💢اهمیت خانواده پر جمعیت بین یهودیان
🔻 وقتی به کارهای هنری مجموعه های عکاسی یهودی مثل توبی آلدر نگاه میکنیم گرایش اونها به القا این نکته که خانواده پر جمعیت یهودی یک خانواده با کلاس و رتبه دار و ممتازه کاملا مشهوده..
🔻روندی که اگر در رسانه های ما اصلاح نشه با همه تلاش طرح های افزایش جمعیت موفق نخواهیم بود !
🔻تا وقتی در رسانه های ما مرد خانواده پر جمعیت یک کودن و شهوتران معرفی بشه و زن خانواده یک احمق و اسیر، امیدی به موفقیت طرح های فرزند آوری نیست!!
🧐🧐
🔻اسرائیل و کشورهای اروپایی سیاست های جدی تشویق به زاد و ولد در کشورشان را اجرا می کنند و در این میان با توجه به آمارهای منتشر شده، صهیونیستها از دیگران پیشی گرفته اند، 🔻رتبه ایران در جدول آماری فرزند آوری بیش از 20 پله از آمریکا عقب تر است و این رتبه برای اسرائیل دو برابر ایران می باشد.
🔻بدین معنی که تعداد فرزندان در یک خانواده ایرانی، کمتر از تعداد فرزندان در یک خانواده صهیونیست اسرائیلی یا یک خانواده آمریکایی است.
🔻در حالی که در دهه ۷۰ شمسی برنامه ریزان ایران به شدت دنبال کاهش نرخ رشد جمعیت بودند و رسانه های مختلف سعی در ربودن گوی سبقت تبلیغ کافی بودن «دو بچه» برای خانواده های ایرانی را داشتند؛ رئیس جمهور وقت آمریکا بوش پدر با برنامه های تنظیم خانواده در آمریکا مخالفت کرد و افزایش جمعیت را تایید می کرد که نتیجه این دو سیاست اختلاف بیش از 20 پله ای ایران و آمریکا و عقب بودن بیش از 70 پله ای ایران از اسرائیل در جدول جهانی زادآوری است.
#خطر_تحدید_نسل #فرزندآوری_مجاهدت_بزرگ
🇮🇷 #خط_۵۷ رسانه مردم انقلابی ایران
▪️ @khat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 دانشگاه کالیفرنیا به خاطر آزمایش های غیر اخلاقی به روی زندانیان عذر خواهی کرد.
🔰دو متخصص پوست در دانشگاه کالیفرنیا، سانفرانسیسکو آزمایشاتی را روی حداقل 2600 مرد زندانی در دهه های 1960 و 1970 انجام دادند، از جمله قرار دادن آفت کش ها و علف کش ها روی پوست مردان و تزریق آن به رگ های آنها.
#از_غرب_بگو
🇮🇷 #خط_۵۷ رسانه مردم انقلابی ایران
▪️ @khat57
خط ۵۷
💢 قیمت روز انواع خودرو در بازار 🔰 پراید گران ترن از دیروز 🇮🇷 #خط_۵۷ رسانه مردم انقلابی ایران ▪
💢 برام سواله، واقعا کسی هم هست پراید ۲۸۵ میلیونی بخره؟؟
یعنی تقاضا داره؟؟
💢 احتمال خطا در شخص ولی فقیه
#شبهات_ولایت_فقیه
🔰 سؤال:
آیا ولی فقیه که معصوم نیست میتواند بر مردم ولایت و حکومت داشته باشد؟ و به عبارت دیگر با وجود احتمال خطا در ولی فقیه چگونه اطاعت از او جایز است؟
🔰پاسخ:
در جواب به این سؤال چند نکته باید مورد توجه قرار گیرد :
🔰الف) ولایت فردی بر فرد یا افراد دیگر (که در شرع مقدس ثابت است) دارای مراتبی است که بسیاری از آنها ارتباطی با عصمت ندارد و برای نظم در امور یک جمع و انتظام بخشی به آن است ؛
مانند ولایت مرد بر زن یا ولایت پدر بر اولاد یا ولایت قیم و ولی بر صغیر و سفیه و یا ولایت فرمانده بر سربازان تحت امر.
🔰 ب) در موارد متعددی در شرع، اطاعت از غیر معصوم ثابت است ، مانند اطاعت از مرجع تقلید با احتمال خطا در اجتهاد و فتوا ، اطاعت از فرمانداران و وکیلان منصوب از طرف ائمه عليهم السلام، و حتی اطاعت از پزشک متخصص در برخی امور مربوط به احکام دینی با احتمال خطا مانند منع از روزه به علت بیماری.
🔰 ج) عدم اطاعت از دستور حاکم به صرف احتمال خطا دارای آسیب ها و آثار منفی بسیار بالاتر و گاه جبران ناپذیرتر از اطاعت است. آیا هرج و مرج اجتماعی و از هم پاشیده شدن نظم جامعه و گاه شکست خوردن از بیگانه و نابودی حاکمیت اسلامی به صرف احتمال خطا در نظر ولی فقیه قابل پذیرش است؟
🔰د) وقتی سخن از احتمال خطا است این احتمال و امکان نیز وجود دارد که نظر ولی فقیه نظر درست باشد و دیگران دچار خطا شده باشند.
در این فرض مرجع نهایی چه کسی خواهد بود؟ در این صورت آیا تعطیل شدن حاکمیت اسلامی به صرف اینکه افرادی احتمال خطا می دهند پذیرفتنی است؟
🔰 در پایان روایت مقبولهی عمر بن حنظله از امام صادق علیه السلام چنین نقل شده است :
عَنْ عُمَرَ بْنِ حَنْظَلَةَ قَالَ: سَأَلْتُ أَبَا عَبْدِ اَللَّهِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ عَنْ رَجُلَيْنِ مِنْ أَصْحَابِنَا بَيْنَهُمَا مُنَازَعَةٌ فِي دَيْنٍ أَوْ مِيرَاثٍ فَتَحَاكَمَا إِلَى اَلسُّلْطَانِ أَوْ إِلَى اَلْقُضَاةِ أَ يَحِلُّ ذَلِكَ؟ قَالَ عَلَيْهِ السَّلاَمُ مَنْ تَحَاكَمَ إِلَيْهِمْ فِي حَقٍّ أَوْ بَاطِلٍ فَإِنَّمَا تَحَاكَمَ إِلَى اَلْجِبْتِ وَ اَلطَّاغُوتِ اَلْمَنْهِيِّ عَنْهُ وَ مَا حَكَمَ لَهُ بِهِ فَإِنَّمَا يَأْخُذُ سُحْتاً وَ إِنْ كَانَ حَقُّهُ ثَابِتاً لَهُ لِأَنَّهُ أَخَذَهُ بِحُكْمِ اَلطَّاغُوتِ وَ مَنْ أَمَرَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ أَنْ يَكْفُرَ بِهِ قَالَ اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ يُرِيدُونَ أَنْ يَتَحٰاكَمُوا إِلَى اَلطّٰاغُوتِ وَ قَدْ أُمِرُوا أَنْ يَكْفُرُوا بِهِ قُلْتُ فَكَيْفَ يَصْنَعَانِ وَ قَدِ اِخْتَلَفَا؟ قَالَ يَنْظُرَانِ مَنْ كَانَ مِنْكُمْ مِمَّنْ قَدْ رَوَى حَدِيثَنَا وَ نَظَرَ فِي حَلاَلِنَا وَ حَرَامِنَا وَ عَرَفَ أَحْكَامَنَا فَلْيَرْضَيَا بِهِ حَكَماً فَإِنِّي قَدْ جَعَلْتُهُ عَلَيْكُمْ حَاكِماً فَإِذَا حَكَمَ بِحُكْمٍ وَ لَمْ يَقْبَلْهُ مِنْهُ فَإِنَّمَا بِحُكْمِ اَللَّهِ اِسْتَخَفَّ وَ عَلَيْنَا رَدَّ وَ اَلرَّادُّ عَلَيْنَا كَافِرٌ وَ رَادٌّ عَلَى اَللَّهِ وَ هُوَ عَلَى حَدٍّ مِنَ اَلشِّرْكِ بِاللَّهِ.
🔰 عمر بن حنظله گويد: از امام صادق عليه السّلام پرسيدم: دو نفر از أصحاب خودمان راجع به وام يا ميراثى نزاع دارند و نزد سلطان و قاضيان وقت به محاكمه مىروند، اين عمل جايز است؟ فرمود: كسى كه در موضوعى حقّ يا باطل نزد آنان به محاكمه رود چنانست كه نزد بت و طغيانگر-نهى شده از آن-به محاكمه رفته باشد، و آنچه طغيانگر برايش حكم كند اگر چه حقّ مسلّم او باشد چنان است كه عمل حرامى را مىگيرد، زيرا آن را به حكم طغيانگر گرفته است، در صورتى كه خدا امر فرموده است به او كافر باشند، خداى تعالى فرمايد:«مىخواهند داورى به طاغوت-سركش-برند و حال آنكه فرمان يافتهاند كه به آن كافر شوند-نساء:۶۰». عرض كردم: آن دو چه كنند، اختلاف دارند؟! فرمود: نظر كنند به شخصى از خود شما كه حديث ما را روايت كند و در حلال و حرام ما نظر افكند و احكام ما را بفهمد، به حكميت او راضى شوند همانا من او را حاكم شما قرار دادم، اگر طبق دستور ما حكم داد و يكى از آنان او را نپذيرفت همانا حكم خدا را سبك شمرده و ما را ردّ كرده است و آن كه ما ردّ كند خدا را ردّ كرده و اين در مرز شرك به خدا است.
منبع : کتاب معارف و عقاید ۵ ، ج۲ ، ص ۱۹۶
🇮🇷 #خط_۵۷ رسانه مردم انقلابی ایران
▪️ @khat57