❤️پیامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) فرمود :
🌹هر کس در نوشته ای بر من درود بفرستد فرشتگان همواره برای او #آمرزش می طلبند.
📚میزان الحکمه، ج ۷، ح ۱۰۷۹۵
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹
@khanevadeh_khoshbakht
#سلام_امام_زمانم
📖 السَّلَامُ عَلَیْکَ یَا طَامِسَ آثَارِ الزَّیْغِ وَ الْأَهْوَاءِ...
▫️سلام بر تو ای مولایی که تنفس هوای بودنت، آلودگی تمام هواهای نفسانی را از آسمان تاریک دلها پاک می کند.
سلام بر تو و بر روزی که خورشید نگاهت، آثار شب را از پیشانی جهان پاک خواهد کرد!
📚 صحیفه مهدیه،زیارت حضرت صاحب الامر در سرداب مقدس
🔅تا کی نصیب ماست «اَرَیالخَلق» و «لاتُری»
کی میشود نوای«اَنا المَهدی» تو را ...
🔅از سمت کعبه بشنوم ای جانِ جانِ جان
«عَجّل عَلی ظُهُورِکَ یا صاحِبَ الزّمان»...
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
@khanevadeh_khoshbakht
❤️امام على عليه السلام:
👈إنّ النّاسَ إلى صالحِ الأدبِ أحْوَجُ مِنهُم إلى الفِضّةِ والذَّهَبِ .
🌸مردم به #تربيتِ نيك نيازمندترند تا به #زر و سيم.
غررالحکم، حدیث ۳۵۹
@khanevadeh_khoshbakht
🗣تکنیک های رفتار با لجبازی کودک سه ساله
✅با لحن مناسب صحبت کنید.
سه سال اول زندگی کودک دوران حیاتی اوست. مغز کودکان در این مرحله در حال رشد، یادگیری و ذخیره اطلاعات جهت بکارگیری آنهاست. در سه سالگی ممکن است بسیاری از رفتارهای کودک لجبازانه یا بیادبانه به نظر آید، اما باید دانست که این رفتارها بخش طبیعی فرآیند یادگیری درباره علت و معلولهاست.
زبان و لحن صحبت شما برای کودک سه ساله تان معانی مختلفی دارد. او به راحتی لحن صحبت شما را یاد میگیرد و تقلید میکند. شما شاید گاهی ازین رفتار لجبازانه و تقلید کودک سه ساله خسته شوید و کنترلتان را از دست بدهید. در این مواقع نباید از زبان توهینآمیز و نامناسب استفاده کنید، زیرا کودک سه ساله با تقلید از شما به همان شیوه پاسخ خواهد داد و زمینه لجبازی بیشتر فراهم میشود. صمیمانه و با آرامش با او حرف بزنید تا کودک هم یاد بگیرد محیط خانه محل آرامش و احترام است.کنترل خود را از دست ندهید.
در برخورد با کودک لجباز سه ساله تان صبورانه با او حرف بزنید و آرامشتان را از دست ندهید. برای کنترل و رفتار مناسب با کودک لجباز سه ساله خود مانند او فکر و رفتار نمایید. با داد و فریاد فقط لجبازی او را شدت میبخشید.
✅در برابر لجبازی کودک سه ساله زیاد پیگیر نباشید.
کودکان لجباز سه ساله را دست کم نگیرید، او بهتر از هر کسی شما را میشناسد و میداند چه مواقعی و در چه شرایطی به شما واکنش نشان دهد. با توجه بیش از حد شما به کودک سه ساله مسائل و مشکلاتش حل نخواهد شد. اگر برای هر چالشی او را بازجوییکنید و سوالاتی مثل «چه اتفاقی افتاده، چرا ناراحتی؟» را بکار ببرید، لحن پرسشگر شما او را بیشتر به لجبازی میکشد. از این رو هر بار که قشقرق به پا کرد پیگیر نباشید، کمی او را تنها بگذارید و مطمئن باشید بعد از مدت کوتاهی او حالت عادی برمیگردد. به ویژه مادران باید این هنر را خوب یاد بگیرند، زیرا آنها بیشتر با کودک برخورد دارند.
✅ به او نشان دهید که درکش میکنید.
معمولا کودک لجباز سه ساله بسیار عاطفی و حساس است. وقتی رفتارهای لجبازانه انجام میدهد، در حقیقت از نگاه و برخورد شما میترسند. اگر کودک لجبازی سه ساله دارید سعی کنید به او نشان دهید که به او اعتماد و ایمان دارید و هر چیزی که راجع بهش صحبت میکند را باور میکنید. نادیده گرفتن صحبتهای کودک و عدم اعتماد به او اشتباه بزرگی است. با برقراری ارتباط مناسب و درک کودک، میتوانید عواطف، احساسات و علت لجبازی کودک سه ساله تان را بهتر درک کنید.به رفتارهای نامناسباش واکنش نشان دهید
واکنش به رفتار نامناسب به معنای فریاد بر سر کودک نیست. نه داد بزنید و نه به خاطر دوست داشتن بیش از حد کودکتان، عملکرد غلط و اشتباهاتش را نادیده بگیرید. اگر نادیده بگیرید کودک تحریک میشود تا آن اشتباه را دوباره انجام دهد. شما باید هنگام رفتارهای نامناسب کودک، فوراً و به روش مناسب بفهمانید کارش اشتباه است تا کودک سه ساله به خود اجازه ندهد آن را در خانه یا خارج از خانه تکرار کند. اگر امروز به رفتارهای نامناسبش واکنش نشان ندهید در آینده بسیار پشیمان خواهید شد.
✅ در مواقع لزوم بیاعتنایی کنید.
بعضی کودکان لجباز سه ساله عادت دارند که واکنشهای نامناسب و خشن از خود نشان دهند و گاهی ممکن است ازروی لجبازی به حرفتان هم گوش ندهند و عصبانیتتان هم برایشان مهم نیست. هر موقع متوجه لجبازی او شدید، با صحبت و درخواست انجام کاری حواسش را از لجبازی پرت کنید.
عشق و علاقه خود را به او نشان دهید و مهمتر اینکه طوری به او اهمیت بدهید که احساس کند یک کودک خاص در خانواده است. باید بدانید گاهی بعضی رفتارها و موقعیتها موجب لجبازی او میشوند. سیاست نادیده گرفتن لجبازی کودک سه ساله روش بسیار خوبی برای خلاص شدن از لجبازی اوست.
#مهارت_های_زندگی
@khanevadeh_khoshbakht
🗣اجازه بدهید حسّ کنجکاوی کودکان با خراب کردن اسباببازی هایشان، پاسخ داده شود تا آرام آرام، جذّابیت این کار برای آنها از بین برود.
برخی معتقدند باید مراقبت از وسایل شخصی را از همان ابتدا به فرزند یاد داد؛ امّا این دسته از دو نکته غافلاند که:
اوّلاً کودک، بویژه در سنین دو یا سه سالگی و پایینتر از آن، مراقبت از اشیای شخصی را در سالم نگهداشتن آنها نمیداند. او دوست دارد از وسایلش استفاده کند و خراب کردن اسباببازی را هم نوعی استفاده از آن میداند
ثانیاً کودکان هر اندازه به هفت سالگی نزدیکتر میشوند، حسّ مراقبت از وسایل در درونشان قویتر میشود.
#کودک
@khanevadeh_khoshbakht
⛔️واژه " #کثیف" را در صحبت با کودک حذف کنید.
✅بچه شما وقتی خاک بازی یا گل بازی می کند، کثیف نمی شود بلکه #خاکی یا گلی می شود.
⚠️استفاده از واژه کثیف #خلاقیت بچه را کور کرده و او را در آینده وسواسی می کند.
#کودک
@khanevadeh_khoshbakht
🔴 همسرم با من #سرده و البته منم باهاش سرد شدم چه کار کنیم⁉️
🔗 زندگی #مشترک یعنی مشترک بودن، یعنی #گذشت داشتن و دیگری را در #تصمیمات خود دخیل دانستن.
⛔وقتی شما #مشترک میشوید یعنی از تنهایی و تصمیمات فردی خارج شدهاید و دیگر نباید #انفرادی عمل کنید بلکه در هر تصمیمی باید فرد دیگری را شریک بدانی.
✅برای اینکه این #اشتراک قوی و پایدار و مانا بشود باید از روشهای زیر استفاده کنید👇🏻
🔸1. #نیازهای یکدیگر را تامین کنید (مثل نیاز به دیده شدن و احترام و ....)
🔸2. فرمول #ابراز_محبت و عشق به همسرتان را یاد بگیرید (هر فردی به نوعی عشق طرف مقابل را دریافت می کند) برای این بخش راه های زیر را پیشنهاد می کنیم
🔸3. با کلمات ساده #عشق خود را بیان کنید (مانند دوستت دارم، تو دنیای منی، تو بهترینی، ....)
🔸4. ابراز #محبت با کلمات ادبی تر مثل (بی تو هیچ کامی از این دنیا ندارم، تو بهترین حادثه زندگی منی، تو بهترین هدیه خدا برای منی، خدا تو را برای من آفریده ازت ممنونم خدا جون، ....)
🔸5. ابراز محبت و #عشق_رفتاری مانند (درست کردن غذای مورد علاقه، دادن کادو، قدردانی از تلاشها و کارهای او، پوشیدن لباسهای مورد علاقه او، ....)
🔸6. ابراز محبت و #عشق_نوشتاری (آنچه را نمی توانید به صورت زبانی بیان کنید برای او بنویسید و نامه را به او بدهید یا در فضای مجازی برای او ارسال کنید.)
✅همه #راه_ها را نیز می توانید انجام دهید.
#همسرداری
#خانواده
@khanevadeh_khoshbakht
👧🏻دخترها معمولا #عاشق پدرشان هستند، ولی در #تربیت الگویشان مادر است.
♥️ #احترام پدرها به مادران در تربیت دخترها تاثیر بسزایی دارد و عشق دخترها به پدر را زیادتر می کند.
💔 و بر عکس تخریب و #تحقیر مادر، عشق دختر به پدر را کاهش داده و چه بسا به مرور زمان به نفرت تبدیل کند.
✅آقایان لطفا مهمترین الگوی زندگی دخترتان را دریابید.
#تربیت_فرزند
#همسرداری
@khanevadeh_khoshbakht
.
⁉️همسرم بیشتر وقتشو با #گوشی می گذرونه و به من اهمیت نمیده چه کار کنم؟
💠چند روش برای دور کردن همسران از #گوشی و توجه دادن آنان به زندگی مشترک
🔸1) خیلی محترمانه و #مودبانه به او بگویید حرفایی دارید که باید با او در میان بگذارید بنابراین هر زمان می تواند گوشی را کنار بگذارد تا با شما گفتگو کند (در حقیقت خیلی محترمانه در مورد نگرانیها و احساساتتان در خصوص گوشی صحبت کنید.)
🔸2) با #آرامش بیان کنید که استفاده زیاد از تلفن همراه توسط او توجه او را از شما دور میکند و این برای شما مهم است. (بگویید دوست دارید به شما بیشتر اهمیت بدهد و بیشتر توجه کند)
🔸3) مشخص کنید که به چه #میزان استفاده از تلفن همراه مشکلی ندارد و با هم توافق کنید و به همان میزان از تلفن همراه استفاده کنید.
🔸4) وقتهایی را به صورت #قانون مشخص کنید و نام آن وقتها را زمان بدون گوشی بگذارید و هیچ کدام به طرف گوشی نروید حتی تماسها را قطع کنید.
🔸5) سعی کنید #کارهای_مشترک انجام دهید تا بجای گوشی مشغول کارهای مشترک شوید. مثل بازی مشترک خانگی، دیدن فیلم یا کیک پختن یا کارهای دیگر (علاقه همسر را در این زمینه در نظر بگیرید)
🔸6) سعی کنید #روابط خود و همسرتان را با نشاط کنید به صورتی که انگیزه همسر به گفتگو و همراهی شما از دست گرفتن گوشی بیشتر بشه
🔸7) برنامه ای برای #بیرون_رفتن از خانه داشته باشید و با توافق یکدیگر به گردش یا مهمانی یا خرید و ... بروید.
🔸8) در کل یادتان باشد "انسانها به طرف چیزی می روند که بیشتر #علاقه دارند و با آن خوشترند" بنابراین "باید به گونه ای رفتار کنید که همسرتان به شما بیشتر از گوشی علاقه پیدا کند". ("خوش اخلاقی و نرمی در گفتگو" نقش خوبی در این خصوص دارد❗️
🔴در پایان تذکر یک #نکته_مهم است که گوشی موبایل و کار در منزل با گوشی موبایل بخشی از زندگیها شده است بنابراین لازم است در خصوص #همسران با توجه به این مسئله رفتار کنید و یکدیگر را تحت فشار قرار ندهید تا خدایی ناکرده اختلافی بینتان رخ ندهد.
#همسرداری
#خانواده
@khanevadeh_khoshbakht
🔆 «يَا زَكَرِيَّا إِنَّا نُبَشِّرُكَ بِغُلَامٍ اسْمُهُ يَحْيَى لَمْ نَجْعَل لَّهُ مِن قَبْلُ سَمِيّاً»*
🔆 «اي زكريّا! ما تو را به پسري مژده ميدهيم كه نام او يحيي است و پيش از اين كسي را همنام او نكردهايم ( و شبيه او در صفات فضل و كمال و تقوا و صلاح نيافريدهايم.»
📗سوره مریم، آیه ۷
❇️ خداوند سبحان به درخواست کامل زکریا لباس اجابت میپوشاند و او را مورد خطاب قرار داده و بشارت یحیی را به او میدهد که تا آن زمان چنین لطفی بر هیچ پیامبری صورت نگرفته بود؛ یعنی نامگذاری توسط خدای سبحان تا آن زمان برای هیچ پیامبری محقق نشده بود.
🔷از الطاف خداوند بر زکریا آن است که نام یحیی را برای فرزندش اعلام کرد؛ نامی که اولین نامگذاری تا آن زمان بود.*
*چرا یحیی؟*
کلمه« یحیی» از ماده حیّ بهمعنای زندگی است و وجه تسمیۀ آن از نگاه مفسرین مختلف است:
🔹۱. چون رحم مادرش بوسیله او زنده شد، یحیی نامیده شد؛
🔹۲. خداوند به واسطۀ او دین خود را زنده نگه داشت؛
🔹۳.به واسطۀ او علم، حکمت، نور و ذکر زنده نگاه داشته شد؛
🔹۴.آنچه در نامگذاری یحیی قابل تأمل است آن که صفت او با نام «حیّ» خداوند هماهنگی دارد؛
🔹۵.اطاعت از خداوند انسان را حیّ و زنده میکند.
معصیتکار، مُرده و بدون حیات است. حضرت یحیی چون در تمام عمر اطاعت طولانی داشت، یحیی نام گرفت؛
🔹۶.چون یحیی به شهادت رسید و شهداء نزد خداوند زنده هستند و روزی میخورند ، یحیی نامیده شد؛
🔹۷.چون یحیی اولین مؤمن به عیسی بود، به همین جهت دل او به نور ایمان زنده شد.
❇️ *در «إِنَّا نُبَشِّرُكَ» قدرت مطلق خداوند ظاهر میشود و آنچه انسان الهی به آن نیاز دارد در اختیار یحیی قرار میگیرد.*
❇️ «سَمِيّاً» بهمعنای بینظیر بودن است. این فرزند شبیه و مانند ندارد؛ چرا که در دوره قبل از نبوت و بعد از دوره نبوت، ترک اُولی و لغزشی نداشت.
@khanevadeh_khoshbakht
🌹پیامبر اسلام(صلیاللهعلیهوآلهوسلم) فرمودند :
🌸هر کس پایان سخنش صلوات بر من و علی (علیهالسّلام) باشد به بهشت وارد می شود.
📚عیون الاخبارالرضا، ج ۲، ص ۶۴
🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹
@khanevadeh_khoshbakht