🌹پنج شنبه است،شادی ارواح رفتگانمان و ارواح همه شهدا، مومنین و مومنات فاتحه (حمد)با سه قل هو الله همراه با صلوات بر محمد و آل محمد بفرستیم و به آنها هدیه کنیم.
https://eitaa.com/khat952
🔴 رئیسجمهور وارد استان فارس شد
🔹رئیسجمهور در هفتمین سفر استانی، صبح امروز وارد شیراز شد.
https://eitaa.com/khat952
⭕️ روحانی مجرم است نه متهم؛ قوه قضائیه منتظر چیست؟
🔰دکتر علیزاده نماینده مردم شریف شهرستان دامغان در مجلس شورای اسلامی با همراهی چند ده تن از نمایندگان، خطاب به وزیر محترم دادگستری، تذکر قانونی دادند.
📝 در متن این تذکر آمده است:
⭕️ نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در پنج مورد و با اکثریت قریب به اتفاق، بر اساس ماده ۲۳۴ قانون آئین نامه داخلی مجلس، آقای حسن روحانی را مجرم شناخته و پرونده ایشان را برای محاکمه به قوه قضاییه ارسال نمودند.
📛 در ماده مذکور به دلیل اهمیت بسیار بالای موضوع، دادرسیِ خارج از نوبت پیشبینی شده است؛ ولی پس از گذشت چند ماه تا کنون اقدامی صورت نگرفته است.
👈 استدعا دارم پیگیری فرمائید تا این محاکمه هر چه زودتر آغاز شود. ملت ایران بی صبرانه منتظر است.
https://eitaa.com/khat952
🔺 رسانه در دست یهودیان/ به گزارش مرکز تبارشناسی یهود؛ بیش از ۹۶ نفر از کارمندان، دستاندرکاران و مدیران بخشهای مختلف شبکهٔ CNN یهودی هستند.
https://eitaa.com/khat952
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃
زیارت روز پنجشنبه:
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا وَلِيَّ اللهِ، اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا حُجَّةَ اللهِ وَخالِصَتَهُ،
اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اِمامَ الْمُؤْمِنينَ، وَوارِثَ الْمُرْسَلينَ، وَحُجَّةَ رَبِّ
الْعالَمينَ، صَلَّي اللهُ عَلَيْكَ وَعَلي آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ الطّاهِرينَ، يا
مَوْلايَ يا اَبا مُحَمَّد الْحَسَنَ بْنَ عَلِيٍّ، اَنـَا مَوْليً لَكَ وَ لاِلِ بَيْتِكَ،
وَهذا يَوْمُكَ وَهُوَ يَوْمُ الْخَميسِ، وَ اَنـَا ضَيْفُكَ فيهِ، وَ مُسْتَجيرٌ
بِكَ فيهِ، فَاَحْسِنْ ضِيافَتي وَاِجارَتي،بِحَقِّ آلِ بَيْتِكَ الطَّيِّبينَ
الطّاهِرينَ.
🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃🌹🍃