پادکست ویژه علمدار کربلا حضرت عباس علیه السلام، کاری از گروه دانش آموزی خانه نانو
در موکب مجازی عزاداران حسینی خانه نانو👇👇👇👇👇
هدایت شده از دختران عزادار حسینی
Voice 051.m4a
9.3M
کتاب حسین از زبان حسین 🖤
کاری از گروه دختران عزادار حسینی 🏴
@ya_roghayye
#خبر
📢دانشگاه تهران: ساخت نانوپوشش هوشمند بازدارنده خوردگی، خودترمیمشونده و دوستدار محیطزیست
محققان دانشکده فنی دانشگاه تهران توانستند با ارائه طرحی برای بهکار بردن یک پوشش هوشمند بر روی سازههای فلزی با جلوگیری از نیاز به جایگزینی زیرلایههای دارای پوشش آسیبدیده، اثر قابلتوجهی در کاهش هزینههای تولید و نگهداری فلزات و آلیاژهای پوشش دادهشده در صنعت ایجاد کنند.
برای این منظور پوششی هوشمند طراحی شده است که در صورت آسیبدیدگی، میتواند منطقه آسیبدیده را به طور هدفمند ترمیم نموده و واکنشهای خوردگی را کنترل نماید.
🔎https://news.nano.ir/81076
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢تولید نانوخوشهها با تقلید از زیستمولکولها
با تقلید از زیستمولکولها، محققان دانشگاه کرنل اقدام به تولید نانوخوشههایی کردند که دارای خواص کاتالیستی است.
محققان دانشگاه کرنل با تقلید از زیستمولکولها موفق به ساخت نانوخوشهها شدند. سیستمهای زیستی در هر شکل، اندازه و ساختار بهوجود میآیند. برخی از این ساختارها که در پروتئینها، RNA و DNA یافت میشوند از طریق فعل و انفعالات مولکولی پیچیده تشکیل میشوند که به سادگی با مواد معدنی قابل کپی کردن نیست.
🔎https://news.nano.ir/80953
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
استفاده از نانوسکوپ ایرانی در دانشگاههای برتر کشور
میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) شرکت نانو سیستم پارس در حال حاضر در دانشگاههای مختلف کشور نظیر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز استفاده می شود. میکروسکوپهای این شرکت به کشورهای بولیوی، پاکستان، ونزوئلا، کوبا و بولیوی نیز صادر شده است.
شرکت دانشبنیان نانوسیستم پارس یکی از تولیدکنندگان میکروسکوپهای نیروی اتمی و میکروسکوپهای تونلی روبشی در کشور است که قادر به تصویربرداری نانومقیاس از طیف وسیعی از نمونهها است.
🔎https://news.nano.ir/81160
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢استاندارد ملی برای ارزیابی ماندگاری خاصیت آبگریزی ایجادشده با استفاده از فناوری نانو در منسوجات تدوین شد
استاندارد «فناوری نانو – ارزیابی ماندگاری خاصیت آب گریزی منسوجات حاوی نانو مواد – روشهای آزمون» در هشتاد و هفتمین اجلاسیه کمیته ملی استانداردهای فناوری نانو مورخ دوشنبه ۳ شهریور ۱۳۹۹ تصویب و آماده انتشار شد.
خاصیت آبگریزی در منسوجات باعث میشود تا مایعاتی مانند آب، قهوه و .. که ممکن است بهصورت تصادفی بر روی پارچه و لباسها ریخته شود، بهسادگی برداشته و حذف شوند.
🔎https://news.nano.ir/81185
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢نانو واکسن ضدکرونا در مسیر دریافت تاییدیههای قانونی
دو واکسن ضدکرونا که در حال طی مراحل کارآزمایی بالینی هستند، احتمالا تا دو ماه دیگر تاییدیههای قانونی را دریافت کنند. در این واکسنها mRNA درون نانوذرات لیپیدی محاط شدهاست که با ورود به بدن موجب تولید نوعی پروتئین برای مقابله با کرونا میشود.
شرکت فیزر (Pfizer) بهصورت مشترک با شرکت بیونتک (BioNTech) اعلام کرد که هدف خود را برای آمادهسازی واکسن کووید ۱۹ تا ماه اکتبر قرار داده است تا بتوانند در این ماه واکسن برای بررسیهای قانونی به مراجع ذیصلاح ارائه دهند.
🔎https://news.nano.ir/81229
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
ثبت اختراع دستگاه تشخیص کرونا با نانو
شرکت آچیکو (Achiko) فایلهای مربوط به ثبت پتنت دستگاه تشخیص کرونا را پر کرده و در حال طی مراحل ثبت پتنت است. این شرکت از نانوذرات طلا و آنتیژن برای تشخیص کرونا استفاده کرده است.
شرکت آچیکو از آمادهسازی پتنتی برای ثبت اختراع خبر داد، پتنتی که در آن جزئیات مربوط به فناوری ساخت کیت تشخیص کرونا درج شدهاست. این دستگاه میتواند با هزینه کم و تنها با بررسی بزاق بیماری اقدام به تشخیص ویروس کووید ۱۹ کند.
🔎https://news.nano.ir/81225
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢پاکسازی نفت از اقیانوس با جاذب نانویی در سواحل جزیره موریس
پس از نشت نفت در سواحل جزیره موریس، یک استارتآپ نانویی که با ارسال جاذبهای نفت به منطقه، به پاکسازی آب دریا کمک کرد. این جاذب نانو میتواند ۸۶ برابر وزن خود نفت جذب کند و تا چندین بار قابل استفاده مجدد است.
شرکت لاگناین (Log ۹) برای کمک به تمیزکردن روغن و مشتقات نفتی از خاک، پدهای جاذب تولید و به بازار عرضه کرده است. در بیانیه این شرکت آمده است که لاگناین محصولات خود را به صنایع حمل و نقل، اسکلهها و شرکتهای نفت و گاز عرضه میکند.
🔎https://news.nano.ir/81227
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
دیجیتال کردن میکروسکوپهای TEM توسط شرکت دانشبنیان ایرانی
دکتر فرزاد حمدی از فناوران شرکت فناوری خلاء کهربا از پایان نصب و راهاندازی یک دوربین دیجیتال ویژه میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) در یکی از دانشگاههای داخل کشور خبر داد. پیش از این نیز بخش ثبت تصویر چندین میکروسکوپ TEM دیگر در کشور توسط این شرکت دیجیتال شده است.
در حال حاضر میکروسکوپهای الکترونی عبوری متعددی در کشور هستند که بیشتر این ادوات فاقد دوربین بوده و ثبت تصویر در آنها بهروشهای قدیمی نظیر استفاده از شیتفیلمهای قدیمی عکاسی انجام میشود که هم ثبت تصویر زمانبر بوده و هم مشکلات زیادی برای کاربر بههمراه دارد.
🔎https://news.nano.ir/81163
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 توافقنامهای برای توزیع کیتهای تشخیص طبی کرونا
یکی از شرکتهای تابعه کوانتوم متریالز که در حوزه ساخت نانومواد تخصص دارد، با انعقاد قراردادی امتیاز توزیع کیت تشخیص کرونای شرکت اینووا را در اختیار گرفت.
این کیتهای تشخیص طبی میتوانند نتایج را در همان روز مشخص کنند و از بهترین رهیافتهای آزمایش تعیین کووید ۱۹ هستند.
🔎https://news.nano.ir/81233
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 سامسونگ: عرضه نسل جدید تلویزیونهای حاوی نقاط کوانتومی در سال ۲۰۲۱
نسل بعدی تلویزیونها و نمایشگرهای حاوی نقاط کوانتومی شرکت سامسونگ احتمالا در سال ۲۰۲۱ به بازار عرضه میشود.
بازوی تولید نمایشگر شرکت سامسونگ اعلام کرد که این شرکت قصد دارد تا تولید پنلهای السیدی را متوقف کرده و تمرکز خود را روی تولید پنلهای QLED قرار دهد، پنلهایی که با سرمایهگذاری تقریبا ۱۱ میلیارد دلاری به بازار عرضه خواهند شد.
🔎https://news.nano.ir/81240
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 ابزار نانویی برای تشخیص کرونا از روی بازدم بیمار
با استفاده از آرایههایی از نانوذرات، دستگاهی ساخته شده که در آن از بازدم بیمار برای شناسایی آلودگی به ویروس کرونا استفاده میشود.
نتایج یافتههای محققان نشان داد که با استفاده از این دستگاه میتوان با دقت ۷۶ درصد کووید ۱۹ را شناسایی کرد و همچنین با دقت ۹۵ درصد میتوان کووید ۱۹ را از دیگر بیماریها و عفونتهای ریه تفکیک کرد.
🔎https://news.nano.ir/81242
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 برنامه تحقیق و توسعه برای استفاده از نانوکامپوزیتها در حوزه دریایی
توسعه فناوری تولید نانوکامپوزیتهای ویژهای بهمنظور استفاده در صنعت دریایی، ماحصل یک کار تحقیقاتی میان شرکت جی۶ متریالز و یک شرکت سنگاپوری است.
در طول این پروژه، جی۶ متریالز با موفقیت دو فرمولاسیون برای رزینهای تقویت شده با گرافن را بهمنظور تولید کامپوزیتهای دریایی حاوی الیاف کربنی و فایبرگلسها را ایجاد کرده است.
🌎 https://news.nano.ir/81238
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 پوشش نانوذرهای که مانع پوسیدگی دندانها میشود
با استفاده از پوشش حاوی نانوذرات سریم، میتوان مانع از اتصال باکتریها به دندان شد و در نتیجه پوسیدگی دندان را به حداقل رساند.
این گروه تحقیقاتی روشی ارائه کردند که با استفاده از آن، باکتریها به دندان نمیچسبند. در این پروژه از نانوذرات سریم استفاده شده است که میتواند رفتار کلسیم را در دندان تقلید کند.
https://news.nano.ir/81248🌐
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 ساخت داروی ضدالتهاب حاوی فولرن
یکی از شرکتهای فعال در حوزه دارو، با ترکیب سوپر فولرن و بتاگلوکان اقدام به ساخت دارویی برای مقابله با التهاب کرده است.
این دارو محصول سوپر فولرن لبز بوده که با ترکیب بتاگلوکان و سوپرفولرن ساخته شده است. بتاگلوکان یک ترکیب فعال زیستی بوده که بهمنظور حمایت از سیستم ایمنی بدن استفاده میشود و سوپر فولرن نیز نوعی ساختار نانومقیاس کربنی است. ترکیب این دو ماده منجر به ساخت محصولی شده که سیستم ایمنی بدن را فعال کرده و از اثرات التهابی کم میکند.
🌐https://news.nano.ir/81246
🆔 https://t.me/ISV_nano_product
🆔 https://eitaa.com/ISV_nano_product
#خبر
📢 ارزیابی نانودارویی که عوارض ریوی کرونا را کم میکند
در یک برنامه همکاری مشترک، چند شرکت دارویی در حال انجام کارآزمایی بالینی روی دارویی هستند که میتواند عوارض کووید ۱۹ روی ریه را کم کند. این دارو با استفاده از فناوری نانو توسعه داده شده است.
نگرانی زیادی درباره اثرات طولانیمدت ناشی از عفونت کووید ۱۹ وجود دارد. BIO ۳۰۰ یکی از روشهای درمانی است که موجب کاهش آسیبهای پیشرونده ریه میشود.
🌐https://news.nano.ir/81244
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 کدام کشورها با کیفیت ترین مقالات را در حوزه فناوری نانو منتشر کرده اند؟
در بین کشورهایی که بیشترین سهم از انتشارات فناوری نانو را در ۵ سال اخیر داشتند سنگاپور، استرالیا، عربستان و سوئیس به ترتیب بالاترین متوسط ارجاع به مقالات نانو را داشتند. موقعیت کشورهایی مانند هند و روسیه هم با توجه به تعداد مقالات نانوی آنها جای تامل دارد.
🌐https://news.nano.ir/81411
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔https://eitaa.com/khanehnano
#خبر
📢 طراحی ساختار کروی از جنس DNA برای تحریک سیستم ایمنی بدن
محققان با تازدن رشتههای DNA و ایجاد ساختاری شبیه به کره، ویروس عامل بیماری ایدز را شبیهسازی کردند و با این کار سیستم ایمنی را برعلیه این ماده تحریک کردند. این راهبرد برای تولید واکسن بسیار جالب توجه است.
در این پروژه، محققان ذرات ایکوساهدرال را با اندازهای شبیه به ویروس طراحی کرده و روی آنها آنتیژن مربوط به ویروس ایدز را قرار دادند تا پاسخ ایمنی سلولهای B را ایجاد نمایند.
🌐https://news.nano.ir/81289
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano
#وظیفه
سلام. شرکت ایستا صنعت وطن (خانه نانو) فعال در حوزه نانو زیست فناوری.
_مدیر عامل خانم دکتر کاشانیان
این مرکز به افرادی با تخصص زیر نیازمند است:
-فارغ التحصیلان محترم مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر میتوانند با همکاری در پروپوزال های خانه نانو در حوزه نانومواد و پلیمرها زیستی که به تایید سازمان بسیج علمی کشور رسیده از کسری خدمت نظام وظیفه بهرهمند گردند.
شرایط:
-معدل بالای 17
- بسیجی فعال بودن و نیز تایید سازمان بسیج علمی کشور.
-لازم به ذکر است که تعاملات مالی وجود ندارد و بعد از ارائه نتایج تحقیق به بسیج علمی تا سقف 8 ماه از دوره نظام وظیفه کاسته خواهد شد.
-محل انجام بخش عملی پروژه در استان قم است و در بخش تئوری هیچ محدودیتی وجود ندارد.
راه ارتباطی
شماره تماس : 09126529480
@khanehnano_admin
#خبر
📢 نانوذرات هوشمندی که باکتری را از دل عفونت بیرون میکشند!
عفونتها مملو از باکتری هستند و سیستم ایمنی بدن به سختی با آنها مقابله میکند. نانوذرات هوشمندی ساخته شده که باکتری را از میان عفونت بیرون کشیده و وارد سیستم گردش خون میکند، جایی که سلولهای ایمنی بدن آماده مقابله با آنها هستند.
آنتیبیوتیکها در برابر نفوذ به هسته عفونت باکتریایی مشکل دارند چرا که باکتریها در لایهای محافظ قرار گرفتهاند. این فقط باعث از بین رفتن باکتریهای خارج از عفونت میشود.
🌐https://news.nano.ir/81306
🆔 https://t.me/khanehnano
🆔 https://eitaa.com/khanehnano