eitaa logo
خانه مهر
1.9هزار دنبال‌کننده
13هزار عکس
8.6هزار ویدیو
389 فایل
کانال اطلاع رسانی در موضوع مهارتهای زندگی و تربیت فرزند برای ارتباط با مدیر کانال و ارسال مطالب و پاسخ به مسابقات، به این آدرس پیام بفرستید @ab_hasani
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
⛔️ هشدار ⛔️ ✅ گله گذاری و رو با این جملات همراه نکنید: 🔅 دیگه صبرم تموم شد 🔅 اصلا دارم دیونه میشم 🔅میخوام سر به بیابان بزارم خانومها زیاد از این جمله ها میگویند و در این صورت اقایان واقعا فکر میکنن شما دارین فرو میریزید .واقعا همه چیز تموم شده. چون شماها همه چیرو در اون لحظه بزرگ می کنید و اصولا مردها واقعی تر حرف می زنن برای همین فکر می کنن این جملات واقعیه! اقایان میخوان باهاشون اینطوری حرف نزنین تا به حرفتون درست گوش بدن...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥انتشار برای نخستین‌بار؛ سخنان رهبر انقلاب خطاب به اسماعیل هنیه درباره فرزندان شهید او و اجر صبر...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟢اگر کسی فضائلی از امیرالمؤمنین را با اطمینان قلبی بگوید خداوند تمام گناهانش را میبخشد اگرچه به اندازه جن و انس گناه کرده باشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
👈در یکی از یکشنبه‌های ماه ذی‌القعده غسل کن 👈و برای نماز وضو بگیر 👈سپس دو نماز دو رکعتی مانند نماز صبح به نیت نماز یکشنبه ماه ذی‌القعده بخون . 👈که در هر رکعت، یک‌بار سوره حمد و سه بار سوره توحید و یک‌بار سوره ناس و یک‌بار سوره فلق خوانده می‌شود 👈و پس از پایان چهار رکعت، هفتاد بار استغفار : اَستَغفِرُ اللهَ و اَتوبُ إلیه 👈آنگاه یک‌بار ذکر لا حول و لا قوة الا بالله بگو و در پایان این دعا را بخوان؛ یا عَزِیزُ یا غَفَّارُ اغْفِرْ لِی ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ جَمِیعِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ فَإِنَّهُ لَا یغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلَّا أَنْتَ ✅این نماز رو هر ساعتی از روز یکشنبه میتونید بخونید.
🔹در آستانه سالروز (ره) دیوارنگاره میدان انقلاب با طرحی برگرفته از اثر گرافیکی روزهای آغازین نهضت در سال ۱۳۴۳ رونمایی شد. 🔻این دیوارنگاره با شعار «اسرائیل باید از صفحه روزگار محو شود» و تصاویری از قیام مردم دنیا علیه رژیم صهیونیستی اکران شده است.
👌 فردا روز است که روز بسیار مبارکی است و آداب و اعمال ویژه‌ای دارد؛ از جمله: ۱. روزه داشتن که ثواب ۷۰ سال عبادت را دارد. ۲. احیا و شب زنده داری شب دحوالارض که برابر با یک سال عبادت است. ۳. ذکر و دعا. ۴. انجام غسل به نیت روزِ دحوالارض ۵- خواندن دو رکعت نماز، نزدیک ظهر به این کیفیت: در هر رکعت بعد از حمد پنج مرتبه سوره الشّمس بخواند و آنگاه بعد از سلام نماز بگوید: «لا حَوْلَ و لا قوَّهَ اِلّا بِالله العلی العظیم»
🔷 مکن ای صبح طلوع! فردا امام مستضعفان و یاور رسول الله (ص)، خون همه شهدای تاریخ، خمینی کبیر به لقاءالله می پیوندند. ♦️شهید آوینی: «چه روزگار شگفتی! تاریخ آینده کره ارض، بارور حوادثی بس شگفت است، حوادثی که مَجد و عظمتِ جهانگیر اسلام را در پی خواهد داشت و این همه را تنها کسی درمی یابد که منتظر است و بوی یار را از فاصله ای نه چندان دور می شنود و هر لحظه انتظار می کشد تا صدای اناالمهدی از جانب قبله بلند شود و او را به سوی خویش فراخوانَد.» 🔸منبع: کتاب «گنجینه آسمانی»