☎️زنگ عبرت:
🔴از وقتی که خبر فوت یکی از سران اصلی اصلاح طلبان در اصفهان منتشر شده است، شهرداری و شورای شهر با هزینه ی مردم، انواع تابلوهای بزرگ را برای تسلیت فوت وی بر سر چهارراه ها نصب کرده اند!
♦️خواستم بگویم اگر شما عزادارید چه ربطی به مردم و اموال آنها دارد؟ آقای نکویی فقط دربست در خدمت جریان چپ و اصلاح طلبان بود وفعالیت در ستادهای انتخاباتی فتنه در سال 88 را هم در کارنامه ی زندگی خود داشت
♦️چرا مردم باید جور وابستگی شورا و شهردار اصفهان به یک تفکر را بکشند؟!
https://eitaa.com/khat952
8 لطیفه اقتصادی در 8 سال دولت روحانی
🔹سالانه ۶۰۰ هزار شغل ایجاد میکنیم
🔸برنامه من حل معضل بیکاری تحصیلکردههاست
🔹حتی به یارانه ۴۵ هزار تومانی هم نیاز نخواهید داشت.
🔸رشد اقتصادی نباید منفی باشد
🔹من آمدهام تورم را مهار کنم
🔸باید نفت را از بودجه کنار بگذاریم
🔹میگویند دلار باید ۷۰۰ تومان شود اما چندبرابر شده است
🔸برای حل مشکل مسکن راهحل دارم
https://eitaa.com/khat952
❌🎥 هدف آمریکا از #مذاکره با ایران چیست!؟
وقتی آمریکاییها اعتراف کردن هدفشون از مذاکره، به دست آوردن امتیازات جدید برای شکل دیگری از فشار بر مردم ایران هست!
اونایی که هنوز هم دم از مذاکره میزنن ببینن
https://eitaa.com/khat952
بر اساس برخی گزارشات از افرادی درون تیم بایدن طرف آمریکایی قرار پیشنهاد نابودی سانتریفوژهای پیشرفته ایران را در ازای برداشتن تحریمها بدهد!
به عبارت دیگر آمریکاییها حتی به برچیدن سانتریفیوژها راضی نیستند و می خواهند کار را یک سره کنند!
آیا امشب پس از مخابره نتایج این نشست ننگین در وین شاهد یکی از بزرگترین خیانتها به ایران خواهیم بود؟ به زودی خواهیم فهمید.
در همین راستا بهروز کمالوندی از آغاز تست مکانیکی جدیدترین و پیشرفتهترین سانتریفیوژ ایران یعنی IR-9 با قابلیت تولید 50 کیلوگرم SWU اورانیوم در سال و همچنین رونمایی از 133 دستاورد هستهای در 20 فروردین خبر داد.
بنابرین دور از انتظار نیست که آمریکاییها در این مذاکرات سراسر باخت برای ایران روی نقاط قوت ایران دست بگذارند.
بحثهای جدی برای نابودی 50 کیلوگرم اورانیوم 20 درصد غنی شده و سانتریفیوژهای پیشرفتهای که ایران از زمان لغو تعهدات برجامی خود نصب کرده، بی شک در جریان است و خواهد بود!
آمریکا: میخواهیم در مورد موشکی و منطقه با ایران گفتوگو کنیم.
چرا این مذاکرات سراسر باخت برای ایران است؟ نماینده ویژه آمریکا در امور ایران: بعد از بازگشت به برجام، اول از همه دنبال توافق طولانیتر خواهیم بود. ما نگرانیهایی درباره برنامه موشکهای بالستیک و فعالیتهای منطقهای ایران داریم. میخواهیم درباره این موارد گفتوگو کنیم.
https://eitaa.com/khat952