May 11
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بسم الله الرحمن الرحیم
🎬 «چند روز دیگر مسأله انتخاب رئیس جمهور است.باید همه شما با تمام جدیت در این{امر دخیل باشید.}همه اشخاصى که در هر جا هستند، اهل علمى که در هرجا هستند، با کمال جدیت، مردم را به دخالت در انتخابات دعوت کنند.»
امام خمینی (ره) ۵۹/۲/۱۷
🔰با خط بهشتی در ایام انتخابات همراه باشید...
🆔@khat_beheshti
#یادداشت_تحلیلی
چرا قطعنامه
چرا انتخابات
🔰به راستی به چه دلیل قطعنامهٔ هسته ای بر علیه ایران صادر شد و هدف از این کار چه بود؟!
به گفته ناظران و تحلیلگران این قطعنامه قرار بود در سال های پایانی دولت آقای رئیسی صادر شود. تا همراه با فشار اقتصادی و سیاسی جدید نظام و دولت مذکور را در یک وضعیت سخت قرار دهند. و به گمان خود امتیازاتی دریافت کنند.
اما تقدیر به گونه ای دیگر شد و بواسطه شهادت رئیس جمهور و قرار گرفتن کشور در مسیر انتخاباتی زود هنگام معادلات به نحو دیگری رقم خورد.
این دست از اقدامات کشور های اروپایی در شرایط کنونی در چند سطح قابل تفسیر هست:
🔹با مطرح شدن مسئله فلسطین در جهان و همچنین حمایت ایران از فلسطین و حمله به رژیم صهیونیستی در عملیات وعده صادق،کشورهای اروپایی به دنبال این هستند که با صدور قطعنامهٔ هستهای بخشی از ضریب حمایت ایران از فلسطین را بکاهند. یعنی اینگونه القا شود که توانایی هسته ای جمهوری اسلامی همواره خطری بالقوه و بالفعل برای حاکمیت جهانی ست . و از طریق اجماع سازی علیه ایران و فشار بین المللی از قدرت منطقهای ایران را محدود کنند.
🔹 مسئلهٔ دیگر تحت فشار قرار دادن ایران از جوانب مختلف است . که مهمترین آن مسئله اقتصاد است. متأسفانه اقتصاد ایران نسبت به تحرکات خارجی واکنش پذیری بالایی نشان میدهد .همین امر موجب شده که کشورهای اروپایی به گمان خود با این قطعنامه یک بیثباتی اقتصادی قبل از انتخابات ایجاد کنند .
🔹 مسئله دیگر تأثیرگذاری بر فضای انتخابات است به نحوی که غرب سعی دارد با تحت فشار قرار دادن و منزوی سازی ایران در ساحت بین الملل این پالس را به جامعهٔ ایرانی دهد که ادامه سیاست های مقاومت محور دولت سیزدهم موجب انزوای ایران خواهد شد و تلویحاً از کاندیدای متمایل به سیاستهای غربی حمایت خواهد کرد.
🔹 نکته دیگر که باید به آن توجه کرد تداوم سیاست پلیس خوب و بد در این ماجرا است به این نحو که در این مسئله ایالات متحده نقشی حداقلی بازی کرده است و سه کشور فرانسه انگلیس آلمان پیشنهاد قطعنامه صادره را داده اند.
اگر حاکمیت بستر مناسب اقتصادی و سیاست کلان خود را قوی نکند چه بسا برای ایجاد شوک بیشتر به ناگاه سه کشور اروپایی با استفاده از ابزار های دیپلماتیک فشار را مضاعف سازند.
🔹 آرامش چند ماههٔ مسئله هسته ای ایران را باید در این نوع کنشگری غربی ها در قبال مسئله فلسطین جویید اما حاکمیت ایران مسلماً بار دیگر این نکته مهم را به دولتهای غربی یادآور خواهد شد که هرگونه تشدید تنش در همان سطح پاسخ داده خواهد شد. تجربه چند دهه گذشته در ایران به سیاستمداران ایرانی یاد داده است کنشگری منفعل عواقبی بدتر به همراه خواهد داشت .
🔸در پایان باید گفت انتخابات ریاست جمهوری و نگرش دولت جدید در زمینه سیاست خارجه اهمیت بسزایی در واکنش ایران و کیفیت روابط بین المللی به ویژه در راهبرد منطقه ای خواهد داشت.
✍ مهدی ناصری
دانشجوی علوم قضایی
@khat_beheshti
معیار انتخاب رئیس جمهور در کلام شهید بهشتی
#معیار_اول
🔰 «رئیس جمهور می بایست اعتقاد قلبی و جزمی به اسلام داشته باشد. واقعاً مسلمان و مؤمن باشد و پایبندی عملی به مقررات و تعالیم اسلام داشته باشد. رئیسجمهور یک جامعه اسلامی باید هر جا میرود، در داخل خانهاش، در بیرون خانهاش، در دفتر ریاست جمهوریاش، در میهمانیها، ملاقاتها و دیدارهای داخلی و خارجی نشان بدهد که یک انسان پایبند به تعالیم اسلام است. از نظر اخلاقی هم باز نمونه یک انسان مسلمان باشد، صداقتش، قابلیت اعتمادش برای همکاران و عموم مردم، برخوردش برخورد متواضعانه باشد، با مردم به فروتنی برخورد کند.»
با خط بهشتی #در_مسیر_انتخابات همراه باشید...
🆔 @khat_beheshti
عصارهٔ ملت
#معیار_دوم
🔰 «رئیسجمهور باید در جمع، به عنوان یک نمونه مطلوب ، در جامعه قدرت درخشیدن داشته باشد و واقعاً انسانها، افراد و اعضای جامعه وقتی به او و رفتار او مینگرند، احساس اعتماد و اطمینان کنند؛ اطمینان به اینکه مدیریت درجه اول و رهبری درجه اول کشور را پس از مقام رهبری، به دست انسانی دادهاند که آن انسان نسبت به این امت و نسبت به این نظام و نسبت به امامت این امت وفادار است.»
با خط بهشتی #در_مسیر_انتخابات همراه باشید...
🆔 @khat_beheshti
توانمند در جذب عناصر کارآمد
#معیار_سوم
🔰{رئیس جمهور}باید قدرت جذب همکاران فعال و مؤمن را داشته باشد، یعنی کسی باشد که افراد باایمان، انقلابی، فعال و خلاق این جامعه را جذب کند. بعضی از چهرهها هستند که افرادی را میتوانند جذب کنند که چندان به نظام حکومت اسلامی آشنا نیستند یا معتقد نیستند، ملتزم نیستند. بعضیها هستند که نه، مبانی، رفتار و موضع اجتماعی آنها طوری است که افراد و عناصر فعال مؤمن به اسلام و نظام جمهوری اسلامی را جذب میکنند.
با خط بهشتی #در_مسیر_انتخابات همراه باشید...
🆔 @khat_beheshti
#توییت
این روز ها شاهد حضور پر شور نمایندگان مجلس در اطراف و اکناف نامزد های #انتخابات ریاست جمهوری هستیم.
کار ستادی علاوه بر کاستنِ تمرکز نماینده از وظایف اصلی اش ، نقش نظارتی ، شأن و جایگاه وی را مخدوش می کند و موجب تضعیفِ #تفکیک_قوا است.
آدرس کانال معاونت سیاسی در فضای مجازی
تلگرام | ایتا
توییتر | بله
قاطع در مدیریت
#معیار_چهارم
رئیس جمهور در ایجاد هماهنگی باید مقتدر باشد، مدیریت رئیسجمهور غیر از مدیریت یک وزیر است، غیر از مدیریت حتی یک نخستوزیر است، غیر از مدیریت یک مدیرکل و یک رئیس اداره است، غیر از مدیریت یک شرکت است. نقش مهم رئیسجمهور در مدیریت این است که بتواند میان قوه اجرایی یعنی دولت، قوه قانونگذاری یعنی مجلس شورای اسلامی و قوه قضایی در رابطه با مردم و در رابطه با رهبری هماهنگی ایجاد کند.
با خط بهشتی #در_مسیر_انتخابات همراه باشید ...
توییتر | ایتا
تلگرام | بله
#توییت
🔰بستر #مناظره، محلی برای تضارب آرا و تقابل راهبردهای کلان حکمرانی ست؛ تا مخاطب با تفکیک نظرات نامزدها بتواند گزینهٔ مطلوب خود را بیابد.
سازوکار فعلی مناظرات؛ کشور را از مشارکت سیاسی مطلوب، مردم را از فهم گفتمان نامزدها و نامزدها را از تمایزبخشی بین خود و سایرین محروم می سازد.
آدرس کانال معاونت سیاسی بسیج در فضای مجازی
تلگرام | ایتا
توییتر | بله