مواد غذایی تحریک کننده #میگرن
🔹الکل
🔹شکلات
🔹فست فود
🔹غذاهای تخمیری
🔹غذاهای پرنمک
🔹پنیرمانده ، خیارشور
🔹شیرین کننده های مصنوعی
@khanevadehmovafagh13
#تربیت_کودک
✅ اولین تکلیف مادر، مدیریت راحتطلبیِ کودک است.
🔰 خیلی از گنهکارها مشکل اعتقادی ندارند؛ مشکلشان راحتطلبی است!
🔸اولین خواستۀ غریزی و طبیعی انسان #راحت_طلبی است. اگر کسی بتواند تکلیف خودش را -بهویژه در نوجوانی- با راحتی و راحتطلبی مشخص کند، تکلیف او با انواع شهوات هم مشخص خواهد شد.
👈 مادر باید بداند که اولین تکلیفش، مدیریت راحتطلبیِ کودک است. گاهی مادران محترم، از سرِ مهربانی و دلسوزی، به راحتطلبی بچهها میدان میدهند و وقتی بچه، راحتطلب بار بیاید دیگر نمیتوانند او را جمع کنند.
🔸بسیاری از گنهکارها مشکل اعتقادی ندارند؛ مشکلشان راحتطلبی است! اگر راحتطلبی خودت را مدیریت کنی، شهوترانیِ تو هم مدیریت خواهد شد. کسی که اسیر شهوت میشود، قبلاً در برابر راحتطلبی خود تسلیم شده یا موضعِ درستی نسبت به آن نگرفته است.
@khanevadehmovafagh13
🔹موش هاي دنياي مجازي
🌼 بین #اصفهانی های حسابگر و مقتصد (نه خسیس)، معروف است كه وقتی میخواستند پل بزرگ و تاریخی خواجو را بسازند، براي درخواست كمك مالي مي روند پيش جناب خواجو، سرمایهداران بزرگ شهر، رفتند.
هنوز سخن را شروع نکرده، ميبينند خواجو به شاگردش با اعتراض می گوید: چرا چوب کبریت که با آن چراغ را روشن کردی دور انداختی؟! ميتوانستي از آن برای چراغ بعدی هم استفاده کنی.
وقتی این برخورد و اين دقت عجيب را از جناب خواجه مي بينند، با خودشان مي گويند از اين مرد خيري به كسي نمي رسد! اما حتماً ميدانيد كه پل خواجو همانطور كه از اسمش پيداست، با كمك بسيار او ساخته ميشود.
خواجو در تعجب ميهمانانش ميگويد: اگر من سرمایه و ثروت بسيار دارم، از سر همین اسراف گریزیها، حساب و کتابها و دقتهاست.
فرد اخلاقمدار نیز مثل همين تاجر موفق، اهل حساب وکتاب دفتری و مکتوب روزانه است.
مرحوم شيخ حسن علي نخودكي، عالم و عارف مشهور كه اتفاقاً او هم اصفهاني است، در مسائل معنوي بسيار مقتصد و حسابگر بود. وقتي از ايشان ميپرسند چگونه به این مقامات رسیدی؟ در پاسخ ميگويد: من اهل حساب و کتاب بودم. نورانیتی را که از عبادات و اعمال خوبم به دست می آوردم، ولخرجی نداشتم و پس انداز می کردم و با گناه و خروج از حدود الهی به آن ها چوب حراج نمی زدم.
در فضای مجازی نيز که گویی دنیایی دیگر با تمام امکانات دنیای واقعی است، اگر دقت نکنیم و اهل حساب وکتاب نباشیم، باخته ايم!
اگر هر بار كه گناهی مرتکب میشویم، بگوييم
فقط همین یک بار است،
یا «یک شب كه هزار شب نمیشه!»،
فقط همین ایمیل یا چت نامشروع،
همين يك شوخی با نامحرم،
همین يك کلیپ مستهجن،
همین داستان محرک،
همین نسبت دادن مقاله دیگری به خود و نیاوردن نام مترجم و نویسنده واقعی،
همين دانلود غیرمجاز و...،
غافل شدهايم كه همین «یک بارها» يك بار سیلی میشود و سرمایه معنوی و وجودی ما را با خود میبرد.
مولوی در تمثیلی زیبا میگوید:
اگر برنامه خودسازی و محاسبه نداشته باشیم؛ گناهان تدریجی را به حساب نیاوریم، کارمان مانند فردي است که موش به انبارش زده، ولي بي خبر از همه جا پیوسته گندم در آن ذخیره می کند و دلش خوش است که سرمایه بسياري به هم زده است.
موشهای کوچک و بزرگ گناه، آهسته و پیوسته، گندم عبادت ما را با خود میبرند و جز افسوس و حسرت برای ما نمیگذارند.
به همین دلیل است که عمری از ما می گذرد، ولی حساب بانکی معنوی ما در شعبه ملکوت خالی و یا بسیار ناچیز است.
موشهاي كوچك و بزرگ مَثل گناهان ريز و درشتاند؛ ممکن است کوچک و بزرگ داشته باشند، ولی واقعیت این است كه موش گناه کوچک هم باشد به سهم خود منشأ بیماری، آلودگی و ویرانی است.
همین موش هاي كوچك نيز به تدریج بزرگ ميشوند و اثرات منفی آنها بیشتر و بیشتر خواهد شد.
اول ای جان دفع شر موش کن وانگهان در جمع گندم جوش کن
گر نه موشی دزد در انبار ماست گندم اعمال چل ساله کجاست
تذكر:
براي آگاهي از آسيب هاي تربيتي و اخلاقي و راه هاي دفع و درمان آنها به اين كتاب رجوع كنيد. صد هزاران دام و دانه است اي خدا (زهرها و پادزهرهاي تربيتي در فضاي مجازي)، سايت گفت وگوي ديني
✍️ محمدحسین قدیری، ماهنامه خانه خوبان، شماره ۸۶، ص۱۲
@khanevadehmovafagh13
دولت سعودی امنیت زوار ایرانی را تامین کند
امام خامنهای:
🔹یک وظایف سنگینی برعهده دولت میزبان (حج) هست، مکّه که مال آنها نیست، مکّه مال همه آحاد مردم است، برای مردم وضع شده آن کسی که آنجا ساکن است، آن کسی که از بیرون میآید همه با هم یکسانند، مال همه است، مال این دولت که نیست.
حالا یک دولتی بالاخره در آنجا حاکمیت پیدا کرده و امور آنجا را به دست گرفته باید بر طبق مصلحت دنیای اسلام عمل کند، نه بر طبق مصلحت خودش.
🔹این چیزهایی که نقل کردند از افزایش بعضی از هزینهها و امثال اینها، اینها کارهایی است که باید تجدید نظر کنند وانگهی امنیت زوّار را باید حفظ کنند.
بنده امنیت همه زوار دنیای اسلام را و به طور ویژه امنیت زوار ایرانی را به جد مطالبه می کنم، موظفند که این امنیت را حفظ کنند و نگذارند که فجایع گذشته تکرار شود.
🕋 رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار دستاندرکاران حج: در خود این سفر لحظه لحظهها را قدر بدانید. بنده البته قبلاً هم مکرر این را گفتهام، بازارگردی عیب است.
🔻 به جای اینکه بروید وقتتان را در آن بازارهای مشکلدار که حالا دیگر نمیخواهم من تعبیرات تندتری بکنم که واقعاً جای تعبیرات تندتر هست، به جای صرف وقت در آن بازارها و آن دکانگردیها و مغازهگردیها برای آن کسی که میخواهید سوغاتی بخرید، بروید دو رکعت نماز در مسجدالحرام بخوانید.
🔻بروید یک طواف دور کعبه بکنید برایش. بروید آنجا دعایش کنید. بروید نیمصفحه قرآن برایش بخوانید. سوغاتی واقعی این است.
🔻آن چیزی که شما در آنجا به عنوان #سوغاتی تهیه میکنید که گرانتر از جنس داخل هم هست، جنس داخل در موارد متعددی بسیار بهتر از آن هم هست، هم بهتر است، هم ارزانتر است، این را همین جا تهیه کنید.
🔻اگر میخواهید یک چیزی هدیهای هم به کسی بدهید، هدیه خوب است، عیب ندارد، همین جا تهیه کنید، چرا آنجا تهیه میکنید؟ کمک کردنِ به چه کسی؟ آن هم به چه قیمتی؟ با چه قیمت روحی و معنوی غیر از قیمت جیبی و مادی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥: جشنواره مامون
🎤: شاعر:احمد بابایی
🎼: اوف بر لاف هنر
اوف به حبه زهر
اوف به جُرم دوباره مامون
خون مگو فرش قرمز کَن ها
کَن مگو جشنواره مامون
یا امام رضا سلام.mp3
7.36M
#کربلاییمحمدحسینپویانفر
"نماهنگ؛ یا امام رضا سلام...🌱•』
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج محمود کریمی - مولودی خوانی به مناسبت میلاد امام رضا علیه السلام
دلتنگتم یا امام رضا...
🔴بخشی از سوابق سید عباس صالحی وزیر سابق ارشاد ومدیرمسئول روزنامه اطلاعات : متولد ۱۳۴۲ در مشهد است و دارای تحصیلات دکترای فلسفه از یکی از دانشگاهها و پژوهشگاههای وابسته به حوزه علمیه است.
♦️وی در سال ۱۳۵۱ وارد حوزه علمیه مشهد شد، دروس مقدماتی، سطوح مقدماتی و عالی را در حوزه علمیه مشهد گذراند. در سال ۱۳۶۰ به حوزه علمیه قم رفت و دروس خارج را تا سال ۱۳۶۸ در قم گذراند. وی سپس به مشهد بازگشت و در دروس خارج استادان مشهد ادامه تحصیل داد. صالحی در مشهد در دروس سید عزالدین حسینی زنجانی و سید ابراهیم علمالهدی شرکت میکرد. صالحی در سال ۱۳۷۶ مجدداً به حوزه علمیه قم مراجعت تحصیلی و علمی داشت.
♦️دروس مقدماتی را در مدرسه آقای موسوینژاد و دروس سطح را در خدمت آقایان صالحی، مدرسی و محمدتقی فلسفی گذراند. در حوزه علمیه قم از دروس حسین وحید خراسانی و میرزا جواد تبریزی بهرهمند شد.
♦️وی همچنین در مباحث فلسفی از ابراهیمی دینانی، انصاری شیرازی و حسنزاده آملی بهره بردهاست.
♦️از ابتدای ورود به حوزه، به تدریس اصول فقه، شرح لمعه، معالم و مکاسب مشغول بود.
♦️صالحی از سال ۱۳۶۱ در مجله حوزه به عنوان یکی از نویسندگان آن مشغول به فعالیت بود. صالحی همچنین از همکاران تفسیر راهنما از ابتدای فعالیت تا مراحل پایانی آن بود، ضمناً در پارهای از پروژهها و فعالیتهای علمی، در مدیریت یا در طراحی آن نقشهایی داشت چون: کاربرد دانش اصول در فقه. در سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۶۷ سردبیر مجله حوزه و در سالهای ۱۳۷۳ تا ۱۳۷۶ مسئول دفتر تبلیغات اسلامی خراسان بود. از سال ۷۶ تاکنون در سه دوره متوالی عضو هیئت مدیریه دفتر تبلیغات اسلامی (و سپس عضو هیئت امنای آن) بود.
♦️از سال ۷۶ مدیر مسئول نشریه پژوهشهای قرآنی و از همان سال عضو هیئت تحریریه نشریات فقه اهل بیت و کاوش فقه در فقه اهل بیت بود.
♦️صالحی در ادامه فعالیتهای خود سال ۷۸ مدیر مسئولی و سردبیری نشریه «پگاه» را بر عهده داشت که تاکنون ۱۷۶ شماره از آن منتشر شدهاست.
♦️سیدعباس صالحی مؤسس سایت دین آنلاین نیز بودهاست. وی در یادداشتی هدف خود را از تأسیس دینآنلاین، پیگیری ارتباط و پیوند مستحکمتر دین و عینیت اجتماعی دانستهاست.
♦️از تالیفات وی میتوان به، «تفسیر راهنما» اشاره کرد که در آن، نقش محقق را داشت. کتاب «حوزه و روحانیت» و کتاب «دانشگاه و دانشجو» از دیگر تالیفات اوست. البته ۲۲ مقاله هم نوشته که از آن جمله میتوان به، ابوذر امام، اسوه امام، امام و سلوک تفسیری و … اشاره کرد.[۵]
🔴 درباره اصل و محتوای حکم معنادار رهبر معظم انقلاب برای روزنامه اطلاعات
♦️خبرگزاری تسنیم نوشت: رهبر معظم انقلاب امروز در حکمی سید عباس صالحی را به عنوان مدیرمسول موسسه اطلاعات منصوب کردند. انتصابی که در پی رحلت حجتالاسلام دعایی مدیر پیشین این موسسه صورت گرفت و البته معانی مهمی دارد.
♦️کیهان و اطلاعات روزنامههایی هستند که مدیران آنها در کشور توسط ولی فقیه انتخاب میشوند. مرحوم آقای دعایی حدود ۴۲ سال پیش با حکم امام خمینی(ره) به این سمت منصوب شده بود و همچون تمام احکام امام(ره)، آیتالله خامنهای نیز بعد از رهبری، آن حکم را تغییر ندادند.
♦️عنایت به تفاوتهای بسیار میان کیهان و اطلاعات، بعضاً این تحلیل را برای عدهای پیش میآورد که با توجه به تحلیلشان در نزدیکتر بودن موضع کیهان به مواضع رهبر معظم انقلاب، احتمالاً عدم جابجایی آقای دعایی صرفاً به دلیل ملاحظهای ابقای حکم امام(ره) صورت میگیرد وگرنه رهبر انقلاب حتماً فردی نزدیک به سلیقه کیهان را بعنوان مدیر اطلاعات منصوب میکردند.
♦️ اما اصل انتصاب آقای سید عباس صالحی به عنوان جایگزین مرحوم دعایی و محتوای این حکم بسیار پرمعنا بود. اولاً اقای صالحی از چهرههای سیاسی هستند که به عنوان اصلاحطلب یا چپ سنتی شناخته میشود و اگرچه فرد مقید و خوشنامی است اما سلایق سیاسی او با اصولگرایان متفاوت است و از این جهت با آقای حسین شریعتمداری کیهان اختلاف نظرهای محسوس دارد.
♦️ اما غیر از سابقه و کاراکتر آقای صالحی، متن حکم نیز تصریح میکند که آیت الله خامنهای ترجیح میدهد روزنامه های زیر نظر ایشان با سلایق متعدد اداره شوند؛ با این حال یک قاعده و مبنای بسیار مهم وجود دارد و آن تنوع سلایق در چارچوب اعتقاد راسخ به انقلاب اسلامی است.
♦️ درواقع اعتقاد به تنوع سلایق نه حالت رادیکال غیراصولی به خود میگیرد که ظلم و اقدام علیه انقلاب را به نام تجویز اختلاف سلیقه توجیه کنیم و نه آنکه در ذیل اصول نیز سلایق را به رسمیت نشناسیم.
♦️ ممکن است سلیقه و بعضی اقدامات سیاسی آقای دعایی برای برخی دیگر در درون جبهه انقلاب مصداق خط مقدم و بهترین نوع عملکرد محسوب نشود، اما آنگاه که از دریچه حکمرانی و رشد جامعه به موضوع نگریسته شود، نگهداشتن این سلایق در کنار یکدیگر، اقدامی اصولی و هنرمندانه است.
♦️رهبر معظم انقلاب در تیرماه سال ۸۸ نیز فرموده بودند: «یک وقتی به خود آقای خاتمی هم گفتم که اگر امروز یک جریان چپی در کشور وجود نداشت، من لازم میدانستم یک جریان چپ بهوجود بیاورم تا برآیند این دوتا حرکت -حرکت آقای هاشمی و او- یک برآیند معتدل شود. ۸۸/۰۴/۲۰»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه غَریبانه دِلَم 😔💔
میلِ تو دارد 🕌
امروز ☀️
🖤 السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ
❤️ و عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ
🖤 و عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ
❤️ و عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۱۹ خرداد ۱۴۰۱
میلادی: Thursday - 09 June 2022
قمری: الخميس، 9 ذو القعدة 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
📆 روزشمار:
▪️2 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
▪️21 روز تا شهادت امام جواد علیه السلام
▪️28 روز تا شهادت امام محمد باقر علیه السلام
▪️30 روز تا روز عرفه
▪️31 روز تا عید سعید قربان
▪️39روز تا عید غدیر
▪️51روزتا محرم
▪️100روز تا اربعین
🍃آیه ی روز 🍃
🔸 سوره یوسف، آیه ٣٠ :
وَقَالَ نِسْوَةٌ فِي الْمَدِينَةِ امْرَأَةُ الْعَزِيزِ تُرَاوِدُ فَتَاهَا عَن نَّفْسِهِ قَدْ شَغَفَهَا حُبّاً إِنَّا لَنَرَاهَا فِي ضَلاَلٍ مُّبِينٍ
⚡️ ترجمه :
زنانى در شهر (زبان به ملامت گشودند) و گفتند: همسر عزيز با غلامش مراوده داشته و از او كام خواسته است. همانا يوسف او را شيفته خود كرده است. به راستى ما او را در گمراهى آشكار مى بينيم.
💥 توضیح :
اخبار مربوط به خانواده مسئولان، زود شايع مى گردد، پس بايد مراقب رفتارهاى خود باشند.
🍁بستن درها براى انجام گناه نيز مانع رسوايى نمى شود.
@khanevadehmovafagh13
🔴 #آقایان_بدانند!
💠 آقایان محترم این نکته را فراموش نکنید هیچ وقت نگید من دارم کار میکنم و خانمم داره اینو میبینه و باید بفهمه این یعنی دوست داشتنش!
💠 خانم شما به شنیدن واژههای دوست داشتن و #ابراز علاقه و محبت کلامی نیز نیاز دارد و این مساله همچون نیاز به آب خوردن نیازی همیشگی است.
@khanevadehmovafagh13
#چسب_دوقلو
❌حکمرانیهای اشتباهی !
زن سالاری
یا مردسالاری
💥 هر دو آسیباَند در یک خانواده!
✘ اگر سعی میکنید همهی خانواده را تحت فرمانتان، اداره کنید
❗️ نه تحتِ محبت خویش؛
⛔️هرگز قادر نیستید قلبِ خانوادهتان را تسخیر کنید!
〽️ خودبرتربینی و میل به حکومت بر اعضای خانواده، یا زیردستان در یک محیط شغلی،
انرژی درونی شما را بقدری منفی میکند که راه ورود شما را در قلب آنان مسدود میکند!
@khanevadehmovafagh13