❤️ حافظ عزیز ❤️
💠 چنانچه هنگام تمرین و تکرار محفوظات قرآنی خود، قسمتی را به یاد نیاوردید، فوراً به قرآن مراجعه نکنید؛ بلکه د ر ابتدا خوب فکر نمایید و ذهن و حافظه خویش را به کار اندازید.
و در صورتی که آن قسمتِ فراموش شده را به یاد نیاوردید، آن گاه به قرآن مراجعه کنید. اگر این نکته را به خوبی رعایت نمایید، قسمت های فراموش شده دیگر، کمتر فراموشتان می شوند و بیشتر در ذهن حافظه تان باقی می مانند؛ زیرا دستگاه ذهن و سیستم حافظه انسان، آن چه را با تلاش و کاوش درونیِ خود به یاد می آورد، بیشتر به یاد می سپارد و دیرتر از یاد می برد.
🌸🌼🌸🌼🌸
🌼🌸🌼🌸🌼🌸🌼🌸
#نکات_آموزشی_حفظ_قرآن_کریم
@KhatmeNoor
تصویر مورد نظر اشاره به کدام آیه قرآن کریم دارد؟
۱. آیه ۳۲ سوره مبارکه زخرف
۲.آیه ۱۸ سوره مبارکه بقره
۳. آیه ۱۰ سوره مبارکه نور
۴. آیه ۸۷ سوره مبارکه مریم
لطفا شماره جواب صحیح را تا ساعت ۲۳:۰۰ روز دوشنبه ۲۲ اریبهشت ماه به سامانه ۶۶۰۰۰۲۶۴۳۴ ارسال فرمائید
کانال #قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
@KhatmeNoor
✳️ با سلام و عرض ادب خدمت قرآن آموزان محترم
🔘باتوجه به شرایط فعلی، برآن شدیم تا ازظرفیت های موجود استفاده کنیم و آموزش های پایه خود اعم از #روخوانی و #تجوید را درفضای مجازی بارگذاری نماییم.
🔷ان شاءالله هرروز با بارگذاری فایل های آموزشی دوره روخوانی و فایل های
آموزشی دوره تجوید در خدمت شما خوبان، خواهیم بود.
👈فراگیران گرامی می توانید بعد از آموزش و تمرین کافی برای هر درس، به سایت qhkarimeh.ir مراجعه نموده ودربخش #آموزش_مجازی ضمن ثبت نام ، در #خودآزمون های هر درس شرکت نموده و #گواهینامه پایان دوره دریافت نمایید.
در پناه قرآن باشید🙏
کانال #قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
@KhatmeNoor
6.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷🔸💠🔹🔶
📖#آموزش_تجوید_سطح_یک (قطعه یازده)
📽 #درس_چهارم: #مخارج_حروف
4⃣ #قسمت_چهارم: تلفظ حرف غین
👨🏻🏫 #استادمهدی_علم_خواه
کانال #قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
@KhatmeNoor
9.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷🔸💠🔹🔶
📖#آموزش_تجوید_سطح_یک (قطعه دوازده)
📽 #درس_چهارم: #مخارج_حروف
5⃣ #قسمت_پنجم: تمرین عملی تلفظ حرف غین
👨🏻🏫 #استادمهدی_علم_خواه
کانال #قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
@KhatmeNoor
* #شب_قدر
💠 ظرفیت نامحدود رشد انسان با درک لیلةالقدر
🔻قرآن چگونه راه را بهتر از اين تبیین کند که براي مسلمان راه رشد باز است؟ اگر همت کند میتواند در«لَيْلَة الْقَدْرِ»، گذشته خود را اصلاح کند و چشم انداز خوبی برای آینده ترسیم کند. ما نمونههاي آن را ميبينيم.
🔹در ايران باستان الگودهي چگونه بوده؟ اهتمام به چه بوده است؟ به شب يلدا. شب يلدا چهقدر از شب قبل آن بزرگتر است؟ يک دقيقه. همينطور دور هم بنشينند و اين شب يلدا را بزرگ بشمارند. شب يلداي قرآني چيست؟ شب يلداي قرآني ميگويد: «لَيْلَةُ الْقَدْرِ خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ». محدود به هزار ماه هم نميکند. ميگويد: اگر توانستي «لَيْلَةُ الْقَدْر» را درک کني، «خَيْرٌ مِنْ أَلْفِ شَهْرٍ» ميانگين آن بيش از شصت هزار برابر يک ليله است.
🔸 اينقدر ظرفيت را خداي متعال براي رشد انسان بزرگ گرفته است. هر درک ليلةالقدري يک عمر طولاني است. ديگر چه کسي ميتواند در اين دايره عقب بیفتد؟ ديگر خداي متعال چگونه راه رشد را باز کند و مکرّر در اين آيات به مغفرت و رحمت سوق بدهد؟
🔹 سازه خلقت را بر پايه حکمت حکيمانه خود قرار داده، بهگونهاي که همه مردم رو به نجات و رشد باشند، رو به درک خير باشند. وقتي ظرفيت را اينگونه تعريف ميکند «إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَميعاً إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحيمُ» دیگر چگونه راه را براي بشر باز کند؟ چگونه طرح دوستي با بشر بيندازد؟ فقط يک حرکت همراه با نيت خوب از او ميخواهد.
(منبع: نرمافزار الهادی← مراقبات ماهرمضان)
شیخ جعفر ناصری
@KhatmeNoor