eitaa logo
"خسته نشو"
89 دنبال‌کننده
25هزار عکس
19هزار ویدیو
66 فایل
سلام همراهان! به قله نزدیکیم، مبادا شیاطین در این آخرین دقایق خستگی را تلقین کنند!
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 رسم غلط تیراندازی یک عروسی دیگر را هم عزا کرد شلیک تیر هوایی در مراسم عروسی این بار در درتوجانِ بندرعباس جان یک جوان را گرفت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 زاکانی: طرح‌هایی که امروز رونمایی می‌شود بیش از ۵.۶ میلیارد یورو ارزش دارد ۴.۶ میلیارد یورو از طرح‌های امروز مربوط به ۲ خط مترو و یک میلیارد دلار هم مربوط به اتوبوس و تاکسی است. این یک شروع برای یک پیام بلند به دیگران است که بدانند نمی‌توانند ما را محصور کنند. یکی از پیام‌های این طرح‌ها این است که ما فقط به یک قطب عالم توجه نمی‌کنیم.
🔻آخرین راه‌حل حامیان FATF هم رد شد حامیان FATF ادعا می‌کنند هیچ الزامی برای ارائهٔ اطلاعات صحیح به این نهاد وجود ندارد و چون قادر به صحت‌سنجیِ اطلاعات نیست، می‌توان آن را فریب داد؛ بنابراین نباید نگران افشای اطلاعات دورزدن تحریم‌ها باشیم. در پاسخ باید گفت که اولاً کشورها اطلاعات مالیِ خود را باید به کشورهای درخواست‌کننده اطلاعات بدهند. کشور درخواست‌کننده هم چون پیش‌زمینه‌ای از اطلاعات دارد، خلأ‌ها را متوجه می‌شود و درخواست اطلاعات بیشتر می‌کند و با تقاطع‌گیری به اطلاعات مورد نیاز خود می‌رسد. علاوه بر این FATF برای اطمینان از تولید اطلاعات صحیح، نیروهای ارزیاب خود را به کشورها اعزام می‌کند تا از نزدیک عملکرد آن‌ها را بررسی کنند. این افراد وجود مراکز پولشویی در جهان را هم نشان‌دهندهٔ ناکارآمدیِ FATF می‌دانند، درحالی‌که وجود این مراکز نشان‌دهندهٔ ناکارآمدیِ آن نیست؛ بلکه نشان می‌دهد FATF بیشتر یک نهاد سیاسی است. به‌طور مثال باوجود اینکه مدیر بخش جرایم مالی FBI اعتراف می‌کند که فقدان قانون شفافیت مالکیت باعث جذب جنایتکاران به این کشور برای سوءاستفاده از نظام مالی آمریکا شده، اما FATF هیچ موضع‌گیری منفی‌ای دربارهٔ آمریکا نداشته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 اعتراض خیّر مدرسه‌ساز به پزشکیان: از بس مجری به من چپ‌چپ نگاه کرد مطالبم را فراموش کردم. تا آخر فیلم ببینید: صلواتی که ختم نشد! به چرایی اش بیاندیشیم
🔻سازمان انرژی اتمی: اظهارات غیرحرفه‌ای و جانب‌دارانهٔ گروسی نگران‌کننده است در پی اظهارات سیاسی مدیرکل آژانس بین‌المللیِ انرژی اتمی دربارهٔ برنامهٔ صلح‌آمیز هسته‌ایِ ایران، سازمان انرژی اتمی اعلام کرد: از مدیرکل آژانس به‌عنوان مسئول عالی‌رتبهٔ یک سازمان مهم بین‌المللی انتظار می‌رود بی‌طرفانه، حرفه‌ای و به‌دور از جانب‌داریِ سیاسی صحبت و عمل کند. متأسفانه برخی اظهارات و موضع‌گیری‌های آقای گروسی به‌ویژه موضع‌گیری‌های تازهٔ او فاقد این ویژگی‌هاست و این نگرانی را ایجاد کرده که آژانس با خروج از جادهٔ بی‌طرفی و حرفه‌ای‌گری اعتبار خود را خدشه‌دار کند. گروسی بهتر از هرکسی می‌داند که حدود یک‌چهارم از کل بازرسی‌های آژانس به تأسیسات اتمی ایران که کمتر از ۳ درصد از تاسیسات اتمی جهان است، اختصاص یافته است. گروسی به‌تازگی در اظهارات خود گفته: ایران باید ثابت کند که به‌دنبال توسعهٔ سلاح هسته‌ای نیست اما ما باید این را راستی‌آزمایی کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻سید مقاومت! مدیون شماییم... تشییع پیکر سیدحسن نصرالله یکشنبه، ۵ اسفند انجام می‌شود.
🔻النخاله در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانهٔ مقاومت است 🔹دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با رئیس ستادکل نیروهای مسلح ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبران بزرگ مقاومت شهید سیدحسن نصرالله، شهید یحیی سنوار و همه فرماندهان مقاومت گفت: پیروزی‌های مقاومت در فلسطین و لبنان با حمایت و نقش مؤثر ایران شکل گرفت. 🔹النخاله همچنین ورود مستقیم ایران به مقابله با رژیم صهیونیستی در عملیات‌‌های وعدهٔ صادق ۱ و ۲ را تحولی راهبردی و تأثیرگذار در روحیهٔ ملت‌های منطقه دانست و گفت: ایران خانهٔ مقاومت است. 🔹رئیس ستادکل نیروهای مسلح هم ضمن خوشامدگویی به النخاله، گفت: با اینکه خسارت سنگینی به مردم غزه وارد شد، اما دشمن به هیچ یک از اهدافش نرسید و پیروز این صحنه مردم فلسطین و مقاومت هستند و این در تاریخ ماندگار خواهد شد.
🔻سرلشکر سلامی در دیدار النخاله: اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با فرمانده‌کل سپاه از حمایت‌های سیاسی و نظامیِ ایران در منطقه و جهان و خنثی‌کردن توطئه‌های دشمن و زیاده‌خواهی آمریکا تقدیر کرد و گفت: این اقدامات در بالابردن روحیهٔ مردم فلسطین تأثیر به‌سزایی داشت. النخاله با اشاره به عملیات‌های وعدهٔ صادق ۱ و ۲ گفت: این عملیات‌ها در روحیهٔ مردم فلسطین تأثیر بسیار عالی داشت و باعث افزایش روحیهٔ مقاومت شد. سرلشکر سلامی هم در این دیدار با اشاره به پیروزیِ مقاومت فلسطین و مردم غزه در برابر رژیم صهیونیستی گفت: این پیروزی و نصرت آشکار الهی بود که موجب سرافرازی جهان اسلام شد؛ خداوند فلسطین مظلوم را بعداز محاصره به پیروزی رساند. 🔹فرمانده‌کل سپاه با بیان اینکه «اسرائیل بدون آمریکا واقعیت پیدا نخواهد کرد» گفت: خود هم در مسیر است؛ این‌ها روی زمین در حال اتفاق است و بخشی از آیندهٔ ماست. باید به خدا توکل کنیم و هرچه می‌توانیم عمل کنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻| چه زمانی نماز قضا می‌شود 🔹کلیپ‌های احکام به زبان ساده، تولید شبکه ۳ سیما با اشتراک این پست در ترویج احکام الهی شریک باشید.
27.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶 نوجهان | سند تاریخی و مهم پیرامون ادعای ایران در مورد حاکمیت بحرین 🔷 سفیر ژاپن در عصر رضاشاه از عصبانیت شاه بدلیل دخالت بیجای انگلستان در امور بحرین می‌گوید که منجر به واکنش شده است. کازاما می‌گوید: بحرین ثروتمندی است که انگلستان در آن طمع دارد و رضاشاه دستور توقف پرواز هواپیمای انگلیسی از آسمان ایران به بحرین را صادره کرده است. 🔷 کازاما اذعان می‌کند که در یکی از دیدارها رضاشاه با عصبانیت گفت: بحرین متعلق به است!!! جالب اینکه عینا این خاطره مهم در صفحه ۳۸۲ نخست وزیر رصاخان نیز آمده است. 📗کتاب در خاطرات و خطرات هدایت: اما شاید این یک سند مهم نکند. باید گفت در سال ۱۳۱۳ انگلستان قصد داشت نفت بحرین را بدون اجازه ایران به یک شرکت بفروشد که با دستور .... 🔎 برای خواندن ادامه این متن اینجا کلیک کنید...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻 انفجار ۲ اتوبوس در جنوب تل‌آویو 🔹رسانه‌های صهیونیستی از ۲ انفجار در پارکینگ اتوبوس‌ها در شهر «بات‌یام» در جنوب تل‌آویو خبر دادند که شاباک احتمال می‌دهد ۲ بمب در این اتوبوس‌ها کار گذاشته شده بود.