5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاسخ سنگین به اراجیف رضا کیانیان
@khatevelayat
🔷بایدن: تونلهای حماس شگفتآور است
جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا تاکید کرد که تونلهای ساختهشده توسط حماس بسیار شگفتآور هستند و گاهی عمق آنها به ۲۰ پا (بیش از ۶ متر) میرسد. او افزود: «هیچکس قبلاً تصوری از این تونلها نداشت.»
بایدن در مصاحبهای با شبکه "اماسانبیسی" تصریح کرد: «این ایده که "اسرائیل" بتواند بدون در نظر گرفتن مسئله فلسطین به بقا و دفاع از خود ادامه دهد، غیرممکن است.»
او تأکید کرد که برای اولین بار زمانی که اقدامات "اسرائیل" در محور فیلادلفیا و تخریب بیمارستانها شدت گرفت، از بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم صهیونیستی خواست تا آتشبس را برقرار کند.
وی همچنین گفت: «ائتلاف نتانیاهو بسیار تندرو و این دولت متعصبترین و تندروترین دولت در تاریخ هر نخستوزیر اسرائیلی است.»
جو بایدن اظهار داشت که نتانیاهو شجاعت مقابله با ائتلاف دولتاش را ندارد، زیرا ممکن است این ائتلاف فردا به برکناری او رأی دهد.
بایدن در ادامه افزود که اخیراً با دونالد ترامپ، درباره مذاکرات پیرامون غزه صحبت نکرده است، اما پس از پیروزی او در انتخابات، گفتوگوهایی بین آنها انجام شده است.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رسوایی در آخرین سخنرانی وزیر خارجه دولت بایدن
🔹در پی خودداری وزیر خارجه آمریکا از پاسخ دادن به سوالات خبرنگارانی که از او درباره جنگ غزه میپرسیدند، نیروهای امنیتی دو خبرنگار را بازداشت کردند.
🔹یک خبرنگار از بلینکن پرسید چرا او الان برای محاکمه در لاهه نیست؟ که توسط نیروهای امنیتی با خشونت بازداشت شد!
🔹خبرنگار دیگر بلینکن را شریک نسل کشی رژیم صهیونیستی در غزه و ارتکاب هلوکاست دانست که او نیز توسط نیروهای امنیتی از سالن اخراج شد!
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ مدافع حرمی که یک تنه چراغ حرم حضرت رقیه سلاماللهعلیها را روشن کرد...
📆 سالگرد شهادت محمودرضا بیضائی
@khatevelayat
واشنگتن پست: کارمند سابق سیا به افشای اسناد طبقه بندی شده درباره برنامه های رژیم صهیونیستی برای حمله تلافی جویانه علیه ایران اعتراف کرد.
@khatevelayat
برنی سندرز، سناتور آمریکایی: مایه تاسف است که توافق فعلی همان توافقی است که نتانیاهو و کابینه افراطی او در ماه می گذشته رد کردند. بیش از ١٠ هزار نفر از زمان ارائه این پیشنهاد در ماه می کشته شدهاند و رنج گروگان ها و بی گناهان در غزه بدتر شده است.
@khatevelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تداوم بازداشت های بی حساب و کتاب علویان در قمحانة توسط اوباش الجولاني
@khatevelayat
♨️در حالی که تا مدتی قبل در حیاط دولت طرح پرچم آمریکا روی زمین کشیده شده بود تا زیر پای مراجعان قرار بگیرد، این طرح جمعآوری شده است
🔹قرار دادن پرچم آمریکا روی زمین سالهاست که در راهپیماییها رواج دارد اما این بار این کار در حیاط دولت هم انجام شده بود. اقدامی که از پیش از روی کار آمدن دولت جدید صورت گرفته بود و بهنظر مخالف سیاست رئیس جمهور پزشکیان و دولت اوست و به همین دلیل چند هفته پیش برچیده شد.
@khatevelayat
9.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این جوان نه آیت الله است ،نه روحانی است ،نه لباس آستین بلند دارد نه ،تسبیح در دست دارد، نه قیافهاش به مسجدی ها می خورد.
اما ببینید چقدر اطلاعات داره و چقدر قشنگ توضیح میده.
👈 تا آخر فیلم رو ببینید و کلی اطلاعات بدست بیارید.
@khatevelayat
خاک های نرم کوشک
زندگینامه شهیدعبدالحسین برونسی
نمره ی تک
#قسمت_پنجاه_هفت
🌕🌑🌕🌑🌕🌑🌕⚫️
همین حالا داشتم دیکته ی حسن رو صحیح می کردم یعنی پیش پای شما کارش تموم شد.»
با هم رفتند پای میز ورقه ی مرا نشان پدرم داد یکدفعه چهره اش گرفت نگاه ناراحتش آمد تو نگام کمی خودم را جمع و جور کردم دهانم خشک شده بود و تنم داغ
سرم را انداختم پایین و چشم دوختم به کفش هام. حواسم ولی نه به کفش هام بود و نه به هیچ جای دیگر .فقط خجالت می کشیدم از لابلای حرف های معلم فهمیدم نمره ی دیکته ام هفت شده.
این چه نمره ایه که شما گرفتی؟»
صدای پدرم مرا به خود آورد سرم را گرفتم بالا ولی به اش نگاه نکردم« چرا درس نمی خونی؟ آقای معلم میگن درسات ضعیفه.»
حرفی نداشتم بگویم انگار حال و احوال مرا فهمید لحنش آرامتر شد گفت :«حالا بیا خونه تا ببینم چی میشه.»
با معلم خداحافظی کرد و رفت.
زنگ تفریح بچه ها دورم را گرفتند.
هر کدام چیزی می گفتندیکیشان گفت: «اگر بری خونه حتماً یکدست کتک مفصل می خوری»
به اش خندیدم،گفتم:« بابام اهل زدن نیست ،دیگه خیلی ناراحت باشه دعوام .
کنه حالا کتک هم بزنه عیبی
نداره، چون خیلی دوستش دارم»
زنگ تعطیلی مدرسه خورد دوست داشتم از کلاس بیرون نروم یاد قیافه ی ناراحت پدر مرا به هزار فکر و خیال می
انداخت هر جور بود راهی خانه شدم.
بالاخره رسیدم خانه پیش بقیه نرفتم تو اتاق دیگری نشستم و کز کردم همه اش قیافه ی ناراحت پدرم تو ذهنم
می آمد که دارد دعوام می کند.