📣 |مسابقه #سین هشتم|
📌امسال پنجمین عیدیه که دیگه حاج قاسم بینمون نیست. ولی تصویر ایشون هیچوقت از ذهن و دلمون نمیره.
📌به همین مناسبت از شما خط مقدمی ها دعوت می کنیم امسال هم مثل هر سال عکس «حاج قاسم» رو مهمون سفره های هفتسینتون کنید، عکس بگیرید و برای ما بفرستید.
✨ما هم به قید قرعه، جوایز نقدی و غیر نقدی تقدیمتون می کنیم.
📌اگه به جای عکس، از کتاب های انتشارات خط مقدم که درباره حاج قاسم نوشته شده استفاده کنید، شانستون در قرعه کشی ۵ برابر میشه.
📌راستی تا یادمون نرفته اینم بگیم که دو تا از کتاب های قهرمان ملت ایران که درباره حاج قاسم نوشته شده رو با 20 درصد تخفیف و ارسال رایگان تقدیمتون می کنیم.
📚«نامزد گلوله ها»و «سرباز قاسم سلیمانی» دو کتاب منتخب ما برای تخفیفات ویژه عید نوروز هست. تا دیر نشده به آیدی زیر پیام بدید و برای خرید کتاب اقدام کنید.
🆔 @khatemoqadam_admin
روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران
تا از دلم بشویی غمهای روزگاران
🆔 @khatemoqadam_ir
📍این چالش رو توی صفحه اینستاگرام گذاشتیم شما هم پاسخ بدید
به نظرتون این متن از کدوم کتابه؟
🆔 @khatemoqadam_admin
⚜اللهُمَّ ربِّ شَهرِ رمضان⚜
📜برنامه هیئت مدافعان حرم در شب اول ماه رمضان:
🔈قرائت دعای افتتاح با نوای حاج سید رضا موسوی
📣با سخنرانی شیخ محمود توکلی
🎤و روضه خوانی حاج سید رضا موسوی
⏰زمان: سه شنبه ساعت ۱۹:۳۰ تا ۲۱:۳۰
📌مکان: زینبیه خط مقدم واقع در خیابان شهید صدوقی. خیابان امام حسين(ع) خیابان آیت الله شاه آبادی کوچه ۱۰ پلاک ۷۱
حضور خانوادگی بلامانع می باشد.
✨امام باقر(ع)می فرماید:« لِكُلِّ شَيْءٍ رَبِيعٌ وَ رَبِيعُ الْقُرْآنِ شَهْرُ رَمَضَانَ »برای هر چیزی بهاری است و بهار قرآن ماه رمضان است.
📖از امروز انشاءالله با هم هر روز یک جزء از قرآن رو تلاوت میکنیم
تو دعاهاتون ما رو فراموش نکنید🤲
🔉 جزء ۱
روی لینک ضربه بزنید
🆔 @khatemoqadam_ir
#بریده_کتاب
یکی دو قدم جلوتر از ماشین، یکدفعه بهم زیر پا زد. با صورت من را خواباند روی زمین. یکیشان پاهایش را گذاشت روی پاهایم، و ان یکی که پیادهام کرده بود، پایش را گذاشت پشت گردنم. بعد چاقو کشید و یک دستش را انداخت زیر فّکم، و سرم را بالا آورد. چاقو را گذاشت زیر گلویم، و چند بار به چپ و راست کشید. فکر کردم دارم میمیرم. داشت سرم را میبُرید.
اما نه! نمردم. با پشت چاقو داشت زیر گلویم میکشید. برای همین نمیبرید. ترسیده بودم. حسابی ترسیده بودم. داشت تفریح میکرد. داشت با من بازی میکرد.
📚شبح
🆔 @khatemoqadam_ir
انشاءالله طاعات همگی قبول باشه
ما رو هم تو دعاهاتون یاد کنید 🤲
🔉جزء۲
🆔 @khatemoqadam_ir
🔸توی این یک سال همراهانی داشتیم که لطف داشتن و در کنارمون بودن .
ما هم برای قدردانی از محبت این دوستان براشون یک عیدی کوچیک ارسال کردیم
امیدواریم خوشحالشون کنه🌱
🆔 @khqtemoqadam_ir
#بریده_کتاب
عاشق کتاب خواندن بودم و کتاب خریدن. تا پولی جمع میشد، به کتابفروشی میرفتم و کتابی تازه میخریدم. وقتی به کتابخانهام نگاه میکردم، در ازای هر کتاب، خاطرهای برایم زنده میشد. میدانستم که فلان کتاب را چه موقع و از کجا خریدهام. کتابی بود که برای خریدش مجبور شده بودم شش ماه تمام، هزینههای طلبگیام را کم کنم و حتی از خوراکم بزنم تا بتوانم پولی پسانداز کنم و آن را بخرم. حتی برای خرید یک کتاب، چند روز روزه گرفته بودم تا پول خریدش جمع شود.
📚پسر ایل
🆔 @khatemoqadam_ir