوار بر غضبا وارد خواهند شد. حمزه به خاطر شخصیت والایش در زمره ی این شخصیت های برجسته قرار گرفته است. بیشتر اولیاء و انبیاء الهی از او به نیکی یاد کرده اندو این شأن و درجه ی او را می رساند.
ایشان و حضرت عبدالعظیم حسنی که از نوادگان امام حسن مجتبی (ع) هستند خصوصیات مشترکی دارند که برای نمونه به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:
۱. ولایت پذیری
۲. دفاع از دین
این دو بزرگوار در هر شرایطی از دین خود دفاع کرده و در این امر استقامت داشتند. امام هادی (ع) همواره عبدالعظیم حسنی را در کنار خود جای می داد و به او احترام می گذاشت.
بنا بر روایات دین داری در دوره ی آخر الزمان مانند نگه داشتن گلوله ی آتش در دست است و این دشواری دین داری را می رساند.
۳. هر دو برای دین خود هجرت کردند.
۴. هر دو مورد تأیید ائمه (ع) هستند.
۵. زیارت هر دو این بزرگواران به ما سفارش شده است.
#حمزه_سیدالشهدا
#عبدالعظیم_حسنی
#مناسبت_هفته
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/37388944
#بدانیم
🔸 به مساجد باید خیلی اهتمام بشود. من به این سنت پیشنمازی، خیلی معتقدم. شاید بعضیها هم واقعاً قبول نداشته باشند؛ اما خود من چون مدتها پیشنماز بودهام و پیشنمازی کردهام، میدانم که پیشنمازی، چهقدر کار خوب و مؤثر و پُرفعالیت و پُرتلاشی است. غالباً کسانی که پیشنمازی نکردهاند، نمیدانند پیشنمازی یعنی چه. بعضیها هم که در مسجد نمازی خواندند و فوری بیرون دویدند و دنبال کار دیگری رفتند، آنها هم طعم پیشنمازی را نمیفهمند.
🔹 پیشنمازی، یعنی آدم مسجد را واقعاً محل کار خودش بداند؛ قبل از وقت، حتّی قبل از دیگران، به آنجا برود؛ اوضاع مسجد را ببیند؛ اگر اشکالاتی در وضع ظاهری مسجد هست، برطرف کند؛ سجادهاش را پهن نماید؛ منتظر مردم بماند که بیایند؛ با یکیکِ افرادی که میآیند، تا آنجایی که میتواند، تماس بگیرد؛ به آنها محبت بکند؛ از آنها احوالپرسی نماید؛ اگر مشکلی دارند، در آن حدی که برایش میسور است، برطرف کند، نه اینکه پادوی کارهای خدماتی مردم بشود - در بعضی از مساجد، چنین چیزهایی وجود دارد که قطعاً غلط است - در آنجا بنشیند، مردم به او مراجعه بکنند، درددل بکنند، خودش را بر مردم عرضه کند، در معرض مراجعات مردم قرار بدهد؛ نماز را که تمام کرد، برای مردم مسأله و تفسیری بگوید، حرفی بزند و بلند شود، بیرون برود؛ یعنی اینطور، ساعتی از وقت خودش را در اینجا صرف بکند.
🔸 به نظر من، اینطور پیشنمازی، یک فرد خیلی مفید و مؤثر و بابرکت و جلبکنندهی عواطف است. در سایهی چنین پیشنمازی ای است که وقتی او به آن کسانی که با مسجدش سروکار و رفتوآمد دارند؛ حتّی کسانی که وقت هم نمیکنند به مسجد بروند، اما دورادور میدانند و از دیگران شنیدهاند که این آقا، چه آقای خوبی است، اشاره کند که فلان کار باید انجام بگیرد، نه بودجه میخواهد، نه قدرت قانونی میخواهد و نه بخشنامه لازم دارد؛ آن کار طبق نظر و گفتهی او انجام خواهد گرفت.
بیانات رهبری در دیدار اعضای شورای مرکزی نمایندگان ولىّ فقیه در دانشگاههای کشور - ۱۳۶۹/۰۷/۰۸
#امام_تراز
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
#امام_تراز
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
#شبهه ۲
❌ همه ی مسئولین مثل هم هستند و هیچ کدام به فکر مردم نیستند!
مخاطب از جریانات سیاسی مختلف و شخصیت های مختلف ناامید شده و آنها را کارآمد و دلسوز مردم نمی داند لذا دلیلی برای شرکت در انتخابات نمی بیند و اشتیاقی برای مشارکت ندارد!
#مشارکت_حداکثری
مدل اول پاسخگویی به #شبهه ۲
می توان با بیان دستاوردهای 40 ساله انقلاب و استفاده از منابعی مانند کتاب صعود چهل ساله پاسخ هایی ارائه کرد.
نقدی که به این مدل پاسخگویی وجود دارد:
صرف بیان دستاوردها می تواند پیشرفت نظام را نشان بدهد که اعم از دولت و غیر دولت است ، اگر هم خدماتی از دولت های قبل را ثابت کند، میگویند اینها باعث برطرف شدن مشکلات نبوده و باز هم شبهه ی اینکه نامزدها همه مانند هم هستند رفع نمی شود.
#مشارکت_حداکثری
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
مدل دوم پاسخگویی به #شبهه ۲
اصلح نبودن منتخبین با وجود اصلح
می توان گفت مشکل از اینجاست که افراد منتخب ملاک های لازم را نداشته و اصلح نبوده اند در حالی که فرد اصلح در بین کاندیداها بوده و در این انتخابات افراد مناسبی برای ریاست جمهوری هستند که کارنامه درخشانی دارند و ملاک ما برای انتخاب باید حال فعلی افراد باشد.
#مشارکت_حداکثری
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f
مدل سوم پاسخگویی به #شبهه ۲
معرفی فرد اصلح
می توان الگوسازی کرد؛ مثلا رئیس جمهورهایی که دلسوز مردم بوده اند مثل امام خامنه ای و شهید رجایی معرفی شوند و خصوصیات بارزشان ذکر شود، سپس خصوصیات مشترک نامزدهای این دوره با آن ها تطبيق شود تا این ذهنیت از بین برود.
#مشارکت_حداکثری
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
دعوتید به "خانه امام"
https://eitaa.com/joinchat/3738894447C8f37fe211f