11 harfe-taa_81191.mp3
1.31M
📽 | #کلیپ_صوتی
✅تلفظ حرف طاء
#قرائت_صحیح_نماز
🔴 تجوید الصلاة
🎤 استاد حمیدرضا #مستفید
⏰ مدت : 3:36
#جلسه_یازدهم
#آموزش_صحیح_خوانی_نماز
#آموزش_تجوید
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
#نجوایمهدوی
🏝از کوچه ما
گر گذرت می افتد
یک نیم نگاهی
به در خانه ما کن
عمریست که ما
چشم به در
گوش به زنگیم🏝
#شببخیرمولایمن
#اللهمعجللولیکالفرج
#شبتونمهدوی
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
4_5888657525846314578.mp3
899.2K
#صوت_دعای_فرج_استادفرهمند 👆
💢 پویش استغاثه جهانی
🔴 #طلب_منجی_موعود
راس ساعت 21
🤲 دعا و توسل و التجا به نیت سلامتی و تعجیل فرج منجی عالم بشریت
┏━━━━━━━━🌺🍃━┓
@KhatmeNoor
#کانال_قرائات_تجوید_حفظ_تفسیر
┗━━🍃🌺━━━━━━━┛
#دقایقی_با_شهدا
بنام خدا
شهیدامروز مالک اشتر شهید چمران،شهید علیرضا ماهینی...
؛ ولادت در یکی از محلات جنوب شهر بوشهر
۱۳۴۷؛ اخد مدرک دیپلم از دبیرستان حاج جاسم بوشهری با معدل اول بوشهر
۱۳۴۷؛ ورود به دانشگاه علم وصنعت تهران بدون کنکور به علت معدل بالا
؛ منع تحصیل در دانشگاه علم و صنعت به علت فعالیت های سیاسی
؛ فارغ التحصیلی در رشته الکترونیک از دانش سرای عالی ایران مهر تهران
۱۳۵۵؛ اعزام به خدمت زیر پرچم
۱۳۵۷؛ بازگشت به عرصه مبارزات سیاسی تهران بعد از خدمت سربازی
۱۳۵۸؛ اشتغال به عنوان معلم در دبیرستان سعادت و هنرستان حاج جاسم بوشهری
۱۳۵۹؛ اعزام به جبهه و پیوستن به نیروهای تحت امر شهید چمران و ارتقا به فرماندهی گردان نیروهای عملیاتی ستاد جنگ های نا منظم
۱۳۶۰؛ قبول فرماندهی بخششی از نیروهای ستاد جنگ های نا منظم بعد از شهادت شهید چمران
۱۳۶۰؛ دریافت لقب مالک اشتر زمان از در فتح بستان و سوسنگرد بر اثر رشادت های فراوان
۱۳۶۰؛ (۱۰ دی ماه) شهادت بر اثر اصابت گلوله توپ ۱۲۰ به سر در منطقه چزابه
مزار: گلزار شهدای بهشت صادق بوشهر
شهید علیرضا ماهینی در سال 1335 هجری شمسی در یکی از محلات جنوبی بوشهر، در خانوادهای متدین و مذهبی چشم به جهان گشود. وی پس از گذراندن دوران تحصیل، موفق به اخذ دیپلم فنی از دبیرستان حاج جاسم بوشهر شد. از آنجا که دارای بالاترین معدل دبیرستان در سطح شهر بود، بدون کنکور در دانشگاه علم و صنعت تهران پذیرفته شد. به علت فعالیتهای مستمر سیاسی، از ادامه تحصیل وی در دانشگاه ممانعت به عمل آمد تا اینکه در نهایت موفق شد در رشته الکترونیک دانشسرای عالی ایران مهر، تحصیلات عالی خود را به پایان رساند.
شهید ماهینی ضمن تحصیل به انجام فعالیتهای سیاسی نیز مبادرت مینمود که از آن جمله میتوان به فعالیتهای چریکی و عمدتاً کوهنوردی دسته جمعی و تشکیلاتی اشاره کرد. وی با فراغت از تحصیلات دانشگاهی، خدمت سربازی را آغاز و پس از پایان خدمت در تهران، مبارزات سیاسی را ادامه داد. ایشان در آستانهی انقلاب با شرکت در مبارزات، پخش اعلامیههای امام و ایجاد ارتباط تنگاتنگ با روحانیت انقلابی، وفاداری خود را به امام و انقلاب نشان داد و تا پیروزی کامل انقلاب در صحنه باقی ماند. پس از پیروزی انقلاب، مدت زمان کوتاهی در کسوت مقدس معلمی در دبیرستان سعادت و هنرستان حاج جاسم بوشهری به تدریس پرداخت.
آغاز جنگ تحمیلی
او با آغاز جنگ تحمیلی و هجوم وحشیانه استکبار، به جبهههای نبرد شتافت و به علت رشادتها و شجاعتهایی که از خود نشان داد، به ردههای بالای فرماندهی ارتقاء یافت و توسط شهید چمران به فرماندهی گردانهای مجرب عملیاتی در ستاد جنگهای نامنظم، انتخاب شد .شهید علیرضا ماهینی قهرمان عرصههای شجاعت، فتوت و اخلاق بود. کم صحبت میکرد. اهل تظاهر نبود و خستگی نمیشناخت. اهل تهجد بود و اگر از وی در مورد عملیاتی سوال میشد، تمام حرکات و تاکتیکها و تحرکات چریکی خود را به دیگر بچهها نسبت میداد. با اینکه فردی بسیار عاطفی بود اما در مواقع عملیات، همچون شیری خشمناک میغرید و از پا افتادن رفیقان همراه، او را از رسیدن به هدف باز نمیداشت. در معیت شهید دکتر چمران فرماندهی بخشی از ستاد جنگ های نامنظم منطقه جنوب را در اختیار گرفت او را فاتح بستان و سوسنگرد و مالک اشتر زمان لقب دادند.
پیش از انقلاب به علت فعالیتهای سیاسی، وی را از پایان رساندن دورهی مهندسی الکترونیک محروم کردند اما بعد از پیروزی انقلاب، هیئت علمی دانشگاه علم و صنعت به پاس خدمات سیاسی وی در عصر ستم شاهی، از وی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه دعوت به عمل آورد. البته این مسئله نیز هرگز مانع از حضور وی در جبهههای جنگ نشد. هنگامی که تنور جنگ داغ بود، پستها و مناصب زیادی به وی پیشنهاد شد، اما چون مسئله جنگ را از مهمترین امور کشور میدانست و حضور خود را در جبههها لازم و موثرتر میدید، از تمامی عناوین و مناصب پیشنهادی کریمانه گذشت.