💥موسم انتخاب...
🔰ویژه نامه نشریه خط بهشتی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی به مناسبت چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری
#خط_بهشتی
#ویژه_نامه
#موسم_انتخاب
┄┅═══✼✾✼═══┅┄
🇵🇸🇮🇷 حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
@khat_beheshti
موسم انتخاب، ویژه نامه خط بهشتی.pdf
10.68M
💠موسم انتخاب
🔰ویژه نامه نشریه خط بهشتی حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی در آستانه چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری
🔻 آنچه در این ویژه نامه میخوانید:
📝امتداد یا تغییر ؟!
📝هیس! سوال نپرسید
📝مشارکت بیمشارکت
📝انتخاب اصلح
📝مردم؛ حرف نو جمهوری اسلامی
📝درآمدی بر اصل ۱۳۱ قانون اساسی در مواجهه با ماده ۳۷ قانون انتخابات ریاست جمهوری
┄┅═══✼✾✼═══┅┄
🇵🇸🇮🇷 حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
@khat_beheshti
* به همت قرارگاه انتخابات برگزار خواهد شد:*
🔸 برگزاری تریبون آزاد دانشجو مردمی با موضوع مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری
📌 مکان برگزاری تریبون بسیج دانشگاه علوم قضایی:
چهار راه ولی عصر، جنب تئاتر شهر
⏰ زمان: چهارشنبه، ۶ تیرماه، از ساعت ۱۷
✅دانشجویان در صورت تمایل به شرکت به آی دی @SSHakr در پیام رسان ایتا پیام دهید.
#انتخابات
#صدای_بیصدایان
┄┅═══✼✾✼═══┅┄
🇵🇸🇮🇷 حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
@khat_beheshti
#گزارش_تصویری
تریبون آزاد مردمی بسیج دانشجویی علوم قضایی
📆زمان: چهارشنبه ۶ تیرماه
📍مکان: تئاتر شهر
#صدای_بیصدایان
┄┅═══✼✾✼═══┅┄
🇵🇸🇮🇷 حوزه بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی
🆔 @khat_beheshti
🎙مصاحبه اختصاصی بسیج دانشجویی دانشگاه علوم قضایی با وزیر محترم دادگستری به مناسبت چهلمین روز از شهادت شهید آیت الله رییسی (ره)
💥انتشار متن کامل در کانال خط بهشتی
@khat_beheshti
🔰قسمت اول...
باسمه تعالی
🔹برجستهترین ویژگی شخصیتی و رفتاری شهید رئیسی را چه میدانید؟
از چه زمانی با شهید رئیسی آشنا شدید؟
🔸بيش از ۲۰ سال از نزدیک با شهيد آيت الله رئيسی آشنایی داشتم و در طول این سالها در مقاطعی همکاری و معاشرت بنده با ایشان بسیار نزدیک بود.
آنچه از مدت آشنایی بنده با آن بزرگوار در ذهنم تداعی میشود این است که جز صفای باطن، طهارت روح و دغدغه رفع مشكلات كشور از ایشان نديدم و سجاياي اخلاقی ایشان مثالزدنی بود.
در پیام تسلیت مقام معظم رهبری دیدیم که آن شهید عزیز را «جامع الاطراف» توصیف کردند و حقیقتا ايشان مجموعی از بهترين و شریفترین فضايل اخلاقی و صفات انسانی بودند.
«اخلاق پسنديده» ، «خداترسی» و «خستگیناپذیری» از خصوصیات بارزی بود که از ایشان شاهد بودیم.
🔹نظرتان درباره تعابیر و ویژگیهایی که رهبر انقلاب در پیام به مناسبت شهادت آقای رئیسی به کار بردند، چیست؟
🔸آيت الله رئیسی معتقد بود در دوران بسيار كوتاهی كه فرصت داريم بايد همه تلاش و استعداد خود را به عنوان مسئول در هر جايگاه و دستگاهی برای خدمت به مردم و رفع مشكلات آنان به كار ببينديم و الا در پيشگاه خداوند پاسخي نداريم.
همین نگرش و دیدگاه باعث شده بود شهيد آيت الله رئيسی خستگی را از دایره لغات و مفاهیم اطراف خود دور کند و همه تلاش و استعداد و توان خود را در راه خدمت به مردم و رفع مشکلات به کار ببندد. شاهد این معنا سفرهای متعدد استانی، حضور در شهرها و روستاهای مختلف و پیگیری مستمر مسایل و موضوعات از مدیران بود.
در جلسات هیات دولت به کرّات شاهد بودیم ایشان هيچگاه از پذيرش مسئولان و درخواست وقت ملاقات براي طرح مسايل و موضوعات خسته نميشد و در اعلام ميكردند هر كس نياز به ملاقات و گفتگو با من دارد در هر زمان از شبانه روز وقت داده میشود.
🔹لطفا بهترین خاطرهای که از شهید رئیسی دارید را بیان بفرمایید.
🔸در سال 1399 که ایشان رییس قوه قضائیه بودند، در بازديد سرزدهاي که از يكي از مجتمعهاي قضايي داشتند، فیش حقوقی کارکنان را دیده بودند و مشاهده کرده بودند کارکنان اداری دریافتی بسیار پایینی دارند، چند روز بعد به بنده فرمودند کارکنان اداری از نظر دریافتی بسیار وضع نامطلوبی دارند و وضعیت آنها مرا بسیار ناراحت کرده به نحوی که سر سفره نمیتوانم غدا بخورم و دستور دادند که هر کاری که میتوانیم برای کمک به آنها انجام دهیم.
🔹یکی از ویژگیهای شهید آیت الله رئیسی، حمایت از حقوق شهروندی و کودکان و آسیبدیدگان اجتماعی بود، در دوره ریاست جمهوری ایشان چه اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است؟
🔸سعی شده در جهت صیانت از حقوق شهروندی، ظرفیت سازی های جدیدی صورت گیرد و در این مسیر برای تامین و تضمین حقوق شهروندی و حاکمیت قانون، نقش مردم و مشارکت مردم اهمیت دارد.
از اقدامات مهم مرجع ملی حقوق کودک در سالهای 1401 و 1402، اصلاح آییننامه قانون حمایت از کودکان بیسرپرست و بدسرپرست بهمنظور تسهیل فرزندخواندگی موقت در قالب طرح خانواده میزبان و تدوین شیوهنامه آن بوده است.
پس از اصلاح این آییننامه و تدوین شیوهنامه آن کودکان بیسرپرست و بدسرپرست مقیم مراکز نگهداری بهزیستی که بهعلت تاخیر پیش آمده در فرایند فرزندخواندگی، در این مراکز بهمدت طولانی حضور داشتند و از نعمت خانواده محروم بودند، در خانواده میزبان حضور مییابند تا مراحل قانونی فرزند خواندگی طی شود.
همچنین همکاری در راهاندازی مراکز جامع حمایت از اطفال و نوجوانان (مجتمعهای شوق زندگی) که در این مراکز کلیه خدمات قضایی و حقوقی مربوط به کودکان در معرض آسیب و آسیبدیده توسط نمایندگان دستگاههای مسئول ارائه میگردد.
پیگیری حق آموزش کودکان بازمانده از تحصیل، تدوین پیشنویس لایحه حمایت از کودکان در فضای مجازی، طراحی الگوهای پایش آنها، طراحی نظام برنامهریزی، پایش و ارزیابی و گزارش دهی حقوق کودک از طریق تدوین شاخصهای حقوق کودک - طراحی نشان دوستدار کودک از جمله برنامه های در دست اقدام این وزارتخانه است.
خط بهشتی
🔰قسمت دوم...
🔹شهید آیت الله رئیسی در راستای تحقق راهبردی ارتقای دیپلماسی حقوقی ـ قضایی در صحنه بینالمللی چه اقداماتی را دنبال میکردند؟
🔸برای توسعه تعاملات و همکاریهای بینالمللی در زمینه حقوقی- قضایی با سایر کشورها اقداماتی همچون تدوین و تنظیم موافقتنامه و اسناد بینالمللی در زمینه معاضدتهای حقوقی و قضایی در امور مدنی و کیفری با کشورها (اظهارنظر، پاراف و امضای 40 سند)، انتقال زندانیان ایرانی از زندانهای سایر کشورها به داخل و زندانیان خارجی محبوس در ایران به کشورهای متبوع خود، نشستهای تخصصی حقوقی - قضایی با کشورهای هدف ( انجام 23 دیدار دیپلماتیک) و اعزام و پذیرش هیأتهای تخصصی حقوقی - قضایی در عرصه بینالملل (اعزام 18هیأت و پذیرش 14 هیأت) صورت گرفته است.
🔹در دوران دولت شهید رئیسی چه اقداماتی در وزارت دادگستری انجام شده است؟
🔸موضوع پرداخت دیات، کمک به بزه دیدگان و خسارات ایام بازداشت از اولویتهای وزارت دادگستری در دولت سیزدهم بود. در این حوزه و در ابتدای دولت از طرفی با عقبماندگی جدی در بررسی پروندهها مواجه بودیم و از سوی دیگر با کسری شدید منابع مالی برای پرداختها روبرو بودیم.
بحمدالله در دولت سیزدهم اهتمام ویژهای در این حوزه صورت گرفت و ضمن جبران عقبماندگیها برای اولین بار در تاریخ وزارت دادگستری، رسیدگی و پرداختها به روز شده است.
در وزارت دادگستری و در دوره 33 ماهه دولت سیزدهم تعداد ده هزار و 666 پرونده دیات، کمک به بزه دیدگان و خسارات ایام بازداشت بررسی و رسیدگی شده که رشد 282 درصدی را نسبت به مدت شمابه دولت قبل نشان میدهد و بر این اساس مبلغی بالغ بر 27 هزار میلیارد ریال به ذینفعان پرداخت شده که در این خصوص نیز رشد 350 درصدی را شاهد هستیم.