#سخن_هفته
پاسخ امام به فشار سیاسیون برای انجام مذاکره با صدام
📝امروز وقت مذاکره نیست
🔶مهمترین مسألهاى كه... در اوائل جنگ براى ما مطرح بود، طرز فكر غلطى بود كه آن روز بر دستگاه ادارهى جنگ و ادارهى نیروهاى مسلح حاكم بود... طرز فكر عدم تكیه به #نیروهاى_مردمى در میدانهاى مختلف... وقتى مىگفتیم #خرمشهر از دست مىرود، یك تز باطل مسخرهاى هم #بنىصدر یاد گرفته بود از دوربریهایش، هى تكرار مىكرد كه ما «زمین مىدهیم تا زمان بگیریم». یعنى حرفى نیست، خرمشهر را ما رها مىكنیم كه از دست برود در عوض یك فرصتى پیدا مىكنیم كه بازسازى كنیم. زمین مىدهیم و زمان مىگیریم، كه زمین را هم دادند، زمان را هم دادند و دشمن از این تأخیرها چقدر استفاده كرد.
💢مقاومت خرمشهر، اولین تودهنی به دشمن
در قدمِ اوّل، نیروهای عراقی پیشرفتهایی کردند و تا سیزده چهارده کیلومتری اهواز هم رسیدند؛ اما وقتی خواستند به خرمشهر -که مرزِ نزدیکتر بود- حمله کنند، دچار مانع شدند. علّت هم این بود که نیروهای مردمی، جوانان مؤمن و مرد و زن انقلابی وارد میدان شدند؛ یعنی در اینجا #انقلاب شروع کرد خود را نشان دادن؛ بنابراین دشمن نزدیک اهواز زمینگیر شد. آنجا نیروهای مسلّح و ارتش و نیروهای مردمی پشت سر هم مثل کوه در مقابل #دشمن ایستادند و این اوّلین تودهنیای بود که به آنها زده شد.
🔴دشمن وقتی از عهده مقاومت برنیامد، پیشنهاد مذاکره داد
دنیای سیاسی - مثل سازمان ملل و امثال آن- با ما چه کرد؟ دنیا از همه طرف فشار آورد که بنشینید با عراق مذاکره کنید و #جنگ و #مقاومت را متوقّف سازید. این یکی از نقاط عبرت است؛ مذاکره از موضع ضعف و ذلّت و همراه با دست پُر حریف در #چانهزنی. آن روز اگر مذاکره صورت میگرفت -که یک عدّه از سیاسیون، همان روز به امام فشار میآوردند که بنشینید مذاکره کنید- مطمئنّاً عراق از بخش عمده خاک ما خارج نمیشد و تا امروز خوزستان و خرمشهر و شاید بسیاری از مناطق دیگر همچنان زیر چکمه نیروهای متجاوز بیگانه بود. اما امام ایستاد. منطق امام این بود که وقتی متجاوز در خاک ماست و با دست پُر ما را تهدید میکند، ما مذاکره نمیکنیم. مذاکره آن وقتی صورت میگیرد که دشمن از تمام خاک ما خارج شود... امام با الهام از همان بینش روشن، ایمان راسخ، توکّل به خدا و قدرت اراده ایستاد و گفت اگر ما توانستیم سرزمینهای خود را پس بگیریم، آنگاه وقت مذاکره است؛ امروز وقت #مذاکره نیست؛ عملاً هم همینطور شد.
✅امروز هم باید مثل دوران دفاع مقدس کار کنیم
{امروز هم} آن مجموعهای که برای ایجاد اشتغال در کشور کار میکند، باید مثل #اتاق_جنگِ دوران دفاع مقدّس که شب و روز نمیشناخت، کار کند. در دوران جنگ و دفاع مقدّس برای آن مجموعههایی که مشغول طرّاحی جنگ بودند، شب و روز، تعطیل و غیر تعطیل، اوّلِ هفته و آخرِ هفته معنا نداشت؛ مرتّب مشغول کار بودند. امروز باید برای ایجاد اشتغال به همان نحو تلاش شود. هر جا ما ایستادگی کردیم و مقاومت کردیم، توانستیم پیش برویم؛ هر جا تسلیم شدیم و طبق میلِ طرف مقابل حرکت کردیم، ضربه خوردیم. مثالهای واضحی وجود دارد و افراد هوشمند و مطّلع میتوانند مثالهایش را در زندگی #چهلسالهی جمهوری اسلامی بهراحتی پیدا کنند. این هم یک بخش دیگری است از منطق مقاومت.
@Khattehezbollah
📣 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد
⭕️ #سخن_هفته: تأکید مجدد رهبر انقلاب بر حرکت #مجاهدانه بهعنوان راهحل قطعی حل مشکلات معیشتی مردم؛ فقط #جهادیها میتوانند
❇️ #خبر_اختصاصی: بیانات جدید رهبر انقلاب دربارهی زیارت اربعین؛ #پیادهروی_اربعین موهبت بزرگ الهی است
✴️ #اطلاعنگاشت: پاسخ رهبر انقلاب به این سؤال که چرا باید #نیروهای_انقلابی اتحاد داشته باشند؛ قدرتِ دلهای به هم گره خورده
🔰 #حزبالله_این_است: #جوان_انقلابی باید #فعال باشد نه منفعل
@khattehezbollah
بیانات جدید رهبر انقلاب درباره زیارت اربعین
🔴پیادهروی اربعین موهبت بزرگ الهی است
🔰امام باقر و امام صادق (ع) میفرمودند همانا خداوندِ متعال به حسین (ع) در برابر کشته شدنش پاداش داد که امامت در فرزندانش و شفا در خاکش و اجابت دعا در نزد قبرش باشد و اینکه روزهایی که زائرینش [برای زیارت] میآیند و میروند از عمرشان محسوب نمیگردد.] اینها البتّه بخشی از پاداشها است... نه اینکه خیال کنیم اجر حسینبنعلی(ع) فقط همینها است؛ از جمله اینها است که خیلی هم مهم است. یکی اینکه حضرت فرمود خداوند متعال «عَوَّضَ الحُسَینَ(ع)مِن قَتلِهِ اَن جَعَلَ الاِمامَةَ فی ذُرّیتِه»؛ امامت، این پرچم برافراشته، این خورشید درخشان در طول همهی تاریخ، در نسل این بزرگوار قرار داده شد، از اولاد او قرار داده شد. «وَ الشِّفَاءَ فی تُربَتِه»، خاک قبر او را کسی مصرف کند، شفا است، دوا است، درمان است؛ خاک، خاک است امّا این خاک به برکتِ مجاورتِ آن پیکرِ مطهّر، یک چنین خاصیتی دارد که شفا است. «وَ اِجابَةَ الدُّعاءِ عِندَ قَبرِه»، این هم یکی؛ در کنار قبر حسینبنعلی (ع) شما دعا کنید، دعایتان مستجاب است. [واقعاً] دعا کنید؛ لقلقهی لسان نباشد؛ بخوانید و بخواهید خدا را، خدای متعال وعده کرده است که اجابت خواهد کرد. اینهایی که میروند این راه را پیاده طی میکنند و میرسانند خودشان را به آنجا در این پیادهروی اربعین - این حادثهی عجیبی که این سالها پدید آمده است - واقعاً یک موهبت بزرگ الهی را خدای متعال در اختیار اینها گذاشته.
🔶«وَ لا تُعَدُّ اَیامُ زائِریهِ جائِیاً وَ راجِعاً مِن عُمُرِه»، این هم یکی؛ اگر خدای متعال مثلاً فرض کنید که ده هزار روز به شما عمر داده باشد، این چند روزی که در حال رفت و آمد به سمت قبر این بزرگوار هستید، جزو اینها حساب نمیشود؛ این اضافهی بر آن تعداد روزهایی است که خدای متعال مقدّر کرده که عمر شما باشد؛ این جزو آنها نیست، از عمرتان حساب نمیشود؛ این اضافه است، سرریز عمر است. «قالَ مُحَمَّدُ بنُ مُسلِمٍ فَقُلتُ لِاَبی عَبدِ اللَّهِ (ع) هَذَا الجَلالُ ینالُ بِالحُسَینِ(ع) فَما لَهُ فی نَفسِه»، محمّدبنمسلم میگوید وقتی حضرت این را فرمودند، گفتم این جلالت، این عظمت، این مقام عالی، به برکت امام حسین داده میشود به این و آن، اینکه «شما اگر تربتش را مصرف کنید، بخورید، شفای شما است»، به شما یک لطفی شده است، به برکت امام حسین، این جلال و این کرامت و این عظمت داده شده است به اینها، وقتی خدای متعال به خاطر او به دیگران این جلال و عظمت را، این کرامت را لطف میکند، پس به خود او چه میدهد؟
♨️«فَقالَ اِنَّ اللَّهَ تَعالى اَلحَقَهُ بِالنَّبِی(ع)»، اجر خود او این است که او ملحق به پیغمبر است. خلاصهی همهی کرامتهای الهی در عالم وجود، وجود پیغمبر اکرم است؛ خدا او را در قیامت، در بهشت، به پیغمبر ملحق میکند. «فَكانَ مَعَهُ فی دَرَجَتِهِ وَ مَنزِلَتِه»، در روز قیامت، امام حسین در درجهی پیغمبر و در منزلت پیغمبر قرار میگیرد. «ثُمَّ تَلا اَبوعَبدِاللَّهِ(ع) «وَ الَّذینَ آمَنوا وَ اتَّبَعَتهُم ذُرّیتُهُم بِایمانٍ اَلحَقنا بِهِم ذُرّیتَهُم». یکی از مصادیق این آیه این مورد است . ۱/۷/۱۳۹۸
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
📝فقط جهادیها میتوانند
🔰#مشکلات_اقتصادی کشور، مشکلات چندان بغرنجی نیست، حتی راهحل این مشکلات نیز خیلی پیچیده نیست، پس سؤال این است که چرا بسیاری از این مشکلات همچنان لاینحل باقیمانده است؟ پاسخ را باید در چگونگی «رویکرد» و «مواجهه»ی #مسئولان با این مسائل دید. «همواره در اجتماعات، در جوامع، در کشورها مشکل پیش میآید. در مواجههی با مشکل، دو جور آدم داریم: یک جور آدم هست که وقتی با مشکل مواجه میشود احساس مسئولیت مضاعف پیدا میکند، جوششِ غیرت پیدا میکند. وقتی میبیند مشکل پیش آمد انگیزهی او مضاعف میشود، احساس مسئولیتش مضاعف میشود، احساس میکند تحرّک بیشتری باید انجام بدهد، وارد میدان بشود. یک جور آدم هم هست که وقتی با مشکل مواجه شد دچار یأس و ترس و منفیبافی و "نمیشود" و "#نمیتوانیم" و "چکار کنیم" و این چیزها میشود.»
🔶فرهنگ انقلاب اسلامی، فرهنگ از نوع اول است، فرهنگ «#ما_میتوانیم». «صد سال به ما ملت ایران تلقین کرده بودند که شما نمیتوانید؛ نمیتوانید کشورتان را اداره کنید... با این ترفند، صد سال ملت ایران در میدانهای سیاست، علم، اقتصاد و همهی میدانهای زندگی عقب افتاد. امام مطلب را برگرداند، این ابزار تسلط #ابرقدرتها را از دست آنها گرفت، به ملت ایران گفت «شما میتوانید»؛ شجاعت را به ما برگرداند، تصمیم و قاطعیت را به ما برگرداند، اعتماد به نفس را به ما برگرداند، ما ملت ایران احساس کردیم میتوانیم» و توانستیم. شاهد مدعای آن، کاری است که بچههای #جهادی_سازندگی در دههی اول انقلاب کردند.
💢بعد از دههی اول انقلاب هم هرجا که مدیران و مسئولان انقلابی و جهادی روی کار آمدند، پیشرفتهای خیرهکننده حاصل شده است. #پیشرفتهای_کشور در میدانهای هستهای، نانوتکنولوژی، هوافضا، پزشکی، نظامی و صنایع مادر (مانند سدسازی، راهسازی، سیلوسازی و...) همه و همه به برکت همین روحیهی جهادی بوده است. بنابراین مشکلات اقتصادی کشور نیز قابل حل است، و حل آن در اتخاذ رویکرد جهادی به موضوعات است. «ما در زمینهی دشمنیهایی که در بخش اقتصاد به کشور میشود علاج را در نگاه به تواناییهای داخلی جستجو کردیم و یافتیم، علاج این است، ما امکانات داخلیمان خیلی خوب است. همین حالا هم شما ملاحظه میکنید، قبلاً بعضیها پیشبینی میکردند که سال 98 چنین و چنان خواهد شد، حالا خود مسئولین کشور در مورد سال 98 اشاره میکنند که مثلاً یک مقداری رشد اقتصادی به صورت نسبی افزایش پیدا کرده، البته وضع مردم سخت است، معیشتها دشوار است، اما اگر چنانچه حرکت را قوی و منطقی و پیگیر و مجاهدانه انجام بدهند، قطعاً در وضع زندگی مردم و معیشت مردم اثر خواهد گذاشت به به تدریج.»
✅برای همین، #رهبر_انقلاب در دیدار با مجمع عالی فرماندهان سپاه، بار دیگر بر این موضوع تأکید کرده و فرمودند: «کار جهادی و روحیهِی جهادی در همهی فعالیتها را در همهی عرصههای گوناگون سرلوحه قرار بدهید. کار جهادی ضد تنبلی است، ضد بیتفاوتی است، ضد امروز به فردا انداختن است. «ما هرجا یک مدیریت انقلابی فعّالِ پُرتحرّک داشتیم، کار پیش رفته است؛ هرجا مدیریتهای ضعیف، بیحال، ناامید، غیرانقلابی، و بیتحرّک داشتیم؛ کارها یا متوقّف مانده است، یا انحراف پیدا کرده است... من بهطور قاطع عرض میکنم که اگر مدیریت در بخشهای مختلف کشور، متدین باشد، #انقلابی باشد و کارآمد باشد، همهی مشکلات کشور حل خواهد شد؛ ما مشکل غیرقابل حلّی در کشور نداریم.»
@Khattehezbollah
#اصول_عدالتخواهی
⚖️رهبر انقلاب: در زمینه #عدالتخواهی، میتوانید #قانون_اساسی را مطالعه کنید و ببینید اگر ما بخواهیم #عدالت_اجتماعی را با همان مفهوم متعارفی که همه میفهمیم، تحقّق ببخشیم، باید از کدام دستگاهها چه توقّعهایی داشته باشیم.
@Khattehezbollah
🔔 شمارهی جدید نشریهی #خط_حزبالله منتشر شد:
♨️ #سخن_هفته: واکنش رهبر انقلاب به #جریان_بددلی که به دنبال ایجاد #ناامیدی در دانشگاه است؛ مقابل جریان دلسردکننده #نخبگان بایستید
🔶 #اطلاع_نگاشت: 20 سال #گفتمانسازی رهبر انقلاب برای #پیشرفت_علمی کشور؛ تا نفس دارم ذرّهای کوتاه نخواهم آمد
🔰 #رونق_تولید: جنسی که #مشابه_داخلی دارد مطلقا از خارج وارد نشود
✅ #کلام_امام: #مردم_عراق پشتیبان انقلاب اسلامی هستند
💢کلیدواژه: خوشا به حال کسانی که در حال #پیادهروی_اربعین هستند
@Khattehezbollah
#سخن_هفته
واکنش رهبر انقلاب به جریان بددلی که به دنبال ایجاد ناامیدی در دانشگاه است
📝مقابل جریان دلسرد کننده نخبگان بایستید
🔰از سال ۲۰۱۶ میلادی طرح جامعی با عنوان "پروژهی ایران ۲۰۴۰" در #دانشگاه_استنفورد آمریکا توسط تعدادی از پژوهشگران ایرانی مقیم آمریکا کلید خورد که قرار است به بررسی روند تغییرات #شاخصههای_توسعه در حوزههای جمعیتشناسی، اقتصاد، انرژی، آب، کشاورزی و سیستمهای مالی در ایران بپردازد. ماحصل این پروژهی پژوهشی، گزارشهایی است که تاکنون توسط دانشگاه استنفورد منتشر شده است. در مقالهای که بهعنوان یکی از گزارشهای این پروژه با عنوان #خروجی_علمی_ایران منتشر شده، با ترسیم وضعیتی سیاه و ناامیدکننده از فضای علمی و پژوهشی کشور، اغلب تحقیقات و پژوهشهای دانشگاهی را بیاعتبار و کماثر توصیف میکند.
🔶رهبر انقلاب نخستین بار چهارماه قبل، در دیدار رمضانی اساتید دانشگاهها نسبت به گزارش نادرست ایران ۲۰۴۰ استنفورد و اهداف آن هشدار دادند و به یکی از دلایل رد ادعای این گزارش چنین اشاره کردند: «بنده اصرار دارم تأکید کنم که به هیچ وجه این #حرکتِ_مرکّب از خباثت و خیانت، درست نیست؛ دانشگاه به معنای واقعی کلمه پیشرفتهای زیادی داشته، کار بزرگی شده در کشور... به اذعان مراکز رتبهبندی بینالمللی جهانی، تعداد زیاد و قابل توجّهی از دانشگاههای ما جزو دانشگاههای برجستهی دنیا محسوب میشوند.»
💢این #جریان_بددل که همواره درصدد تزریق روحیهی ناامیدی و یأس در بدنهی جامعه مخصوصا قشر جوان و انقلابی آمادهبهکار و آمادهی ورود به میدانهای دشوار بوده، از همان اوان پیروزی انقلاب در مقاطع متعددی این رویه را در پیش داشته است: «این هم جزو بلاهایی است که سر ملّت ما آمد؛ سالهای متمادی #تسلّط_فرهنگی_سیاسی و اقتصادی بیگانگان بر این کشور، این را باورانده بود که ایرانی استعداد ندارد؛ ببینید چه خیانت بزرگی است! ... باز این خاطره را به شما عزیزان - برادران و خواهران - بگویم: کسی پیش من آمد، برای اینکه اثبات کند که پروژههای راه و بزرگراهی که ما در اختیار داریم، نباید دنبال کنیم؛ میگفت ما مدیر پروژه نداریم، ما مدیر نداریم؛ مثالهایی میزد. چیزهایی که یک ملّت را عقب نگه میدارد، این تفکّرات است.»
✅بنابراین «یک جریان بددل و بدخواه که متأسفانه در داخل دانشگاهها نیز حضور دارد، اصل جهش علمی کشور را که یک واقعیت عیان است، انکار و تلاش میکند با القاء اینکه هیچ اتفاق علمی مهمی رخ نداده است، مردم را دچار تردید و نخبگان را ناامید کند، اما شما در مقابل این جریان هرگز مأیوس نشوید... جوان نخبه به ایران تعلق دارد و #پارهی_تن_کشور است.» در مقابل، «بنده روی مسئلهی امید تکیه میکنم. خواهش من این است که برادران عزیز، خواهران عزیز، اساتید معظّم و مکرّم، این را در کلاسهای درس، در مواجههی با دانشجویان حتماً در نظر داشته باشید و کاری کنید تا این جوان #امیدوار بشود. دشمن میخواهد یأس ایجاد کند؛ یک جریانی هم متأسّفانه در داخل کمک میکند به دشمن -این هست دیگر، وجود دارد- شما در مقابل این جریان خائن و خبیث بِایستید و ایجاد امید کنید.»«بنده اصرار دارم به مردم بگویم که ما میتوانیم و ما دارا هستیم و امکاناتمان فراوان است. مسئولین ما باید به قدرت جوانان و به توانایی جوانان ایمان بیاورند و اهمّیت بدهند؛ جوانان ما هم باید از کار خسته نشوند، از ابتکار خسته نشوند.»
@Khattehezbollah
#کلیدواژه
⭕️ #زیر_خیمه_حسین راه ادامه دارد
🔰رهبر انقلاب: این پیوند با اهلبیت(ع)، [آن هم] با این همه تبلیغاتی که دارد علیه مقدّسات انجام میگیرد از طرف دشمنان ما؛ چه در تلویزیونها، چه در رسانههای صوتی، چه حالا امروز دیگر در #فضای_مجازی... خیلی معنای مهمّی دارد...
@khattehezbollah