May 11
May 11
شبث بن ربعی
اسمش شبث ابن ربعی است،دیرتر از همه اسلام آورد.علامه شهیدی او را به طاووس تشبیه می کند.
پس از رحلت پیامبر مرتد گردید و طرفدار پیامبران دروغین شد.
وقتی ابوبکر پیامبران دروغین را شکست داد دوباره مسلمان شد.
در دوران حکومت امیرالمؤمنین جزو سپاهیان حضرت امیر بود ،پس از جنگ صفین، به خوارج پیوست و بعد از متفرق شدن خوارج دوباره به سپاه امام آمد.
🔵شبث بن ربعی بعد از شهادت امیرالمؤمنین به دست ابن ملجم ، به معاویه پیوست و سعی کرد امام حسن(ع) را به معاویه تحویل دهد. بعد از امام حسن (ع)به امام حسین(ع) نامه نوشت و در سپاه یزید علیه ایشان جنگید.
🔵شبث بعدها به همراهی مختار ثقفی به خونخواهی حسین در آمد و رئیس پلیس مختار شد. وقتی مختار که به قلع و قمع قاتلین امام حسین(ع) مشغول شد او را نیز تعقیب کرد که شبث به بصره نزد زبیریان فرار کرد و پس از آن در کشته شدن مختار توسط زبیریان حضور داشت. سپس با غلبه حجاج بن یوسف (فرمانروای مروانیان) بر زبیریان در کوفه، به مروانیان پیوست.
شبث سرانجام در سال هشتاد قمری با بیش از یک قرن عمر نکبت بار و منافقانه در کوفه از دنیا رفت.
کمی تامل کنیم آیا امروز در جامعه خودمان چقدر افرادی شبیه شبث ابن ربعی داریم؟
تلگرام :
https://t.me/khavase_batel
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
خیانت خواص و بزرگان قبائل، دلیل صلح امام حسن (ع)
پذیرفتن صلح از سوی امام حسن مجتبی(ع) تنها به دلیل خیانت خواص و نفاق اشراف جامعه نسبت به امام(ع) و کوتاهی و بی بصیرتی اکثریت مردم رخ داد.
متاسفانه برخی مردم و خواص و اشراف اهل باطل در خیانت به امام مجتبی(ع) به معاویه نامه نوشتند که حسن را زنده میخواهی یا وی را مرده تحویل تو دهیم و این اوج مظلومیت امام مجتبی(ع) را در پذیرش صلح با طاغوت زمان خود نشان میدهد.
اگر امام حسن(ع) ایستادگی خود را ادامه میدادند حتما کشته می شدند.
در این صورت معاویه نیز به راحتی حاکم مردم میشد و تقصیرها از سوی جامعه و مردم متوجه امام حسن(ع) میشد که شما با علم به خیانتها خود را به کشتن دادید و دشمن را به قدرت رساندید.
امام مجتبی(ع) با این صلح معاویه را در رسیدن به اهداف خود نا کام کرد.
این رخداد دیگر برای هیچ کدام از امامان معصوم(ع) تکرار نشد چه برسد برای انقلاب اسلامی ایران که در شرایط اقتدار قرار دارد.
کانال خواص باطل ومصلحان فاسد در:
ایتا:
http://eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
https://t.me/khavase_batel
May 11
*شریح قاضی از خواص باطل*
تاریخ مىنویسد:
«مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.»
راستی چرا چنین شد؟
وقتی نگاه مىکنیم، مىبینیم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضى از آنها در نهایتِ بدى عمل کردند. مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى».
شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟!
پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
«جرأت نکردم» یعنى چه؟
یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
⭕️اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید.
حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ، برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
اى شریح قاضى! بله با تو هستم
چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟!
عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است که وقتی منافع و جایگاهشان بخطر می افتد حاضرمیشوند برای حفظ منافع وجایگاه دنیایی خود حق را رهاکنند و مدافع باطل شوند.
چرا؟
چون ایمانشان ضعیف است و دنیای موقت وچند روزه را بر لبخند و رضایت خداوند ترجیح میدهند ،چون ولایت را درک نکردند و...
📚بیانات امام خامنه ای( با کمی تصرف) در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۱۳۷۵/۰۳/۲۰
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل وبی بصیرت در
واتساپ :
https://chat.whatsapp.com/BTUZ1DKYswvFT70LoIsiNm
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
*اشعث بن قیس ننگین ترین چهره تاریخ صدراسلام*
اشعث بن قیس کندی از چهره های ننگین تاریخ اسلام است که از آغاز مسلمانی، تا هنگام مرگ در بسیاری از حوادث مهم تاریخ صدر اسلام نقش اثرگذار داشت. اشعث در زمان پیامبرصلی الله وعلیه وآله اسلام آورد، ولی پس از وفات حضرت مرتد شد.(اسدالغابة، ج 1، ص 118؛ تهذیب التهذیب، ج 1، ص 325)
در جریان جنگ های »رده« و سرکوب مرتدان، اسیر شد، ولی ابوبکر او را بخشید.(یکی از سه موردی که ابوبکر روز مرگ بر آن تأسف خورد، این بود که چرا گردن اشعث را، زمانی که او را به اسیری آوردند، نزد(مروج الذهب، ج 2، ص 308) )
اشعث در روزگار عثمان، از سوی وی به ولایت آذربایجان منصوب شد و در آنجا اموالی را به ناحق تصاحب کرد. چون امیر مؤمنان علی علیه السلام نیز خلافت یافت، اشعث بر ولایت آذربایجان باقی ماند.(اخبار الطوال، ص 194)
در جریان جنگ جمل حضور نداشت، اما در جنگ صفین به دستور امام علی علیه السلام حضور یافت و به واسطه نفوذش در بین بنی کنده از فرماندهان سپاه حضرت گردید؛ هرچند که علی علیه السلام و پیروان راستین آن حضرت، به وی اعتماد کامل نداشتند.(ر. ک. دایرة المعارف بزرگ اسلامی، ج 9، »اشعث بن قیس کندی«، ص 48)
اشعث بن قیس را می توان سرآمد منافقان دوران علی علیه السلام دانست. او در جنگ(شرح نهج البلاغه، ج 1، ص 297)
صفین نفاق خویش را آشکار کرد و درحالی که علی علیه السلام و یاران باوفایش مردانه با سپاه دشمن می جنگیدند، به همراه قبیله اش - که جمع کثیری از سپاه حضرت را تشکیل می دادند - ساز مخالف زد و با خروش علیه امام خویش، از او خواست که تسلیم خواسته معاویه و قرآن های نمادین او شود. به این ترتیب سیاست
شیطانی معاویه با تحریک اشعث و امثال او تحقق یافت و شکاف عمیقی در صفوف نیروهای امیر مؤمنان علی علیه السلام ایجاد شد.(اخبار الطوال، ص 231)
از همین روست که ابن ابی الحدید، اساس و پایه هر تباهی و تزلزلی که در خلافت علی علیه السلام پدید آمد را اشعث می داند و می نویسد:
اگر اشعث در معنا و مفهوم حکومت با علی علیه السلام به مناظره و مجادله نمی پرداخت، جنگ نهروان پدید نمی آمد و امیرالمؤمنین بی تردید نیروهایش را به سوی معاویه گسیل می داشت و شام را فتح می کرد.(شرح نهج البلاغه، ج 2، ص 279)
اشعث علاوه بر اینکه عامل شکست علی علیه السلام در جنگ صفین شد و گروه خوارج را پایه ریزی کرد، در تحریک ابن ملجم و شهادت امام علی علیه السلام نیز نقش اساسی داشت.(الفتوح، محمد بن اعثم کوفی، ترجمه: محمد بن احمد مستوفی هروی، تصحیح غلامرضا طباطبایی مجد، تهران: انتشارات و آموزش انقلاب اسلامی، 1372 ش، ص 749)
در روزگار امام حسن علیه السلام نیز اشعث به واسطه اینکه دخترش (جَعده) همسر امام بود، میخواست با تقرّب دروغین به امام، جاه و مقامی کسب کند؛ اما وقتی با درایت و هشیاری امام حسن ع به اهداف شومش نرسید و امیدش را نزد امام بر باد رفته دید و کاخ و دربار معاویه را قبله آمال خود یافت، دخترش جعده را وادار نمود تا امام حسن علیه السلام را مسموم کند. به این ترتیب نام اشعث کندی به عنوان شریک در قتل دو امام، برای همیشه در تاریخ ثبت شد.
در شناخت چهره حقیقی شخصیت های سیاسی و اجتماعی باید دقت بسیار کرد و هرگز به انتساب آنها به خاندان های بزرگ و صاحب نام، و خویشاوندی آنها با افراد پرمنزلت جامعه اکتفا نکرد. افراد را باید تنها با عملکرد و سوابق واقعی آنها ملاحظه کرد و نقاط برجسته و لغزش های آنان را با دقت زیر نظر داشت و آنها را با معیارهای اصیل اسلامی(نه شعارها و تبلیغات دروغین) محک زد. اشعث بن قیس کندی هم، صرف نظر از آن همه لغزش سیاسی و دینی، از منزلت اجتماعی بسیار برجسته ای برخوردار بود؛ خواهرش به عقد پیامبر درآمده بود؛ خودش
داماد خلیفه اول و از فرماندهان ارشد امام علی علیه السلام در صفین و پدر زن امام حسن علیه السلام بود. از این رو در نگاه نخست، شاید اشعث وارسته ومفید تلقی گردد؛ اما وقتی عملکرد منافقانه او تحلیل و بررسی شود، چهره پلید وی نمایان می گردد.(آسیب شناسی خواص، ص 282 و 283)
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل در
واتساپ :
https://chat.whatsapp.com/BTUZ1DKYswvFT70LoIsiNm
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
*شمر سردار سپاه امام علی و جانباز صفین*
◀نامش «شرحبیل» و کنیه اش «ابوالسابغه» بود؛خیلی دیر و پس از فتح مکه مسلمان شد
⏪ ما بیشتر از رذالت دشمنان امام حسین(ع) شنیده ایم ؛ اما در وصف عبادات شمر نوشته اند که شانزده بار با پای پیاده به سفر حج رفته است. فکر نکنید شمر اهل نماز و روزه نبوده و یا از آن دسته آدم هایی بوده که عرق می خوردند، عربده می کشیدند؛ شمر و بسیاری دیگر که آن طرف ایستاده اند، آدم هایی هستند که پیشانیشان پینه بسته بود. بسیاری از آن ها اهل تهجد بودند.حتی تعدادی از این افراد صحابه پیغمبر(ص) هم بودند.
🔵شمر افتخاری دارد که ما آرزویش را می کنیم ؛یار و یاور امیرالمؤمنین در جنگ صفین.حتی او در مبارزه با ادهم ابن محرز باهلی (از سپاهیان معاویه) شمشیر خورد و زخمی شد؛؛پس به زبان امروزی او جانباز جنگ صفین است
*عاقبت شمر چه شد؟*
واقدی می گوید که شمر سر سیدالشهدا(ع) را برید،بر بدنش اسب تاخت ، خیمه اهل بیت(ع) را آتش زد و حتی گستاخی را به حدی رساند که قصد شهادت امام سجاد(ع) را کرد.
👈در قیام مختار برخی نوشته اند كه جسم او را نزد سگان انداختند و بعضي می گويند كه او را دستگير كردند، گردنش را زدند و بر بدنش اسب تاختند و سر او را، نزد محمد بن حنفيه فرستادند.
✅شمر امام را می شناخت .در کنارش در جنگ صفین جنگیده بود؛
اما راه باطل را انتخاب میکند چرا که بین حقیقت و منفعت ، لحظه ای تفکر لازم است، البته تفکری که آن را از هفتاد سال عبادت برتر می دانند. وسرانجام قدرت طلبی و منافع دنیوی را انتخاب میکند و همسنگر سپاه یزیدیان میشود و سر حسین ع فرزند علی وفاطمه و نواده پیامبر را از تن جدا میکند.
👌لحظه ای تفکر لازم است.
ما در کجای تاریخ ایستاده ایم : طرفدار حق و حقیقت خداپسندانه هستیم
یا دنیاطلب با سود و منفعت دنیوی وحفظ موقعیت؟
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل در
واتساپ :
https://chat.whatsapp.com/BTUZ1DKYswvFT70LoIsiNm
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
*معرفی وعملکردعمر سعد*
یکی از خواص وصاحب منصبان بی بصیرت دوران امام حسین علیه السلام، عمر بن سعد بن ابی وقاص است.
وی برخلاف افرادی چون عبیدالله بن زیاد و یا شمر بن ذی الجوشن که دشمن سرسخت علی علیه السلام و آل علی علیه السلام بودند و بدنبال ریشه کن کردن اهل بیت علیهم السلام بودند -
عمر سعد در پی جنگ با امام حسین علیه السلام نبود و طبق شواهد تاریخی سعی داشت با امام حسین علیه السلام درگیر نشود؛ اما وقتی ابن زیاد پیشنهاد حکومت ری را به او داد، در اثر طمع ریاست و دنیاطلبی به صف آرایی در مقابل امام حسین علیه السلام پرداخت.(اخبار الطوال، ص 299)
عمر سعد به خوبی امام حسین علیه السلام را می شناخت و به نقلی دوست وهمبازی دوران کودکی وجوانی امام حسین ع بود و می دانست که در ستیز یزید و امام حسین حق بانوه پیامبر است و یزید ناحق میگید و باطل است،
ولی وعده حکومت وفرمانداری ری چشم بصیرت او را کور کرده بود. در تاریخ اسلام بسیارند کسانی که می دانستند چه جریانی حق است و چه جریانی باطل؛ اما دنیاطلبی و عوامل دیگر مانع بصیرت و آگاهی آنها، و در نتیجه چرخش از جریان حق و قرار گرفتن در صف باطل شد.
پایداری بر حق بزرگتر از یافتن و انتخاب حق است و این گردنه صعب و دشوار پیش روی تمامی مدیران وصاحب منصبان عالیرتبه و خواص قرار دارد؛ مدیرانی که از این گردنه وپیچ خطرناک به سلامت می گذرند، اجر عظیمی دارند
ولی آنها که به قدرت دل میبندند و گرفتار قدرت پرستی و فساد مالی و اقتصادی میشوند و در چاه باطل وخیانت سقوط می کنند، عذابی سخت در انتظار آنهاست
و این به خاطر نقشی است که در سعادت یا شقاوت و هدایت یا ظلالت عوام دارند.
عمر سعد نتوانست در برابر وسوسه های دنیوی دوام آورد و مقام و منزلت دنیا وی را چنان غافل ساخت که فرمانده جنگ با حسین علیه السلام شد و اولین تیر را روز عاشورا به سوی لشگر اباعبدالله علیه السلام پرتاب کرد.
علاوه بر عمر بن سعد، بیشتر خواص روزگار امام حسین علیه السلام گرفتار دنیاپرستی و رفاه طلبی شده بودند و همین مسئله زیربنای پدید آمدن جریان دلخراش عاشورا و دیگر حوادث ناگوار برای جهان اسلام شد.
مقام معظم رهبری در تحلیل واقعه عاشورا به این مسئله چنین اشاره می کند:
وقتی خواص طرفدار حق در یک جامعه آن چنان می شوند که دنیای خودشان برایشان اهمیت پیدا می کند، از ترس جان، از ترس از دست دادن مال و از دست دادن مقام و پست، از ترس منفور شدن و تنها شدن، حاضر می شوند حاکمیت باطل را قبول کنند و یا در مقابل باطل نمی ایستند و از حق طرفداری نمی کنند و جانشان را به خطر نمی اندازند - وقتی این طور شد - اولش با شهادت حسین بن علی علیه السلام با آن وضع آغاز می شود،
آخرش هم به بنی امیه و شاخه مروانی و بنی عباس.
در جمع فرماندهان لشکر 27 محمد رسول الله، 20 / 3 / 75)
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل در
واتساپ :
https://chat.whatsapp.com/BTUZ1DKYswvFT70LoIsiNm
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
*ذوالکلاع کشته جهل وبی بصیرتی*
در تاریخ اسلام برخی خواص بی بصیرت را مشاهده می کنیم که در اثر بی اطلاعی از ماهیت جریانهای موجود جامعه و پذیرفتن گزارش ها و اخبار نادرست و تحریف شده، خیلی راحت به جریان باطل می گروند چون فریب سیاستمداران قدرت طلب و دوغگو را خورده و به دام باطل می افتند
ذوالکلاع یکی از شخصیت های بانفوذی بود که به دلیل فقدان بینش صحیح سیاسی و ساده اندیشی، در جنگ صفین به لشکر معاویه پیوست و از فرماندهان سپاه شام شد. وی اگر چه در جبهه باطل می جنگید، اما تصور می کرد در حال دفاع از حق و حقیقت است و در راه خدا می جنگد. ذوالکلاع وقتی عمار یاسر را در میان نیروهای علی علیه السلام دید به یاد سخن رسول گرامی اسلام صلی الله وعلیه وآله افتاد که فرموده بود:
*عمار را گروه ستمکار خواهند کشت.*
این امر روحیه او و بسیاری از نیروهای فریب خورده معاویه را متزلزل ساخت؛ چرا که عمار را در آن سوی میدان و در میان یاران علی علیه السلام می دیدند.
وقتی معاویه با چنین شبهه ای در لشکرش مواجه شد، به ذوالکلاع پاسخ داد از کجا معلوم که عمار تا آخر در جبهه علی علیه السلام بماند و به ما ملحق نشود؟
ذوالکلاعِ بی بصیرت در برابر چنین پاسخ ساده و گمراه کننده ای به آسانی قانع شد و در کنار معاویه (پرچمدار باطل) علیه علی علیه السلام (پرچمدار حق) جنگید تا کشته شد.(الکامل، ج 3، ص 31)
زمانی که عمار یاسر در سپاه علی علیه السلام برعلیه معاویه به شهادت رسید و صدق گفته رسول خداصلی الله وعلیه وآله و حقانیت راه حضرت علی علیه السلام و یارانش آشکار شد. کشته شدن ذوالکلاع پیش از شهادت عمار، سبب خوشحالی معاویه شد، زیرا به خوبی می دانست که اگر ذوالکلاع زنده می ماند و شهادت عمار را می دید، نیمی از سپاه معاویه به علی علیه السلام می پیوستند.(اخبار الطوال، ص 221)
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل در
واتساپ :
https://chat.whatsapp.com/BTUZ1DKYswvFT70LoIsiNm
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
*جدال حق وباطل در فتنه عاشورا*
در واقعه تلخ و جانسوز عاشورای 61 هجری قمری آنچه که بیشتر از همه دردآور بود جدال حق و باطل در فضایی غبارآلود و فتنه انگیز بود و مهمتر تأثیر خواص بی بصیرت بر جریان فتنه ای که به شهادت پاک ترین انسان های روی زمین در ظهر عاشورا ختم شد و آن همه مصائبی که بر خاندان عصمت و طهارت گذشت.
*خواص بی بصیرت در واقعه جانگداز عاشورا یا تطمیع کردند یا تطمیع شدند.*
*عبیدالله ابن زیاد که او را ابن مرجانه می خواندند با لباس مبدل وارد کوفه شد و هزاران نفر از کوفیانی را که خود نامه برای امام حسین(ع) فرستاده بودند تا بگویند حسین(ع) عالم به شما برای حیای اسلام نیاز دارد، وفا نکردند.*
*کوفیان و بیشتر خواص بی بصیرتی که فریب وعده های ابن مرجانه را خوردند، امام حسین(ع) را خارجی خواندند و از رفتن به سوی او خودداری کردند.*
ابن زیاد کوفیان را با پول های بسیار از مال بیت المال تطمیع کرد، گاهی دیگر هم ابن مرجانه از طریق احادیث جعلی بزرگان و خواص بی بصیرت را فریب داد و با وارونه جلوه دادن اسلام، اسلامی دیگر برای کوفیان شناساند.
*یادمان نرود، عبیدالله ابن زیاد همان کسی بود که با لباس مبدل، مکر، تزویر و ریا وارد کوفه شد، آن زمان آنقدر فتنه خواص بی بصیرت اوج گرفت تا در فضایی غبارآلود شناخت حق از باطل دشوار شد و همان هایی که پسر پیامبر(ص) را به کوفه دعوت کردند خود بر آن بزرگوار راه را بستند، آبش ندادند و شمشیر کشیدند.*
در طول تاریخ جدال حق و باطل وجود داشته است
*و اما در وقایع تلخ تاریخی و یا حتی در دوران کنونی آنچه بر سر مسلمان و آزادیخواهان جهان می آید همه و همه به دلیل اعمال نفوذ خواص بی بصیرت و عالم نماهایی است که به اسم دین برای ضربه زدن به اسلام مذهب سوءاستفاده می کنند.*
*شیعه انگلیسی و اسلام آمریکایی که زاییده تفکر پوچ استکبار جهانی برای بی هویت ساختن اسلام از درون حقیقی آن است، این روزها بیشتر از همیشه با به فریب دنیاپرستان یا خرافه پرستان گروهک های تروریستی همچون داعش را شکل داده اند.*
جریان باطل وشیطانی ،
*یک روز صهیونیست کودک کش را به میدان مبارزه علیه بی پناهان فلسطینی تحریک می کنند و روز دیگر آل سعود را به جان مردمان یمن می اندازند و گاهی هم سر از نیجریه در می آورند و شکنجه شیخ زکزاکی ها را به راه می اندازند.*
*اما آنچه که مهم است تشخیص حق از باطل در فضای غبارآلود فتنه است تا کسی با شمریان زمانه هم پیاله نشوند.*
*معیار و شاخص اصلی هم بدون تردید قرآن و عترت توأمان با هم است*
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل در
واتساپ :
https://chat.whatsapp.com/BTUZ1DKYswvFT70LoIsiNm
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
هدایت شده از کشکول معارف دینی سید
آیه تطهیر، اثبات عصمت پيامبر اكرم (ص)واهلبیت(ع)
إِنَّمَا یُرِیدُ اللهُ لِیُذْهِبَ عَنْکُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَیتِ وَ یُطَهِّرَکُمْ تَطْهِیراً(احزاب،۳۳)
بدرستیکه، خداوند اراده کرده است تا آلودگی را از شما اهل بیت پیامبر بزداید و شما را پاک و پاکیزه گرداند.
آیه تطهیر به اراده خداوند بر پاکی اهل بیت(ع) از پلیدی اشاره دارد.
امامان معصوم(ع) ومتکلمان و عالمان شیعه برای اثبات معصوم بودن امامان شیعه(ع) به این آیه استناد نموده و با توجه به الف و لام جنس در «الرِجسَ» (پلیدی)، اهل بیت را از هرگونه پلیدی فکری و عملی همچون شرک، کُفر، نفاق، جهل و گناه بدور میدانند.
مفسّران درباره مصادیق اهل بیت در این آیه، اختلاف نظر دارند؛
گروهی مصداق آن را پنجتن آلعبا میدانند.
وگروهی آن را شامل همه امامان شیعه میدانند،
همچنین عدهای از اهل سنت معتقدند مصداق آن همسران پیامبر(ص) بوده و برخی دیگر نیز، اشخاصی که زکات دادن به آنها حرام است را مصداق این آیه شمردهاند.
🔹درست است كه اين آيه در لابلاى آيات مربوط به همسران پيامبر (ص) است، ولى آيه تطهير لحن جداگانه اى دارد و نشان مى دهد هدف ديگرى را دنبال مى كند؛ چرا كه آيات قبل و بعد همه با ضميرهاى جمع مؤنت است، ولى آيه مورد بحث با ضمائرجمعمذكر آمده است! اين آيه در آغاز همسران پيامبر (ص) را مخاطب ساخته و به آنها دستور مى دهد كه در خانه هاى خود بمانيد و همچون دوران جاهليت نخستين در [ميان مردم] ظاهر نشويد و نماز را بر پا داريد و زكات را بپردازيد، و خدا و پيامبرش را اطاعت كنيد؛ «وَ قَرْنَ فى بُيُوتِكُنَّ وَ لاتَبَرَّجْنَ تَبَرُّجَ الجاهِليَّةِ الاوُلى وَ اَقِمْنَ الصَّلوةَ و آتينَ الزَّكاةَ وَ اَطِعْنَ اللهَ وَ رَسُولَهُ».
[احزاب، ۳۳]
تمام شش ضميرى كه در اين بخش از آيه آمده است همه به صورت جمع مؤنت است. (دقت كنيد) سپس لحن آيه طور ديگرى مى شود، و مى فرمايد: «اِنَّما يُريدُ اللهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ اَهْلَ الْبَيْتِ وَ يُطَهِرَّكُمْ تَطْهيراً؛ خداوند فقط مى خواهد پليدى [گناه] را از شما اهل بيت دور كند و شما را كاملا پاك سازد».
همانطور که می بینید در اين بخش از آيه، دو ضمير جمع به كار رفته است كه هر دو به صورت جمع مذكر آمده است. درست است كه صدر و ذيل يك آيه معمولا يك مطلب را دنبال مى كند، ولى اين سخن در جايى است كه قرينه اى بر خلاف آن وجود نداشته باشد؛
همچنین برخی الفاظ در آیه موجب تأکید موضوع عصمت برای اهل بیت شمرده شده است، از جمله: واژه «إِنَّما» که دلالت بر انحصار داشته و نشان میدهد اراده الهی برای از بین بردن پلیدی، مخصوص اهلبیت است.
علامه طباطبایی وجود عبارت اهل بیت در این آیه را دال بر انحصار طهارت و عصمت برای اهل بیت عنوان کرده است.
واژه «تَطهِیرًا» مفعول مطلق بوده و تأکیدی دیگر برای طهارت به شمار میرود. در برخی روایات نیز، پیامبر(ص) پس از تلاوت آیه تطهیر، فرموده است:
فَأَنَا وَ أَهْلُ بَیْتِی مُطَهَّرُونَ مِنَ الذُّنُوبِ؛
من و اهل بیتم از گناهان پاک هستیم.
(مناقب علی بن ابیطالب،دار الحدیث،ج۱، ص۳۰۵)
حضرت علی(ع) هم در ماجرای فدک با استناد باین آیه منزه بودن حضرت زهرا(س)از گناه را اثبات نمود.
(طبری،کامل بهائی،۱۳۸۳ش، ص۲۵۶)
🔹بنابراين كسانى كه اين قسمت از آيه را نيز ناظر به همسران پيامبر(ص) دانسته اند سخنى بر خلاف ظاهر آيه و قرينه موجود در آن، يعنى تفاوت ضميرها،گفته اند.
از میان مفسران اهل سنت، افرادی چون ثعلبی، طبری، زمخشری، فخر رازی، ابن حجر عسقلانی، ابن صباغ مالکی، حاکم نیشابوری، سیوطی و شوکانی،شأن نزول آیه تطهیر را پنج تن آل عبا دانستهاند.
اين روايات همگى حاكى از آن است كه مخاطب در اين آيه، پيامبر اسلام(ص)و امام على و فاطمه زهرا و امام حسن و امام حسين(عليهم السلام)مى باشند.
عصمت امامان
پاکی امامان شیعه از همه گناهان کبیره و صغیره و اشتباه عمدی و سهوی وفراموشی است.
عصمت امامان از باورهای اختصاصی شیعیان اثناعشری است. از دیدگاه امامیه وهمچنین اسماعیلیه، عصمت از شرایط امامت و صفات امامان است.
در کتاب صحیح مسلم از عایشه اینگونه روایت میکند:
خرج النبی(ص)غراة و علیه مرط مرحل من شعر اسود فجاءالحسن بن علی فادخله ثم...
در صحبگاهى رسول اللّه صلّى اللّه عليه و آله، درحالىكه بر دوش او عبايى مشكى بود، خارج شد.بعدحسن آمد، بعدحسين آمدبعد فاطمه آمد سپس على آمدهمگی خارج شدندآنگاه گفت: خداوند مىخواهد آلودگى را از شما خاندان دورکند و شما را پاك و پاكيزه گرداند
(صحيح مسلم، ج 7، ص 130)
بانشرمطالب در ثواب آن شریک باشید
کانال کشلول معارف دینی سید را در :
ایتا،سروش،روبیکا،بله،آیگپ،واتساپ وتلگرام دنبال کنید.
هدایت شده از زن زندگی نجابت
زیارت حضرت صدیقه طاهره فاطمه زهرا سلام الله علیها
🔳 بسم الله الرحمن الرحیم
▪️یَا مُمْتَحَنَهُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَهً وَ زَعَمْنَا أَنَّا لَکِ أَوْلِیَاءُ وَ مُصَدِّقُونَ وَ صَابِرُونَ لِکُلِّ مَا أَتَانَا بِهِ أَبُوکِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ أَتَی (أَتَانَا) بِهِ وَصِیُّهُ فَإِنَّا نَسْأَلُکِ إِنْ کُنَّا صَدَّقْنَاکِ إِلاَّ أَلْحَقْتِنَا بِتَصْدِیقِنَا لَهُمَا لِنُبَشِّرَ أَنْفُسَنَا بِأَنَّا قَدْ طَهُرْنَا بِوِلاَیَتِکِ
▪️اَلسَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ نَبِیِّ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ حَبِیبِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَلِیلِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ صَفِیِّ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَمِینِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ خَلْقِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ أَفْضَلِ أَنْبِیَاءِ اللَّهِ وَ رُسُلِهِ وَ مَلاَئِکَتِهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا بِنْتَ خَیْرِ الْبَرِیَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا سَیِّدَهَ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ مِنَ الْأَوَّلِینَ وَ الْآخِرِینَ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا زَوْجَهَ وَلِیِّ اللَّهِ وَ خَیْرِ الْخَلْقِ بَعْدَ رَسُولِ اللَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا أُمَّ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ سَیِّدَیْ شَبَابِ أَهْلِ الْجَنَّهِ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الصِّدِّیقَهُ الشَّهِیدَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الرَّضِیَّهُ الْمَرْضِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْفَاضِلَهُ الزَّکِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْحَوْرَاءُ الْإِنْسِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا التَّقِیَّهُ النَّقِیَّهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُحَدَّثَهُ الْعَلِیمَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمَظْلُومَهُ الْمَغْصُوبَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ أَیَّتُهَا الْمُضْطَهَدَهُ الْمَقْهُورَهُ
السَّلاَمُ عَلَیْکِ یَا فَاطِمَهُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ
صَلَّی اللَّهُ عَلَیْکِ وَ عَلَی رُوحِکِ وَ بَدَنِکِ
▪️أَشْهَدُ أَنَّکِ مَضَیْتِ عَلَی بَیِّنَهٍ مِنْ رَبِّکِ وَأَنَّ مَنْ سَرَّکِ فَقَدْ سَرَّرَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ مَنْ جَفَاکِ فَقَدْ جَفَا رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ مَنْ آذَاکِ فَقَدْ آذَی رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ مَنْ وَصَلَکِ فَقَدْ وَصَلَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ مَنْ قَطَعَکِ فَقَدْ قَطَعَ رَسُولَ اللَّهِ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ لِأَنَّکِ بَضْعَهٌ مِنْهُ وَ رُوحُهُ الَّذِی بَیْنَ جَنْبَیْهِ کَمَا قَالَ صَلَّی اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ
▪️أُشْهِدُ اللَّهَ وَ رُسُلَهُ وَ مَلاَئِکَتَهُ أَنِّی رَاضٍ عَمَّنْ رَضِیتِ عَنْهُ سَاخِطٌ عَلَی مَنْ سَخِطْتِ عَلَیْهِ مُتَبَرِّئٌ مِمَّنْ تَبَرَّأْتِ مِنْهُ مُوَالٍ لِمَنْ وَالَیْتِ مُعَادٍ لِمَنْ عَادَیْتِ مُبْغِضٌ لِمَنْ أَبْغَضْتِ مُحِبٌّ لِمَنْ أَحْبَبْتِ وَ کَفَی بِاللَّهِ شَهِیداً وَ حَسِیباً وَ جَازِیاً وَ مُثِیباً.
اثبات امامت و ولایت علی بن ابیطالب(ع) در حدیث فاطمه زهرا(س)
حضرت زهرا (س)فرمود:
🔸 «أُشْهِدُ اللَّهَ تَعَالَى لَقَدْ سَمِعْتُهُ يَقُولُ عَلِيٌّ خَيْرُ مَنْ أُخَلِّفُهُ فِيكُمْ وَ هُوَ الْإِمَامُ وَ الْخَلِيفَةُ بَعْدِي وَ سِبْطَايَ وَ تِسْعَةٌ مِنْ صُلْبِ الْحُسَيْنِ أَئِمَّةٌ أَبْرَارٌ لَئِنِ اتَّبَعْتُمُوهُمْ وَجَدْتُمُوهُمْ هَادِينَ مَهْدِيِّينَ وَ لَئِنْ خَالَفْتُمُوهُمْ لَيَكُونُ الِاخْتِلَافُ فِيكُمْ إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَة.»
🔹 خدا را گواه میگیرم که پیامبر "صلیالله" همیشه میفرمود:
علی "علیهالسلام" بهترین کسی است که در میان شما میگذارم.
او امام و خلیفه بعد از من است.
و بعد از او دو نوه من و نُه فرزند از نسل حسین "علیه السلام"
که پیشوای نیکوکاران هستند.
اگر از آنها پیروی کنید آنها را هدایتگر و هدایتشده خواهید یافت
و اگر با آنها مخالفت کنید تا قیامت بین شما اختلاف خواهد بود.
منبع : کفایة الأثر، ص۱۹۷
_____
زن ،زندگی ،نجابت
https://eitaa.com/joinchat/2319515891Cf9c683ba7a
هدایت شده از درسهای زندگی بخش از قرآن و نهج البلاغه
ذکرهای روزانه قرآنی
اول صبح را خواندن آیة الکرسی وسوره توحید قلب،جسم و روان را آرام میکنه
بسم الله الرحمن الرحیم
الله لا اله إ لاّ هوَ الحیُّ القیُّومُ لا تَا خذُهُ سِنَهٌ وَ لا نَومٌ لَهُ ما فِی السَّماواتِ وَ ما فِی الأَرضِ مَن ذَا الَّذی یَشفَعُ عِندَهُ
إلا بِإذنِهِ یَعلَمَ ما بَینَ أَیدِیهمِ وَ ما خَلفَهُم وَ لا یُحیطونَ بِشَی ءٍ مِن عِلمِهِ إلا بِما شاءَ وَسِعَ کُرسِیُّهُ السَّماواتِ و الأرض
وَ لا یَؤدُهُ حِفظُهُما وَ هوَ العَلیُّ العَظیم لا إکراهَ فِی الدَّین قَد تَبَیَّنَ الرُّشدُ مِنَ الغَیَّ فَمَن یَکفُر بِالطَّاغوتِ وَ یُؤمِن بِالله
فَقَد استَمسَکَ بِالعُروَةِ الوُثقی لاَنفِصامَ لَها و الله سَمِیعٌ عَلِیمٌ الله وَلِیُّ الَّذین آمَنوا یُخرِجُهُم مِنَ الظُّلُماتِ إِلی النُّور
وَ الُّذینَ کَفَروا أولیاؤُهُمُ الطَّاغوتُ یُخرِجُونَهُم مِنَ النُّور إِلَی الظُّلُماتِ أُولئِکَ أصحابُ النَّارِ هم فیها خالِدُون
و اگرهرصبح قبل از طلوع خورشید ۱۱ مرتبه سوره توحید بخوانیم سبب میشود در آن روز از نفوذ وسوسه های شیطان درامان باشیم .
بسم الله الرحمن الرحیم
قُل هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ۞اللَّهُ الصَّمَدُ۞ لَمْ.يَلِدوَلَمْ.يُولَد۞وَلَمْ.يَكُن لَّهُ كُفُوًا أَحَد.
التماس دعای فرج وشهادت
درسهای زندگی بخش قرآن واهلبیت(ع)
http://eitaa.com/qouran_zendegi
هدایت شده از زن زندگی نجابت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار به خانمها که تنها سوار اسنپ نشوند
این راننده اسنپ به ۳۰ زن تجاوز کرده
زن ،زندگی ،نجابت
https://eitaa.com/joinchat/2319515891Cf9c683ba7a
هدایت شده از کشکول معارف دینی سید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فضیلت و برتری امام علی(ع)بر پیامبران گذشته در دفاع حره بانوی مومنه وشیعه علی در احتجاج و مناظره با حجاج والی کوفه بصورت شعر حماسی
هرکس نبیند خیلی ضرر کرده
حتما ببینید وثوابش رو هدیه کنید به روح حرفه فاصله و شهدای اسلام و انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی
کشکول معارف دینی سید
تلگرام
t.me/kashkole_maaref
ایتا
eitaa.com/joinchat/2494562380Cd290dc5f70
سروش
splus.ir/kashkoleseyedd
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DURyCmPu9cz2C9m7gRTXOx
آی گپ
iGap.net/kashkool_seyed
روبیکا
http://rubika.ir/kashkole_maaref
هدایت شده از کشکول معارف دینی سید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فضیلت و برتری امام علی(ع)بر پیامبران گذشته در دفاع حره بانوی مومنه وشیعه علی در احتجاج و مناظره با حجاج والی کوفه بصورت شعر حماسی
هرکس نبیند خیلی ضرر کرده
حتما ببینید وثوابش رو هدیه کنید به روح حرفه فاصله و شهدای اسلام و انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی
کشکول معارف دینی سید
تلگرام
t.me/kashkole_maaref
ایتا
eitaa.com/joinchat/2494562380Cd290dc5f70
سروش
splus.ir/kashkoleseyedd
واتساپ
https://chat.whatsapp.com/DURyCmPu9cz2C9m7gRTXOx
آی گپ
iGap.net/kashkool_seyed
روبیکا
http://rubika.ir/kashkole_maaref
هدایت شده از کشکول معارف دینی سید
سیزده رجب سالروز میلاد خجسته مولا امیرالمومنین(ع)
مولا امیرالمومنین علی(ع) در روز سیزده رجب ۳۰ عام الفیل، در مکه،(خانه خدا) به دنیا آمد.
نام مادر بزرگوارشان فاطمه بنت اسد و پدرشان هم ابوطالب بود. وقتی که ایشان به دنیا آمدند پیامبر اکرم ۳۰ سال داشتند و وقتی حضرت علی علیه السلام ده ساله بودند پیامبر در چهل سالگی به پیامبری مبعوث شدند. پس امیرالمومنین ده سال قبل از به پیامبری رسیدن حضرت محمد صلی الله به دنیا آمدند و در تمام تاریخ اسلام در کنار ایشان بودند و بعد از فوت پیامبر هم سی سال زندگی کردند.
سالروز تولد مولا علی(ع) درایران اسلامی و جهان اسلام روز پدر و روز مرد نامگذاری شد.
بیان فضائل امیرالمومنین (ع)
پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
زَیِّنُوا مَجَالِسَکُمْ بِذِکْرِ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِب
(تاریخ بغداد،جلد۸، صفحه ۲۹۰)
مجالس خود را با ذکر علی ابن ابیطالب علیهالسلام زینت دهید.حضرت فرمود: ذِکْرُ عَلِیٍّ عِبَادَةٌ
(بحارالانوار، ج36، ص370)
ذکر علی علیهالسلام عبادت است.
ذکر علی علیهالسلام در کنار عبادات قرار گرفت. ذکر علی علیهالسلام دستور است. امام باقر (ع)از جابر وجابر ازپیامبر(ص) نقل میکند که فرمود:
إِنَّ جَبْرَئِیلَ (ع) نَزَلَ عَلَیَّ وَ قَالَ إِنَّ اللَّهَ یَأْمُرُکَ أَنْ تَقُومَ بِتَفْضِیلِ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ ع خَطِیباً عَلَى أَصْحَابِکَ لِیُبَلِّغُوا مَنْ بَعْدَهُمْ ذَلِکَ عَنْکَ وَ یَأْمُرُ جَمِیعَ الْمَلَائِکَةِ أَنْ تَسْمَعَ مَا تَذْکُرُهُ وَ اللَّهُ یُوحِی إِلَیْکَ یَا مُحَمَّدُ أَنَّ مَنْ خَالَفَکَ فِی أَمْرِهِ فَلَهُ النَّارُ وَ مَنْ أَطَاعَکَ فَلَهُ الْجَنَّه
(امالی شیخ مفید ص346)
جبرئیل بر من نازل شد و گفت: خداوند تو را مأمور می نماید که به بیان فضائل علی بن ابیطالب علیهالسلام در بین اصحاب بپردازی تا آنها نیز این فضائل را بعد از تو به آیندگان منتقل نمایند و به همه فرشتگان نیز فرمان داده است تا فضائلی را که شما بیان می کنید، گوش کنند و خداوند به تو وحی می نماید که ای محمد! هرکس درباره این امر با تو مخالفت ورزد، جایگاه او در آتش است و آن کس که از تو اطاعت نماید جایگاه او بهشت خواهد بود.
پس بیان فضائل حضرت هم دستور است و هم عبادت و هم تضیمین برای ما.
عبدالله بن مسعود نقل می کند که پیامبرخدا( ص) روزی مرا صدا کرد و فرمود:
که من در آسمان چهارم در معراج در حضور ارواح انبیا و وجود عیسی و خضر حضور داشتم. جبرئیل گفت:
از ایشان سوال کن چه شد پیامبر شدید؟ گفتند:
ما پیامبر شدیم چون ولایت تو و علی ابن ابیطالب را قبول کردیم.
قنبر را آوردند پیش معاویه و معاویه گفت: به تو پول و ثروت فراوان می دهم تا دست از علی برداری. گفت پول نمی خواهم بهتر از علی علیهالسلام برایم پیدا کن تاعلی را رها کنم.
زیارتنامه امام علی(ع)
این زیارت در کتاب (المزار القدیم) از امام باقر عليهالسلام وارد شده است که فرمود: همراه با پدرم علی بن الحسین به زیارت قبر جدم امیرالمومنین علی بن ابی طالب عليهالسلام در منطقه ی نجف که در اطراف کوفه قرار دارد رفتیم. ایشان کنار قبر ایستاد، سپس گریه کرد و فرمود:
السَّلاَمُ عَلَى أَبِي الْأَئِمَّهِ وَ خَلِيلِ النُّبُوَّهِ وَ الْمَخْصُوصِ بِالْأُخُوَّهِ.
سلام بر پدر پيشوايان دين و دولت و خاص و خليل مقام نبوت و برادر رسول خدا.
السَّلاَمُ عَلَى يَعْسُوبِ الْإِيمَانِ وَ مِيزَانِ الْأَعْمَالِ وَ سَيْفِ ذِي الْجَلاَلِ.
السَّلاَمُ عَلَى صَالِحِ الْمُؤْمِنِينَ وَ وَارِثِ عِلْمِ النَّبِيِّينَ الْحَاكِمِ فِي يَوْمِ الدِّينِ.
السَّلاَمُ عَلَى شَجَرَهِ التَّقْوَى السَّلاَمُ عَلَى حُجَّهِ اللَّهِ الْبَالِغَهِ وَ نِعْمَتِهِ السَّابِغَهِ وَ نِقْمَتِهِ الدَّامِغَهِ.
السَّلاَمُ عَلَى الصِّرَاطِ الْوَاضِحِ وَ النَّجْمِ اللاَّئِحِ وَ الْإِمَامِ النَّاصِحِ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
أَنْتَ وَسِيلَتِي إِلَى اللَّهِ وَ ذَرِيعَتِي وَ لِي حَقُّ مُوَالاَتِي وَ تَأْمِيلِي.
فَكُنْ لِي شَفِيعِي إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فِي الْوُقُوفِ عَلَى قَضَاءِ حَاجَتِي وَ هِيَ فَكَاكُ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ.
وَ اصْرِفْنِي فِي مَوْقِفِي هَذَا بِالنُّجْحِ وَ بِمَا سَأَلْتُهُ كُلَّهُ (كُلِّهِ) بِرَحْمَتِهِ وَ قُدْرَتِهِ.
اللَّهُمَّ ارْزُقْنِي عَقْلاً كَامِلاً وَ لُبّاً رَاجِحاً وَ قَلْباً زَكِيّاً وَ عَمَلاً كَثِيراً وَ أَدَباً بَارِعاً.
وَ اجْعَلْ ذَلِكَ كُلَّهُ لِي وَ لاَ تَجْعَلْهُ عَلَيَّ بِرَحْمَتِكَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
کشکول معارف دینی سید
تلگرام :
t.me/kashkole_maaref
ایتا :
eitaa.com/joinchat/2494562380Cd290dc5f70
سروش:
splus.ir/kashkoleseyedd
آی گپ:
iGap.net/kashkool_seyed
روبیکا:
rubika.ir/kashkole_maaref
بله
ble.ir/kashkole_maaref
قابل توجه نهادهای اطلاعاتی ج.ا.ا
مراقب خیانت خواص باشیم
فراخوان جدید گعده عملیات روانی؛ فعال سازی هسته لاشخورهای فتنه سیاسی در اردوگاه تزویرطلبان پس از ردصلاحیت ابرخائن جمهوری اسلامی
اولین فردی که شورای نگهبان در سال ۱۳۹۲ او را ردصلاحیت نمود، حسن فریدون روحانی بود. دلایل ردصلاحیت روحانی شامل پنج بخش امنیتی، سیاسی، اقتصادی، حقوقی و اخلاقی بود.
در بخش امنیتی، ارتباط پنهان روحانی با انگلستان و آلمان، ملاقات های بدون مجوز با آمریکایی ها و رژیم صهیونیستی از جمله موارد می باشد؛
در بخش سیاسی اظهارنظرات علیه مبانی نظام؛
در بخش اقتصادی غصب اموال خصوصی و عمومی؛
در بخش حقوقی تقلب و جعل مدرک؛
و در بخش اخلاقی تجاوز به عنف در دفتر کاری وی بوده است.
دقت شود پنج محور فوق تا سال ۱۳۹۲ و از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۶ و از آن زمان تاکنون قطعا پرونده نامبرده قطورتر شده است.
اما پس از ردصلاحیت اکبر رفسنجانی مشهور به مادر یا پدر فتنه، بر اساس مشاوره غلط جناب آقای ط، متاسفانه حسن روحانی با توجیه اینکه اگر او هم رد شود، رفسنجانی رم می کند و دوباره فتنه به پا می کند، نامبرده تایید شد و شد آنچه بر سر مردم آورد و تپه سالم در کشور باقی نگذاشت.
اینکه چرا در سال ۱۳۹۶ باز هم چنین موجودی تایید شد در مقال دیگر قابل بررسی می باشد.
اما در سال جاری و پس از ردصلاحیت بحق، بجا و عادلانه حسن روحانی، جریان تزویر و نفاق لانه کرده در جمهوری اسلامی، یکپارچه از لانه ها و سوراخ های خود بیرون خزیده و در حال متشنج سازی فضا هستند.
شرایط پیرامونی و داخلی کشور در حال حاضر به هیچ وجه مساعد برای ماجراجویی های سیاسی جریان فاسد اصلاحات و اعتدال نیست. ابلاغ سیستماتیک به ژنرال پنبه های این جریان نشاندهنده طراحی اقدامات خباثت آمیز مانند سالهای ۷۸ و ۸۸ است.
باید سپر به سپر بدنبال آنها بود و کید و مکر آنها را در نطفه خفه کرد.
به نظر می رسد جریان افسادات در حال طراحی یک کودتای سیاسی در کشور با محوریت ابرخائن و ابرنفوذی در کشور است.
هوشیار باشید که سر مار در اسرائیل و دم آن درخانه اصلاح طلبان فتنه گر است.
پایگاه اطلاع رسانی خواص باطل در:
ایتا :
eitaa.com/khavase_batel
تلگرام:
t.me/khavase_batel
هدایت شده از سیره علما و روحانیت
صله رحم و جایگاه آن در روابط اجتماعی
واژه شناسی وتعریف
صله رحم در اصطلاح، محبت و سلوک داشتن و عشق و علاقه با خویشان و نزدیکان است. «صله» در لغت به معنای احسان و دوستی آمده است و مراد از رحم خویشاوندان و بستگان میباشد.
در آیات قرآن کریم و روایات معصومین (ع) صله رحم برقرار ساختن رابطه صحیح با خویشاوندان به عنوان یک وظیفه الهى و انسانى مطرح شده که باید با انگیزه هاى الهى انجام شود، ولى بى شک انجام این وظیفه الهى و انسانى برکات فراوانى در زندگی انسان ها دارد.
آثار فردی اجتماعی صله رحم
در احادیث اسلامی آثار بسیاری برای صله رحم ذکر شده است که مهمترین آنها عبارتند از :
.یادگیری رفتارهای شایسته,
. رشد روحیه تعاون,
. افزایش عواطف انسانی,
. کمک به سلامت روانی نزدیکان و ارتقای سطح امید به زندگی,
. طولانی شدن عمر,
. زیاد شدن روزی,
. دفع شدن بلا
. بخشیده شدن گناهان
. ورشد معنویت در جامعه
تحقیقات روان شناسی علمی نشان داده است که ارتباط رضایت بخش و یادآوری دوستان و خویشاوندان علاوه بر فواید دنیایی ،معنوی و روحانی فواید روانی هم برای خود فرد دارد از جمله :
. دستیابی به منبع حمایت اجتماعی,
. یادگیری مهارت های اجتماعی از طریق یادگیری حضوری و مشاهده ای
. پرداختن به ارتباطات مناسب
. نظم دهی رفتارهای فردی احتماعی در خلال ارتباط صحیح با دیگران .
صله رحم موجب بالا رفتن مقاومت افراد در مقابل فشارهای روانی گشته و باعث کاهش بیماری های قلبی عروقی و روانی میگردد.
صله رحم در احادیث معصومین(ع)
امام صادق(ع) فرمود:
«صِلَةُ الرَّحِمِ وَ حُسْنُ الْجِوارِ، یُعَمِّرانِ الدّیارَ وَ یَزیدانِ فِی الاَْعْمارِ»؛
صله رحم و پیوند با خویشاوندان و نیکى با همسایگان، خانه و شهرها را آباد و عمرها را زیاد مى کند. (1)
در حدیث دیگرى از امام باقر(ع)نقل است که فرمود:
«صِلَةُ الاَْرحامِ وَ حُسنُ الْجِوارِ، زیادَةً فِی الاَْموالِ»؛
صله رحم و نیکى با همسایگان،سرمایه و روزی ها را زیاد مىکند.(2)
امام باقر (ع) درروایت دیگری فرمود :
صِلَةُ الأَرْحامِ تُزَکَّی الاَْعمالُ و تُنْجِى الأَموالُ و تُرْفَعُ الْبَلْوى وَ تُیَسَّرُ الْحِسابُ وَ تُنْسى فِی الاْجَلِ»؛
صله رحم، اَعمال انسان را پربار و اَموال او را افزایش و بلاها را برطرف ساخته و حساب قیامت را آسان و مرگ را به تأخیر مى اندازد. (3)
اما در مقابل قطع رحم و بریدن پیوندهاى خویشاوندى آثار دردناکى در زندگى انسان در دنیا و مجازات سختى در آخرت براى او دارد.
این سخن را با حدیث دیگرى از رسول خدا(ص) پایان مى دهیم، که درهمین مورد فرمود :
«أَخْبَرَنی جبْرئیلُ إنَّ ریحَ الْجَنَّةَ تُوجَدُ مِنْ مَسیرةِ أَلْفِ عام ما یَجِدُها عاقٌّ وَ لاقاطِعُ رَحِم وَلاشَیْخُ زان»؛
جبرئیل، به من خبر داد که بوى بهشت از هزار سال راه به مشام مى رسد، ولى سه گروه آن را احساس نمى کنند:
. کسى که عاق پدر و مادر باشد
. کسى که رابطه خویش را با خویشاوندان قطع کند
. و پیرمردى که اهل زنا باشد.(4)
تعبیر فوق بسیار پرمعنا است و مفهومش این است که این سه گروه نه تنها وارد بهشت نمى شوند، بلکه هرگز نزدیک آن نیز نخواهند شد.
پی نوشت:
1. بحارالانوار، جلد 71، صفحه 120.
2. بحارالانوار، جلد 71، صفحه 97.
3. بحارالانوار، جلد 71، صفحه 111.
4. معانى الاخبار، بنا به نقل از بحارالانوار، جلد 71، صفحه 95،
سبک زندگی اسلامی
https://eitaa.com/joinchat/3033399298C6ad57d0def
هدایت شده از کشکول معارف دینی سید
فضیلت ماه شعبان واعمال این ماه
ماه شعبان از جایگاه بزرگ و پر فضیلتى برخوردار است در احادیث و روایات اسلامى از سوى معصومین(ع)بسیار تمجید وگرامی داشته شده
برخی از مناسبتهای پر برکت ماه شعبان عبارتند از :
۱. میلاد امامان معصوم که در ماه شعبان دیده به جهان گشودهاند مانند :
ولادت با سعادت حضرت اباعبداللّه الحسین(ع) که در روز سوم ماه شعبان قرار دارد.
۲. در روز چهارم این ماه ولادت با سعادت حضرت ابوالفضل العباس(ع) است.
۳. در روز پنجم آن ولادت حضرت سجاد(ع) مىباشد .
۴. همچنین در پانزده شعبان ولادت پر برکت قطب عالم امکان حضرت ولى اللّه الأعظم مهدى موعود(عج) اتفاق افتاده است که خداوند به وسیله او به هر مظلومى از اولیاء و انبیاء و اصفیاء خویش از زمانى که پدر ما آدم(ع) به زمین آمده، وعده نصرت فرموده و وعده داده که زمین را پس از آنکه از ظلم و ستم و بى عدالتى پر شده، از عدل و داد پر کند.
۵. طبق برخى روایات نیمه این ماه شب قدر به شمار آمده که پیشوایان دینى به احیاء و شب زنده دارى آن سفارش و تأکید کردهاند.
۶. انتساب ماه شریف شعبان به رسول اکرم (ص) است.
فضیلت ماه شعبان از نگاه احادیث و روایات
رسول خدا(ص) فرمودند:
"رجب شهر اللّه و شعبان شهرى و رمضان شهر امّتى"
رجب ماه خدا و شعبان ماه من و رمضان ماه امت من است.
همچنین فرمودند:
"شعبان شهرى رحم اللّه من أعاننى على شهرى" شعبان ماه من است خدا بیامرزد کسى که مرا دراین ماه یاری وهمراهی کند.
و نیز در حدیثى دیگر پیامبر مىفرماید: "ماه شعبان ماهى است که اعمال انسانها بالا میرود در حالیکه مردم از آن غفلت مىکنند.
امام على(ع) به نقل از رسول خدا(ص) فرمود :
"شعبان ماه من است هر کس یک روز از این ماه را روزه بدارد بهشت بر او واجب مىشود"، و در برخى احادیث از شعبان به سید و سرور ماهها تعبیر شده است.
امام صادق(ع)فرمود:
هنگامى ماه شعبان فرا میرسید، پدرم امام سجاد(ع) اصحاب و یاران خود را جمع مىکرد و چنین مىفرمود:
اى اصحاب من، میدانید این چه ماهى است؟ این ماه شعبان است و حضرت رسول (ص) مىفرمود: شعبان ماه من است پس روزه بدارید براى دوستى و محبت پیامبر خود و براى تقرّب و نزدیک شدن به پروردگار،
رسول خدا(ص) هرگاه هلال ماه شعبان رامیدید میفرمود:
اى اهل مدینه من از جانب خداوند به سوى شما مبعوث شدم آگاه باشید که شعبان ماه من است.
اعمال مشترک ماه شعبان :
اوّل: استغفار
هرکس در هر روز هفتاد مرتبه اینگونه استغفار کند :
أَسْتَغْفِرُ اللّٰهَ الَّذِی لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الرَّحْمٰنُ الرَّحِیمُ الْحَیُّ الْقَیُّوْمُ وَأَتُوبُ إِلَیْهِ.
دوم : روزه گرفتن
امام صادق (ع)فرمود: چرا از روزه شعبان غافل هستید؟
هرکس دوشنبه و پنجشنبه های شعبان را روزه بگیرد،خداوند بیست حاجت از حاجات دنیا و بیست حاجت اخروی او را برآورد.
سوّم: صدقه
در این ماه صدقه بدهد، گرچه نصف دانه خرمایی باشد تا حقتعالی بدن او را بر آتش دوزخ حرام کند.
عرض کرد: یابنَ رسولالله، بهترین اعمال در این ماه چیست؟ فرمود:
صدقه و استغفار، هرکه در ماه شعبان صدقه دهد حقتعالی آن را رشد و نمو دهد همانگونه که یکی از شما بچّه شترش را رشد میدهد تا آنکه در قیامت، درحالیکه به اندازه کوه احد شده باشد به صاحبش بازگردد.
چهارم: ذکرمخصوص
در طول این ماه هزار مرتبه این ذکر رابگوید:
لَاإِلٰهَ إِلّا اللّٰهُ، وَلانَعْبُدُ إِلّا إِیَّاهُ مُخْلِصِینَ لَهُ الدِّینَ وَلَوْ کَرِهَ الْمُشْرِکُونَ.
این ذکر پاداش بسیاری دارد، از جمله اینکه در نامه عملش عبادت هزار ساله بنویسند.
پنجم: نمازمخصوص
در هر پنجشنبه این ماه دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت پس از حمد، صد مرتبه توحید خوانده و بعد از سلامِ نماز،صد مرتبه صلوات بفرستد حقتعالی هر حاجتی که در امر دین و دنیا دارد روا کند؛
ششم: ذکرصلوات
ذکرصلوات بر محمد و آل محمد(ص) فضیلت بسیار دارد بنقل از آیت الله بهجت اگر بتواند روزی ۷۰۰ صلوات بفرستد بسیار ارزشمند است
هفتم (صلوات شعبانیه):
در هر روز شعبان در وقت ظهر و در نیمه شب این صلوات را بخواند.
هشتم(مناجات شعبانیه):
مناجات شعبانیه را که شیخ عباس قمی در مفاتیح الجنان نقل کرده بخواند.
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
وَ اسْمَعْ دُعَائِي إِذَا دَعَوْتُكَ وَ اسْمَعْ نِدَائِي إِذَا نَادَيْتُكَ...
کشکول معارف دینی سید
تلگرام :
t.me/kashkole_maaref
ایتا :
eitaa.com/joinchat/2494562380Cd290dc5f70
سروش:
splus.ir/kashkoleseyedd
آی گپ:
iGap.net/kashkool_seyed
روبیکا:
rubika.ir/kashkole_maaref
بله
ble.ir/kashkole_maaref
آتش زدن احادیث پیامبر توسط ابوبکر(لعنه الله) در منابع اهل سنت
خواص باطل و بی بصیرت
http://eitaa.com/khavase_batel
هدایت شده از زن زندگی نجابت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کولاک دخترونه برای سیده رقیه
نماهنگ«سیده رقیة » بعنوان اولین کار دخترانه به مناسبت ولادت حضرت رقیه (س)منتشر شد
سرود دخترانه سیده رقیه اثر از سازندگان«دختر ایران»است که فیلم برداری آن در کشور سوریه و حرم حضرت رقیه سلام الله علیها صورت گرفته است و در این اثر دختران سوری و ایرانی حضور دارند.
🔹به بهانه ساخت این نماهنگ جشن مفصلی توسط کودکان اهل سوریه و ایران در حرم حضرت رقیه (س) به همراه بادکنک آرایی ضریح و حرم مطهر انجام شد که اتفاقی جالب و برای اولین بار بود که انجام شده است
🔸همچنین گفته میشود این اثر اولین اثر موثر و شاد برای دختربچهها با موضوع حضرت رقیه(س)است.
زن ،زندگی ،نجابت
https://eitaa.com/joinchat/2319515891Cf9c683ba7a
هدایت شده از زن زندگی نجابت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو این روزای آخر شعبان ببینید، روحیه تون عوض بشه
مثل این پیرزن امیدوار باشید ❤️
.
حضرت آقا به این مادر شهید میگه این روز آخر رو فقط به خاطر شما قم ماندم.
میگه نه آقا جان به خاطر من نموندید، عمه تون حضرت معصومه(س) شما را فرستاده اینجا.....
زن ،زندگی ،نجابت
https://eitaa.com/joinchat/2319515891Cf9c683ba7a
هدایت شده از زن زندگی نجابت
نگذاریم نسل زنانی که از نامحرم رو میگرفتند منقرض شود
متاسفانه مدتی است شاهد استفاده از روسریهای بسیار رنگی، نفیس با طرحهای زیبا توسط بانوان مومنه وانقلابی هستیم که بنظر میرسد، این طرز پوشش خالی از اشکال شرعی نباشد.
متاسفانه عوامل پشت پرده سبک شمردن حجاب، به قدری روی مدل حجاب کار کردهاند که حتی محجبههای مذهبی را هم تحت تاثیر قرار داده و این بانوان گمان میکنند باید حتما از روسریهای بسیار شیک بهره ببرند تا از قافله زنان با کلاس عقب نمانند.
روزگاری زنان ومادران ما نه تنها دقت زیاد داشتند نامحرم روسری آنها را نبیند بلکه از نمایاندن چهره نیز امتناع میکردند و تلاش میکردند با صدای آرامتر و روی گرفته نیز با نامحرم صحبت کنند. که البته این نوع پوشش برای حفظ زنانگی و نجابت بیشتر در جامعه نیز مفیدتر بود و بانوان باید هرچقدر میتوانند در رعایت چارچوبهای شرعی پوشش تلاش کنند که هم برای تعالی فردی و هم جامعه اسلامی بهتر است و اینگونه بیشتر میتوانند در جهاد دفاع از عفت و حیا موثرتر باشند.
ای روزها میبینیم که چادر را بجای روی سر انداختن روی شانه ها می اندازند و با رودسری رنگی جلوه گری میکنند غافل از اینکه حکم اسلام این است که زن بجهت جذابیت ذاتی باید شدیدا ازجلوه گری و خودنمایی درمقابل نامحرم بپرهیزد.
زن ،زندگی ،نجابت
https://eitaa.com/joinchat/2319515891Cf9c683ba7a