هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
روسیه: صبح امروز دو ماهواره ایرانی دیگر از فرودگاه فضایی «ووستچنی» در خاور دور به فضا پرتاب شد. کوثر - یک ماهواره عکاسی با وضوح بالا، هدهد - یک ماهواره ارتباطی.
این دومین پرتاب در هشت ماه گذشته است که مسکو پس از ماهواره سنجش از دور فارس-۱ به ایران کمک می کند.
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
ترامپ وعده داد که هرج و مرج در خاورمیانه را متوقف خواهد کرد و گفت که از وقوع جنگ جهانی سوم جلوگیری خواهد کرد، اما بلافاصله پس از آن گفت که احتمال وقوع آن وجود دارد.
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
حزبالله مسئولیت پرتاب صبحگاهی موشک به کارخانه مواد منفجره در جنوب حضیره، جنوب حیفا را پذیرفت.
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
حزبالله این عملیات را در سلسله عملیاتهای خیبر وبا رمز لبیک یا نصرالله انجام داد
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
یک نقض جدی امنیتی برای دومین بار در شش ماه گذشته در پایگاه زیکیم رخ داد. یک اسقاطیلی با لباس غیرنظامی بدون مانع از دروازه پایگاه ، که کاملاً باز و بدون نگهبان بود، وارد شد.
اسقاطیلی که موفق شد بدون مانع به پایگاه زکیم در مجاورت مرز غزه نفوذ کند: کسی از من نپرسید من کی هستم؟ من اینجا چه کار می کنم؟ به افسران و سربازان آنجا مراجعه کردم، پرسیدم چرا مراقبت نمیکنند، هنوز پاسخی دریافت نکرده ام.
این اولین بار نیست که این شکست اتفاق می افتد .
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
یک نهاد مذهبی حمایت ضمنی از به رسمیت شناختن اسقاطیل اعلام کرد
نشریه یک نهاد مذهبی متمایل به اصلاح طلبان در ماه گذشته که خواستار بازگشت اسقاطیل به مرزهای 1967 شده بود، در مورد مخالفت تهران با راه حل دو کشوری غوغا به پا کرد
نشریه ای که از سوی مجمع مدرسین و علما در قم - هیئتی متشکل از روحانیون اصلاح طلب - سروصدا به پا کرد، خواستار «بازگشت رژیم صهیونیستی به مرزهای قانونی خود قبل از تجاوز سال 1967 و تشکیل کشور مستقل فلسطین شد».
این بیانیه در ایران به عنوان خواستار به رسمیت شناختن کشور اسقاطیل در مرزهای سال 67 تلقی شد و باعث غوغا در نظام ایران شد.
پس از طوفان، مجمع به دنبال شفاف سازی سخنان خود بود، اما آنها را پس نگرفت و ضکن محکوم مردن حنایات اسقاطیل، گفت معتقد است که یک کشور مستقل فلسطین، همانطور که در بیانیه آمده است، به خونریزی پایان خواهد داد.
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
برید اول استغفار کتید که پست ترین و کثیف ترین موجودات عالم براتون بشکن زدن
اما ماجرا خیلی عمیقتر ازین حرفاست
اینها فقط این مجمع نیستن ، در جاهایی نفوذ کردن که فکر بسازن که سلیقه مردم رو تغییر بدن و بدتر از همه توسط کسایی بزرگ میشن و پر و بال میگیرن که .....
ازادی عمل این افراد به زودی این تفکر رو نهادینه خواهد کرد و این بزرگترین خیانت به ارواح مطهر شهدای علی طریق القدس است
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
محقق ارشد مؤسسه واشنگتن و کارشناس مسائل ایران: ممکن است اسقاطیل در روزهای آینده با یکی از خطرناک ترین و هماهنگ ترین حملات از زمان آغاز درگیری با ایران مواجه شود . بر اساس برآوردها قرار است عصر سه شنبه ایران حدود ۴۰۰ موشک به سمت اسقاطیل پرتاب کند که هدف آن آسیب رساندن به تاسیسات حساسی مانند پایگاه های نیروی هوایی، سامانه های پدافند هوایی و صنایع نظامی واقع در منطقه حیفا است.
ایران از انواع موشکهای پیشرفته با بردهای مختلف از جمله موشکهای بالستیک مانند خرمشهر-۴ با برد دوهزار کیلومتر و موشکهای مافوق صوت از نوع فتاح که بهطور ویژه برای غلبه بر پدافند هوایی ساخته شدهاند، استفاده خواهد کرد.
تمرکز موشکهای ایرانی در عراق به دلیل محدودیت دقت است، زیرا موشکها در بردهای دور دقتی ندارند و بنابراین لازم است از بردهای کوتاهتری عملیاتی شود. علاوه بر پرتاب این موشکها، ایران ممکن است پهپادهای انتحاری از نوع آرش را نیز با برد دوهزار کیلومتر که مجهز به کلاهکهای سنگین (۲۰۰ کیلوگرم) هستند، عملیاتی کند. علاوه بر این، این احتمال را نمی توان رد کرد که ایران از هواپیماهای تهاجمی سوخو۲۴ استفاده کند که می تواند موشک های دقیق را به سمت اسقاطیل پرتاب کند، هرچند تخمین زده می شود که استفاده از هواپیمای سوخو برای پرتاب موشک از هوا کمتر باشد.
هدایت شده از أخٌفيالله. #إنا_على_العهد
دادگاهی در ایران سه نفر را به اتهام خرید تجهیزاتی که در عملیات ترور محسن فخریزاده دانشمند ارشد ایرانی در نوامبر 2020 مورد استفاده قرار گرفته بود، به اعدام محکوم کرد.
سخنگوی قوه قضاییه ایران در نشست خبری گفت: «رژیم صهیونیستی در فعالیت هایی برای شناسایی و ترور دانشمندان ایرانی دست داشته است».
به گفته وی، نیروهای امنیتی ایران با پیگیری شبکه جاسوسی در استان های مختلف، هشت نفر را در شمال غرب استان آذربایجان غربی دستگیر کردند.
سخنگوی قوه قضائیه افزود: سه تن از بازداشت شدگان به اتهام جاسوسی برای رژیم صهیونیستی پای میز محاکمه ایستادند و پس از محکومیت به انتقال تجهیزات - تحت عنوان قاچاق مشروبات الکلی به ایران - که برای ترور فخری زاده استفاده شده بود، به اعدام محکوم شدند.