🔻عملکرد دبیر در المپیک:
٢ طلا
٢ نقره
١ برنز
١ فینال
٢ وزن هم مونده
عملکرد خادم در المپیک:
١ طلا
١ نقره
٢ برنز
عملکرد کلی دبیر:
١٣ طلا
١٣ نقره
٧ برنز
عملکرد کلی خادم:
٣ طلا
٢ نقره
١۶ برنز
حقیقتا این نوع اصلاح طلبی چیزی جز هجو گوئی و بیشرفی و قبیله بازی نیست.
🇵🇸@khate_atash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پذیرایی گرم عراقی ها از زائران در مسیر پیاده روی اربعین
🇵🇸@khate_atash
معرفی پاک نژاد به مجلس بدون تابیدیههای ضروری؛
پاسخ این حاشیه شاید در مجلس داده شود.
🇵🇸@khate_atash
ششمین کنارهگیری «سلطان استعفا» محمدجواد ظریف تنها ده روز پس از انتصاب
ماجرای پنج استعفای قبلی ظریف چه بود؟
🔹ظریف در بخشی از کتاب خاطراتش با عنوان «پایان شکیبایی» جزییات ۵ بار استعفای خود در سالها ۹۲ تا ۱۴۰۰ را روایت کرده است! این بخش از کتاب را در ادامه میخوانید:
🔹«نخستینبار که تا مرز کنارهگیری پیش رفتم، در سفر نخست آقای رئیسجمهور به نیویورک در سال ۱۳۹۲ بود. برخی مشاورین آقای رئیسجمهور بدون هماهنگی تلاش کرده بودند نشست وزرای خارجۀ پنج به اضافه یک و ایران را به نشست سران تبدیل کنند.
🔹دومین بار طرحی پیرامون کمیته نیازهای هسته ای کشور بدون هماهنگی با وزارت امور خارجه برای زمامداران کشور فرستاده شده بود، که گفتگوها را پیشاپیش محکوم به شکست میکرد.
🔹سومین نوبت به دنبال شکایت از بی توجهی سایر وزارتخانهها به بایستههای بنیادین سیاست خارجی و به ویژه در ارتباط با ناهماهنگی در پیوندهای با روسیه بود که انجام وظیفۀ وزیر امور خارجه را برهم ریخته بود. ناگفته نماند که وزارت امور خارجه برای دفاع از پیوندها با روسیه وارد شده بود.
🔹نوبت دیگر، بر سر ِ سفر بشار اسد در اسفندماه ۱۳۹۷ بود.
🔹کنارهگیری بعدی مربوط به فعالیتهای دیپلماتیک ما برای شکست دادن تلاش آمریکا برای بازگرداندن قطعنامه های شورای امنیت در برابر ایران در تابستان و پاییز ۱۳۹۹ بود. آقای پوتین یک پیشنهاد مطرح کرده بود که به نظر وزارت امور خارجه میبایست با روش دیپلماتیک با آن برخورد میشد.
🔹در شورای عالی امنیت ملی و در دولت با لحنی تند مخالفت کردند، که توهین به وزارت و وزیر امور خارجه بود. پس از آن تقاضا کردم از حضور در هیأت دولت معاف شوم، که موافقت نشد.
🔹آقای ظریف دقایقی قبل هم اعلام کرد که از معاونت راهبردی دولت پزشکیان تنها ده روز پس از انتصاب، استعفا داده است!
🇵🇸@khate_atash
🔹قالَ مولانا الحسین علیهالسلام:
﴿لَيستِ العِفّةُ بمانِعَةٍ رِزْقا، و لا الحِرصُ بجالِبٍ فَضْلاً ، و إنَّ الرِّزقَ مَقْسومٌ و الأجَلَ مَحتومٌ و اسْتِعمالُ الحِرصِ طَالبُ المَأْثَمِ﴾
امام حسین ❤️ علیه السلام :
نه عفّت و مناعت مانع روزى مىشود و نه حرص زدن روزى بيشتر مى آورد، زيرا روزى تقسيم شده و اجل حتمى است و حرص زدن طلب گناه است .
ميزان الحكمه، جلد۳، صفحه ۲۵
🇵🇸@khate_atash
مداحی_آنلاین_فضائل_امام_حسن_مجتبی_استاد_رفیعی.mp3
6.07M
فضائل امام مجتبی(علیهالسلام)!
حجت الاسلام رفیعی
شهادتامامحسن(علیه السلام)بهروایتی
🇵🇸@khate_atash
🔹عشق به خدا، کَرۀ زندگیست
عمری که با حوادث گوناگون میگذرد، شبیه مَشکی است که عشایر، با آن دوغ میزنند. به آن میگویند: نِعره. این مشک، مشک خاصی است. دو تا چوب، این طرف و آن طرفش نصب میکنند. ماست را که میبندند، میریزند در این مشک و بعد از آنکه گلوی مشک را بستند، شروع میکنند به تکان دادن آن. به این کار میگویند: نِعرهزنی. میزنند و میزنند، تا آن ماست، دیگر از حالت ماستی در میآید و میشود دوغ. در آن وقت، مقداری کَره روی آن جمع میشود. دوغش را مصرف میکنند و سرمایهشان همین کرهایست که بهدست آمده.
این زندگی، هر چیزش را که فکر کنی، دوغ است. اگر #عشق_به_خدا در آن پیدا شود، همان کره است.
آیت الله حائری شیرازی
🇵🇸@khate_atash