eitaa logo
"خسته نشو"
89 دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
19.2هزار ویدیو
67 فایل
سلام همراهان! به قله نزدیکیم، مبادا شیاطین در این آخرین دقایق خستگی را تلقین کنند!
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ ما که گمان نمی کنیم این هم میهن واقعا وطنش با ما مشترک باشد، اما پیشنهاد می کنیم اصلا خجالت نکشند و اگر خواستند مراسم ختمی هم به مناسبت درگذشت هنری کیسینجر، یعنی همان دشمن قابل احترامشان برگزار نمایند. این جنابِ واقع گرا آنقدر در جنایاتِ یک قرن از تاریخ سهیم بوده که از پسِ مرگش همچنان رودهای خون جاری شود و سران امپریالیسم و اعوانشان را تا ابد شرمسار از وجود خود کند. این افاضات روشنفکری تان را جایی ببرید که بر گرده ی مردمش اثر تازیانه پهلوی های مزدور امریکا نباشد و سالها توطئه و جنگ و آشوب علیه انقلابشان را تحت مشاوره های این مردک صهیونیست تجربه نکرده باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ خطاب به کسانی که ساکتند و می خواهند مخاطب را راضی نگه دارند. استاد اندیشمند رحیم پور ازغدی
کشف ذخایر گاز نزدیک غزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رصد برنامه به افق فلسطین توسط صهیونیست‌ها و احتمال خطر برای آزادگان فلسطینی چرا ارتباط زنده با بانوان آزاده فلسطینی در شبکه افق تکرار نشد؟
❣✌️🌹🇮🇷🌹✌️❣ ♦️ تشییع پیکر هفت شهید مدافع حرم دوشنبه ۱۳ آذر، ساعت ۱۵:۳۰ میدان امام حسین علیه‌السلام
♦️ دوقلوهای فلسطینی که امروز شهید شدند 🔻 حمله بامدادی رژیم اسرائیل به خان‌یونس چند خانه را بمباران کردند که در اثر آن ۵۳ نفر شهید شده‌اند که در بین آن‌ها، «سما و لمى» خواهرهای دوقلو بودند.
یک‌اسقاطیلی در حولون براثر اصابت ترکش موشک زخمی شد
فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا: پهپاد ایرانی را که به صورت غیرایمن و غیرحرفه ای بر فراز ناو هواپیمابر آیزنهاور در خلیج فارس در حال پرواز بود، رهگیری کردیم. یک فروند جنگنده از ناو هواپیمابر، پهپاد ایرانی را رهگیری کرد