بسته محتوایی «پیشوای صادق» ویژه ی شخصیت امام صادق (ع) :
📚کتاب
📝منبر مکتوب
🛣اینفوگرافیک
📣منبر صوتی
🖼پوستر نمایشگاهی
📀نرم افزار
🔹و...
👈جهت مشاهده و دریافت محتوا به آدرس زیر مراجعه نمائید ؛
🌐https://bastefarhangi.ir/pishvayesadegh
#امام_صادق
#پیشوای_صادق
#بسته_فرهنگی
📚بسته فرهنگی
(سامانه انتشار محتوای تشکل فراگیر تبلیغ گروهی طلاب)
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
#آموزش_سواد_رسانه_ای_۵
#پیام_رسان_ها
🔹ویژگی های کلیدی شبکه های اجتماعی
• افراد میتوانند در این شبکهها پروفایلهای عمومی یا نیمهعمومی داشته باشند.
• میتوانند برای پروفایل خود، فهرستی از کاربران تنظیم کنند؛ فهرستی که مشخص میکند میل دارند با چه کسانی تعامل داشته باشند. این رابطهها در هر شبکه، نام خاص خود را دارد. مثلاً بعضی شبکهها از عنوان Friend و برخی دیگر از عناوینی مانند Contact و Fan , circleاستفاده میکنند.
• کاربران میتوانند فهرست ارتباطات خود و دیگران را مشاهده کنند.
🔹تعریف و ویژگی های کلیدی پیامرسان ها
پیامرسان به پلتفرمی در فضای آنلاین گفته میشود که در آن امکان گفتوگو و انتقال پیام بین دو یا چند نفر وجود دارد. امروزه، پیامرسانها به ابزارهای ارتباطی بسیار محبوبی در سراسر جهان تبدیل شدهاند؛ چون فضای ارتباطی سریع و راحتی را برای همۀ افراد فراهم میکنند.
اولین شبکۀ پیامرسان محبوب در ایران، یاهو مسنجر بود. پس از آن، وایبر پرطرفدار شد و در حال حاضر، تلگرام و واتساپ و ایتا از محبوبترین و پرکاربردترین شبکههای پیامرسان در ایران محسوب میشوند.
📍تفاوت شبکه اجتماعی و پیامرسان
اکنون که با هردوی این شبکههای ارتباطی آشنا شدیم، میخواهیم ببینیم که چه تفاوتی میان این دو وجود دارد.
🔸1- ارتباط فردی
در شبکههای پیامرسان، امکان شکلگیری ارتباطات فردی و حتی جمعی، راحتتر و سریعتر است. البته بسیاری از شبکههای اجتماعی نظیر اینستاگرام، لینکدین نیز فضای پیامرسانی مخصوص به خود را ایجاد کردهاند، اما به دلیل محدودیتهایی که دارند، هرگز نمیتوانند جای شبکههای پیامرسان را بگیرند.
🔸2- پاسخدهی دقیق و سریع
یکی از امکانات برجستۀ شبکههای پیامرسان این است که شما میتوانید در این فضا، برای سؤالات خود پاسخهای کاملتر و جزئیتر را دریافت کنید. در شبکههای اجتماعی، پاسخها عمدتاً کوتاه و بدون جزئیات است. برای مثال، هیچکس برای شما یک فایل PDF یا جزئیات یک نقشۀ ساختمانی را در شبکههای اجتماعی منتشر نمیکند. همچنین، علاوه بر مورد گفتهشده، سؤالات در شبکههای پیامرسان، سریعتر از شبکههای اجتماعی پاسخ داده میشوند.
🔸3- حفظ حریم شخصی
در شبکههای اجتماعی، حفظ حریم شخصی معنای چندانی ندارد، اما در شبکههای پیامرسان، اطلاعات عمدتاً بهصورت ایمن و خصوصی ارسال میشوند و به دلیل تجهیز پیامرسانها به رمزگذاری End-to-End، فقط شما و شخصی که با او در حال صحبت هستید، میتوانید محتوای پیامهای خود را ببینید. این درحالی است که برخی شبکه های اجتماعی مثل توییتر از آنجا که حریم خصوصی چندانی وجود ندارند و اغلب فعالیت های کاربر(غیر از چت های خصوصی در دایرکت) برای همگان قابل مشاهده است، به اتاق شیشه ای معروف هستند!
🔸4- ارتقای کسبوکار
نقش شبکههای اجتماعی را در ارتقای کسبوکارها نمیتوان نادیده گرفت. با وجود امکانات متنوع این شبکهها، صاحبان کسب و کارها این فرصت را دارند که برندینگ بهتری داشته باشند و کسبوکار خود را به بهترین شکل ممکن، به مخاطبان خود معرفی کنند. اما در کنار امکانات گستردۀ شبکههای اجتماعی، پیامرسانها هم نقش پررنگی را در کمک به کسبوکارها ایفا میکنند. برای مثال، به پشتیبانی از کسب و کارها و انجام روابط عمومی در این بسترها میتوان اشاره کرد.
🔸5- محدودیت ارتباطی
در شبکههای پیامرسان، شما قادر به برقراری ارتباط با تعداد محدودی از افراد هستید. اما در شبکههای اجتماعی این محدودیت وجود ندارد و شما با عموم افراد بهصورت گسترده در ارتباط هستید. درواقع شما به کمک شبکههای اجتماعی میتوانید با کل دنیا ارتباط برقرار کنید درحالیکه فعالیت در پیامرسان ها محدود به مخاطبین شما یا افرادی است که بواسطه دوستانتان در گروه های مشترک با آنها عضو شده اید.
🔸6- انتشار اطلاعات
در شبکههای اجتماعی بهصورت نامحدود و بدون واسطه امکان بهاشتراکگذاشتن اطلاعات فراهم است و شما میتوانید اطلاعات موردنظر خود را بهراحتی در اختیار عموم افراد قرار دهید. اما در فضای پیامرسانها، به دلیل مخاطبان محدود، این امکان برای افراد فراهم نیست.
#پیامرسان #شبکه_اجتماعی #سواد_رسانه #آموزش_سواد_رسانه_ای
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
44.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 به رغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد
🔹 رهبر انقلاب در مصاحبه با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب: فرهنگسازی کشور نیازمند کتاب است و بهرغم گسترش فضای مجازی، کتاب همچنان در جایگاه والای خود قرار دارد.
📚 #بهار_کتاب
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
🏴 وظيفهی كسانى كه مشرّف به شرف مذهب جعفرى هستند آن است كه در روز شهادت آن حضرت بپا خيزند و در هيئآت عزادارى به شوق زيارت آن قبر ويرانه كه كنز مخفى خدا در آن آرميده، بر سر و سينه زنند و به نالههاى جانسوز به ياد آن امام مظلوم و پيكر مسموم و مرقد مهدوم، مشمول دعاى آن حضرت شوند كه فرمود:
🤲🏻 «اللّهم ارحم الصّرخة التى كانت لنا.»
📄 بخشی از بیانیه آیت الله العظمی وحید خراسانی به مناسبت سالروز شهادت امام صادق (علیهالسلام)
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
هدایت شده از یَا رَفِیقَ مَنْ لا رَفِیقَ لَهُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔖منبر کوتاه 🔖
🎥#تصویری
🔅 چهار ذکر فوق العاده از امام صادق علیه السلام برای مواقع گرفتاری
🔰#استاد_عالی
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
#بایسته_های_امام_محله_شماره_۶
#بایسته_های_امام_محله
هیچ تبلیغی برای اسلام به اندازه ساختن یک جامعه کوچک نمونه اسلامی، نمیتواند نافذ و موثر باشد امروز تبلیغ ما هم، باید در خدمت ساختن جامعه نمونه قرار گیرد.
#شهید_بهشتی رحمت الله علیه
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
📍دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی:
✳️ راه نجات کشور در توجه عمیق به نماز و مسجد است
〽️ حجت الاسلام کشوری راه نجات کشور را نگاه عمیق داشتن به نماز و محل اقامه نماز دانست و تأکید کرد: طبق آیه شریفه وقتی زمام امور به دست ائمه اطهار(ع) بیفتد، آنها الگوی اداره جامعه را بر اساس صلاه پیش میبرند.
🔗 https://bonyadehedayat.com/31183/
➕ دیگر رسانهها
🔗خبرگزاری مهر
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
همسنگر عزیزم سلام
🔰اساسا ابزار راهبری باید مخاطبین خود را در چهار بُعد اندیشه، انگیزه، مهارت و رفع مانع کمک کند. اگر امام محله بخواهد جامعه خود را راهبری کند ابزار متنوع و متعددی در اختیار دارد. ابزاری نظیر؛
برگزاری کلاس های آموزشی، جشنواره، نمایشگاه، ایده بازار، همایش، نشستهای هم اندیشی، دورهمی های خودمانی (گعده)، کارگاه های مهارتی، ارائه کتاب، نشریات، درسنامه، سایت، برگزاری، مباحثه، سخنرانی، تدریس، نگارش بازدید از نمونه های موفق، جوایز، تسهیلات، تشویق، مشاوره، هویت بخشی، اجرای عملیات، ارزیابی، نرم افزارهای کاربردی (اپلیکیشن)، پادکست، مستند، سینمایی، عکس، نماهنگ، اردو
اما از میان انبوهی از ابزار از کجا باید شروع کرد؟ آیا ابزار وجود دارد که علاوه بر راهبری مخاطبین توان محور شدن برای سایر ابزار را داشته باشد؟
❇️ یک راهبر موفق شخصی است که بداند کی و کجا از چه ابزاری استفاده کند. همانگونه که امیرالمؤمنین (ع) در مورد نبی مکرم اسلام (ص) فرمودند: «طَبِيبٌ دَوَّارٌ بِطِبِّهِ قَدْ أَحْكَمَ مَرَاهِمَهُ وَ أَحْمَى مَوَاسِمَهُ يَضَعُ ذَلِكَ حَيْثُ الْحَاجَةُ إِلَيْهِ مِنْ قُلُوبٍ عُمْيٍ وَ آذَانٍ صُمٍّ وَ أَلْسِنَةٍ بُكْمٍ مُتَتَبِّعٌ بِدَوَائِهِ مَوَاضِعَ الْغَفْلَةِ وَ مَوَاطِنَ الْحَيْرَةِ» ترجمه: طبيبى است كه همراه با طبّش در ميان مردم مىگردد، مرهمهايش را محكم و آماده ساخته، و ابزارهايش را براى سوزاندن زخمها داغ نموده، تا هر جا لازم باشد: در زمينه دلهاى كور، و گوشهاى كر، و زبانهاى لال به كار گيرد. دارو به دست به دنبال علاج بيماريهاى غفلت، و دردهاى حيرت است.
❇️ ابزار پایه ابزاری است که امام محله بتواند علاوه بر اینکه از طریق آن تعالی مخاطب را رقم بزند، بتواند به وسیله آن تشخیص دهد که چه ابزار دیگری را نیز به کار گیرد.
به نظر می رسد دورهمی های خودمانی یا همان «گعده» چنین نقشی داشته باشد. زیرا در گعده این امکان وجود دارد که بهمرور زمان و با بهچالشکشیدن ذهن مردم، نقاط ضعف و قوت ایشان برای خودشان و امام شناخته شود. پس از تعیین این نقاط که نقاط نیاز و توانمندی هریک از فعالین مسجد است، امام به عنوان راهبر جمع قادر خواهد بود برای هر فردی نقشة تعالی و ارتقاء ترسیم کند و با بینش کامل ابزارهای مختلف را برای رشد او به خدمت بگیرد. به عبارت دیگر گعده میتواند مبداء و بستر تشخیص و بهکارگیری سایر ابزار برای مردم باشد.
امام گعده چگونه این فرآیند را محقق می کند؟ دربخشهای بعدی این مهم را بیشتر بررسی می کنیم.
با ما همراه باشید.
#گعده_محفل_تعالی_محله
#گعده_ابزار_پایه
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
بسم الله
چقدر زود گذشت...
از روایت گام اول نمایشگاه رسیده بودم به غرفه گام دوم انقلاب و نمایش فیلمی از انقلاب برای اینکه بدانیم کجا بودیم و کجا رسیدیم...
ارتباط حسی خوبی برقرار کرده بودند...
یکی پرسید حاج آقا رابط خوزستان کی بود؟ حاج آقا فرمودند: خودم، من اعلامیهها را میآوردم و خودم توزیع میکردم. قبل از انقلاب من خودم اعلامیههای امام رو میآوردم خوزستان...
لحظه به لحظهی فیلم مرور خاطرات بود برای ایشان...
جایی که رسیده بودیم به رحلت امام رحمتالله علیه خیلی سخت گذشت...
آیت الله موسوی فرد نماینده ولی فقیه خوزستان و امام جامعه هستند.
در روزهای سیل خوزستان تصاویر زیبایی از حضورشان بین مردم و همراهی و همدلی با ایشان زیاد به یاد داریم.
بعد از اتمام فیلم فرمودند چقدر زود گذشت این چهل سال. سکوت عمیقی کردند.
از سیر نمایشگاه راضی بودند و ایده حکمرانی ولایی با محوریت مسجد گویی حرف دلشان هست.
و در آخر فرمودن: مطابق مطالبات امامین انقلاب اگر مسجد به معنای واقعی کلمه فعال بشود و امام جماعت که امام یک مسجد است تبدیل بشود به امام محله، به تعبیر حضرت آقا در تمام مقدرات آن محله امام حضور داشته باشد، طبیعتاً مسجد میشود مسجد تراز انقلاب اسلامی. اگر مطابق این سرفصلهایی که دوستان دنبال میکنند و همین زحمات ارزشمندی که رفقا کشیدن واقعاً در میدان محقق بشود خیلی از مشکلات ما کاهش پیدا میکند.
📍http://Eitaa.com/snmir7
📍Instagram
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam
اینجا خانه من است
روایت بازدید سه ساعته رهبر انقلاب از سی و چهارمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
کتاب از شخصیت حضرت آیتالله خامنهای جدا شدنی نیست. رهبر انقلاب اسلامی ادامه شخصیت همان نوجوان هفت هشت دهه قبل است که محل انس و آرامشش با کتاب و کتابخانه آستان قدس رضوی گره خورده بود. خصوصیتی که با رفتن به مدرسه، طلبه علوم دینی شدن، ورود به عالم مبارزه، نماینده مجلس، رئیسجمهور و رهبر شدن و افزایش طبیعی مشغلهها نه تنها تضعیف نشده بلکه تقویت و مضاعف هم شده.
پس عجیب نیست که در مصاحبه انتهای بازدید از نمایشگاه بگویند همه نوع کتابی میخوانند، عجیب نیست همه و بهخصوص اهالی فرهنگ و هنر و رسانه را از بن دندان به پُرخوانی دعوت کنند.
و در نهایت هم عجیب نیست که حین بازدید از همین نمایشگاه با دکتر محمدعلی آذرشب استاد برجسته ادبیات عرب روبرو شوند و پس از معرفی و تقدیم یک کتاب عربی درباره فلسطین به نام «تل أبیب سقطت» از سوی وی، وقتی استاد نمایشگاه کتاب را جایی توصیف کرد که مورد تأیید و علاقه ایشان است، آقا به زبان عربی – همان زبانی که استاد ادبیات عرب با ایشان سخن گفته بود – پاسخ دهند: «اینجا خانه من و عشق من است!»
متن کامل روایت را از اینجا بخوانید
https://khl.ink/f/52829
به ما در #خانه_امام بپیوندید👇
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
@khaneh_emam