eitaa logo
"خسته نشو"
89 دنبال‌کننده
25.2هزار عکس
19.2هزار ویدیو
67 فایل
سلام همراهان! به قله نزدیکیم، مبادا شیاطین در این آخرین دقایق خستگی را تلقین کنند!
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️هلاکت یک داعشی و دستگیری چند تروریست در کشور معاون امنیتی وزیر کشور: یک عنصر تروریستی بامداد امروز از مرز سوسنگرد-چذابه وارد کشور شد و دستگاه‌های امنیتی هم او را در کنترل و رصد خود داشتند. نیروهای امنیتی به این فرد دستور توقف دادند که او توجه نکرد و به‌سمت آن‌ها تیراندازی کرد و درنهایت هم توسط ماموران به هلاکت رسید. دستگاه اطلاعاتی روز گذشته هم تعدادی از تروریست‌ را در سراسر کشور دستگیر کردند.
♦️مدیر گروه کشتیرانی ایران: با تولیدکنندگان داخلی برای ساخت ۱۰ شناور قرارداد ۸۶ میلیون دلاری بستیم. قرارداد داخلی چرا میلیون (دلاری)؟🧐
♦️بازداشت کارگردان قلابی با تست‌های بازیگری غیراخلاقی  رئیس پلیس فتا پایتخت: تعدادی از شهروندان خانم به پلیس فتا پایتخت مراجعه و اعلام کردند فردی ناشناس که خود را کارگردان سینما معرفی کرده بود آن‌ها را مورد آزار و اذیت قرار داده و سپس تهدید به انتشار تصاویر خصوصی آن‌ها در فضای مجازی کرده و این موضوع زندگی شخصی و خانوادگی آن‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است. کارشناسان پلیس فتا هویت متهم را شناسایی و پس از تشریفات قضایی مجرم را در یکی از مناطق شمالی تهران بزرگ در حالی که قصد آزار و اذیت دختر دیگری را داشت دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این ویدئو را ببینید و وحشی بودن اروپایی‌ها را از زبان رئیس جمهور سابق فرانسه بشنوید. باور کنیم که تمدن و انسانیت از ما به غرب نشر یافته است؛ زمانیکه اروپا در عصر بربریت به سر می‌برد.
♦️تصور میکردیم فقط ‎ خواهان بخشیدن سواحل اروندرود به صدام بوده است، امروز در صداوسیما از آقای قدیری ابیانه (سفیر سابق ایران در آمریکای لاتین شنیدیم که حسن فریدون ‎ هم قبل از رجوی همین پیشنهاد را مطرح کرده بوده تا اروند رود را به صدام ببخشند!!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر معظم انقلاب: هرکس جمهوری اسلامی را نصرت کند، خدا را نصرت کرده است...
♦️رئیسی در پیامی به زبان چینی، سال نو چینی را به ملت و دولت این کشور تبریک گفت «عید بهاره و سال نو چینی را به ملت و دولت جمهوری خلق چین صمیمانه تبریک می‌گویم و سالی سرشار از انگیزه‌های نو، برای ۲ ملت متمدن ایران و چین و به‌ویژه توسعه مناسبات ۲ کشور آرزو می‌کنم».
♦️‌پوتین یکی از شهدای حزب الله در منزل پدر و مادرش
🌹23 بهمن؛ سال‌روز شهادت عماد فائز مغنیه (حاج رضوان) بر اثر انفجار خودروی بمب‌گذاری شده در منطقه کفرسوسه در حومه جنوب غربی دمشق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️تا همین ۵۰ سال پیش در تهران کوچه ای به اسم التماسی‌ها بود. برخی زنان مشکل دار برای اینکه از گرسنگی تلف نشن به مردها التماس میکردند تا... شما ببین اوضاع شهرهای دیگه چطور بوده احمد قصری
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️فشار خوردن شدید اپوزیسیون از شرکت باشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال! ای کاش همه ۸۵ میلیون ایرانی دفن و بعد عده‌ای جدید متولد بشوند؛ ما باید ۲۲ بهمن را تا روزی که کره زمین هست عزای عمومی اعلام کنیم!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️این وضعیت شهر العین امارات متحده عربی بعد از بارندگیه. اینارو اون بدبختهای مفلوکِ خودتحقیر که امارات رو پیشرفته میدونن و حاضرن حمال حاکمای امارات باشن با دقت بیشتری ببینن. 🗣 Muhammad Siahroudi